Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Παίζει το σενάριο να αλλαξε εταιρεία και το κομμάτι να είναι πρόμο του νέου δίσκου στη νεα εταιρεία...Άλλωστε σε κάποιες δημοσιέυεσεις στα social αναφέρεται ότι είμαστε εν αναμονή δίσκου..Το άλλο απλώς να έκανε ένα κομμάτι επειδή του άρεσε και λόγω καλών σχέσεων με τους υπόλοιπους συντελεστές και απλά να κυκλοφορήσει σε δίσκο τυο bo ή και σε κανένα...και να κάθετε με την ησυχία του να ψάχνει κομμάτια για το νέο δίσκο με τη cobalt.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ο Νότης Σφακιανάκης και ο Βο συνεργάζονται πρώτη φορά με την Panik και περιμένουμε τον «πανικό» που θα προκαλέσουν με το νέο τους κομμάτι.

Eτσι οπως το γραφουν ειναι σαν να λενε οτι θα ξανα συνεργαστουν για την Panik .
bebest

SFAKattack10 έγραψε:Ο Νότης Σφακιανάκης και ο Βο συνεργάζονται πρώτη φορά με την Panik και περιμένουμε τον «πανικό» που θα προκαλέσουν με το νέο τους κομμάτι.

Eτσι οπως το γραφουν ειναι σαν να λενε οτι θα ξανα συνεργαστουν για την Panik .
Επίσης γράφουν επιστρέφει δισκογραφικά που σημαίνει ότι το κομμάτι θα κυκλοφορήσει κανονικά σαν προμο νέου δίσκου...Βέβαια μην εμπιστευόμαστε πολύ τα μουσικά σαιτ πέφτει πολύ κοπια σε ότι βλέπουν δε έχουν καμία πληροφορία..
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

επείδη τυχαίνει να έχω γνωστό μου εναν τραγουδιστή που ειναι στην Panik ο Νοτης θα πάει εκεί
μαλιστά ο Αρσενάκος του ζήτησε και τραγούδια για να τα ακούσει ο Νοτης..οπότε
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

