Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
johnytzitzi

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Να κάνω μία διευκρίνιση την γνωριμία του "προέδρου" με τον Βασίλη την έκανε ο ίδιος ο Νότης!
Ο κ. Λευτέρης δεν τον ήξερε, τον έμαθε όταν τον παρότρυνε ο Νότης να μελοποιήσει αυτός τα τραγούδια που του είχε βάλει να τα ακούσει και δεν του άρεσαν.
Ο Βασίλης κατ' εμέ μουσική γραφεί ωραία στον στίχο το χαλάει. Κι στον Τερζή μόνο τη μουσική έχει βάλει στα κομμάτια.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Καλά ok ο Τερζής βγάζει δίσκο μετά από αρκετά χρόνια και θα παίξει όπως και να χει γιατί ποτέ δεν άνοιγε μέτωπα και ποτέ δεν εξέφραζε πολιτικές απόψεις για να...αποκλειστεί.
Δικαίωμα του καθενός είναι να μην εκφράζει τις απόψεις του και να αφοσιώνεται αποκλειστικά στο επαγγελματικό του συμφέρον. Δεν θα κατηγορήσουμε τον Τερζή επειδή ο Νότης θέλει να γίνει ο νέος Μπιθικώτσης...
Δεν είπα ότι πρέπει να εκφράζεται πολιτικά. Απλά σε λίγο καιρό εάν παίζει τρελά ο Τερζής στο ραδιόφωνο θα είναι επειδή ποτε δεν άνοιγε μέτωπα, πάντα έκανε δημόσιες σχέσεις. Το γράφω γιατί είναι σαν να το βλέπω να γράφεται εδω μέσα σε λίγους μήνες ότι "πως κατάφερε να παίξει ο Τερζής με τόση αποχή και όχι ο Νότης που είναι ενεργός καλλιτέχνης συνεχώς".
bebest έγραψε:Νομίζω μπορούσε να εκμεταλευτεί τις σχέσεις του με το Δήμα και να πάρει τα κομμάτια..Αν όντως πήγαν πρώτα σε αυτόν και τα απερριψε τι να πω..
Σε ένα δίσκο του Νότη δεν μπήκαν τραγούδια του Δήμα, πως κάνετε έτσι. Λες και είναι κάνας στιχουργός που γράφει διαμάντια. Στάσιμος έμεινε κι ο Δήμας.
jdarmody έγραψε:Εμένα πάλι μου φαίνεται αδιανόητο αυτός ο άνθρωπος να μην θέλει να τραγουδήσει κάποιον μεγάλο..
Γιατί με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο δεν ήταν να συνεργαστεί? Πως δεν θελει άρα? Το τι μεσολάβησε και δεν έγινε η συνεργασία, κι εάν αυτό που μεσολάβησε δικαιώνει τον Νότη ή όχι δεν το ξέρουμε, οπότε ας κρατάμε μία πισινή.
Προφανώς και δε μιλάω για τις δημιουργίες του Δήμα που είναι από στάσιμος εως αδιάφορος..Αλλά για τα τραγούδια του Παπαδόπουλου που θα μπορούσε να πάρει μέσω Δήμα..Τέλος πάντων δε θα μας κάνει εντύπωση αν παίζει αρκετά ο Τερζής γιατί φαίνεται ότι έχει παντρέψει πολύ δυνατά τις ποιοτικές με το εμπορικές συνεργασίες..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Θες να μου πεις τώρα ότι εάν αντίστοιχα ο Νότης (μεγαλύτερο μέγεθος από Τερζή δίχως δεύτερη σκέψη κι ας έχει περισσότερα χρονια δισκογραφίας) κάνει 5-6 χρόνια να βγάλει δίσκο, έχοντας εξαφανιστεί από την νυχτερινή διασκέδαση, θα έκανε την επιστροφή του και θα είχε την ίδια απήχηση; Oχι, γιατί του έχουν κλείσει τις πόρτες το 80% των ραδιοφωνικών σταθμών, δεν έχει προσωπική σχέση με κανέναν ραδιοφωνικό παραγωγό, ενώ πολλοί δημιουργοί αποφεύγουν να του γράψουν για να μην "στιγματιστούν". Aυτό γραφω για όποιον δεν κατάλαβε. Να το έχουμε υπόψην μας πριν πούμε "α ο Λευτέρης Παπαδόπουλος έδωσε τραγούδια στον Τερζή". Μα λογικό να δώσει εκεί τραγούδια από το να πάει να δώσει στον Νότη και να του πουν οι γνωστοί "δημοκράτες" ότι "κοίτα πήγε κι έδωσε στον φασίστα".
