η στιγμή που το έπαιζε η ορχήστρα

Tα σχοινιά σου το λατρεύω έχει απίστευτη μουσική και στίχο θυμάμαι όταν βγήκε και άκουσα αυτό τον συγκεκριμένο στίχο που λες το σνόμπαρα απίστευτα και δεν το ξανάκουσα από τότε.. πλέον που το άκουσα χωρίς προκαταλήψεις θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα του τραγούδια!NARKOTIKO έγραψε:Τα σχοινιά σου είναι παρεξηγημένο τραγούδι επειδή στέκονται όλοι στο στίχο "μα για φαντασου όλα τα ρούχα μου να λείπουν από τα σχοινιά σου"
Είναι πολύ ωραίο κομμάτι..
Πραγματικά θα ήθελα να δω το εξέλιξη θα είχε ο Παντελίδης τα επόμενα χρόνια...Μακάρι να κυκλοφορήσουν τα τραγούδια που είχε ετοιμάσει.
Κάποιοι τώρα ακούν τα τραγούδια τουChronisgreek έγραψε:Αυτο που ξανα αναλυουμε αυτα που λεγαμε πριν 5 χρονια με ξεπερναει.. Το παραμυθιαζομαι πιανει την πλευρα της γυναικας σαν να το λεει γυναικα
Ακριβώς.Κι εγώ που και τα cd του έχω και live τον είχα δει κάποια τραγούδια του τώρα τα πρόσεξα.NARKOTIKO έγραψε:Κάποιοι τώρα ακούν τα τραγούδια τουChronisgreek έγραψε:Αυτο που ξανα αναλυουμε αυτα που λεγαμε πριν 5 χρονια με ξεπερναει.. Το παραμυθιαζομαι πιανει την πλευρα της γυναικας σαν να το λεει γυναικα
Πολλοί είναι αυτοί που δεν τον πήραν στα σοβαρά και δεν έδιναν σημασία στα τραγούδια του,ήξεραν απλά το παντελιδη ως ένα τραγουδιστή που ακούει ο χωρισμένος ,ηξεραν ενα δυο τραγουδακια του κτλ
Τώρα μπήκε στην διαδικασία κόσμος να ακούσει τραγούδια του..
σορρυ ρε παιδιά δεν είχα διαβάσει ότι το είχατε αναλύσει ξέρεις πόσα χρόνια έχω αυτή την απορία θα σκαγα αν δεν ρωτούσα τώρα που ακούω τα τραγούδια του γιατί δεν τον άκουγα ούτε ήμουν φαν του.Chronisgreek έγραψε:Αυτο που ξανα αναλυουμε αυτα που λεγαμε πριν 5 χρονια με ξεπερναει.. Το παραμυθιαζομαι πιανει την πλευρα της γυναικας σαν να το λεει γυναικα
Ναι βρε δεκτο δε σε κατακριναμε..πλακα κανουμε..killbill έγραψε:σορρυ ρε παιδιά δεν είχα διαβάσει ότι το είχατε αναλύσει ξέρεις πόσα χρόνια έχω αυτή την απορία θα σκαγα αν δεν ρωτούσα τώρα που ακούω τα τραγούδια του γιατί δεν τον άκουγα ούτε ήμουν φαν του.Chronisgreek έγραψε:Αυτο που ξανα αναλυουμε αυτα που λεγαμε πριν 5 χρονια με ξεπερναει.. Το παραμυθιαζομαι πιανει την πλευρα της γυναικας σαν να το λεει γυναικα