Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Chronisgreek

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Εικόνα
Boys and noise - Για μια θέση μες' τη καρδιά σου
CALENDAR (03/2016 - PANIK RECORDS)
Το φαινόμενο της ελληνικής μουσικής, οι Boys and Noise, επιστρέφει με το ημερολόγιο του 2016 σε μια φωτογράφηση έκπληξη και special υλικό!
Ο Άρης, ο Βαγγέλης και ο Jimmy, που έχουν λατρευτεί όσο κανένας νέος καλλιτέχνης, κυκλοφορούν το ημερολόγιο του 2016 σε ειδική συσκευασία που επιτρέπει στο κοινό που τους αποθεώνει να αποκτήσουν αποκλειστικό υλικό του γκρουπ, το τραγούδι «Για Μια Θέση Μες’ Την Καρδιά σου» και νέες ακυκλοφόρητες φωτογραφίες που θα γίνουν ανάρπαστες!
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

Αυτοί δεν έχουν διαλυθεί?
Nothing lasts forever but the earth and sky
Chronisgreek

bgazoun to teleytaio hmerologio.. 8a xanabgaloun tragoudi sta mad..
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Makis Pounentis

Πριν ένα μήνα ανακοίνωσα την πρόθεσή μου, να βρω νέα "αστέρια"... η ανταπόκρισή σας ξεπέρασε τις προσδοκίες μου... Έλαβα συνολικά περισσότερα από 4500 mails, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα τέτοια εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου...
Αποφάσισα λοιπόν να το κάνω ακόμη μεγαλύτερο...

Στις 10 Απριλίου σας περιμένω στο SPELL (Ιερά οδός 30-32, Γκάζι) από τις 11 το πρωί να μου παρουσιάσετε live τη δουλειά σας. Πάρτε μαζί σας την κιθάρα σας ή το play back σας ή μόνο τη φωνή σας κι ελάτε να σας ακούσω με τους συνεργάτες και την ομάδα μου...

Σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα, την MINOS EMI-UNIVERSAL, και την νέα εταιρία management One2events θέλουμε να υπογράψουμε νέα ονόματα στο χώρο του τραγουδιού, να ανανεώσουμε τη μουσική και κυρίως να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες που δεν έχουν άλλη πρόσβαση, να ακουστούν και να "λάμψουν"!

Ελάτε χωρίς άγχος, με το χαμόγελο και την καλή σας διάθεση, μαζί με τους φίλους σας άνετα και χαλαρά να μας δείξετε τη δυναμική σας και το ταλέντο σας!
Σας περιμένουμε...

Εικόνα
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες το συγκεκριμένο τραγούδι λόγω της διαφήμισης γνωστής μπύρας.
Είναι νούμερο ένα στο i-tunes εδώ και μέρες.
http://snkhan.co.uk/stuff/iTunes.php?chart=GR
Το ανέβασε σήμερα ξανά η Minos.
Κομματάρα αδικημένη που έστω και 10 χρόνια μετά παίρνει την αναγνώριση που της αξίζει. :give_rose:
Chronisgreek

ela nte giati den to prow8hsan tote? egw apo keino to disko 8umamai mono to zeimbekiko sbhse to feggari...
ADAM2
Επικοινωνία:

Πανέμορφο τραγούδι... δεν το είχα ξανακούσει νομίζω πριν τη διαφήμιση. :give_rose:
spyros10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από spyros10 »

ΤΟ "Θες" ηταν απο τα καλυτερα τραγουδια εκεινου του δισκου (δικο μου αγαπημενο περισσοτερο και απο το Σβησε το φεγγαρι).Ακομη μια φορα αποδεικνυεται οτι στην Ελλαδα ειμαστε του φαινεσθαι και οχι του ειναι.Επρεπε να το δειξει η τηλεοραση για να το ακουσουν ολοι.
Chronisgreek

καλα ναι αυτο εννοειται κ κανεις δεν καταλαβε οτι ειναι παλιο ολοι νομιζαν οτι ειναι νεο...
Chronisgreek

Μιλαμε για 2η καριερα το κομματι.. Το λεει κ ο πλουταρχος στο posidonio
Chronisgreek

Μανώλης Λιδάκης: “Η δισκογραφική εταιρία Heaven ηχογράφησε μαζί μου ένα δίσκο για τον οποίο δίσκο δεν έχει μαζί μου συμβόλαιο”

