Kai genika akougetai parapanw to saksofwno...protimw t arxiko..exei oso prepei to saksofwno mesa..!!Chronisgreek έγραψε:
κυκλοφορησε κ αυτη η βερσιον σημερα, απλα προς το τελος εχει ενα σολο παραπανω σαξοφωνο
Γιάννης Πλούταρχος
Re: Γιάννης Πλούταρχος
Αυτό βγήκε ξεκάθαρα για να βλέπουμε το προσωπάκι του Φοίβου.Chronisgreek έγραψε:
κυκλοφορησε κ αυτη η βερσιον σημερα, απλα προς το τελος εχει ενα σολο παραπανω σαξοφωνο

I like people too much or not at all.
Τώρα που την ανέφερες την Στέλλα,ακούγοντας και τον δίσκο της έρχομαι να πω πόσο ανόητος που δεν προχώρησε για δίσκο με τον Θεοφάνους.thodwris έγραψε:Kai to "Oute stn exthro mou" m kanei g Kalli..th tis tairiaze..!!
Είμαι σίγουρος πως θα ακούγαμε πραγματικά μεγάλα τραγούδια και πως ερμηνευτικά ο Θεοφάνους θα του έβγαζε τον καλύτερο εαυτό του.

-
Gia ton plou les?stelios έγραψε:Τώρα που την ανέφερες την Στέλλα,ακούγοντας και τον δίσκο της έρχομαι να πω πόσο ανόητος που δεν προχώρησε για δίσκο με τον Θεοφάνους.thodwris έγραψε:Kai to "Oute stn exthro mou" m kanei g Kalli..th tis tairiaze..!!
Είμαι σίγουρος πως θα ακούγαμε πραγματικά μεγάλα τραγούδια και πως ερμηνευτικά ο Θεοφάνους θα του έβγαζε τον καλύτερο εαυτό του.
-
to eixe k sto youtube to katevasane
-
can't wait...nomiza oti einai ta samples apo to googleplay, ayta einai pio megala akougetai to refrain k ligo kouple
3 meres akoma..!!
Poso m aresei t "st upografo"..!!

Poso m aresei t "st upografo"..!!

- fylakas_aggelos
Έχει βγει και στα iTunes για προπαραγγελία
https://itunes.apple.com/us/album/thema ... 1093605961
https://itunes.apple.com/us/album/thema ... 1093605961
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
Το "Το'χω σε κακό" σίγουρα προοριζόταν για Πετρέλη,μπορώ άνετα να το φανταστώ με τη φωνή του.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Ρυθμός 949
Είναι "Θέμα Χρόνου", 100 τυχεροί από εσάς, να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία μιας ζωντανής ραδιοφωνικής εκπομπής με τον Yannis Ploutarchos Γιάννης Πλούταρχος Official και να ακούσετε live τα τραγούδια από το νέο του δίσκο!
Συντονιστείτε κάθε πρωί στο Mappes Show με τον Δημήτρη τον Σταμάτη και την Ιωάννα και κερδίστε 2πλές προσκλήσεις!
https://www.facebook.com/rythmos949fm/?fref=ts
Είναι "Θέμα Χρόνου", 100 τυχεροί από εσάς, να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία μιας ζωντανής ραδιοφωνικής εκπομπής με τον Yannis Ploutarchos Γιάννης Πλούταρχος Official και να ακούσετε live τα τραγούδια από το νέο του δίσκο!
Συντονιστείτε κάθε πρωί στο Mappes Show με τον Δημήτρη τον Σταμάτη και την Ιωάννα και κερδίστε 2πλές προσκλήσεις!
https://www.facebook.com/rythmos949fm/?fref=ts
-
Nομίζω πως πρόκειται για μια πάρα μα πάρα πολύ καλή δουλειά.Οκ μπορεί να μην είναι σαν τους δίσκους που έβγαζε ο Γιάννης στα 00's μέσα από τους οποίους τον αγαπήσαμε(θα μου πεις οι περισσότεροι δε βγάζουν τραγούδια όπως τότε)αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι είναι μια καλή,αξιοπρεπής και προσεγμένη δουλειά.Είναι κάτι παραπάνω από εμφανής η παρουσία της Γιαννατσούλια στους στίχους(κι αυτό είναι στα πολύ θετικά)αλλά και ο Φοίβος ήταν όντως σε κέφια,όπως ειπώθηκε και παραπάνω,καθώς και οι μουσική του είναι μια χαρά και με τις ενορχηστρώσεις το έψαξε και οι στίχοι του στο Προσχηματικά είναι καλοί(δεν ξέρω αν έχει γράψει και σε άλλα τραγούδια στίχους).Δε βρήκα κανένα κομμάτι που να το λες filler όλα είναι εν δυνάμει singles και όλα θα μπορούσαν να παίξουν στα ραδιόφωνα,αν τα πράγματα ήταν πιο ελεύθερα και δεν υπήρχε το playlist.
Αν εξαιρέσω 2-3 τσιφτετελορούμπικες μπαλάντες (τα πιάνει όλα αυτό, για να μην τσακώνεται ο Musiclover με το Chronisgreek και το Μάνο), όλα τ' άλλα ακούγονται ευχάριστα σε αυτά τα μικρά ακροάσματα. Θα τα ακούσουμε και ολόκληρα και θα καταλάβουμε καλύτερα.
Πάντως θα ήθελα κάνα ζεϊμπέκικο ακόμα...

