Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Ποιος Γονίδης ρε παιδιά, πλάκα κάνουμε. Ο ένας είναι Σούπερ Λίγκα και ο άλλος Football League. Αν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας θα ήταν Μπαρτσελόνα-Πόρτο. Παρότι ο Γονίδης έχει περισσότερα χρόνια δισκογραφικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

SFAKattack10 έγραψε:Ενταξει καλη συνεντευξη. Τα ειπε τα πραγματα αναλυτικα για να τα καταλαβουν ολοι.
Στο πρωτο μερος με τον Μιχαηλιδη επαιξει κανονικα το αποσπασμα που μιλουσε για τον Νοτη? Γιατι στο τρειλερ το ειχαν κοψει.
Όχι δεν έπαιξε κόπηκε στο μοντάζ. Συμφωνώ απόλυτα κι ένα 5χρονο παιδάκι καταλάβαινε τι εννοούσε άσχετα πως θα τον κράξουν πάλι γιατί έτσι τους έχει πει το αφεντικό τους.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

vicky gerothodorou
‏@vgerothodorou
Σωστά μιλάει ο Νότης Σφακιανάκης και τον παραδέχομαι! #2nightshow
https://twitter.com/vgerothodorou/statu ... 3243332613
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Σε 2-3 μεγαλα σαιτ που ξανα επαιξαν τις δηλώσεις για προσφυγικό το 95% των σχολίων αποθεώνουν τον Νότη. Τηλεοπτικά, στην Ναταλία Γερμανού όλο το πάνελ ήταν υπέρ Νότη πλην της κομπλεξάρας του Ραφαηλίδη και της αδερφής που παρουσιάζει τα θέματα. Στάθηκαν επίσης στις δηλώσεις για υιοθέτηση παιδιού από ομοφυλόφιλους. Ασχολήθηκαν κάνα μισάωρο.
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

του κλάσουν μια μαντρα του κοντου...
κανα νεό για promo παιζει τωρα στα κοντα?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Musicshoot έγραψε:του κλάσουν μια μαντρα του κοντου...
κανα νεό για promo παιζει τωρα στα κοντα?
Xλωμό, προς το τέλος καλοκαιριού ίσως βγει κάτι...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

81argus έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε: Στο πρωτο μερος με τον Μιχαηλιδη επαιξει κανονικα το αποσπασμα που μιλουσε για τον Νοτη? Γιατι στο τρειλερ το ειχαν κοψει.
Όχι δεν έπαιξε κόπηκε στο μοντάζ.
Τι να εγινε και κοψανε τις δηλωσεις του Μιχαηλιδη?
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

notakis έγραψε:Καλησπέρα σε όλους...

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος που προσδίδει αρνητική έννοια στους όρους "φασισμός" και "δικτατορία" , χαρακτηρίζεται φασίστας...
Δε μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να τους αρνειται τους ορους και καλα κανει ολα καλα αλλα απο την αλλη να υποστηριζει τη Χρυση Αυγη που αποδεδειγμενα και ρατσιστες ειναι και ναζιστες ειναι.Αντιφατικο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Gshore έγραψε:
notakis έγραψε:Καλησπέρα σε όλους...

