Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

johnytzitzi έγραψε: Όπως να υπενθυμίσω ότι η τελευταία τους συνεύρεση δεν ήταν στη λίμνη Πλαστήρα αλλά στο σπίτι που έμενε ο Νότης το 2005 στην Θεσσαλονίκη (την περίοδο αμέσως μετά τη νίκη στην Eurovision) νομίζω το έχει ανεβασμένο ο SFAKattack.
Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν ότι έκαναν λάθος όταν το έλεγαν και λέω μονο εγώ θυμάμαι κι άλλη μια στην Θεσσαλονίκη. Αυτή...

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Παλιόπαιδα για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά είναι η πρώτη φορά που ο περισσότερος κόσμος είναι με το μέρος του Νότη τα ποσοστά είναι τεράστια. Παρακολούθησα και κάποια αποσπάσματα εκπομπών και εν μέρει συμφώνησαν σε κάποια σημεία και άτομα τα οποία δεν πίστευα πως θα συμφωνήσουν όπως π.χ ο Καβατζίκης για την Μουσουλμανοποίηση ή όπως ο άλλος που βγαίνει στην Ναταλία και σχολιάζει στο παράθυρο που είπε πως αυτή την φορά ο Νότης ήταν κάπως πιο λογικός σε σχέση με άλλες φορές. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως άλλαξε κάτι αλλά κάτι λέει γιατί προφανώς καταλαβαίνουν και αυτοί πλέον πως το πράγμα έχει αρχίσει και ξεφεύγει τραγικά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Το 80% του πληθυσμου μην πω παραπάνω δεν γουστάρει αυτό που γίνεται με τους λαθραίους και τους ...βαπτισμένους πρόσφυγες. Γι αυτό τα κωλοκάναλα στήνουν ευαισθησία στο θέμα με μικρά παιδάκθα, βάζουν στημένα θέματα ότι ο τάδε φιλοξενεί στο σπίτι του 5 πρόσφυγες κλπ. Το έργο είναι καραστημένο πια και το καταλαβαίνει ο κόσμος. Επίσης, ξέρετε τι χρήμα βγάζουν οι ΜΚΟ σε βάρος των λαθραίων; Μεγάλα ποσά λέμε, τους συμφέρει αυτό που γίνεται. Δεν ξέρω, είδε κανείς αν έβγαλε χολή αυτή τη φορά το gazzetta;
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Εβγαλε κλασσικα. Ουφολογο τον ειπε παλι.
Ο Σφακιανακης ειναι γραφικος οταν μιλαει για εξωγηινες ζωες, μαλιστα. Αρα και η Ζουγανελη ειναι λογικα... http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx ... e_exogiino

Οσο για τις ΜΚΟ ετσι ειναι. Υπαρχει κοσμος που θελει να φυγει απο την Ειδομενη ομως δεν τους αφηνουν καποιες ΜΚΟ γιατι θα χασουν το μεροκαματο.
81argus