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Καταλαβαίνω πολύ καλά τι θέλεις να πεις, αλλά φαντάζομαι δεν είναι όλοι Μαλέα στο χώρο να επηρεάζονται από το τι λένε τα πρωινάδικα και οι κωλοεκπομπές. Ειδικά ο Λευτέρης Παπαδόπουλος αν ήθελε να δώσει στο Νότη θα το είχε κάνει. Εγώ δεν αποκλείω να ήταν όντως μέτρια τα κομμάτια του, αλλά δε νομίζω ότι βγάζει και πολύ καλύτερα ο Νότης. Δεν ξέρω και ποιες είναι οι σχέσεις τους τώρα, αλλά κάτι διαφορετικό θα το θέλαμε για το Νότη.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Αύριο στο Down Town άρθρο για τον Νότη.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Λες και δεν ξέρουμε τι άρθρο θα είναι κι αυτό. Μιλάμε για το περιοδικό που πριν ένα μήνα είχε πρωτοσέλιδο με τους: Κοσιώνη, Μουτσινά, Καραβάτου, Παπουτσάκη, Κρατερό, Γερμανό, Tσανακλίδου, Αλεξάνδρου (έγινε φίρμα κι αυτός), ντυμένους πρόσφυγες με τιτλο "Είμαστε όλοι πρόσφυγες". Μια κίνηση που έφαγε τόσο κράξιμο για την δηθενιά της, αναγκάζοντας τους μισούς από τους πρωταγωνιστες του πρωτοσέλιδου να την σιχτιρίσουν (Τσανακλίδου, Κρατερός, Καραβάτου). Οπότε καταλαβαίνετε εύκολα ότι θα είναι ένα ακόμα άρθρο που θα μας λέει ότι ο Νότης είναι φασίστας, ρατσιστής και ένας καλλιτέχνης που θα πρέπει να τραγουδά και να μην μιλά. Aπό τις ατάκες που έχουν απομονώσει στο σκίτσο καταλαβαίνει κανείς τι παπαριές θα γράφει πάλι. Ούτε cent σε αυτές τις κωλοφυλλάδες, που όλο κράζουν τον Νότη, όμως όλο με αυτόν ασχολούνται μπας και πουλήσουν κάνα φύλλο παραπάνω. Αλήθεια ποια είναι αυτή η Ρομίνα Ξυδά που το υπογράφει? Είναι υπαρκτό πρόσωπο? Aφηστε, μόλις την βρήκα, είναι μία ποιοτικιά που ποστάρει Σπανουδάκη και κλασική μουσική... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Έτσι είπε η κυρία Μαίρη ε; Επειδή πλέον καταντάει ξεδιάντροπο το όλο παιχνιδάκι τους, ας το πούμε κι έτσι όπως είναι πια. Σας γ@μ@ει ο Νότης. Τον ζηλεύουν που είναι κυριολεκτικά ελεύθερος, αυτάρκης, δεν οφείλει και δεν έχει ανάγκη κανέναν σε αντίθεση με όλα τα ερπετοειδή. Γελοίοι τίποτα άλλο.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

jdarmody έγραψε:Καταλαβαίνω πολύ καλά τι θέλεις να πεις, αλλά φαντάζομαι δεν είναι όλοι Μαλέα στο χώρο να επηρεάζονται από το τι λένε τα πρωινάδικα και οι κωλοεκπομπές. Ειδικά ο Λευτέρης Παπαδόπουλος αν ήθελε να δώσει στο Νότη θα το είχε κάνει. Εγώ δεν αποκλείω να ήταν όντως μέτρια τα κομμάτια του, αλλά δε νομίζω ότι βγάζει και πολύ καλύτερα ο Νότης. Δεν ξέρω και ποιες είναι οι σχέσεις τους τώρα, αλλά κάτι διαφορετικό θα το θέλαμε για το Νότη.
