Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Kαι στην Τατιάνα ρίχνει κάθε χρόνο χυλόπιτες. Πρόσφατα έφαγε και η Ντορέττα...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Τον βρίζουν όλοι άλλα καίγονται να τον φέρουν στην εκπομπή τους γιατί ξέρουν ότι θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
Xθες, είχε τον Σαπουντζάκη μία εκπομπή στο ραδιόφωνο και του έστειλα μήνυμα τι γίνεται με τα κομμάτια που έχει δώσει στον Νότη. Και απάντησε διπλωματικά δεν έχει ενημέρωση ακόμα για το εάν έχουν επιλεχθεί. Λογικό, βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο επιλογής...
Τι είπε ακριβώς δηλαδή??Μπορεί και να ξερει απλώς να μη μπορεί να μιλήσει ακόμα...Scorpion86 έγραψε:Xθες, είχε τον Σαπουντζάκη μία εκπομπή στο ραδιόφωνο και του έστειλα μήνυμα τι γίνεται με τα κομμάτια που έχει δώσει στον Νότη. Και απάντησε διπλωματικά δεν έχει ενημέρωση ακόμα για το εάν έχουν επιλεχθεί. Λογικό, βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο επιλογής...
Πες έτσι. Πέφτει πολύ κράξιμο από το πρωινό τους φέτος.Scorpion86 έγραψε:Πρόσφατα έφαγε και η Ντορέττα...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Γιατί οι Σκορδαλιάγκες γιατί γκρινιάζουν νομίζεις. Εχουν φάει χυλόπιτα τα τελευταία τρία χρόνια...Μέχρι και τον Θέμη βάλανε να τον παρακαλέσει για συνέντευξη, την οποία θα έδινε στον ίδιο.jdarmody έγραψε:Πες έτσι. Πέφτει πολύ κράξιμο από το πρωινό τους φέτος.Scorpion86 έγραψε:Πρόσφατα έφαγε και η Ντορέττα...

In the process of making history #bo #fugitive #nikos #gritsis #music #lyrics #studio #work #love #sfakianakis #notis #Adidasgr #ssl #mix #panik #exeinakanei #new #single #goodmorning
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
- Scorpion86
Ρε τον Αρχοντα πλάκα. Τρελάθηκε μόλις είδε το "official song teaser" στον τίτλο και τους έβαλε να το γράψουν "απόσπασμα τραγουδιού". Στο τέλος βλέπω να τους μετονομάζει την εταιρεία σε "Πανικό πλατίνας"... 

- makis celica
Οι πλατινες ειναι σιγουρες με τον Αρχοντα οποτε μπορει να μετανομασει και την εταιρειαScorpion86 έγραψε:Ρε τον Αρχοντα πλάκα. Τρελάθηκε μόλις είδε το "official song teaser" στον τίτλο και τους έβαλε να το γράψουν "απόσπασμα τραγουδιού". Στο τέλος βλέπω να τους μετονομάζει την εταιρεία σε "Πανικό πλατίνας"...

- SFAKattack10
Χαχα και γω οταν το διαβασα αυτο ειπα, οτι αυτος τους εβαλε να το αλλαξουν! 

Να σημειωσω οτι κατω απο το αποσπασμα του νεου ταγουδιου του Νοτη που ανεβασε ο ραδιοφωνικος σταθμος starfm στο youtube γραφει οτι το τραγουδι θα μεταδοθει στις 14 του μηνα και οχι στις 18!Γνωριζουμε αν ισχυει κατι τετοιο η εγω εχω καταλαβει λαθος;
Οσο μπορεί κανείς να εκφέρει άποψη απο τη γεύση των 40'', θα έλεγα οτι δείχνει να έχει δυνατή και ωραία μουσική και η φωνή του Νότη, δίνει στο κομμάτι ενα ειδικό βάρος που θα το κάνει ξεχωριστό. Είναι κάτι διαφορετικό, σε κάθε περίπτωση.
Αντε,να έρθει κι ο δίσκος γιατί ανυπομονούμε...
Λογικά,το τραγούδι θα περιληφθεί σε κάποια συλλογή του Bo.
Αντε,να έρθει κι ο δίσκος γιατί ανυπομονούμε...