Αν καθήσετε και σκεφτείτε για πόσα πράγματα παίρνει χρήματα η Ελλάδα θσ πάθετε πλάκα. Για τους μετανάστες παίρνουμε χρήματα, για την Eurovision παίρνουμε χρήματα. Γιατί νομίζετε πως λυσσάνε τα κανάλια; Για τους μετανάστες πιστεύετε πως πονάνε; Αφού μπαίνουνε χρήματα στην χώρα μας. Το θέμα είναι πως μπαίνουνε όμως, με ύπουλους τρόπους όχι τίμια. Αλλά σου λέει έτσι είναι αν θέλεις χρήματα κύριε...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πάντως το gazzetta δεν ειδα να έχει κάνει ανάρτηση για Νότη στο fb. Φοβήθηκαν πάλι το κράξιμο φαίνεται... :lol:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ωραίος ο Μενιδιάτης. Πάντως εκτός από τους βαρβάτα αεργοάπλυτους αριστερούς δεν είδα να τον κράζει κανείς. Άσε που για αρκετούς εκφράζει πλέον και το αντίπαλο δέος του μιντιακού κατεστημένου.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Κανένα νέο για τον νέο δισκό έχουμε; Θέλω να πιστεύω πως μέσα στον Απρίλιο όλο και κάποιο πρόμο θα κυκλοφορήσει...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Mίλησα με αρκετούς ανθρώπους που ναι μεν μπορεί να γουστάρουν καλλιτεχνικά τον Νότη ή άλλοι όχι τόσο. Αμφότεροι θεωρούσαν ακραίες πολλές από τις τοποθετήσεις του, όμως αυτήν την φορά συμφωνούν μαζί του. Πραγματικά τα λαθρολάγνα ΜΜΕ δίνουν μία εικόνα ότι ο Ελληνας γουστάρει αυτό που γίνεται και γουστάρει να βοηθά τον λαθραίο ή τον πρόσφυγα όταν ο ίδιος περνάει ζορικα. Ενώ στην συντριπτική πλειοψηφία είναι εξοργισμένος. Σου λένε "ρε δεν πανε να γαμηθούν", λύθηκαν τα δικά μας προβλήματα και θα πρέπει να νοιαστούμε και για τους άλλους. Οταν παιδάκια λιποθυμανε στα σχολεία, όταν πολλοί δεν έχουν τα βασικά. Πλέον, δεν ακους τίποτα άλλο στα δελτία ειδήσεων (ποια δελτία ειδήσεων αλήθεια), τα οποία έχουν μετραπεί από δελτία ειδήσεων σε εκπομπές για το προσφυγικό-μεταναστευτικό. Γι αυτό σιχτιρίζουν και λένε "ναι ο Νότης έχει δίκιο". Εχουμε και σημαντικότερα προβλήματα σαν ελληνικός λαός.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:Κανένα νέο για τον νέο δισκό έχουμε; Θέλω να πιστεύω πως μέσα στον Απρίλιο όλο και κάποιο πρόμο θα κυκλοφορήσει...
Ούτε μία στο δισεκατομμύριο. Τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο μπορεί...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

J&B έγραψε:Κανένα νέο για τον νέο δισκό έχουμε; Θέλω να πιστεύω πως μέσα στον Απρίλιο όλο και κάποιο πρόμο θα κυκλοφορήσει...
Γιατί τόση καούρα από πολλούς στο να βγάλει νέα τραγούδια!
Έχει τόσο μεγάλη προίκα που (προσωπικά να μιλήσω) και να μην κυκλοφορήσει άλλο δίσκο δεν θα είχα πρόβλημα.
Άλλωστε σε τι θα εξυπηρετήσει, μόνο για να ακούσουμε οι θαυμαστές ακόμα 16 τραγούδια;
Για να εξυπηρετήσουν τις εμφανίσεις;
Μπορεί για αρκετά χρόνια να ανανεώνει το πρόγραμμα του με κομμάτια από προηγούμενους δίσκους που δεν λέει.