Όχι ήθελε να δώσει, έδωσε στον Νότη, απλά δεν του άρεσαν και τα απέρριψε!
Όπως επίσης και ο Χρήστος Νικολόπουλος του είχε δώσει σε στίχους Κώστα Μπαλαχούτη και δεν του άρεσαν!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Με το που είδα πως ο κυρ Λευτέρης γράφει για Τερζή απευθείας πήγε στο μυαλό μου πως πρόκειται για τα τραγούδια που είχε δώσει στον Νότη και τα απέρριψε. Να θυμήσω πως ο κυρ Λευτέρης πριν κάνα χρόνο είχε δώσει και τραγούδι στον Stavento :lol:
Ο Νικολόπουλος έχει συνεργασία με την Panik. Δεν σημαίνει κάτι αυτό απλά το αναφέρω.
Το θέμα δεν είναι να του γράψουν "μεγάλοι" αλλά να του γράψουν καλά.
Αν ισχύει με την Panik θα ήθελα να του γράψει ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Στέλιος Ρόκκος (θα ήταν ωραία σύμπραξη) και γιατί όχι και η ομάδα του Σταν (Icon).
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ο Γ. Παπαδόπουλος του έχει γράψει...
dimitris13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitris13 »

καλημέρα...νομίζω πως τα τραγούδια που τραγουδάει ο τερζής δεν έχουν καμμία σχέση με αυτά που λεει ο Νότης...προσωπικά μου φαίνονται στην συντριπτική τους πλειοψηφία νερόβραστα και αρκετα πιο λαικα απο αυτά που λέει ο δικός μας...από εκει και πέρα για τον δίσκο που όλοι αναμένουμε οι προσωπικές μου σκέψεις είναι 1)να μην κυκλοφορήσει μαζεμένα πάλι 16 τραγούδια αλλα να εφαρμόσει την τακτική ματωμένο Δακρυ .νομίζω έτσι κρατάει τους πάντες πιο ζεστούς για περισσότερο καιρό συν ότι μπορεί να τσεκάρει και αντιδράσεις και αποδοχή βήμα βήμα και να κινηθεί αναλόγως στη συνέχεια 2)θα το επαναλάβω... θα πρέπει πλέον να καταργήσει εντελώς οτιδήποτε ΄΄χορευτικό΄΄ από τους δίσκους...ειναι κρίμα να καταλαμβάνουν χώρο σε δίσκο του νότη πλέον τραγούδια τύπου λυσε κουκλα τα μαλλιά σου κλπ κλπ τα οποία δεν αφορούν κανένα ούτε καν στο μαγαζί ή στο ραδιόφωνο δεν στέκονται 3)εάν έχουμε πάλι κοινωνικά τραγούδια καλό θα ήταν να αποτελούν μικρή μειοψηφία και να μην είναι επανάληψη των προηγούμενων...
προσωπικά έχω αγαπημένα τραγούδια από όλες τις περιόδους του νότη και θεωρώ τις τελευταίες προσπάθειες του πολύ αξιόλογες...
παρόλα αυτα το έχω ξαναπεί θεωρώ πως τραγουδάει πιο πολύ πλέον για την πάρτη του και για τον σκληρό πυρήνα οπάδών του και εκει το έχει χάσει λίγο...

αναμένουμε εμφανίσεις και δίσκο με πολύ ενδιαφέρον-αισιοδοξώ παντως...
