Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Πολύ καλό φαίνεται αναμένουμε..Λογικά δε θα συμμετέχει στο κουπλέ ο Νότης αφού είναι μεγάλο το ρεφρεν..
Αφού κανονικό κουπλέ λέει βρε παιδιά. Έχει κι άλλους στίχους πριν από αυτούς που ακούγονται στο απόσπασμα. Το ρεφρέν αρχίζει από το ''Θα περπάταγα στις θάλασσες..''.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Παιδιά οι στίχοι και η ερμηνεία πριν το ρεφρέν είναι πολύ μπροστά...εξαιρετική επιλογή από τον κοντό. Μπράβο και στον BO για την άριστη δημιουργία του άλλη μια φορά
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Εντάξει μεγάλο respect στο δίδυμο Βο-Γρίτσης. Μακάρι και τα υπόλοιπα που έδωσε ο Βο να είναι εξίσου δυνατά.
- KeepNoting
Γριτσης εγγυηση..
- makis celica
Πολυ καλο
λογικα θα παιξει πολυ στα ραδιοφωνα 

Τα τελευταία κομμάτια που του είχε γράψει ο Γρίτσης ήταν το "Μην πλησιάζεις" και το "Ομορφότερο ψέμα" το 2005 πάλι με τον Bo. Πρέπει να γυρίσει σε κάποιους παλιούς συνεργάτες τουGshore έγραψε:Γριτσης εγγυηση..

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Απ' ότι βλέπω πάντως από 15 Απρίλη θα είναι διαθέσιμο, ίσως το 18 είναι μόνο για το κλιπ. Άσχετο αλλά μιας που λέγαμε για τις εταιρίες κλπ, το ξέρατε ότι υπάρχει Cobalt Eclectic; Με Νταλάρα, Αλεξίου, Πρωτοψάλτη, Ιωαννίδη, Γαλάνη, Αρβανιτάκη κ.α.; Μια χαρά δυναμικό έχει η Cobalt λοιπόν.
Είναι του ποιοτικού αυτοί...δεν τους φτάνει ο Νότης!jdarmody έγραψε:Απ' ότι βλέπω πάντως από 15 Απρίλη θα είναι διαθέσιμο, ίσως το 18 είναι μόνο για το κλιπ. Άσχετο αλλά μιας που λέγαμε για τις εταιρίες κλπ, το ξέρατε ότι υπάρχει Cobalt Eclectic; Με Νταλάρα, Αλεξίου, Πρωτοψάλτη, Ιωαννίδη, Γαλάνη, Αρβανιτάκη κ.α.; Μια χαρά δυναμικό έχει η Cobalt λοιπόν.

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
Δεν ανήκουν τώρα όλοι αυτοί οι τραγουδιστές στην Cobalt. Είναι παλιοί οι δίσκοι που "κληρονόμησαν" από Polygram και Universal.ilias16 έγραψε:Είναι του ποιοτικού αυτοί...δεν τους φτάνει ο Νότης!jdarmody έγραψε:Απ' ότι βλέπω πάντως από 15 Απρίλη θα είναι διαθέσιμο, ίσως το 18 είναι μόνο για το κλιπ. Άσχετο αλλά μιας που λέγαμε για τις εταιρίες κλπ, το ξέρατε ότι υπάρχει Cobalt Eclectic; Με Νταλάρα, Αλεξίου, Πρωτοψάλτη, Ιωαννίδη, Γαλάνη, Αρβανιτάκη κ.α.; Μια χαρά δυναμικό έχει η Cobalt λοιπόν.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Ε ναι εντάξει το στίχακι πριν μου κάνει για τη γέφυρα πριν το ρεφρεν..Αναμένουμε πάντως για την ώρα μια χαρά δείγνει εγώ έτσι και αλλίως με Γρίτση-Βο καλό κομμάτι περιμένα εξ αρχής..jdarmody έγραψε:Αφού κανονικό κουπλέ λέει βρε παιδιά. Έχει κι άλλους στίχους πριν από αυτούς που ακούγονται στο απόσπασμα. Το ρεφρέν αρχίζει από το ''Θα περπάταγα στις θάλασσες..''.
Ωραίο το κομμάτι.. Ελαφρύ για Νότη βέβαια άρα ευπεπτο για το ευρύ κοινό. Θα παίξει αρκετά νομίζω στα ραδιόφωνα
Καλά δεν το λες και τόσο ''ελαφρύ''. Μια χαρά στίχο φαίνεται ότι έχει. Σε κάθε περίπτωση (ας το ακούσουμε πρώτα ολόκληρο) έχει τα απαραίτητα στοιχεία, σύγχρονος ωραίος ήχος με καλό στίχο στα δεδομένα του Νότη. Γενικά δηλαδή είναι προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, αλλά διατηρεί τα παραδοσιακά νοτικά στοιχεία και είναι τραγούδι που πρέπει να υπάρχει σε δίσκο. Για πρόμο μια χαρά είναι ειδικά για καλοκαίρι.ktsiares έγραψε:Ωραίο το κομμάτι.. Ελαφρύ για Νότη βέβαια άρα ευπεπτο για το ευρύ κοινό. Θα παίξει αρκετά νομίζω στα ραδιόφωνα
Πολυ πιθανον να πεσετε και να με φατε με αυτο που θα πω,αν και το ξαναειπα με το πρωτο ακουσμα του τραγουδιου...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ!!!Ακομα και τωρα που ακουω ενα συγχρονο κομματι και ολα κυλανε μια χαρα καποιος κανει κατι μαγικο και εκει που μπαινει ο Νοτης ειναι σα να ακουω το τραγουδι απο παλια κασσετα...!Εδω και καιρο υποτιθεται οτι ο Νοτης δεν θελει πια επεξεργασια στη φωνη του (ακου οι νοτες ειναι 7ψυχες πχ που ακομα εχει πολυ επεξεργασια).Αλλα ας τους πει καποιος οτι το ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ δε σημαινει ΘΕΛΩ ΧΑΝΤΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΟΥ!Συγνωμη αν κουρασα...αλλα νιωθω απογοητευση για την δισκογραφικη αντιμετωπιση της φωνης του Νοτη!
Bασικά και εμένα δε μου πολύ αρέσει ο τρόπος που ακούγεται αλλά νομίζω δεν είναι καλής ποιότητας τα βίντεο που ακούμε...
-
εμένα παντως εστω και το teaser κολλησε στο repeat στο αμαξι 

Έγω πάντως που τα έχω χώσει πολλές φορές για τον Βλάχο, θεωρώ πως είναι μια χαρά η φωνή του Νότη...
Υ.Γ. Άσχετο έχει κανείς το πρόμο δισκάκι "1989-1999 10 χρόνια Notis" που μοίραζε ο Νότης στο Teatro το 1999 να μου... λύσει μια απορία...
Υ.Γ. Άσχετο έχει κανείς το πρόμο δισκάκι "1989-1999 10 χρόνια Notis" που μοίραζε ο Νότης στο Teatro το 1999 να μου... λύσει μια απορία...

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...