Λογικά,το τραγούδι θα περιληφθεί σε κάποια συλλογή του Bo.
Θυμίζει λίγο Ρόκκο η φωνή του Νότη στο συγκεκριμένο τραγούδι. Είναι καλό ότι είναι κάτι διαφορετικό πάντως. Νομίζω βέβαια ότι θα πρέπει να συνηθίσουμε και την ''διαφορετική'' φωνή του Νότη.
Φίλε, jdarmody... Τα σχόλιά σου, τα σκέφτεσαι..;
''Μοιάζει λίγο με φωνή του Ρόκκου..;''
''Να συνηθίσουμε τη διαφορετική φωνή του Νότη'';
Ενα απάνθισμα των λεγομένων σου...για να μην πάω στα πιο παλιά...
Σε παροτρύνω, να αγοράσεις τον δίσκο ''Μαζί''...Εχει μια έκπληξη μέσα....
Μπορεί να φταίει και το στυλ του τραγουδιού βέβαια, αλλά έτσι πως το έχουν φτιάξει θυμίζει λίγο Ρόκκο. Καλά δε θες να παραθέσω τα δικά σου σχόλια-γλειψίματα σε οτιδήποτε κάνει ο Νότης γιατί θα αλλάζεις λογαριασμούς πάλι. Όσο για τον ''Μαζί'' να τον χαίρεσαι, φαντάζομαι τον ακούς κάθε μέρα γι' αυτό ανυπομονείς συνέχεια για τον επόμενο.auster έγραψε:Φίλε, jdarmody... Τα σχόλιά σου, τα σκέφτεσαι..;
Γλείφω...τον Νότη...;
Φέρεις και τη φωτογραφία του σε κάθε ανάρτησή σου...; Δεν ήταν κομψή η απάντησή σου. Καλό θα ήταν να έχουμε μια σταθερή συμπεριφόρα,πάντως. Εχω καταλάβει τον προσανατολισμό σου στα σχόλια σου για τον Νότη. Ξέρεις...μην ανησυχείς...δε θα σε χαρακτηρίσει κανένας κόλακα του Νότη...
Εκφράσου ελεύθερα..
Υ.Γ. Πάρε τον δίσκο ''Μαζί''... Το οτι δεν τον αγόρασες εσύ, δεν σημαίνει οτι δεν είχε ωραία τραγούδια.
Υ.Γ2 Τα νοητικά σου άλματα για λαχτάρα για τον επόμενο δίσκο, είναι δυσεξήγητα..
Υ.Γ3 Αγόρασε τον δίσκο ''Μαζί''..Θα βρείς μια έκπληξη...Ακου με, που σου λέω..
Υ.Γ4 Το να αξιώνεις απο καποιον τραγουδιστή να κάνει τα δικά σου, χωρίς να προτιμάς τη δουλειά του, δηλαδή να αγοράζεις τα έργα του, πάει πολύ...δε νομίζεις....
Φιλικά....
Φέρεις και τη φωτογραφία του σε κάθε ανάρτησή σου...; Δεν ήταν κομψή η απάντησή σου. Καλό θα ήταν να έχουμε μια σταθερή συμπεριφόρα,πάντως. Εχω καταλάβει τον προσανατολισμό σου στα σχόλια σου για τον Νότη. Ξέρεις...μην ανησυχείς...δε θα σε χαρακτηρίσει κανένας κόλακα του Νότη...
Εκφράσου ελεύθερα..
Υ.Γ. Πάρε τον δίσκο ''Μαζί''... Το οτι δεν τον αγόρασες εσύ, δεν σημαίνει οτι δεν είχε ωραία τραγούδια.
Υ.Γ2 Τα νοητικά σου άλματα για λαχτάρα για τον επόμενο δίσκο, είναι δυσεξήγητα..
Υ.Γ4 Το να αξιώνεις απο καποιον τραγουδιστή να κάνει τα δικά σου, χωρίς να προτιμάς τη δουλειά του, δηλαδή να αγοράζεις τα έργα του, πάει πολύ...δε νομίζεις....
Φιλικά....
