Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Αυτό που γίνεται την τελευταία εβδομάδα με τον Νότη δεν έχει προηγούμενο. Αν πούμε ότι στο 100% του λαού το 20% είναι δημόσια πρόσωπα, το 10% δεν είναι δημόσια πρόσωπα αλλά είναι βολεμένοι, το υπόλοιπο 70% που απομένει είναι με το μέρος του Νότη που οι μισοί δεν είναι ούτε φαν του. Ο κόσμος πλέον καταλαβαίνει πολλά :wink:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Αχαχαχαχαχα :lol: :lol: :tourta: :hysterical: :fryingpan: :tomato: :fool:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

www.notissfakianakis.eu: "Μαζί" ο δίσκος που αγαπήθηκε και έγινε 7 φορές πλατινένιος. Εν αναμονή του επόμενου...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Scorpion86 έγραψε:www.notissfakianakis.eu: "Μαζί" ο δίσκος που αγαπήθηκε και έγινε 7 φορές πλατινένιος. Εν αναμονή του επόμενου...
Πιστεύω η απονομή δε θα γίνει πότε ωστόσο θα μας κάνει δωράκι ενόψει καλοκαιριού ο Νότης πολύ πριν από ότι υπολογίζετε εδώ οι περισσότεροι..Το μόνο κακό ότι θα κάει το καλέ μου άγγελε το πιο ωραίο κομμάτι του δίσκου αν βγει σύντομα το επόμενο προμο..
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

bebest έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:www.notissfakianakis.eu: "Μαζί" ο δίσκος που αγαπήθηκε και έγινε 7 φορές πλατινένιος. Εν αναμονή του επόμενου...
Πιστεύω η απονομή δε θα γίνει πότε ωστόσο θα μας κάνει δωράκι ενόψει καλοκαιριού ο Νότης πολύ πριν από ότι υπολογίζετε εδώ οι περισσότεροι..Το μόνο κακό ότι θα κάει το καλέ μου άγγελε το πιο ωραίο κομμάτι του δίσκου αν βγει σύντομα το επόμενο προμο..
Μακαρι να μας κανει το δωρακι που λες....οσο για το Καλε μου αγγελε,πιστευω οσοι ηταν να το ακουσουν...το ακουσαν.
bebest

notisfan έγραψε:
bebest έγραψε:
Μακαρι να μας κανει το δωρακι που λες....οσο για το Καλε μου αγγελε,πιστευω οσοι ηταν να το ακουσουν...το ακουσαν.
Από τη μια η σπόντα που πετάξανε το επίσημο φαν κλαμπ, η φωτό από το στούντιο, οι φήμες ότι άλλαξε εταιρεία πολλά μαζεύονται οπότε νομίζω θα γίνει κάτι σύντομα..όσα για το καλέ μου άγγελε είναι πολυ καλό κομμάτι και είναι κρίμα να το ξέρουν μόνο οι φαν..
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