Ο Μανώλης Λιδάκης κατά της καθημερινής σειράς “Μπρούσκο”!
Ο Μανώλης Λιδάκης κατέθεσε μήνυση εναντίον της παραγωγής της σειράς του Antenna, «Μπρούσκο» και προχώρησε σε νομικά μέτρα μέσω γνωστού δικηγορικού γραφείου, εναντίον τους λόγω της παράνομης μετάδοσης των τραγουδιών του και μουσικών του έργων κατά την προβολή του σήριαλ στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.
Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «Με το καλημέρα» στο κανάλι Epsilon, μίλησε αρχικά ο δικηγόρος του τραγουδιστή και στη συνέχεια θέλησε να μιλήσει κι ο ίδιος ο Μανώλης Λιδάκης.
«Η δισκογραφική εταιρία Heaven ηχογράφησε μαζί μου ένα δίσκο για τον οποίο δίσκο δεν έχει μαζί μου συμβόλαιο. Είναι ηθικό το πρόβλημα. Κάνοντας μαζί τους τον δίσκο «Αύριο θα είναι αργά», ο διευθυντής τους απολύθηκε, αυτοί το ξέχασαν, στη συνέχεια ήρθε το «Μπρούσκο» και έπαιξε τα τραγούδια. Έκανα υπομονή δύο χρόνια. Προσπάθησα δια της ειρηνικής οδού και ανταπόκριση δεν βρήκα. Αυτό που γίνεται δεν αξίζει ούτε σε ανερχόμενο τραγουδιστή. Σκεφτείτε τι θα περάσουν τα νέα ταλαντούχα παιδιά που μπαίνουν σε αυτόν τον χώρο».

- See more at: http://www.tralala.gr/manolis-lidakis-d ... XeLeO.dpuf

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η HEAVEN!!!
Chronisgreek

Εκμεταλλευση..
ADAM2
Επικοινωνία:

Είναι λόγω της δημοσιότητας που έλαβε το κομμάτι "θες" σίγουρα.
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Πολυ γουσταρω που ήρθε στην δισκογραφική μας οικογένεια ο @lambislivieratos ! Ετοιμάσαμε το hit και έρχεται πολύ σύντομα από την @play.records το νεο μας label μαζί με την @spin_records ! #playrecords #playrecordsgreece #spinrecords
Εικόνα
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
Effie7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

stelios έγραψε:Πολυ γουσταρω που ήρθε στην δισκογραφική μας οικογένεια ο @lambislivieratos ! Ετοιμάσαμε το hit και έρχεται πολύ σύντομα από την @play.records το νεο μας label μαζί με την @spin_records ! #playrecords #playrecordsgreece #spinrecords
Εικόνα
Σαν 30ρης ειναι στη φωτο
Άβαταρ μέλους
panosif

-Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στην Παραλιακή, αφού ο Πάνος Κιάμος θα τραγουδάει στον χώρο του πρώην Galea, που έχει περάσει πλέον στα χέρια του Χάρη Πολίτη ( Sfera fm).
-Η έκπληξη του καλοκαιριού όμως αναμένεται να είναι πάλι το Akrotiri που μετακομίζει εκεί το Estate του Γιάννη Τσακουμάκου. Την Παρασκευή 6 Μαΐου κάνει πρεμιέρα ο Σάκης Ρουβάς (κάθε Παρασκευή και Σάββατο) ενώ στα μέσα Ιουνίου τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Σαμπάνης.

http://www.entertv.gr/article/405032/pa ... ynantiseis
Άβαταρ μέλους
panosif

Minos Emi

Πέτρος Ιακωβίδης... Ένα μεγάλο αστέρι γεννιέται!

Εικόνα
Εικόνα
Chronisgreek

nomisa 8a paei panik... :whistle:
Chronisgreek

Ασλανίδου Μελίνα - Οσα είπα / Οι μεγαλύτερες επιτυχίες 2001-2015
FEELGOOD 2016
Εικόνα
"Όλες οι μεγάλες στιγμές της αγαπημένης ερμηνεύτριας, για πρώτη φορά σε ένα μοναδικό άλμπουμ.
Από το 2001 και το κλασσικό πλέον «Τι Σου Κανα Και Πίνεις» με το οποίο συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέχρι το «Καλοκαίρι Αγκαλιά Μου», όλα αυτά τα τραγούδια που σίγουρα έχουμε σιγοψιθυρίσει κι έχουμε αγαπήσει με τη μελωδική φωνή της Μελίνας Ασλανίδου σε ένα συλλεκτικό CD.
18 υπέροχα τραγούδια με τα οποία η Μελίνα έχει καταφέρει, σ’ αυτά τα 16 χρόνια, ν’ αφήσει το δικό της στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή με αμέτρητες διακρίσεις και συνεργασίες, δεκάδες εκατομμύρια views και πολλές ραδιοφωνικές επιτυχίες.
Μερικές από τις σημαντικότερες δισκογραφικές στιγμές της περιλαμβάνονται στο best of «Όσα Είπα», όπως η συνεργασία της με τον Κώστα Λειβαδά στο «Βρέχει Στην Ίωνος Δραγούμη», η συνεργασία με το Νίκο Αντύπα στο «Ναι Θα Πω», το ντουέτο της «Δεν Μετανιώνω» με τον αξέχαστο Αντώνη Βαρδή, αλλά και το τραγούδι της ομότιτλης σειράς του Star «9 Μήνες». "
Απάντηση