tgoj18 έγραψε:αλλαγη εταιριας σε λιγες μερες για Νοτη
:give_rose:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ο Νότης αλλάζει εταιρία και παράλληλα ετοιμάζει τον επόμενό του δίσκο. Αυτά τα ξέραμε, δεν είναι κάτι καινούριο. Απ' ότι καταλαβαίνω όμως δεν ισχύουν αυτά που ειπώθηκαν για συμμετοχή του Νότη σε τραγούδι-δίσκο του Βο. Απ' ότι συμπεραίνω το τραγούδι αυτό είναι κανονικά κομμάτι του Νότη. Ενδεχομένως να πρόκειται για κάποιο ανεβαστικό-καλοκαιρινό κομμάτι που θα γίνει ραδιοφωνική επιτυχία και θα παίζει μέχρι να κυκλοφορήσει ο δίσκος το φθινόπωρο. Επίσης δε ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά θα ήταν ωραίο να γίνει τουλάχιστον η απονομή του Μαζί από την Cobalt. Θα είναι η πρώτη φορά που δεν γίνεται απονομή ενός, κατά τα λεγόμενα άλλων, πολλαπλά πλατινένιου, άρα επιτυχημένου δίσκου. Τώρα όσον αφορά το κομμάτι, δε νομίζω να πολυαρέσει στο νοτικό κοινό.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Ακόμα δεν έχουμε ακούσει το κομμάτι και κάνουμε προβλέψεις εάν θα αρέσει; Για την ώρα υπογραφή με Panik έχει μόνο ο Βο. Ο Νότης όχι. Αν πάει τελικά στην Panik ή όχι θα φανεί μελλοντικά. Τώρα τι γράφει το getgreek και άλλα μη έγκυρα σαιτ μην τα πολυπαίρνετε σοβαρά. Μιλάμε για σαιτ που αναπαράγουν αναρτήσεις "επίσημων" σελίδων του Νότη ως αναρτήσεις του ίδιου του Νότη. Τέλος, από το κείμενο της Panik δεν προκύπτει από πουθενά ότι πάει στην Panik χωρίς να λέω ότι δεν πρόκειται να πάει. Ακόμα όμως είναι στην Cobalt. Είναι λογικό το κειμενάκι της Panik να είναι επικεντρωμένο στον Νότη. Που θα εστίαζαν για να πουλησουν το προιόν τους; Στον Βο; Και μην ξεχνάτε. Η panik συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες...και την Cobalt απ ' όταν ήταν ακόμα Universal.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Ακόμα δεν έχουμε ακούσει το κομμάτι και κάνουμε προβλέψεις εάν θα αρέσει;
Υπό την έννοια ότι κανένας δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα της συνεργασίας με κάποιον Βο, θα πρέπει να είναι πολύ δυνατό κομμάτι για να αρέσει στους παραδοσιακούς νοτικούς. Εκτός αν νομίζεις ότι θα κερδίσει νέο κόσμο μέσω κάποιου Βο ο Νότης.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Τόσο καιρό γκρινιάζουμε που δεν παίζει ο Νότης στα ραδιόφωνα, τώρα που αποφάσισαν να τον παίξουν (έστω και με αυτό το τραγούδι που δεν ξέρουμε καν τι θα είναι) πάλι γκρινιάζουμε. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Για να μπει ο Νότης στούντιο να ηχογραφήσει αυτό το κομμάτι και να κάνει και βίντεο κλιπ δεν νομίζω να είναι και τόσο χάλια πια. Για τον Νότη μιλάμε ρε παιδιά λες και τον μάθαμε σήμερα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:Τόσο καιρό γκρινιάζουμε που δεν παίζει ο Νότης στα ραδιόφωνα, τώρα που αποφάσισαν να τον παίξουν (έστω και με αυτό το τραγούδι που δεν ξέρουμε καν τι θα είναι) πάλι γκρινιάζουμε. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Για να μπει ο Νότης στούντιο να ηχογραφήσει αυτό το κομμάτι και να κάνει και βίντεο κλιπ δεν νομίζω να είναι και τόσο χάλια πια. Για τον Νότη μιλάμε ρε παιδιά λες και τον μάθαμε σήμερα.
Καλά κάτσε να τον παίξουν πρώτα. Επειδή έβγαλε η Panik ενθουσιώδες κειμενάκι δε σημαίνει ότι θα τον παίξουν κιόλας. Δίκιο έχεις πάντως, πόσο χειρότερο να είναι από το Τέρμα το Ράδιο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Ακόμα δεν έχουμε ακούσει το κομμάτι και κάνουμε προβλέψεις εάν θα αρέσει;
Υπό την έννοια ότι κανένας δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα της συνεργασίας με κάποιον Βο, θα πρέπει να είναι πολύ δυνατό κομμάτι για να αρέσει στους παραδοσιακούς νοτικούς. Εκτός αν νομίζεις ότι θα κερδίσει νέο κόσμο μέσω κάποιου Βο ο Νότης.
Τι λογική είναι αυτή? Δηλαδή, γιατί να μην ενθουσιαστώ με την λογική ότι το δίδυμο Γρίτσης-Βο του έχει δώσει δυο τραγούδια και τα δύο κομματάρες? Και ποιος είπε ότι ο Νότης έχει ανάγκη να κερδίσει νέο κοινό, αν ήθελε να ακολουθήσει αυτήν την τακτική θα έκανε γενικότερα διαφορετικές κινήσεις στα επαγγελματικά του. Για παράδειγμα αντί να συνεργαστεί μουσικά με τον Βο θα συνεργαζόταν με τον Σταν εάν ήθελε να τον ακούσει και άλλο κοινό, αρκετά πιο νεανικό, που ακούει χαζομάρες τύπου Σταν, τύπου Boys and Noise και Στικούδη...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Τι λογική είναι αυτή? Δηλαδή, γιατί να μην ενθουσιαστώ με την λογική ότι το δίδυμο Γρίτσης-Βο του έχει δώσει δυο τραγούδια και τα δύο κομματάρες? Και ποιος είπε ότι ο Νότης έχει ανάγκη να κερδίσει νέο κοινό, αν ήθελε να ακολουθήσει αυτήν την τακτική θα έκανε γενικότερα διαφορετικές κινήσεις στα επαγγελματικά του. Για παράδειγμα αντί να συνεργαστεί μουσικά με τον Βο θα συνεργαζόταν με τον Σταν εάν ήθελε να τον ακούσει και άλλο κοινό, αρκετά πιο νεανικό, που ακούει χαζομάρες τύπου Σταν, τύπου Boys and Noise και Στικούδη...
Εμένα με χαλάει που θα έχει και Βο μέσα πειράζει; Όπως με χαλάει και το Γύφτισσα Μέρα με τις 48 ώρες μέσα. Είναι η ίδια λογική με την οποία συγκρίνεις δυο κομμάτια στο ύφος του Νότη πριν από μια δεκαετία, με ένα κομμάτι που θα έχει ενδεχομένως και ραπάρισμα Βο μέσα. Εντάξει ας περιμένουμε να το ακούσουμε, εγώ απλά αυτή την αίσθηση έχω.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ας το ακούσουμε λοιπόν πρώτα και μετά εφόσον δεν σας αρέσει κράξτε. Τώρα εικασίες για ένα κομμάτι που δεν έχουμε ακούσει είναι περιττές...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

