Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ε αναγκάστηκαν να το βγάλουν νωρίτερα, αφού κάποιοι το πρόδωσαν και το πήραν άλλοι και το ανέβασαν ξανά δύο και τρείς φορές...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- fylakas_aggelos
Σας αρέσει?Εμένα προσωπικά όχι,πιστεύω ότι δεν χρειαζόταν επεξεργασία η φωνή του Νότη.
Αλλά θα κάνει επιτυχία λόγω Panik.
Αλλά θα κάνει επιτυχία λόγω Panik.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Δεν σε βλέπω και πολύ ενθουσιασμένο σήμερα..J&B έγραψε:Ωραία μουσική έχει το τραγούδι, συμπαθητικό... εύχομαι να ακουστεί και στα ραδιόφωνα

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Πειτε οτι ειμαι παραξενος η οτι εχω θεμα με τα αυτια...αλλα εμενα παλι μου ακουγεται καπως θαμπη και θολη η φωνη του Νοτη σε σχεση με το υπολλοιπο τραγουδι...
Μια χαρά ενθουσιασμένος απλά είναι κρίμα με τόσο ωραία μουσική να μην ακούγεται μόνο ο κοντός... αυτό μόνο με χαλάει έτσι κι αλλιώς χτες έλεγα ότι κρατάω μικρό καλάθι...jdarmody έγραψε:Δεν σε βλέπω και πολύ ενθουσιασμένο σήμερα..J&B έγραψε:Ωραία μουσική έχει το τραγούδι, συμπαθητικό... εύχομαι να ακουστεί και στα ραδιόφωνα
Όχι δεν είσαι περίεργος τουλάχιστον απ' ότι φαίνεται εδώ γίνεται με κάποιο σκοπό...notisfan έγραψε:Πειτε οτι ειμαι παραξενος η οτι εχω θεμα με τα αυτια...αλλα εμενα παλι μου ακουγεται καπως θαμπη και θολη η φωνη του Νοτη σε σχεση με το υπολλοιπο τραγουδι...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Με καποιο σκοπο;Να σπασουν τα δικα μας τα νευρα; :pJ&B έγραψε:Μια χαρά ενθουσιασμένος απλά είναι κρίμα με τόσο ωραία μουσική να μην ακούγεται μόνο ο κοντός... αυτό μόνο με χαλάει έτσι κι αλλιώς χτες έλεγα ότι κρατάω μικρό καλάθι...jdarmody έγραψε:Δεν σε βλέπω και πολύ ενθουσιασμένο σήμερα..J&B έγραψε:Ωραία μουσική έχει το τραγούδι, συμπαθητικό... εύχομαι να ακουστεί και στα ραδιόφωνα
Όχι δεν είσαι περίεργος τουλάχιστον απ' ότι φαίνεται εδώ γίνεται με κάποιο σκοπό...notisfan έγραψε:Πειτε οτι ειμαι παραξενος η οτι εχω θεμα με τα αυτια...αλλα εμενα παλι μου ακουγεται καπως θαμπη και θολη η φωνη του Νοτη σε σχεση με το υπολλοιπο τραγουδι...
Πλάκα κάνω έτσι κι αλλιώς. Τι εννοείς με το τελευταίο;;J&B έγραψε:Μια χαρά ενθουσιασμένος απλά είναι κρίμα με τόσο ωραία μουσική να μην ακούγεται μόνο ο κοντός... αυτό μόνο με χαλάει έτσι κι αλλιώς χτες έλεγα ότι κρατάω μικρό καλάθι...jdarmody έγραψε:Δεν σε βλέπω και πολύ ενθουσιασμένο σήμερα..J&B έγραψε:Ωραία μουσική έχει το τραγούδι, συμπαθητικό... εύχομαι να ακουστεί και στα ραδιόφωνα
Κοίτα τώρα από το Youtube εγώ τραγούδια δεν ακούω γιατί πάντα είναι επιεικώς απαράδεκτα από πλευράς ήχου, όταν κυκλοφορήσει το κομμάτι κανονικά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα με σιγουριά αν έκανε καμιά χαζομάρα ο Βλάχος πάλι, αλλά νομίζω ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει γίνει επίτηδες αυτή η επεξεργασία στη φωνή, έτσι κι αλλιώς από πλευράς μουσικής ακούγεται οκ καμιά σχέση με 16ΑΙ, αλλά πχ. αν το συγκρίνεις με το "Πως γίνεται αυτό" ακούγεται αλλιώς η φωνή του, πιστεύω έιναι "καλλιτεχνικής" φύσεως αυτή η επιλογη 