Εισαι σιγουρα φαν του νοτη?jdarmody έγραψε:Μπορεί να φταίει και το στυλ του τραγουδιού βέβαια, αλλά έτσι πως το έχουν φτιάξει θυμίζει λίγο Ρόκκο. Καλά δε θες να παραθέσω τα δικά σου σχόλια-γλειψίματα σε οτιδήποτε κάνει ο Νότης γιατί θα αλλάζεις λογαριασμούς πάλι. Όσο για τον ''Μαζί'' να τον χαίρεσαι, φαντάζομαι τον ακούς κάθε μέρα γι' αυτό ανυπομονείς συνέχεια για τον επόμενο.auster έγραψε:Φίλε, jdarmody... Τα σχόλιά σου, τα σκέφτεσαι..;
- Scorpion86
Δεν κατάλαβα ρε παιδιά. Πρέπει να βλέπει κανείς όλα όσα κάνει ο Νότης θετικά? Κι εγώ διαφώνησα με τον jdarmody που έγραφε πριν ακόμα ακούσουμε το τραγούδι με τον Βο ότι δεν τον πολυενθουσιάζει η ιδέα. Αυτό τι σημαίνει ότι δεν είναι φαν του Νότη. Για ηρεμήστε λίγο όλοι εσείς οι...αυλικοί. Ο "auster" λέει "εκφράσου ελεύθερα" αλλά πρώτος-πρώτος τον έκραξε όταν εκφράστηκε ελεύθερα. Δεν είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε όλοι την ίδια άποψη για ένα δίσκο, για ένα τραγούδι. Το συζητάμε σε αυτήν την περίπτωση και αφήνουμε κατά μέρος τα εάν "εσύ είσαι σίγουρα φαν του Νότη" κλπ. Το Νοτικόμετρο βάλτε το εκεί που ξέρετε μερικοί. Μιλάει και ο auster που τα βλέπει όλα τέλεια και μας κράζει όταν κανουμε κριτική και εκφράζουμε παράπονα. Πετάγεται και η κοπελίτσα με φωτό του Ρέμου...Ελεος...
Καταρχήν αν θες να μιλήσουμε σοβαρά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς πυροδότησε την τόσο έντονη αντίδρασή σου. Τόσο πολύ σε πείραξε που είπα ότι μου θυμίζει λίγο Ρόκκο; Τόσο μειονεκτικό το θεώρησες για τον αγαπημένο σου τραγουδιστή; Και στο Δεν υπάρχεις η φωνή του μου θυμίζει λίγο Τερζή είμαστε οκ τώρα; Δεν το είπα για κακό. Δεύτερον αυτά τα φαν και αηδίες δεν τα καταλαβαίνω. Προσωπικά μου είναι άχρηστο σαν είδος το cd και τα αγόραζα τόσα χρόνια για συλλεκτικούς σκοπούς. Έχω κάποια υποχρέωση να αγοράζω κάθε δίσκο για να σχολιάζω κατά τη γνώμη σου; Και για να στο πω αλλιώς θα έπρεπε να σε προσβάλλει σαν φαν εσένα να σου πασάρει ο άλλος τραγουδάκια του στυλ Τέρμα το Ράδιο. Δεν μου άρεσε ο δίσκος το έχω ξαναπεί, δεν σας επέβαλα και να μην τον αγοράσετε. Τι χαζοταμπέλες προσπαθείς να βάλεις. Ο τρόπος σκέψης σου δε συνάδει με τον τρόπο γραφής σου. Και μιας που μιλάς για νοητικά άλματα, δεν αγόρασα τον δίσκο γιατί δεν μου άρεσε εμένα, δεν το ανέφερα για να αποδείξω ότι ο δίσκος δεν έχει ωραία τραγούδια. Χαίρομαι που αρέσουν σε σένα και δεν βρίσκεις τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη δισκογραφικά στάσιμο και υπερβολικά προβλέψιμο, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται στην πιο ώριμη φωνητικά περίοδο της καριέρας του.auster έγραψε:Γλείφω...τον Νότη...;
Εκφράσου ελεύθερα..
Φιλικά....
Αν καποιος ειναι φαν του ρεμου απαγορευεται να ειναι φαν και του νοτη? Απο ποτε?