Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Μακάρι απόψε να είχαμε ένα οποιοδήποτε κομμάτι acapella,όπως συνηθίζεται να κάνουν με τους τραγουδιστές που καλούν...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

ilias16 έγραψε:Μακάρι απόψε να είχαμε ένα οποιοδήποτε κομμάτι acapella,όπως συνηθίζεται να κάνουν με τους τραγουδιστές που καλούν...
Τι σχέση έχει ο Νότης με τους άλλους; Βάζεις στην ίδια μοίρα την Πωλίνα Χριστοδούλου ή την Ειρήνη Παπαδοπούλου που τραγούδησαν με τον Νότη. Ο Νότης δεν κάνει αυτά που κάνουν άλλοι. Ο Νότης δεν είναι Γονίδης, να εκμεταλλεύεται μία πρόσκληση για να πάει να πασάρει το νέο τραγούδι του. Αυτά τα έκανε στα πρώτα βήματα του, τώρα δεν τα έχει ανάγκη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:
ilias16 έγραψε:Μακάρι απόψε να είχαμε ένα οποιοδήποτε κομμάτι acapella,όπως συνηθίζεται να κάνουν με τους τραγουδιστές που καλούν...
Τι σχέση έχει ο Νότης με τους άλλους; Βάζεις στην ίδια μοίρα την Πωλίνα Χριστοδούλου ή την Ειρήνη Παπαδοπούλου που τραγούδησαν με τον Νότη. Ο Νότης δεν κάνει αυτά που κάνουν άλλοι. Ο Νότης δεν είναι Γονίδης, να εκμεταλλεύεται μία πρόσκληση για να πάει να πασάρει το νέο τραγούδι του. Αυτά τα έκανε στα πρώτα βήματα του, τώρα δεν τα έχει ανάγκη.
Συμφωνώ κι εγώ με Scorpion. Και γενικά δεν συμμερίζομαι την άποψη να τραγουδά στις εκπομπές ο Νότης. Οκ να βγει ένα εορταστικό ζωντανό πρόγραμμα εντάξει ή να πρόκειται για μια εκπομπή με μια σχετική ποιότητα, βλ. την εκπομπή με Κατρίτση που τραγούδησε ''Τα Κλεμμένα'' ή το dvd από Αναγέννησις. Αλλά τώρα έτσι στο άσχετο στον Γρηγόρακη τι να τραγουδήσει βρε παιδιά ο Νότης; Δεν είναι και κανά παιδάκι που χτίζει καριέρα σαν τους υπόλοιπους που πηγαίνουν εκεί. Θα έχει ζουμάκι σήμερα, ο Αρναούτογλου έχει τη στοιχειώδη ευγένεια ακόμα και όταν θέλει να ρωτήσει κάτι πιο καυστικό και γενικά παρά το ολίγον γλοιώδες στυλ του κάνει καλές συνεντεύξεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Τετ Μαρ 23, 2016 9:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Συμφωνώ κι εγώ με Scorpion. Και γενικά δεν συμμερίζομαι την άποψη να τραγουδά στις εκπομπές ο Νότης. Οκ να βγει ένα εορταστικό ζωντανό πρόγραμμα εντάξει ή να πρόκειται για μια εκπομπή με μια σχετική ποιότητα, βλ. την εκπομπή με Κατρίτση που τραγούδησε ''Τα Κλεμμένα'' ή το dvd από Αναγέννησις. Αλλά τώρα έτσι στο άσχετο στον Γρηγόρακη τι να τραγουδήσει βρε παιδιά ο Νότης; Δεν είναι και κανά παιδάκι που χτίζει καριέρα σαν τους υπόλοιπους που πηγαίνουν εκεί. Θα έχει ζουμάκι σήμερα, ο Αρναούτογλου έχει τη στοιχειώση ευγένεια ακόμα και όταν θέλει να ρωτήσει κάτι πιο καυστικό και γενικά παρά το ολίγον γλοιώδες στυλ του κάνει καλές συνεντεύξεις.
Scorpion το ότι επιθυμώ να ακούσω απο τον καλλιτέχνη που θαυμάζω ένα τραγούδι σημαίνει ότι τον συγκρίνω με τους πουθενάδες;;;Να καταλαβαίνουμε τι λέμε δηλαδή.Απλά πήρα αφορμή γιατί γνωρίζω ότι τραγουδάνε...ξέρω το ότι δεν πρόκειται,δεν είμαι και χθεσινός...ελπίζω να ακούσουμε κάτι καινούργιο για επαγγελματικά.Και αυτό που είπε o jdarmody μπορεί να την πάει σε καλά επίπεδα την συνέντευξη ο Αρναούτογλου.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μπορείτε να γελάσετε ελεύθερα..Ειδικά με Σταμάτη...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Μήνυση πρέπει να τους κάνει κανονικά ο Νότης.Ενας άνθρωπος που δεν πολυασχολείται και τους βλέπει δεν πρόκειται να πάει ποτέ σε μαγαζί του γιατί ακούγοντάς τους βγάζει το συμπέρασμα ότι ο Νότης είναι για να βγάζει λόγους και όποτε θυμάται λέει και κανένα τραγούδι.Άκου τι λέει η άλλη ο Νότης δεν γεμίζει μαγαζιά λες και έχει πάει ποτέ σε μαγαζί του για να ξέρει.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Φίλε jdarmody προσωπικά αποφεύγω σχολιασμούς των συγκεκριμένων εκπομπών. Βλέπω επιλεκτικά πλέον γιατί ξέρω ότι θα βρεθώ στα πρόθυρα να σπάσω το λαπ τοπ.

