Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Effie7 έγραψε:Εισαι σιγουρα φαν του νοτη?
Είσαι καινούρια εδώ γι' αυτό σου απαντώ. Όχι δεν είμαι φαν με τη γνωστή έννοια της λέξεως. Αντιθέτως, είμαι φαν της καλοπροαίρετης κριτικής. Κανείς δεν είναι τέλειος σε όλα, το διαρκές λιβάνισμα με εκνευρίζει. Αυτά.
Scorpion86 έγραψε:Δεν κατάλαβα ρε παιδιά. Πρέπει να βλέπει κανείς όλα όσα κάνει ο Νότης θετικά? Κι εγώ διαφώνησα με τον jdarmody που έγραφε πριν ακόμα ακούσουμε το τραγούδι με τον Βο ότι δεν τον πολυενθουσιάζει η ιδέα. Αυτό τι σημαίνει ότι δεν είναι φαν του Νότη. Για ηρεμήστε λίγο όλοι εσείς οι...αυλικοί. Ο "auster" λέει "εκφράσου ελεύθερα" αλλά πρώτος-πρώτος τον έκραξε όταν εκφράστηκε ελεύθερα. Δεν είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε όλοι την ίδια άποψη για ένα δίσκο, για ένα τραγούδι. Το συζητάμε σε αυτήν την περίπτωση και αφήνουμε κατά μέρος τα εάν "εσύ είσαι σίγουρα φαν του Νότη" κλπ. Το Νοτικόμετρο βάλτε το εκεί που ξέρετε μερικοί. Μιλάει και ο auster που τα βλέπει όλα τέλεια και μας κράζει όταν κανουμε κριτική και εκφράζουμε παράπονα. Πετάγεται και η κοπελίτσα με φωτό του Ρέμου...Ελεος...
Βασικά βάλτε το στην είσοδο του thread το κειμενάκι αυτό μήπως και βγάλουμε άκρη κάποια στιγμή.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Effie7 έγραψε:Αν καποιος ειναι φαν του ρεμου απαγορευεται να ειναι φαν και του νοτη? Απο ποτε?
Για να έχεις φωτό του Ρέμου, πρώτα είσαι φαν του Ρέμου και μετά του Νότη. Όπως και να χει δεν εισαι σε θέση να κρίνεις ποιος είναι φαν του Νότη και ποιος όχι. Ακόμα όμως κι αν το κάνεις, περιμένω να παραθέτεις επιχειρήματα με τα οποία θα το στηρίζεις αυτό και όχι απλά να το πετάς σαν ατάκα, για να αποδοκιμάσεις μία άποψη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Effie7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

Scorpion86 έγραψε:
Effie7 έγραψε:Αν καποιος ειναι φαν του ρεμου απαγορευεται να ειναι φαν και του νοτη? Απο ποτε?
Για να έχεις φωτό του Ρέμου, πρώτα είσαι φαν του Ρέμου και μετά του Νότη. Όπως και να χει δεν εισαι σε θέση να κρίνεις ποιος είναι φαν του Νότη και ποιος όχι. Ακόμα όμως κι αν το κάνεις, περιμένω να παραθέτεις επιχειρήματα με τα οποία θα το στηρίζεις αυτό και όχι απλά να το πετάς σαν ατάκα, για να αποδοκιμάσεις μία άποψη.
Δεν εκρινα και δε το πα σαν ατακα απλα νμζα οτι ο τυπος δεν ειναι φαν απ αυτα π γραφει κ ειδα τη φωτο μετα που χει κ μ κανε εντυπωση! Μ εξηγησε κ καταλαβα ολα καλα!
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Ψυχραιμια παιδια.Εδω δεν ειμαστε για να αποδειξουμε ποσο φανατικοι θαυμαστες του Νοτη ειμαστε,αλλα για να συζηταμε και να ενημερωνομαστε.Δεν χρειαζεται οταν καποιος εχει αντιθετη αποψη απο μας,να πεφτουμε να τον φαμε.Στα του Νοτη τωρα, και εγω ανηκω σε αυτους που δεν ενθουσιαστηκαν με την συνεργασια με τον Βο,και ουτε μπορω να πω πως με τρελανε το αποσπασμα που ακουσα.Ειμαι ομως ενθουσιασμενος γενικα γιατι βλεπω τον Νοτη να εχει βρει την ορεξη να κανει πραγματα.Και συνεργασιες βλεπω,και συναυλια Κυπρο,και Θεσσαλονικη εμφανισεις,και προωρες συζητησεις για ενδεχομενη συνεργασια με Παολα,και Panik Platinum,και φυσικα νεος δισκος σε καποιους μηνες.Μου αρεσει που βλεπω πολλα μετωπα ανοικτα,και κυριως τον Νοτη να δραστηριοποιειται επιτελους λιγο.Ελπιζω η καινουρια εταιρεια να επενδυσει πανω του,γιατι η Cobalt πετουσε αετο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Βλέπω νέες δημοσιεύσεις και περιμένω να δω κανένα νέο και εσείς τσακωνεστε. Έλα χαλαρώστε και περιμένετε να βγει το τραγουδι.
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

