Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
notisfan

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

jdarmody έγραψε:Ρε βγάλτε τον Βο από μέσα να γουστάρουμε!!
Παει το βιντεακι....εξαφανιστηκε :p
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Τελικά μπαλαντοειδές το λες με λαϊκά στοιχεία μέσα. Για καλοκαιράκι καλό το λες. Να το ακούσουμε και ολόκληρο όμως πρώτα 18/4
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Το κατέβασαν. Θέλω να πιστεύω ότι μισό κουπλέ θα λέει ο Νότης, άλλο μισό ο Βο και τα ρεφρέν ο Νότης. Εγώ ετοιμάζομαι για κωλοτούμπα πάντως, αλλά ας περιμένουμε να το ακούσουμε ολόκληρο. Για ραδιόφωνα κλπ φαίνεται πολύ δυνατό.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
notisfan

jdarmody έγραψε:Το κατέβασαν. Θέλω να πιστεύω ότι μισό κουπλέ θα λέει ο Νότης, άλλο μισό ο Βο και τα ρεφρέν ο Νότης. Εγώ ετοιμάζομαι για κωλοτούμπα πάντως, αλλά ας περιμένουμε να το ακούσουμε ολόκληρο. Για ραδιόφωνα κλπ φαίνεται πολύ δυνατό.
Κωλοτουμπα;
notisfan

Να το ακούσουμε και ολόκληρο όμως πρώτα 18/4

18/4; αρκετες ημρες ακομα δλδ...:(
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Εξαλλοι στην Panik. Κυκλοφόρησε το προμο δίχως να έχει δοθεί εντολή...Γι αυτό θα κατεβεί τις επόμενες ώρες...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

notisfan έγραψε:
jdarmody έγραψε:Το κατέβασαν. Θέλω να πιστεύω ότι μισό κουπλέ θα λέει ο Νότης, άλλο μισό ο Βο και τα ρεφρέν ο Νότης. Εγώ ετοιμάζομαι για κωλοτούμπα πάντως, αλλά ας περιμένουμε να το ακούσουμε ολόκληρο. Για ραδιόφωνα κλπ φαίνεται πολύ δυνατό.
Κωλοτουμπα;

Κωλοτούμπα γιατί ήμουν αρνητικός ως προς το κομμάτι, αλλά μου φαίνεται πολύ καλό τελικά. Ωραία μουσική, ωραίος στίχος, περιμένω το μοίρασμα με Βο να δω πως θα γίνει. Για καλοκαίρι είναι εύστοχη επιλογή.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Εξαλλοι στην Panik. Κυκλοφόρησε το προμο δίχως να έχει δοθεί εντολή...Γι αυτό θα κατεβεί τις επόμενες ώρες...
Α σόρρυ που το ξαναπόσταρα. Λογικά θα κατέβουν όλα.
notisfan

Scorpion86 έγραψε:Εξαλλοι στην Panik. Κυκλοφόρησε το προμο δίχως να έχει δοθεί εντολή...Γι αυτό θα κατεβεί τις επόμενες ώρες...
Χαχαχα....σοβαρα;εγω ετσι οπως το ειδα πιστεψα οτι ηταν επισημο απο ραδιοφωνικο σταθμο
notisfan

jdarmody έγραψε:
notisfan έγραψε:
Κωλοτουμπα;

Κωλοτούμπα γιατί ήμουν αρνητικός ως προς το κομμάτι, αλλά μου φαίνεται πολύ καλό τελικά. Ωραία μουσική, ωραίος στίχος, περιμένω το μοίρασμα με Βο να δω πως θα γίνει. Για καλοκαίρι είναι εύστοχη επιλογή.
Αααα οκ!τωρα το καταλαβα!ετσι οπως το διαβασα νομιζα πως εννοουσες κωλοτουμπα του Νοτη προς τετοιου ειδους τραγουδια...:)
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Επίσημο είναι, δηλαδή το τραγούδι έχει δοθεί σε κάποιους σταθμούς, όμως δεν δόθηκε εντολή να παίξει το πρόμο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Το τραγούδι θα μείνει στο κοινό και όλοι θα το τραγουδήσουν.Είναι και σε καλοκαιρινό mood οπότε επιβάλλεται να πετύχει!!!
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
notisfan