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος που προσδίδει αρνητική έννοια στους όρους "φασισμός" και "δικτατορία" , χαρακτηρίζεται φασίστας...
Δε μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να τους αρνειται τους ορους και καλα κανει ολα καλα αλλα απο την αλλη να υποστηριζει τη Χρυση Αυγη που αποδεδειγμενα και ρατσιστες ειναι και ναζιστες ειναι.Αντιφατικο.
Βάλε σε μία σειρά τις σκέψεις σου και κατάνόησε τι έγραψε. Εγραψε για φασίστες. Εσύ προφανώς είσαι στην πλευρά των αντίφα, που διδάσκουν καλύτερα απ' όλους τον φασισμό. Διότι φασίστας είναι κάποιος που δεν επιτρέπει στον άλλο να ακουστεί η γνώμη του και εκείνος που όταν κάποιος βγει και πει κάτι διαφορετικό από τα πιστεύω του, του λέει "σκάσε ρε φασίστα". Οσο για τα περί ναζισμού και ρατσισμού, πες τα πουθενά αλλού, η καραμέλα έλιωσε. Αν δεν έλιωσε περιμένω να μου πεις ποιος είναι ο ναζισμός του 2016, τι πρεσβεύει, ποια η ιδεολογία του. Καλό το τυράκι που σου ρίχνουν οι αριστεροί (πραγματικοί φασίστες) που μέσω των Υπουργών έχουν "αλλάξει την ιστορία" μιλώντας για συνωστισμό στην Σμύρνη, για εθνοκάθαρση Ποντίων και όχι γενοκτονία, λέγοντας Μακεδονία τα Σκόπια κλπ. Και για να σου λύσω την απορία, όχι δεν ψηφίζω Χ.Α., αλλά είναι αρκετά φασιστικό να βάζεις στην φυλακή κάποιους (πριν ακόμα δικαστούν και κριθούν ένοχοι), απλά για να φοβήσεις τους ψηφοφόρους τους και να τους ρίξεις εκλογικά. Κάτι που δεν κατάφεραν γιατί οι πρώτοι δάσκαλοι του φασισμού είναι αυτοί οι κλικαδόροι που όταν είναι για άρση βουλευκτικής ασυλίας είναι όλοι μία γροθιά. Αυτοί που φασιστικά σε πηδάνε στα μέτρα και τις φορολογίες, αυτοί που σου κλείνουν τις τράπεζες και πολλά άλλα. Και την ίδια ώρα σου λένε ότι για όλα τα δεινά φταίει η Χ.Α.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Όσον αφορά την τηλεθέαση ο Αρναούτογλου με Νότη κέρδισε την μάχη.
Στο γενικό σύνολο είχε 23,3% έναντι 11,4% του Κωστόπουλου.
Αντίστοιχα, στο νεανικό κοινό είχε 26,7% έναντι 13% του Κωστόπουλου.
ΑΝΔΡΕΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ »

Κάποια site το έχουν παρακάνει. Βγάζουν κάποιες σκόρπιες λέξεις από συνεντεύξεις του Νότη και κράζουν μετά αντί να βάζουν ολόκληρη τη φράση ή τη συνέντευξη. Έχω επιλέξει να μην ασχολούμαι με το τι δηλώνει ο κάθε καλλιτέχνης σχετικά με τα πολιτικά ή τα κοινωνικά θέματα προτιμώ να βλέπω τι κάνει στη καριέρα του.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Gshore έγραψε: Δε μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να τους αρνειται τους ορους και καλα κανει ολα καλα αλλα απο την αλλη να υποστηριζει τη Χρυση Αυγη που αποδεδειγμενα και ρατσιστες ειναι και ναζιστες ειναι.Αντιφατικο.
Ειπε οτι ψηφισε αυτους που βαλανε φυλακη, αρα θεωρω οτι το εκανε απο αντιδραση γιατι οντως τους εβαλαν στην φυλακη χωρις δικη.
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Χεχε προφανως και δεν ανηκω σε καποιο πολιτικο χωρο αλλα ειναι τουλαχιστον υποκριτικο να θεωρει κανεις οτι η Χρυση Αυγη δεν ειναι εκπροσωποι του ναζισμου[αυτο εχει αποδειχθει Σκορπιον οσο κι αν θελεις να κλεινεις τα ματια με ντουκουμεντα απο το παρελθον του Μιχαλολιακου,Παππα... κλπ]... Ή οτι θελουν να συνεχισουν το ''εργο'' του Παπαδοπουλου...δε θελω να γραψω κατι παραπανω γιατι θα γραφουμε για σελιδες και η αποψη του καθενος δυσκολο να αλλαξει + οτι εδω ειναι τοπικ του Σφακιανακη.Κακως το ξεκινησα σιγουρα δεν θα βγει κατι γι αυτο κ θελω να το σταματησω.
dimitris13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitris13 »