bebest έγραψε:
notisfan έγραψε:
bebest έγραψε:
Από τη μια η σπόντα που πετάξανε το επίσημο φαν κλαμπ, η φωτό από το στούντιο, οι φήμες ότι άλλαξε εταιρεία πολλά μαζεύονται οπότε νομίζω θα γίνει κάτι σύντομα..όσα για το καλέ μου άγγελε είναι πολυ καλό κομμάτι και είναι κρίμα να το ξέρουν μόνο οι φαν..
Γενικα ειναι κριμα οι δουλειες του Νοτη να περιοριζονται μονο στους φαν....αλλα εμεις οι φαν δε μπορουμε να επιμενουμε σε προηγουμενες δουλειες επειδη δεν θελησαν καποιοι αλλοι να τραβηξουν!εγω προσωπικα θελω νεο υλικο...!οποιος θελει να ακουσει η να ενημερωθει για προηγουμενες δουλειες...πιστευω οτι μπορει πανευκολα!Θελω να πω πως η προωθηση παντα παιζει σημαντικο ρολο,αλλα οχι και το 100% μιας επιτυχιας!Οπως λοιπον εμεις δεν περιμενουμε απο τα καναλια και τα ραδιοφωνα,ετσι και οποιοσδηποτε μπορει να βρει ευκολα τα τραγουδια του Νοτη οπουδηποτε.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Θα ειναι καλος χειμωνας, νεος δισκος σε νεα εταιρεια που θα πεσει λογικα διαφημιση και απ οτι φαινεται καλη συνεργασια στο μαγαζι.
Το Καλε μου αγγελε δυστυχως εχει καει εδω και καιρο, εκτος και αν παιξει δυνατα που δεν το πιστευω. Καλοκαιρι θεωρω οτι θα παιξει νεο τραγουδι που λογικα θα το πει πιο νωρις στην Πυλη Αξιου.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πολύ αισιόδοξοι είστε για νέο δίσκο. Εγώ πριν τον Σεπτέμβριο δεν περιμένω να βγει προμο ή έστω νέο κομμάτι ως προπομπός νέου δίσκου.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Πολλές φορές εμείς οι φανς ακούμε τριγύρω διάφορους να λένε τι κάνει ο Νότης ζει; Έχει να βγάλει δίσκο 10 χρόνια, τραγουδάει ακόμα; Γεμίζει μαγάζια; Έχει να κάνει επιτυχία κάτι χρόνια, που τον θυμηθήκατε; Πουλάει ακόμα; και άλλα τέτοια. Η αλήθεια είναι πως εμείς επειδή είμαστε φανς δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε γιατί χωρίς προώθηση ένας απλός άνθρωπος αυτά τα παραπάνω βλέπει.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Καταρχήν θα συμφωνήσω με Scorpion για τον δίσκο και δεν καταλαβαίνω την υπέρμετρη αισιοδοξία ότι θα βγει κάτι τόσο σύντομα. Λες και πρώτη φορά παρακολουθείτε τα δισκογραφικά του Νότη. Τι πιο φυσιολογικό να βγει ο δίσκος μαζί με τις χειμερινές εμφανίσεις όπως έχει συμβεί στο 90% των περιπτώσεων μέχρι τώρα; Όπου θα έχει κλείσει και την κλασική διετία ο Μαζί. Εκτός αν έχουν ένα καλοκαιρινό τραγούδι, όπως το Εσύ η θάλασσα, και βγει το πρόμο αρκετά νωρίτερα. Πάμε τώρα στο Καλέ μου Άγγελε. Μην λέμε υπερβολές. Ήταν τόσο μέτρια τα μη κοινωνικά κομμάτια του Μαζί, που ακόμα και ένα κομμάτι σαν αυτό που είναι του 7/10 σας φαίνεται ορισμένους σαν καμιά επιτυχία που θα σάρωνε. Δεν πρόκειται για