SFAKattack10 έγραψε:Βλέπω νέες δημοσιεύσεις και περιμένω να δω κανένα νέο και εσείς τσακωνεστε. Έλα χαλαρώστε και περιμένετε να βγει το τραγουδι.
:agree2: :agree2: :agree2:
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Μας το λέει ο Νότης χρόνια τώρα και κάποιοι δεν τον ακούνε. Τι μας λέει; Φανατικούς δεν θέλω, οπαδούς θέλω.
Δηλαδή; Όταν κάπου δεν είναι καλός να του το τονίζουμε να το διορθώσει και όχι να λέμε όλα καλά σε όλα. Αυτούς θέλει ο Νότης δίπλα του κι αυτούς θέλει ο κάθε σωστός καλλιτέχνης δίπλα του. Απλά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

81argus έγραψε:Μας το λέει ο Νότης χρόνια τώρα και κάποιοι δεν τον ακούνε. Τι μας λέει; Φανατικούς δεν θέλω, οπαδούς θέλω.
Δηλαδή; Όταν κάπου δεν είναι καλός να του το τονίζουμε να το διορθώσει και όχι να λέμε όλα καλά σε όλα. Αυτούς θέλει ο Νότης δίπλα του κι αυτούς θέλει ο κάθε σωστός καλλιτέχνης δίπλα του. Απλά.
Φιλάθλους... :wink:
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
81argus

johnytzitzi έγραψε:Φιλάθλους... :wink:
Έτσι!
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Το πρώτο δείγμα από Παπαδόπουλο-Δήμα δείχνει μάλλον γιατί δε τα πήρε ο Νότης.. Με στοίχο γουστάρω τις γυναίκες να χορεύουν ζεμπεκίες κλπ δε πρόκειται να τα έλεγε..όχι ότι τα ζεμπέκικα που λέει τελευταια είναι καλύτερα απλά είναι στο πολύ λαικό στυλ που το αποφεύγει ενώ Τέρζης λέει τέτοια ζεμπέκικα(επιστροφές καταστροφές, κανέ σαματά ανω κάτω φέρτα κλπ) και ακόμα πιο πολύ για κανά Καρρά θα τα πήγαινα εγώ...Να δούμε βέβαια και τα υπόλοιπα..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Το πρώτο δείγμα από Παπαδόπουλο-Δήμα δείχνει μάλλον γιατί δε τα πήρε ο Νότης.. Με στοίχο γουστάρω τις γυναίκες να χορεύουν ζεμπεκίες κλπ δε πρόκειται να τα έλεγε..όχι ότι τα ζεμπέκικα που λέει τελευταια είναι καλύτερα απλά είναι στο πολύ λαικό στυλ που το αποφεύγει ενώ Τέρζης λέει τέτοια ζεμπέκικα(επιστροφές καταστροφές, κανέ σαματά ανω κάτω φέρτα κλπ) και ακόμα πιο πολύ για κανά Καρρά θα τα πήγαινα εγώ...Να δούμε βέβαια και τα υπόλοιπα..
Πράγματι, αρκετά μέτριο. Παλαιάς κοπής κομμάτι, προφανώς και δεν θα το επέλεγε ο Νότης αν του είχε δοθεί.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

