Πέγκυ Ζήνα

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: Πέγκυ Ζήνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Giorgos Liras
..."προσδοκώντας την άνοιξη",ονομάζει αυτον τον πίνακα ο δημιουργός του, Νικολας Πομώνης.

Εικόνα
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
nikospaok

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikospaok »

Το "προσδοκώντας την άνοιξη" θα πρέπε να παει στο θεμα της Καλλη
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Η Πέγκυ Ζήνα στα Village Cinemas @ The Mall Athens για την πιο φαντασμαγορική #XFactorGR #AvantPremiere !!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Πέγκυ Ζήνα: Η συμφιλίωση με τον Θεοφάνους μετά από χρόνια

Τώρα που θα είσαι διπλανή καρέκλα με τον Θεοφάνους, θα σου γράψει ένα νέο «Νόημα»; Θέλεις να ξανατραγουδήσεις κομμάτια του;
Εγώ θέλω να τραγουδήσω όποιο ωραίο τραγούδι μου φέρουν, πόσο μάλλον όταν αυτό έχει την υπογραφή ενός τόσο σημαντικού συνθέτη όπως ο Γιώργος Θεοφάνους. Με ρωτάς επειδή στο παρελθόν δεν μιλούσαμε ο ένας με τον άλλον και θα σου το εξηγήσω ξεκάθαρα γιατί θέλω να είμαι διάφανη στις απαντήσεις μου. Με τον Γιώργο είχαμε τα πάνω μας και κάτω μας, αλλά αυτό είχε να κάνει με προσωπικές διαφωνίες που είχαμε πάνω στην δουλειά κι όχι με καλλιτεχνικές. Γυρνώντας το χρόνο πίσω, είμαστε σαν τους γονείς που μπορεί να έχουν πάρει διαζύγιο αλλά καμαρώνουν για το παιδί τους. Επιπλέον, ούτε εμείς έχουμε καταλάβει πότε πέρασαν κιόλας 11 χρόνια από εκείνη την δισκογραφική συνεργασία μας! Δεν αποκλείω τίποτα πάντως για το μέλλον. Αν μας βγει, φυσικά και θα ξανατραγουδήσω Θεοφάνους.

Διαβάστε περισσότερα http://www.tvnea.com/2016/04/blog-post_ ... z44rHKpBhm

ntaxei edese to glyko... :biggrin:
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Είδα κάποια αποσπάσματα από το x factor πολύ καλή η παραγωγή και η Πέγκυ ωραία :thumbup:
Chronisgreek

Δε με τρελανε η πεγκυ..πιο πολυ μ'αρεσε ο θοδωρης κ η ταμτα
Άβαταρ μέλους
Effie7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

Λαθος για μενα στο xfactor να χει τραγουδιστες δεν ειναι ολα voice μονο ο θεοφανους ταιριαζε απ την επιτροπη στο ολο concept
Άβαταρ μέλους
panosif

Εμένα και οι τέσσερις μου άρεσαν.Ακόμα και η Τάμτα που δεν το περίμενα ήταν πολύ καλή.
Ο Μαραντίνης ειδικά το ΄χει πολύ.
Λίγο το θέμα με τα φώτα/φίλτρα να φτιάξουν.Η Πέγκυ σε κάποιες φάσεις σχεδόν δεν φαινόταν. :fan:
Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
killbill

Η Τάμτα ήταν εξαιρετική, το είχε πως να το πω.. νομίζω όμως ότι ήταν στην αντίστοιχη επιτροπή στη χώρα της οπότε έχει την εμπειρία και φαινόταν αυτό.
spyros10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από spyros10 »

Τοση φωτεινοτητα ουτε η Διγενη την προηγουμενη 10ετια δεν ειχε.Ματαιοδοξια υποδηλωνει αυτο....Η Ταμτα η καλυτερη απο ολους.Προσπαθησε ο Μαραντινης και ο Θεοφανους καμια σχεση με οτι προσδωκουσαμε.Οι διαγωνιζομενοι κακιστοι
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

Ούτε εμένα μου αρέσει το φίλτρο που έχουν βάλει όταν φαίνεται η Ζήνα!
Nothing lasts forever but the earth and sky
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

Δεν το περιμενα αλλα ο Μαραντινης μου αρεσε καλυτερα απο ολους!!!! Συμπαθεστατος και ετοιμόλογος. Οι υπολοιποι οκ....μου αρεσε κ ο Θεοφανους που ηταν ηρεμος κ δεν εκανε ακροτητες οπως στα προηγουμενα!!!! Τελος απορω με καποιες κριτικες τους... Στους καλους ελεγαν οχι κ τους κακους τους περναγαν!!!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Chronisgreek

Με τσατισαν που περασαν τον 1ο που ηταν στα χαμενα κ εκανε show αλλα κ τον 1ο του δρομου που δεν ελεγε τπτ,τον περασαν μονο για την ιστορια κ μετα ηρθε ο 2ος του δρομου κ τους εσκισε..
Giotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giotis »

Εικόνα
stelios

:silent:
Chronisgreek

San katina ekane h pegky.. Genika de m'aresei k idiaitera k den kserw an ths kanei kalo telika to x factor.. Den einai san th despina poy bghke pio glykeia..
Άβαταρ μέλους
killbill

Πέγκυ η σκληρή..θα ξεπεράσει και τον θεοφάνους βρήκαμε τον νέο Μουρατίδη :lol: δεν ξέρω κατά πόσο θα της κάνει καλό αυτή η εικόνα στη συνέχεια αν συνεχίσει με την ίδια τακτική! Αλλά αν είναι ο εαυτός της έτσι και δεν είναι απλά ένας ρόλος για το παιχνίδι,
το προτιμώ που είναι αληθινή.
stelios

Είναι σωστό πως πρέπει οι παίκτες να μπορούν να τραγουδούν ελληνικά κομμάτια.
Με εκνευρίζει και μένα όταν δηλώνουν παίκτες πεισματικά πως δεν θέλουν με τίποτα να πουν ελληνικό κομμάτι.
Σε αυτή την περίπτωση έχεις όμως απέναντί σου μια κοπέλα από άλλη χώρα που τραγούδησε καλά και που έχει προετοιμαστεί για να πει και ελληνικό κομμάτι όπως μπορεί και την κρίνεις με αυτό τον τρόπο ενώ έχεις περάσει άλλους παίκτες πολύ πιο μέτριους φωνητικά;Επίσης με ενόχλησε που δεν την κοιτούσε αλλά τα έλεγε στον Μαραντίνη.
Επίσης τα λέει αυτά έχοντας δίπλα της την Τάμτα; :roll:
Για μια στιγμή σκέφτηκα πως δεν ξέρει αγγλικά η Πέγκυ και βλέποντας τον Μαραντίνη να της μιλάει σκέφτηκε πως να το αποφύγει η ίδια. :fan:
Πάντως χθες δεν υπήρχε ούτε για δείγμα θετικό σχόλιο στο twitter για την Πέγκυ.Εκνεύρισε πολλούς.Ελπίζω στην πορεία του παιχνιδιού να χαλαρώσει και να βελτιωθεί.
Απάντηση