κάποιο ραδιοφωνικό κομμάτι που θα έκανε επιτυχία, είναι ένα ακουστικό κομμάτι που μπορείς να το ντύσεις με μια ωραία χορογραφία όπως και έγινε, αλλά ως εκεί. Γενικά ίδια φάση με το Δεν μου αρκεί, ωραία κομμάτια, αλλά μη σουξεδιάρικα. Θα πρέπει να το κοιτάξει αυτό ο Σαπουντζάκης, αλλιώς δεν τον βλέπω να μακροημερεύει στους δίσκους του Νότη. Σε γενικότερο πλαίσιο, τα τελευταία 4 χρόνια ο Νότης έχει πέσει σε μια φάση που παίζουν κομμάτια τα οποία αυτός δεν τραγουδά και δεν του ταιριάζουν κιόλας. Δεν βγάζει εύπεπτα κομμάτια δηλαδή, όπως αυτά που παίζουν. Θα μου πεις το Τέρμα το Ράδιο ήταν ποίηση; Ήταν αποτυχία πάντως. Εν ολίγοις ο Μαζί ήταν ένας μέτριος ως προς το αποτέλεσμα δίσκος και ότι ήταν να ακουστεί, ακούστηκε. Τέρμα το Ράδιο, Εγώ, Πως γίνεται αυτό, Μα εγώ είμαι Έλληνας λίγο ή πολύ όλοι τα άκουσαν. Δεν υπήρχε και κάποιο διαμαντάκι στυλ Αν θα σε χάσω να πεις ότι πήγε χαμένο. Οπότε καλώς βγήκε το Καλέ μου Άγγελε, δεν θα άλλαζε κάτι αν έβγαινε πριν τρεις μήνες. Και μην ξεχνάτε ότι θεωρητικά πάντα στήριζαν το Πως γίνεται αυτό εκείνη την περίοδο. Σε κάθε περίπτωση, το έχουμε πει πολλές φορές, θέλει πολλή δουλειά δισκογραφικά ο Νότης. Δε νοείται καλλιτέχνης του βεληνεκούς του να μην βγάζει μίνιμουμ 2-3 μεγάλες επιτυχίες σε κάθε δίσκο του. Επίσης δε νοείται καλλιτέχνης του βεληνεκούς του, μετά από τόσα χρόνια και με τέτοια κάβα τραγουδιών, να επιλέγει χαζοτράγουδα στυλ Τέρμα το Ράδιο, Του Αυγούστου το Φεγγάρι και Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου. Αφού ούτε στο πρόγραμμά του μπορούν να σταθούν μετά από ένα-δυο χρόνια. Ας κάτσει λοιπόν να δουλέψει, να βγάλει έναν μεγάλο δίσκο γιατί αν αρχίσει ο κόσμος να σιγοτραγουδάει πάλι τα τραγούδια του θα είναι η καλύτερη απάντηση που μπορεί να δώσει σε όλους τους επικριτές του. Κι ας ερμηνεύσει επιτέλους όπως το κάνει στα live, η μισή αποτυχία των τελευταίων δίσκων οφείλεται στη στημένη ερμηνεία-απαγγελία που κάνει πλέον στα ερωτικά κομμάτια.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Λευτέρης Παπαδόπουλος και Βασίλης Δήμας έγραψαν για τον Πασχάλη Τερζή. Για να δούμε το αποτέλεσμα.
http://www.ogdoo.gr/epikairotita/mousik ... apadopoulo
Αυτές είναι συνεργασίες πάντως μεγάλων τραγουδιστών, όχι τα χιλιοειπωμένα του Μουκίδη.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Καλά ok ο Τερζής βγάζει δίσκο μετά από αρκετά χρόνια και θα παίξει όπως και να χει γιατί ποτέ δεν άνοιγε μέτωπα και ποτέ δεν εξέφραζε πολιτικές απόψεις για να...αποκλειστεί.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Μίλησα με τον Βασίλη και μου είπε ότι είναι τραγούδια που απέρριψε ο δικός μας, για να δούμε έπραξε σωστά...