Άκουσα καλά;
Στο Ούτε στον εχθρό μου λέει''Βάλε στη βαλίτσα τις φωτογραφίες χωρισμού μας Κίτσα'';

Στο Ούτε στον εχθρό μου λέει''Βάλε στη βαλίτσα τις φωτογραφίες χωρισμού μας Κίτσα'';

-
ellhfan έγραψε:Αν εξαιρέσω 2-3 τσιφτετελορούμπικες μπαλάντες (τα πιάνει όλα αυτό, για να μην τσακώνεται ο Musiclover με το Chronisgreek και το Μάνο), όλα τ' άλλα ακούγονται ευχάριστα σε αυτά τα μικρά ακροάσματα. Θα τα ακούσουμε και ολόκληρα και θα καταλάβουμε καλύτερα.

Οχι εδω δεν εχει νησιωτικο στυλ γυρισματα...
Ναι ρε γμτ κ γω θα θελα ενα ζειμπεκικο,αλλα κ ενα χασαπικο ακομα των κλασικων του φοιβου στυλ κοσμοθεωρια,αποψε θα σ'ονειρευτω κ τετοια
Το στο υπογραφω ειναι στυλ εννοια σου,μεχρι μαη μηνα κ τετοια που ειναι πιο βαρια χασαπικα
- fylakas_aggelos
Κι εγώ αυτό άκουσαstelios έγραψε:Άκουσα καλά;![]()
Στο Ούτε στον εχθρό μου λέει''Βάλε στη βαλίτσα τις φωτογραφίες χωρισμού μας Κίτσα'';![]()
![]()
![]()

ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Ακριβώς αυτού του είδους ήθελα κι εγώ.Chronisgreek έγραψε:ellhfan έγραψε:Αν εξαιρέσω 2-3 τσιφτετελορούμπικες μπαλάντες (τα πιάνει όλα αυτό, για να μην τσακώνεται ο Musiclover με το Chronisgreek και το Μάνο), όλα τ' άλλα ακούγονται ευχάριστα σε αυτά τα μικρά ακροάσματα. Θα τα ακούσουμε και ολόκληρα και θα καταλάβουμε καλύτερα.
Πάντως θα ήθελα κάνα ζεϊμπέκικο ακόμα...![]()
![]()
Οχι εδω δεν εχει νησιωτικο στυλ γυρισματα...
Ναι ρε γμτ κ γω θα θελα ενα ζειμπεκικο,αλλα κ ενα χασαπικο ακομα των κλασικων του φοιβου στυλ κοσμοθεωρια,αποψε θα σ'ονειρευτω κ τετοια
Το στο υπογραφω ειναι στυλ εννοια σου,μεχρι μαη μηνα κ τετοια που ειναι πιο βαρια χασαπικα
Μου έχουν λείψει πολύ τέτοια Φοιβοτράγουδα!!!
-
Εχει καιρο να γραψει τετοια.. Οσο για τη ζειμπεκια μας αποζημιωσε γιατι ειναι μεν το κλασικο στυλ μπαλαντοζειμπεκικο αλλα αλλο ενα θα ηταν καλο.. Επενδυσε πιο πολυ στις μπαλαντες κ στις ροκ ενορχηστρωσεις τους..