καλησπέρα σε όλους...χωρίς να έχω προλάβει ακόμα να παρακολουθήσω την συνεντευξη νομίζω πως για 1 ακόμη φορά ακόμα και εδώ αναλωνόμαστε χωρίς λόγο κατά τη γνώμη μου με τι είπε και πως το είπε κλπ κλπ...οι απόψεις του είναι λίγο πολύ γνωστες και αμετακίνητες οπότε δεν νομίζω να γίναμε σοφότεροι...περα απο αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε και να υπερασπιζόμαστε με επιχειρήματα τις απόψεις 1 τραγουδιστή και να εκνευριζόμαστε εάν οι υπόλοιποι διαφωνούν ή όχι...τι σημασία έχει??πραγματικά κάποιοι λειτουργούν και εδω μέσα σαν κάποιους κολλημένους οπάδούς ομάδων που αναπαράγουν ότι λεει ο μαρινακής ο αλαφούζος κλπ κλπ...ξεκολλήστε...απολαυστε τον νότη οπότε και όσο μπορείτε και μην προσπαθείτε να αναλύσετε την κάθε πρόταση που λεει λες και είστε αδερφια του ή κολλητοί του...1 απλός ανθρωπος είναι με χάρισμα μεγάλο ομολογουμένως στο τραγούδι αλλα μέχρι εκεί τουλάχιστον προσωπικά με εκφράζει...αν τώρα κάποιοι πάλι θα πρέπει να ταυτίζονται και με τις απόψεις του για να τον ευχαριστιούνται περισσότερο νομίζω πως έχουν πάρει τον νότη λίγο περισσότερο σοβαρά από όσο πρέπει και από ότι πραγματικά είναι....φιλικά προς όλους και αναμένοντας εμφανίσεις δίσκους κλπ εκει που πραγματικά είναι ασυναγώνιστος...
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

dimitris13 έγραψε:καλησπέρα σε όλους...χωρίς να έχω προλάβει ακόμα να παρακολουθήσω την συνεντευξη νομίζω πως για 1 ακόμη φορά ακόμα και εδώ αναλωνόμαστε χωρίς λόγο κατά τη γνώμη μου με τι είπε και πως το είπε κλπ κλπ...οι απόψεις του είναι λίγο πολύ γνωστες και αμετακίνητες οπότε δεν νομίζω να γίναμε σοφότεροι...περα απο αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε και να υπερασπιζόμαστε με επιχειρήματα τις απόψεις 1 τραγουδιστή και να εκνευριζόμαστε εάν οι υπόλοιποι διαφωνούν ή όχι...τι σημασία έχει??πραγματικά κάποιοι λειτουργούν και εδω μέσα σαν κάποιους κολλημένους οπάδούς ομάδων που αναπαράγουν ότι λεει ο μαρινακής ο αλαφούζος κλπ κλπ...ξεκολλήστε...απολαυστε τον νότη οπότε και όσο μπορείτε και μην προσπαθείτε να αναλύσετε την κάθε πρόταση που λεει λες και είστε αδερφια του ή κολλητοί του...1 απλός ανθρωπος είναι με χάρισμα μεγάλο ομολογουμένως στο τραγούδι αλλα μέχρι εκεί τουλάχιστον προσωπικά με εκφράζει...αν τώρα κάποιοι πάλι θα πρέπει να ταυτίζονται και με τις απόψεις του για να τον ευχαριστιούνται περισσότερο νομίζω πως έχουν πάρει τον νότη λίγο περισσότερο σοβαρά από όσο πρέπει και από ότι πραγματικά είναι....φιλικά προς όλους και αναμένοντας εμφανίσεις δίσκους κλπ εκει που πραγματικά είναι ασυναγώνιστος...
Δεν έχεις καταλάβει πλέον ότι ο κόσμος δεν παίρνει θέση επειδή απαραίτητα λατρεύει τον Νότη, αλλά επειδή βλέπει ένα στημένο σύστημα των ΜΜΕ που κράζει όποιον τολμά να πει κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλουν να πουλήσουν τα λαθρολάγνα ΜΜΕ, αβαντάροντας την ανικανότητα της κυβέρνησης να ελέγξει το προσφυγικό-μεταναστευτικό (με αντάλλαγμα ευνοική μεταχείριση γιατί είναι ανοικτό το θέμα και των τηλεοπτικών αδειών). Βλέπεις για παράδειγμα λίγα λεπτά πριν την Τατιάνα να βγάζει μεταμφιεσμένη κάποια ως Νότη και να λέει αρλούμπες και τίποτα ουσιαστικό για να περάσουν προς τον κόσμό ότι ο "Νότης έλα μωρέ τρελός είναι, μιλάει για εξωγήινους κλπ". Δεν είναι τυχαίο ότι με τον πόλεμο που δέχεται έκανε διπλάσια τηλεθέαση από τις υπόλοιπες εκπομπές σαρώνοντας. Το φοβούνται ότι έχει απήχηση αυτό που λέει σε μεγάλη μερίδα του κόσμου. Βλέπει ο κόσμος ένα στημένο κράξιμο προς κάποιον που λέει πράγματα που τα πιστεύουν οι περισσότεροι, πράγματα που μόνο παράλογα δεν είναι. Φυσικά δεν τα εστερνιζονται αυτοί που είναι μακριά από το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Δεν χρειάζεται κανένας εδώ μέσα να ακούσει την άποψη του Νότη για να διαμορφώσει τη δική του. Αυτό που επιδοκιμάζεται είναι το θάρρος της γνώμης του και γενικότερα η στάση του μέσα στο σύστημα. Και αντίστοιχα αποδοκιμάζεται η τακτική των μέσων να κάνουν το άσπρο μαύρο και να παραποιούν τα λεγόμενά του. Οπότε είναι δικαίωμα του καθενός να σχολιάσει ότι γουστάρει επί τούτου, τι λογοκρίνετε ορισμένοι τα σχόλια εδώ μέσα. Όσο για το αποτέλεσμα της συνέντευξης τους έκανε μεγάλο γλέντι χθες..Η πλειοψηφία των σχολίων είναι υπέρ του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