jdarmody έγραψε:
bebest έγραψε:Το πρώτο δείγμα από Παπαδόπουλο-Δήμα δείχνει μάλλον γιατί δε τα πήρε ο Νότης.. Με στοίχο γουστάρω τις γυναίκες να χορεύουν ζεμπεκίες κλπ δε πρόκειται να τα έλεγε..όχι ότι τα ζεμπέκικα που λέει τελευταια είναι καλύτερα απλά είναι στο πολύ λαικό στυλ που το αποφεύγει ενώ Τέρζης λέει τέτοια ζεμπέκικα(επιστροφές καταστροφές, κανέ σαματά ανω κάτω φέρτα κλπ) και ακόμα πιο πολύ για κανά Καρρά θα τα πήγαινα εγώ...Να δούμε βέβαια και τα υπόλοιπα..
Πράγματι, αρκετά μέτριο. Παλαιάς κοπής κομμάτι, προφανώς και δεν θα το επέλεγε ο Νότης αν του είχε δοθεί.
Tο παλιάς κοπής δε με χαλάει γιατί τουλάχιστον έχει πολύ καθαρό ήχο κάτι που λείπει στα τελευταία ζεμπέκικα του Νότη..Ο στίχος βέβαια δε είναι αυτός που θα έκανε κλικ στο Νότη..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Tο παλιάς κοπής δε με χαλάει γιατί τουλάχιστον έχει πολύ καθαρό ήχο κάτι που λείπει στα τελευταία ζεμπέκικα του Νότη..Ο στίχος βέβαια δε είναι αυτός που θα έκανε κλικ στο Νότη..
Καλά ναι και μένα δεν με χαλάει και η μουσική, μια χαρά είναι για τα δεδομένα του Δήμα. Ο στίχος όμως γενικά δεν είναι στίχος που θα κάνει κλικ. Αν και στο ρεφρέν σώζεται κάπως.
81argus

Παιδιά στα iTunes υπάρχει το κομμάτι του Νότη για προπαραγγελία και παίζει παραπάνω από το teaser που έχουμε ακούσει, ακούγεται δηλαδή και λίγο από το κουπλέ που λέει ο Νότης. Φοβερή μουσική, φοβεροί στίχοι.
giorgosvas06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgosvas06 »

81argus έγραψε:Παιδιά στα iTunes υπάρχει το κομμάτι του Νότη για προπαραγγελία και παίζει παραπάνω από το teaser που έχουμε ακούσει, ακούγεται δηλαδή και λίγο από το κουπλέ που λέει ο Νότης. Φοβερή μουσική, φοβεροί στίχοι.
κομματάρα :thumbup:
81argus

"Τίποτα αθάνατο δεν είναι ούτε άτρωτο
Ούτε το μίσος το πιο βαθύ, το πιο βαθύ"

Ανατριχιαστική ερμηνεία!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μεγάλο το τραγούδι σχετικά (4:22) οπότε ελπίζω να το έχουν μοιράζει ωραία για να χορτάσουμε Νότη!
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Τόσο καλό είναι τελικά; Ελπίζω να μην λέει το ρεφρέν μόνο.

Τελικά ναι είναι καλό. Ότι έχει δώσει ο Βο στον Νότη από μουσική είναι πολύ καλό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SFAKattack10 την Δευ Απρ 11, 2016 9:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
christos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από christos »

Μόλις το άκουσα κι εγώ μάγκες.. Προσωπικά μου άρεσε... Είναι κάτι διαφορετικό!
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
Απάντηση