Εκτίμηση μου πάντως ότι νέο δίσκο θα βγάλει το χειμώνα.
Άλλωστε και τον Μαζί τον κυκλοφόρησε 1 χρόνο και 9 μήνες από τις Αυτοτελείς (που μου φάνηκε πολύ λίγο διάστημα)
Θεωρώ ότι αν θα κυκλοφορήσει κάτι αυτό θα είναι το "Why" για να παίξει αν θα παίξει στο ραδιόφωνο.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Mίλησα με αρκετούς ανθρώπους που ναι μεν μπορεί να γουστάρουν καλλιτεχνικά τον Νότη ή άλλοι όχι τόσο. Αμφότεροι θεωρούσαν ακραίες πολλές από τις τοποθετήσεις του, όμως αυτήν την φορά συμφωνούν μαζί του. Πραγματικά τα λαθρολάγνα ΜΜΕ δίνουν μία εικόνα ότι ο Ελληνας γουστάρει αυτό που γίνεται και γουστάρει να βοηθά τον λαθραίο ή τον πρόσφυγα όταν ο ίδιος περνάει ζορικα. Ενώ στην συντριπτική πλειοψηφία είναι εξοργισμένος. Σου λένε "ρε δεν πανε να γαμηθούν", λύθηκαν τα δικά μας προβλήματα και θα πρέπει να νοιαστούμε και για τους άλλους. Οταν παιδάκια λιποθυμανε στα σχολεία, όταν πολλοί δεν έχουν τα βασικά. Πλέον, δεν ακους τίποτα άλλο στα δελτία ειδήσεων (ποια δελτία ειδήσεων αλήθεια), τα οποία έχουν μετραπεί από δελτία ειδήσεων σε εκπομπές για το προσφυγικό-μεταναστευτικό. Γι αυτό σιχτιρίζουν και λένε "ναι ο Νότης έχει δίκιο". Εχουμε και σημαντικότερα προβλήματα σαν ελληνικός λαός.
Βασικά όσο και να διαφωνείς με κάποιον όταν επεκτείνεται σε πολλά ζητήματα κάπου θα βρεις σημείο επαφής. Ο Παπανώτας είχε δίκιο σε αυτό που είπε για το Νότη. Το αρνητικό γι' αυτόν είναι ότι κάθε του τοποθέτηση ''χρωματίζεται'' με τη στάμπα του Χρυσαυγίτη. Βέβαια όταν μιλάμε για φασισμό για κάποιο λόγο έχει επικρατήσει στη συνείδηση του κόσμου η σύνδεση με την ακροδεξιά. Όμως ο φασισμός είναι κάτι ανεξάρτητο από την πολιτική πεποίθηση και υπάρχει σε κάθε χώρο. Άλλοι βέβαια που τον κράζουν δεν έχουν ιδέα τι εστί Νότης και απλά λένε τη μπούρδα τους όπως εδώ: http://www.protagon.gr/scripta/editoria ... 4341091020
Γιατί να μου μιλήσει ο Νότης για πολιτική; Γιατί να μου κάνει ανάλυση για Προσφυγικό και ομοφυλοφιλία; Ο Μπομπ Ντίλαν ή η Φαραντούρη είναι; Εννοώ ότι οι μεν έχουν ίσως ένα λόγο να μιλήσουν για τέτοια, γράφουν και τραγουδούν πολιτικό και κοινωνικό στίχο, ο δε τραγουδάει μόνο για καψούρες και ντέρτια. Εκτός αν ένας Βάρναλης που τραγούδησε κάποτε στην πίστα, πνιγμένος στα γαρύφαλλα, τον έκανε πολιτικοποιημένο καλλιτέχνη.
81argus

Πάντως εγώ έπιασα κάνα δυό άτομα στο youtube που τον έκραζαν και με βάσιμα επιχειρήματα που τους έδωσα κατάλαβαν και στο τέλος συμφώνησαν μαζί μου.
Τα προβλήματα των Ελλήνων είναι πάρα πολλά δεν μπορείς αυτή την στιγμή να έχεις ακόμα ένα βάρος πάνω σου που αυτό δεν είναι και δικό σου. Δεν τίθεται θέμα ρατσισμού και ξενοφοβίας, αν τα είχαμε όλα λυμένα και είμασταν μια χαρά να βοηθούσαμε. Εδώ δεν μπορούμε να διαχειριστούμε όμως τα δικά μας, βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Η ανεργία στο κόκκινο, τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο, οι συντάξεις και οι μισθοί από μήνα σε μήνα μειώνονται, οι φόροι από μήνα σε μήνα αυξάνονται. Ένα μπάχαλο όλα.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