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Η επεξεργασια στο κομματι αυτο οσο αφορα τη φωνη του Νοτη μου θυμιζει την αντιστοιχη του Εχω αντεξει πολλα.....
Η επεξεργασία που έχει γίνει σ'αυτό το κομμάτι είναι εσκεμμένη. Όπως είπε και ο φίλος από πάνω είναι ακριβώς σαν το Έχω αντέξει πολλά. Είναι μια ηλεκτρονική επεξεργασία της ήδη υπάρχουσας πρώτης φωνής την οποία κουμπώνουν σαν δεύτερη.Το ίδιο συμβαίνει και στο Σκοτεινό μου έρωτα στην εισαγωγή.Απλά το έχουμε ακούσει λίγο ως πολύ στα τελευταία τραγούδια του Νότη στα οποία πολύ απλά ΔΕΝ ΚΟΛΛΆΕΙ και ο Βλάχος είναι για τα μπάζα.Αλλά στο συγκεκριμένο κουμπώνει τέλεια...άποψη μου.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Γιατράς για Νότη.
http://liachristod.blogspot.gr/2016/04/blog-post_8.html
Δεν απάντησε στην ερώτηση γιατί δε βγαίνουν σήμερα τραγούδια σαν τον αετό.Τι να πει βέβαια;Δεν έχω έμπνευση;Πάντως θετικά μίλησε για τον Νότη σε αντίθεση με τις προηγούμενες δηλώσεις του.jdarmody έγραψε:Γιατράς για Νότη.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Εντάξει κάποια κομμάτια δεν ξαναβγαίνουν ιστορικά και παγκοσμίως, αλλά το θέμα είναι να μας πει κάποια στιγμή τι έγινε και σταμάτησαν να του δίνουν τραγούδια. Γιατί και ο ίδιος ουσιαστικά νοσταλγεί τις εποχές που έκαναν πάταγο μαζί. Ουδέτερα μίλησε και παρελθοντικά, δεν τον αποθέωσε κιόλας όπως έκανε με Οικονομό, Κιάμο, Μακρόπουλο και λοιπούς.nikosp έγραψε:Δεν απάντησε στην ερώτηση γιατί δε βγαίνουν σήμερα τραγούδια σαν τον αετό.Τι να πει βέβαια;Δεν έχω έμπνευση;Πάντως θετικά μίλησε για τον Νότη σε αντίθεση με τις προηγούμενες δηλώσεις του.jdarmody έγραψε:Γιατράς για Νότη.
- Scorpion86
"O Νότης έχει αντίπαλο μόνο τον εαυτό του". Αν δεν είναι αυτό σπόντα τότε τι είναι; Ετσι είναι όμως, όταν δίνεις τραγούδι όπως η Πλατεία και ένα χρόνο μετά πας με τους απέναντι από την Πλατεία, δείχνεις και πόσο ισορροπημένος είσαι...
Υ.Γ.: 10.000 χτυπήματα το teaser μέσα σε λιγότερο από μία μέρα. Οχι άσχημα, όταν βλέπεις αντίστοιχα ότι το τραγουδι του Ρόκκου από την ίδια εταιρεία έχει 22.000 σε ένα μήνα.
Υ.Γ.: 10.000 χτυπήματα το teaser μέσα σε λιγότερο από μία μέρα. Οχι άσχημα, όταν βλέπεις αντίστοιχα ότι το τραγουδι του Ρόκκου από την ίδια εταιρεία έχει 22.000 σε ένα μήνα.
- Scorpion86
Αυτο που συμπέρανα από το βίντεο είναι ότι τελικά η Ρούλα Χάμου είναι κάτι σαν μάνατζερ του. 

Απ' ότι φαίνεται αυτή κανονίζει τις συνεντεύξεις του. Φαντάζεσαι το Νότη να μιλάει με τον κάθε Λιάγκα; 

Αφου προπερσυ δεν ειχε παει στο λιαγκα?jdarmody έγραψε:Απ' ότι φαίνεται αυτή κανονίζει τις συνεντεύξεις του. Φαντάζεσαι το Νότη να μιλάει με τον κάθε Λιάγκα;
Εννοώ για να κανονιστεί η συνέντευξη. Αλλά οκ μέσω τρίτων κανονίζονται αυτά έτσι κι αλλιώς. Ο Λιάγκας τον κράζει, αλλά κάθε χρόνο τον ζητάνε για συνέντευξη.Effie7 έγραψε:Αφου προπερσυ δεν ειχε παει στο λιαγκα?jdarmody έγραψε:Απ' ότι φαίνεται αυτή κανονίζει τις συνεντεύξεις του. Φαντάζεσαι το Νότη να μιλάει με τον κάθε Λιάγκα;
Παντως φετος μονο σε αυτον δεν εχει παει θα χει σκασειjdarmody έγραψε:Εννοώ για να κανονιστεί η συνέντευξη. Αλλά οκ μέσω τρίτων κανονίζονται αυτά έτσι κι αλλιώς. Ο Λιάγκας τον κράζει, αλλά κάθε χρόνο τον ζητάνε για συνέντευξη.Effie7 έγραψε:Αφου προπερσυ δεν ειχε παει στο λιαγκα?jdarmody έγραψε:Απ' ότι φαίνεται αυτή κανονίζει τις συνεντεύξεις του. Φαντάζεσαι το Νότη να μιλάει με τον κάθε Λιάγκα;