Όσον αφορά την αλλαγή εταιρίας, τα άτομα του περιβάλλοντος του μου το διέψευσαν, ο καιρός θα δείξει αν ισχύει...
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

johnytzitzi έγραψε:Μίλησα με τον Βασίλη και μου είπε ότι είναι τραγούδια που απέρριψε ο δικός μας, για να δούμε έπραξε σωστά...
Το σκεφτόμουν κι εγώ αυτό το ενδεχόμενο. Αποκλείεται να μην υπήρχε προσέγγιση προς Νότη. Για να δούμε..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Καλά ok ο Τερζής βγάζει δίσκο μετά από αρκετά χρόνια και θα παίξει όπως και να χει γιατί ποτέ δεν άνοιγε μέτωπα και ποτέ δεν εξέφραζε πολιτικές απόψεις για να...αποκλειστεί.
Δικαίωμα του καθενός είναι να μην εκφράζει τις απόψεις του και να αφοσιώνεται αποκλειστικά στο επαγγελματικό του συμφέρον. Δεν θα κατηγορήσουμε τον Τερζή επειδή ο Νότης θέλει να γίνει ο νέος Μπιθικώτσης...
bebest

Νομίζω μπορούσε να εκμεταλευτεί τις σχέσεις του με το Δήμα και να πάρει τα κομμάτια..Αν όντως πήγαν πρώτα σε αυτόν και τα απερριψε τι να πω..Δηλαδή υπάρχει έστω μια στις εκατό να έχει γράψει χειρότερα τραγούδια από τις μετριότητες του Μουκίδη ή τα περισσότερα κοινωνικά που ήταν μια επανάληψη όσων έχει ήδη τραγουδήσει??Να τα ακούσουμε κιόλας πρώτα αλλά νομίζω έχασε μια σημαντική ευκαιρία ο Νότης..Εκτός πια αν έχει και αλλά κομμάτια ο Παπαδόπουλος και γίνει και η συνεργασία με το Νότη (άλλωστε μετά το χαμό του Μητροπάνου μόνο σε αυτους τους 2 θα μπορούσε να δώσει..)
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εμένα πάλι μου φαίνεται αδιανόητο αυτός ο άνθρωπος να μην θέλει να τραγουδήσει κάποιον μεγάλο..Αλλά είναι τόσο εγωιστής που τον έχω ικανό για όλα. Πόσο μέτρια να ήταν πια; Δεν έχω ελπίδα βέβαια πλέον, ότι ήταν να γίνει θα γινόταν τότε. Δε ξέρω αν τον έχουν και σε εκτίμηση πια. Δεν γίνεται μια ζωή να σου γράφουν οι ίδιοι και οι ίδιοι, ίσως είναι ο μόνος που δεν έχει πάρει κομμάτια από τους δημιουργούς που κάνουν επιτυχία τα τελευταία χρόνια..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Καλά ok ο Τερζής βγάζει δίσκο μετά από αρκετά χρόνια και θα παίξει όπως και να χει γιατί ποτέ δεν άνοιγε μέτωπα και ποτέ δεν εξέφραζε πολιτικές απόψεις για να...αποκλειστεί.
Δικαίωμα του καθενός είναι να μην εκφράζει τις απόψεις του και να αφοσιώνεται αποκλειστικά στο επαγγελματικό του συμφέρον. Δεν θα κατηγορήσουμε τον Τερζή επειδή ο Νότης θέλει να γίνει ο νέος Μπιθικώτσης...
Δεν είπα ότι πρέπει να εκφράζεται πολιτικά. Απλά σε λίγο καιρό εάν παίζει τρελά ο Τερζής στο ραδιόφωνο θα είναι επειδή ποτε δεν άνοιγε μέτωπα, πάντα έκανε δημόσιες σχέσεις. Το γράφω γιατί είναι σαν να το βλέπω να γράφεται εδω μέσα σε λίγους μήνες ότι "πως κατάφερε να παίξει ο Τερζής με τόση αποχή και όχι ο Νότης που είναι ενεργός καλλιτέχνης συνεχώς".
bebest έγραψε:Νομίζω μπορούσε να εκμεταλευτεί τις σχέσεις του με το Δήμα και να πάρει τα κομμάτια..Αν όντως πήγαν πρώτα σε αυτόν και τα απερριψε τι να πω..
Σε ένα δίσκο του Νότη δεν μπήκαν τραγούδια του Δήμα, πως κάνετε έτσι. Λες και είναι κάνας στιχουργός που γράφει διαμάντια. Στάσιμος έμεινε κι ο Δήμας.
jdarmody έγραψε:Εμένα πάλι μου φαίνεται αδιανόητο αυτός ο άνθρωπος να μην θέλει να τραγουδήσει κάποιον μεγάλο..
Γιατί με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο δεν ήταν να συνεργαστεί? Πως δεν θελει άρα? Το τι μεσολάβησε και δεν έγινε η συνεργασία, κι εάν αυτό που μεσολάβησε δικαιώνει τον Νότη ή όχι δεν το ξέρουμε, οπότε ας κρατάμε μία πισινή.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Δεν είπα ότι πρέπει να εκφράζεται πολιτικά. Απλά σε λίγο καιρό εάν παίζει τρελά ο Τερζής στο ραδιόφωνο θα είναι επειδή ποτε δεν άνοιγε μέτωπα, πάντα έκανε δημόσιες σχέσεις. Το γράφω γιατί είναι σαν να το βλέπω να γράφεται εδω μέσα σε λίγους μήνες ότι "πως κατάφερε να παίξει ο Τερζής με τόση αποχή και όχι ο Νότης που είναι ενεργός καλλιτέχνης συνεχώς".
Εντάξει για τον Τερζή μιλάμε, δεν είναι κάποιος τυχαίος. Και όπως θα διαπίστωσες, αν διάβασες τους συντελεστές του δίσκου, έχει παντρέψει το πιο ποιοτικό του Λευτέρη Παπαδόπουλου με το καλό εμπορικό των Παπαδόπουλου, Φιλίππου και Μωραϊτη. Από άποψη συντελεστών προδιαθέτει ευχάριστα ο δίσκος και μακάρι να επιστρέψει δυναμικά, γιατί βαρεθήκαμε τις μετριότητες.
Απάντηση