jdarmody έγραψε:Επίσης δε ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά θα ήταν ωραίο να γίνει τουλάχιστον η απονομή του Μαζί από την Cobalt.
Απ οτι φαινεται τωρα δεν γινεται τιποτα. Τοσο καιρο ειχε η cobalt χρονο για να κανει την απονομη, εκτος και αν ο Νοτης την εχει αφησει εδω και μηνες γιαυτο δεν εχει γινει τιποτα με τον δισκο.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εικόνα
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Ολα ειναι πιθανα για τον τυπου του τραγουδιου...καλα ειναι ομως να ακουσουμε πρωτα και μετ να κρινουμε...(ασχετα αν και εγω οπως πολλοι εχουμε τις επιφυλαξεις μας)!και εγω θα απογοητευτω αν ειναι του τυπου ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Κάποιοι δεν παλεύονται με τίποτα... πραγματικά απορώ. :roll: Αντί να υπάρχει ενθουσιασμός που έρχεται νέο τραγούδι, νέος δίσκος και νέα εταιρεία, κάνετε λες και γω δεν ξέρω πως... Το τραγούδι δεν το έχουμε ακούσει οπότε δεν μπορούμε να πούμε πολλά (προσωπικά και γω κρατάω μικρό καλάθι), αλλά ο Bo και ο Γρίτσης έχουνε συνεργαστεί και στο παρελθόν με απότελεσμα 2 φοβερά τραγούδια...
Scorpion86 έγραψε:Θα δείξει το προσεχές μέλλον. Αρχές καλοκαιριού θα φανεί. Πάντως, είτε Panik είτε Cobalt, με τον Μανώλη Βλάχο θα γίνει η τελική επιλογή. :lol:
Κοίτα και ο Βλάχος να είναι πάλι παραγωγός, θέλω να πιστεύω πως σε νέο δίσκο σε νέα εταιρεία θα πρέπει το αποτέλεσμα στο θέμα της παραγωγής να "σκοτώνει", δεν είναι ότι όλες οι παραγωγές του ήταν χάλια... π.χ. στο "Με αγάπη ό,τι κάνεις" μια χαρά παραγωγή είχε...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
bebest

Ηρεμία παιδιά ακόμα δε το έχουμε ακούσει εγώ τουλάχιστον είμαι χαρούμενος που βλέπω κινήσεις από το Νότη σε όλα τα επίπεδα...Μόνο λάθος που έβγαλε 2 τραγούδια μαζί και όλο το χειμώνα που ήταν ενεργός κιόλας με εφμανίσεις άφηνε και καλά ενεργό(?) το σινγκλ πως γίνετε...Μόνο αυτό αλλά μαλλόν είναι θέμα εταιρείας πλέον είναι ξεκάθαρο και το getgreekmousic είναι σχετικά έγκυρο..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Θα δείξει το προσεχές μέλλον. Αρχές καλοκαιριού θα φανεί. Πάντως, είτε Panik είτε Cobalt, με τον Μανώλη Βλάχο θα γίνει η τελική επιλογή. :lol:
Κοίτα και ο Βλάχος να είναι πάλι παραγωγός, θέλω να πιστεύω πως σε νέο δίσκο σε νέα εταιρεία θα πρέπει το αποτέλεσμα στο θέμα της παραγωγής να "σκοτώνει", δεν είναι ότι όλες οι παραγωγές του ήταν χάλια... π.χ. στο "Με αγάπη ό,τι κάνεις" μια χαρά παραγωγή είχε...
Βασικά μόνο στις Αυτοτελείς Ιστορίες υπήρχαν θεματάκια και σε καποια της τριλογίας Ματωμένο Δακρυ, με αποκορύφωμα για εμένα το ότι κατέστρεψε το "Δεν Υπάρχεις", που μπορούσε να κάνει πανικό στο ραδιόφωνο όμως αυτοκαταστράφηκε ως ηχητικό αποτέλεσμα.
Απάντηση