Αντώνης Ρέμος
Re: Αντώνης Ρέμος
Δε συγκρινονται..Μιλια μπροστα το ''Τερμα''
-
Se diarkeia lew..
to Lene m aresei opos kai to Ola pernoun .
to neo einai apaisio na to anakoinwsoun protoxronia me to gio tou Vardi kai na min to vgaloun
to neo einai apaisio na to anakoinwsoun protoxronia me to gio tou Vardi kai na min to vgaloun
Παρε ανασα και παμε...
-
o giorgos papadopoulos eipe oti tou grafei tragoudia gia to album
themisgeorgantasΕπιτέλους... @aremovic @georgesabanis #coffeetime

I like people too much or not at all.
Γεια σας ειμαι καινουριο μελος αγαπω Αντωνη
Επειδη ειδα παραπανω να ρωτατε για δισκο ρωτησα τη heaven στο twitter και μου παν οτι θα βγει συντομα..

Επειδη ειδα παραπανω να ρωτατε για δισκο ρωτησα τη heaven στο twitter και μου παν οτι θα βγει συντομα..
Δεν το ακουσα στη μενεγακη να το λεει μονο για θεωδοριδου ακουσα! Αυτο το χει πει απο αρχες 15 στο οκ του γεωργαντα κι ακομα να ακουσουμε καποιο δειγμαChronisgreek έγραψε:o giorgos papadopoulos eipe oti tou grafei tragoudia gia to album

-
ειπε γραφω σε ρεμο, 8εοδωριδου κ ασλανιδου
Το χουν ηχογραφησει κ ειναι ετοιμο το ειπε και ο βαρδης στο ινσταγκραμ και απαντησε σε οσους ρωταγαν πριν κατι μερες οτι θα βγαινε μεσα στο μαρτη ειναι θεμα εταιριας και δε καταλαβαινω γιατι το καθυστερουν τοσο ειναι κριμα να "καινε" ενα τοσο ωραιο τραγουδι τοσους μηνεςantidoto έγραψε:to Lene m aresei opos kai to Ola pernoun .
Ρωτησε ενας φιλος μου τη heaven κ ειπαν οτι μεχρι τελος απριλιου θα βγει νεο single. Με το ρυθμο που παει μαλλον για μαη το βλεπω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Effie7 την Δευ Απρ 04, 2016 2:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ante makari na mhn einai ayto me bardh einai poly barh.. kati pio anebastiko!
Πιστευω θα ειναι αλλο πιο καλοκαιρινο,λογικα αυτο με τον βαρδη θα βγει μαζι με το δισκο εφοσον το χουν ετοιμο και δε το κυκλοφορουν τοσο καιρο
-
Ο Αντώνης δεν είχε αποποιηθεί τα λουλούδια; Τώρα μετάνιωσε;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Μονο στη θεσσαλονικη εχει λογικα επειδη δεν υπαρχουν χωροι οπως ο διογενης χωρις λουλουδια
-
Τότε όμως ήταν λάθος του που τα αποποιήθηκε λεκτικά. Θα μπορούσε απλά να μην έχει και στην Θεσσαλονίκη πάντως. Επιλογή είναι.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Δε ξερω αν μπορει να επιβαλλει κατι τετοιο στον επιχειρηματια. Μενω αθηνα δε ξερω πολλα για το stage live αλλα απ οτι διαβασα ειναι μουσικη σκηνη δε ξερω απο που προεκυψαν τα λουλουδια