Υ.Γ.: Ελπίζω να βγει καμια ειδησούλα σχετικά με τα επαγγελματικά απόψε.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Αυτοί οι πανελίστες είναι άβουλα όντα.Πηγαίνουν σε μαγαζιά που τους λέει το σύστημα.Όπως και οι απόψεις τους είναι κατευθυνόμενες.Τι να μας πει η Σάσα τώρα και η Ηλιάκη που ξεφτιλίζονταν για να ένα πιάτο φακές στα μεσημεριανά.Ο Λιάγκας πάλι κράτησε μια πιο διακριτική στάση παρόλο το σιχαμένο του στυλάκι.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εντάξει παιδιά το πόσταρα γιατί είναι πραγματικά για γέλια, όχι για σοβαρό σχολιασμό. Μα πρέπει να είσαι πολύ χαζός κιόλας για να βγαίνεις και να λες ότι ο άλλος αποκαλεί το κοινό του πρόβατα κλπ, ενώ δεν έχεις πατήσει ποτέ στο μαγαζί του. Βέβαια, η καριέρα του Νότη συνοδευόταν πάντοτε από τέτοιες ανακρίβειες. Βούλγαροι, δεν θέλει να του πετούν λουλούδια, δεν αφήνει τον κόσμο να χορέψει, βρίζει το κοινό. Ορισμένοι η μόνη επαφή που έχουν με Νότη είναι μέσω Σεφερλή και νομίζουν ότι αυτή είναι η πραγματικότητα. Πιστεύω ότι θα αναφερθεί στις μελλοντικές εμφανίσεις.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Αν και η θεματολογία είναι μια από τα ίδια μου αρέσουν οι τοποθετήσεις του ειδικά στο θέμα με τις δήθεν κόντρες, ή με το παιχνιδάκι που γίνεται στα κέντρα με τα μικρόφωνα..Εξηγεί αρκετά αναλυτικά κάτι που πολλές φορές δε κάνει και αρχίζουν μετά τα γνωστά..Πιστεύω οι αντιδράσεις θα είναι ελάχιστες αυτή τη φορα..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τι πούστης ο Αρναούτογλου. "Ψήφισα αυτούς που έκλεισαν στην φυλακή"....και ο Γρηγόρης "Δηλαδή ποιους". Αντε βρε μπαγλαμά. Ενας μακάκας και τίποτα παραπάνω. Με απογοήτευσε ο συστημικός παρουσιαστής.
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Καλησπέρα σε όλους...