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μετά την Ειρήνη Παπαδοπούλου, δεν θα ανέβει Θεσσαλονίκη ούτε η Πωλίνα Χριστοδούλου. Πλέον, γίνονται συζητήσεις με Στέλλα Καλλή, η οποία 16 Απριλίου τελειώνει από το Vox.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Μετά την Ειρήνη Παπαδοπούλου, δεν θα ανέβει Θεσσαλονίκη ούτε η Πωλίνα Χριστοδούλου. Πλέον, γίνονται συζητήσεις με Στέλλα Καλλή, η οποία 16 Απριλίου τελειώνει από το Vox.
Ευχάριστο νέο. Μακάρι να βελτιωθεί το σχήμα όσο περισσότερο γίνεται.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Χλώμο το βλέπω να κάνει συνεργασια για τις 7-8 εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη..Αν ακούει κανείς τα ελληνικά ραδιόφωνα(εγώ δε τα αντέχω) ας μας δώσει μια εικόνα αυτή τη βδομάδα αν παίαξει καθόλου το καλέ μου άγγελε..Αν έχει πιθανότητες να ακούστει πρεπει αυτή άντε την επόμενη βδομάδα να αρχίσει να παίζει..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Αν ακούει κανείς τα ελληνικά ραδιόφωνα(εγώ δε τα αντέχω) ας μας δώσει μια εικόνα αυτή τη βδομάδα αν παίαξει καθόλου το καλέ μου άγγελε..Αν έχει πιθανότητες να ακούστει πρεπει αυτή άντε την επόμενη βδομάδα να αρχίσει να παίζει..
Τι ψάχνεις κι εσύ βρε bebest! Εδώ και 2 βδομάδες γίνεται προσπάθεια από τα ΜΜΕ να τον περάσουν ως επικίνδυνο για την κοινωνία και ουσιαστικά να τον αποκλείσουν και περιμένεις να παίξουν κομμάτι του τα ραδιόφωνα; Ο Νότης δεν θα έχει ποτέ την προβολή που περιμένετε ορισμένοι μετά τα γεγονότα της τελευταίας τριετίας..
Άβαταρ μέλους
Effie7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

jdarmody έγραψε:
bebest έγραψε:Αν ακούει κανείς τα ελληνικά ραδιόφωνα(εγώ δε τα αντέχω) ας μας δώσει μια εικόνα αυτή τη βδομάδα αν παίαξει καθόλου το καλέ μου άγγελε..Αν έχει πιθανότητες να ακούστει πρεπει αυτή άντε την επόμενη βδομάδα να αρχίσει να παίζει..
Τι ψάχνεις κι εσύ βρε bebest! Εδώ και 2 βδομάδες γίνεται προσπάθεια από τα ΜΜΕ να τον περάσουν ως επικίνδυνο για την κοινωνία και ουσιαστικά να τον αποκλείσουν και περιμένεις να παίξουν κομμάτι του τα ραδιόφωνα; Ο Νότης δεν θα έχει ποτέ την προβολή που περιμένετε ορισμένοι μετά τα γεγονότα της τελευταίας τριετίας..
Δε το χω πετυχει σε "εμπορικο" σταθμο μονο μια φορα σε πιο λαικο σταθμο το πετυχα μη ψαχνεις να παιζει καλη μουσικη στα ραδιοφωνα ειδικα στα γνωστα το 90% ειναι trash
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πως να παίξουν Νότη όταν παίζουν Πετρρλη, Ηλία Βρεττό, Φουρέιρα, Μαρτάκη κλπ.; Πλέον, αν έχεις καλές σχέσεις με ραδ.παραγωγούς παίζεις, αλλιώς...
Άβαταρ μέλους
Effie7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

Scorpion86 έγραψε:Πως να παίξουν Νότη όταν παίζουν Πετρρλη, Ηλία Βρεττό, Φουρέιρα, Μαρτάκη κλπ.; Πλέον, αν έχεις καλές σχέσεις με ραδ.παραγωγούς παίζεις, αλλιώς...
Προωθουν τραγουδια για 14χρονα
Απάντηση