SFAKattack10 έγραψε:
Gshore έγραψε: Δε μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να τους αρνειται τους ορους και καλα κανει ολα καλα αλλα απο την αλλη να υποστηριζει τη Χρυση Αυγη που αποδεδειγμενα και ρατσιστες ειναι και ναζιστες ειναι.Αντιφατικο.
Ειπε οτι ψηφισε αυτους που βαλανε φυλακη, αρα θεωρω οτι το εκανε απο αντιδραση γιατι οντως τους εβαλαν στην φυλακη χωρις δικη.
Για να μιλήσουμε και λίγο νομικά αν κάποιος κατηγορείται για κάποιο αδίκημα και κρίνει ο εισαγγελέας μαζί με τον τακτικό ανακριτή ότι πρέπει να προφυλακιστεί θα μπει φυλακή για 18 μήνες.
Δεν έγινε κάποια εξαίρεση τώρα, γιατί έτσι όπως το παρουσιάζει φαίνεται να έγινε παράνομα.

Κάτι άσχετο...
στο τέλος που δείχνανε τα clips μέχρι σήμερα έβαλαν το Άκου βρε φίλε στο 2009 χαχα.
Όπως να υπενθυμίσω ότι η τελευταία τους συνεύρεση δεν ήταν στη λίμνη Πλαστήρα αλλά στο σπίτι που έμενε ο Νότης το 2005 στην Θεσσαλονίκη (την περίοδο αμέσως μετά τη νίκη στην Eurovision) νομίζω το έχει ανεβασμένο ο SFAKattack.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

johnytzitzi έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:
Για να μιλήσουμε και λίγο νομικά αν κάποιος κατηγορείται για κάποιο αδίκημα και κρίνει ο εισαγγελέας μαζί με τον τακτικό ανακριτή ότι πρέπει να προφυλακιστεί θα μπει φυλακή για 18 μήνες.
Δεν έγινε κάποια εξαίρεση τώρα, γιατί έτσι όπως το παρουσιάζει φαίνεται να έγινε παράνομα.
Σωστός Johny. Γι' αυτό αφέθηκε ελεύθερος και ο Ρουπακιάς, διότι παρήλθε το 18μηνο της προσωρινής κράτησης, το οποίο υπάρχει για να εξασφαλιστεί η παρουσία του κατηγορούμενου στο ακροατήριο και επιβάλλεται σε κακουργήματα με αποχρώσες ενδείξεις ενοχής. Οπότε όλο αυτό που λέει ο Νότης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει καμία νομική και λογική βάση. Και σε κάθε περίπτωση δεν είναι και λόγος για να ψηφίσεις. Όσο αντιφατικό είναι να αντιμάχεται το φασισμό και να κατηγορείται ως φασίστας, το ίδιο αντιφατικό είναι όχι μόνο να προσεγγίζει αλλά να ψηφίζει και το συγκεκριμένο κόμμα. Και επειδή την έχει κάνει σημαία αυτή τη δήλωση για το ότι μπήκαν φασιστικά στη φυλακή, θα έπρεπε - δεν μπορεί όλο και κάποιον φίλο δικηγόρο θα έχει- να τον ενημερώσει λίγο επί του θέματος. Πόσω μάλλον όταν τονίζει και το ότι είναι η μοναδική φορά που ψήφισε.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

johnytzitzi έγραψε: Κάτι άσχετο...
στο τέλος που δείχνανε τα clips μέχρι σήμερα έβαλαν το Άκου βρε φίλε στο 2009 χαχα.
Ναι γιατί οι βλακες πρέπει να το μπερδεψαν με το Άκου φίλε! :lol:
Απάντηση