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος που προσδίδει αρνητική έννοια στους όρους "φασισμός" και "δικτατορία" , χαρακτηρίζεται φασίστας...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Βγήκε και η είδηση ότι θα πάει με το ίδιο σχήμα στην Πύλη.
bebest

Αυτό που σε κάθε συνέντευξη για τα επαγελματικά του γίνεται μια ερώτηση στο τελευταίο λεπτό...Τελος πάντων δε νομίζω να έχει διάθεση για πολλές συναυλίες καλοκαίρι μια στη Κύπρο και μετά από Οκτόμβρη-Νοέμβρη όπως είπε..
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Scorpion86 έγραψε:Βγήκε και η είδηση ότι θα πάει με το ίδιο σχήμα στην Πύλη.
Η μόνη είδηση...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:Αυτό που σε κάθε συνέντευξη για τα επαγελματικά του γίνεται μια ερώτηση στο τελευταίο λεπτό...Τελος πάντων δε νομίζω να έχει διάθεση για πολλές συναυλίες καλοκαίρι μια στη Κύπρο και μετά από Οκτόμβρη-Νοέμβρη όπως είπε..
Δεν υπήρχε περίπτωση να πει κάτι παραπάνω εφόσον δεν είναι κάτι κλεισμένο και είναι μόνο σε επίπεδο συζητήσεων.
bebest

Scorpion86 έγραψε:
bebest έγραψε:Αυτό που σε κάθε συνέντευξη για τα επαγελματικά του γίνεται μια ερώτηση στο τελευταίο λεπτό...Τελος πάντων δε νομίζω να έχει διάθεση για πολλές συναυλίες καλοκαίρι μια στη Κύπρο και μετά από Οκτόμβρη-Νοέμβρη όπως είπε..
Δεν υπήρχε περίπτωση να πει κάτι παραπάνω εφόσον δεν είναι κάτι κλεισμένο και είναι μόνο σε επίπεδο συζητήσεων.
Σε παλιότερες συνεντεύξεις το χε πει ότι συζητάει συναυλίες...Τέλος πάντων ούτε για νέα τραγούδια είπε όχι ότι ρωτήθηκε βέβαια.. :fryingpan:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ενταξει καλη συνεντευξη. Τα ειπε τα πραγματα αναλυτικα για να τα καταλαβουν ολοι.
Στο πρωτο μερος με τον Μιχαηλιδη επαιξει κανονικα το αποσπασμα που μιλουσε για τον Νοτη? Γιατι στο τρειλερ το ειχαν κοψει.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μία φορά είχε μιλήσει για συναυλίες, πρόπερσι στην Γεροθόδωρου και από αυτά που είχε πει δεν έγινε τίποτα. :lol: Sfakattack, δεν το είδα το απόσπασμα με Μιχαηλίδη. Να πω την αλήθεια δεν την παρακολούθησα σοβαρά την συνέντευξη του Ιεροκλή. Πλάκα-πλάκα η συνέντευξη του Νότη ήταν ίδιας διάρκειας με εκείνη στον Τρύφωνος. Δηλαδή 70-80 λεπτά. Εγώ περίμενα θα είναι 45-50 λεπτά.
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Τώρα με τήν κόντρα Αρναούτογλου-Κωστόπουλου για τα νούμρα τηλεθέασης,πιστεύω οτι θα αναφερθούν και στα νούμερα αυτής της συνέντευξης λόγο Νότη στις κλασικές χαζοεκπομπές.Νότης-Γονίδης/δεν θα ηθελα το παιδι μου να γινει ομοφιλοφιλος-οι gay ειναι αναγκαιοι.
Απάντηση