jdarmody έγραψε: Άλλοι βέβαια που τον κράζουν δεν έχουν ιδέα τι εστί Νότης και απλά λένε τη μπούρδα τους όπως εδώ: http://www.protagon.gr/scripta/editoria ... 4341091020
Και μονο που ειναι στο protagon.gr θα επρεπε να περιμενεις να ειναι μπουρδα!
Ειναι το site οπου καποτε μετα το τελος στο εναστρον ενας τυπος εγραψε ολοκληρο κειμενο για να πει οτι ο Νοτης δεν μαζευει κοσμο πλεον! Γιατι στα αστερια το'13 ειχε αδεια τραπεζια ακομη και στην πρεμιερα και οτι στην πρεμιερα στο εναστρον γεμισε μονο απο χρυσαυγιτες! :lol:
Και ποια ειναι η κυρια Λιλα Σταμπουλογλου? Ειναι αυτη οπου ειχε ντυθει Σφακιανακης και γενικα κανει σαχλες στην εκπομπη της Τατιανας. Ειναι αυτη που εχει συζυγο τον κωμικο Σεραφειμ Σιλας ο οποιος μετα το στασιδι που επιασε στις εκπομπες της καταληψης στην Ερτ τωρα εχει εκπομπη στην Ερτ! :lol:
Αυτος ο Σιλας γιατι κραζει συνεχεια τον Λαζοπουλο? Αφου και οι 2 Συριζα ειναι! :lol:
Αρα μην τους περνετε στα σοβαρα, αυτα τα ατομα δεν μπορουν να ειναι αντικειμενικοι!
81argus

Αυτό που έχουν άποψη επιστητού ορισμένοι χωρίς να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και είναι απόλυτοι είναι ότι χειρότερο. Σου λένε π.χ. μπα ακούει και ξένη μουσική ο Νότης; Ξέρει και τον έναν και τον άλλον; Ας γελάσω σιγά μην ξέρει από ξένη μουσική ο σκυλάς. Και κάθεσαι και τους εξηγείς πως έτσι είναι και συνεχίζουν να σου λένε ναι καλά μωρέ σιγά μην ξέρει από ξένη μουσική, η ξένη μουσική είναι φιλοσοφία σιγά μην ξέρει ο αμόρφωτος Νότης από τέτοια, η ξένη μουσική είναι για μεγάλα μυαλά :twisted:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Να είστε καλά ρε παιδιά με κάνατε και γέλασα. Ανεβάστε κι άλλα τέτοια έγκυρα άρθρα και ρεπορτάζ. :lol: :lol: Σας γλεντάει ο Νότης...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Και είναι και το γνωστό π@@στικο άρθρο με την εισαγωγή του στυλ "έχω πάει Νότη κάποια φεγγάρια για να μη νομίζετε ότι είμαι άσχετος''. Επίσης αν δεν το έπαιζε στο Κωνσταντίνου και Ελένης σιγά μην ήξερε ότι έχει τραγουδήσει και Βάρναλη. Και το άλλο το κλασσικό ''σιγά μην καταλάβαινε και τους στίχους''. Γιατί όλοι εμείς είμαστε πανέξυπνοι, αλλά αυτός είναι βλάκας. Είναι δυνατόν να είναι κάποιος έξυπνος αν είναι τραγουδιστής; Προφανώς και είναι ένας βλάκας αμόρφωτος που αποκλείεται να έχει την οποιαδήποτε επαφή με κοινωνικό ή ξένο τραγούδι. Κι αφού ικανοποιήσαμε το εγώ μας μειώνοντας τους άλλους ας το δημοσιεύσουμε το άρθρο.
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

αλλαγη εταιριας σε λιγες μερες για Νοτη
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

tgoj18 έγραψε:αλλαγη εταιριας σε λιγες μερες για Νοτη
Ελπίζω να γυρίσει στη Μίνος... όπως και να έχει το καλύτερο νέο για Νότη τα τελευταία 15 χρόνια!!!
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Απάντηση