Scorpion86 έγραψε:Επίσημο είναι, δηλαδή το τραγούδι έχει δοθεί σε κάποιους σταθμούς, όμως δεν δόθηκε εντολή να παίξει το πρόμο.
Ε καλα....μεταξυ μας τωρα,υπηρχε περιπτωση να δωσουν φρεσκο τραγουδι σε σταθμους και να μη βρεθει καποιος να το εκμεταλευτει προς συμφερον του;;
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Bλέπω να μπένει για τα καλά στα airplay...Και μια χαρά του ταιριάζουν του Νότη στη φωνή οι πιο σύγχρονες-καλοκαιρινές μελωδίες..Εδώ έβγαζε καλοκαιρινά χιτ ο Ρέμος, ο πλούταρχος και ο Καρράς γιατί όχι και ο Νότης που μπορεί να προσαρμόζει ωραία τη φωνή του σε όλα τα είδη...Ας περιμένουμε όλο το κομμάτι βέβαια..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Bλέπω να μπένει για τα καλά στα airplay...Και μια χαρά του ταιριάζουν του Νότη στη φωνή οι πιο σύγχρονες-καλοκαιρινές μελωδίες..Εδώ έβγαζε καλοκαιρινά χιτ ο Ρέμος, ο πλούταρχος και ο Καρράς γιατί όχι και ο Νότης που μπορεί να προσαρμόζει ωραία τη φωνή του σε όλα τα είδη...Ας περιμένουμε όλο το κομμάτι βέβαια..
Καλά ναι αυτό το έχουμε ξανασχολιάσει. Ανέκαθεν ο Νότης τραγουδούσε πιο σύγχρονο και μοντέρνο ήχο, απλά τα τελευταία χρόνια το είχε χάσει λίγο. Ας πούμε το Μετανιώνω ήταν πολύ μπροστά σαν άκουσμα εκείνη την εποχή. Γενικά δεν είναι άσχημο ως προάγγελος ενός δίσκου το συγκεκριμένο, πόσω μάλλον όταν έχουν βγει σαν πρόμο Τέρμα το Ράδιο, Κλείνω τις κουρτίνες, Πάρτα και κάτι τέτοια. Εδώ που τα λέμε είναι προτιμότερο να έχει τέτοια κομμάτια στους δίσκους του παρά τα χιλιοειπωμένα χορευτικά που δεν παίζουν πουθενά και που δεν τα λέει κιόλας και ποτέ. Μακάρι ο δίσκος του να έχει ποικιλία και γενικά διαφορετικά τραγούδια. Όσο για την Panik ίσως έχουν δώσει τις αποκλειστικότητες προκειμένου να παίξουν αφού το βγάλει πρώτα κάποιος μεγαλύτερος σταθμός. Καιρό είχαμε να δούμε πάντως σύγχρονο λαϊκό ήχο σε συνδυασμό με μοντέρνο κλιπ και φωτογραφία.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

jdarmody έγραψε:
bebest έγραψε:Bλέπω να μπένει για τα καλά στα airplay...Και μια χαρά του ταιριάζουν του Νότη στη φωνή οι πιο σύγχρονες-καλοκαιρινές μελωδίες..Εδώ έβγαζε καλοκαιρινά χιτ ο Ρέμος, ο πλούταρχος και ο Καρράς γιατί όχι και ο Νότης που μπορεί να προσαρμόζει ωραία τη φωνή του σε όλα τα είδη...Ας περιμένουμε όλο το κομμάτι βέβαια..
Καλά ναι αυτό το έχουμε ξανασχολιάσει. Ανέκαθεν ο Νότης τραγουδούσε πιο σύγχρονο και μοντέρνο ήχο, απλά τα τελευταία χρόνια το είχε χάσει λίγο. Ας πούμε το Μετανιώνω ήταν πολύ μπροστά σαν άκουσμα εκείνη την εποχή. Γενικά δεν είναι άσχημο ως προάγγελος ενός δίσκου το συγκεκριμένο, πόσω μάλλον όταν έχουν βγει σαν πρόμο Τέρμα το Ράδιο, Κλείνω τις κουρτίνες, Πάρτα και κάτι τέτοια. Εδώ που τα λέμε είναι προτιμότερο να έχει τέτοια κομμάτια στους δίσκους του παρά τα χιλιοειπωμένα χορευτικά που δεν παίζουν πουθενά και που δεν τα λέει κιόλας και ποτέ. Μακάρι ο δίσκος του να έχει ποικιλία και γενικά διαφορετικά τραγούδια. Όσο για την Panik ίσως έχουν δώσει τις αποκλειστικότητες προκειμένου να παίξουν αφού το βγάλει πρώτα κάποιος μεγαλύτερος σταθμός. Καιρό είχαμε να δούμε πάντως σύγχρονο λαϊκό ήχο σε συνδυασμό με μοντέρνο κλιπ και φωτογραφία.
Nαι και το Μετανοίωνω είχε σκίσει τότε και το δώσε ένα τέλος πιο πρόσφατα...Ντάξει δε είπαμε να κάνει δίσκο γέματο τέτοια αλλά μπορεί να βάζει στη θέση μέτριων χορευτικών αυτά και να έχει 1-2 τσιφτετέλια το πολύ αν αξίζουν (πχ δηλώνω μόνος) αλλίως και καθόλου..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Το έβγαλε και η Panik.
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

χαιρομαι που του δίνουν την απαραιτητη προσοχη που χρειαζεται...
τοσα χρονια η universal τα εξυνε ενω ο Νοτης ειναι τεραστιο project για μια δισκογραφικη...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Κάτι άσχετο. Ήθελα να φτιάξω ένα cover (εξώφυλλο) για το τραγούδι. Βλέπω τώρα αυτό που ανέβασε η Panik και διαπιστώνω πως ήθελα να χρησιμοποιήσω την ίδια εικόνα με την υπογραφή του Νότη (Notis) και την ίδια γραμματοσειρά για τον ΒΟ :surprised:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Ωραία μουσική έχει το τραγούδι, συμπαθητικό... εύχομαι να ακουστεί και στα ραδιόφωνα
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Απάντηση