Αντώνης Ρέμος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Effie7

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

Ακουσα τη studio version! Πιο καλα μοιρασμενο ηταν στο live κατα τη γνωμη μου.. στο ρεφρεν πιο πολυ ακουγεται ο βαρδης
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Effie7 έγραψε:Η Θεοδωριδου θα ταιριαζε περισσοτερο
Το άκουσα στο Ρυθμό το νέο κομμάτι.Ωραίο είναι.Νομίζω και εγώ πως με την Νατάσα θα μου άρεσε ακόμη περισσότερο αλλά και πάλι ωραίο είναι.
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
Effie7

stelios έγραψε:
Effie7 έγραψε:Η Θεοδωριδου θα ταιριαζε περισσοτερο
Το άκουσα στο Ρυθμό το νέο κομμάτι.Ωραίο είναι.Νομίζω και εγώ πως με την Νατάσα θα μου άρεσε ακόμη περισσότερο αλλά και πάλι ωραίο είναι.
Παντως το πρωτο κουπλε που ειναι περισσοτερο σε διαρκεια το λεει ο βαρδης. Δε ξερω αν αυτο το τραγουδι θα συμπεριληφθει σε αλμπουμ του ρεμου η του βαρδη γτ τραγουδαει περισσοτερο ο βαρδης
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Effie7 έγραψε:Παντως το πρωτο κουπλε που ειναι περισσοτερο σε διαρκεια το λεει ο βαρδης. Δε ξερω αν αυτο το τραγουδι θα συμπεριληφθει σε αλμπουμ του ρεμου η του βαρδη γτ τραγουδαει περισσοτερο ο βαρδης
Αυτό θα έλεγα κι εγώ. Το κομμάτι είναι Βαρδής περισσότερο. Πάντως αν το δούμε ψυχρά, ας το πάρει ο Βαρδής, δε νομίζω ότι έχει να προσφέρει και πολλά δισκογραφικά στο Ρέμο, αν αναλογιστεί κανείς ότι ψιλοκάηκε και λίγο το κομμάτι τόσο καιρό.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Effie7

jdarmody έγραψε:
Effie7 έγραψε:Παντως το πρωτο κουπλε που ειναι περισσοτερο σε διαρκεια το λεει ο βαρδης. Δε ξερω αν αυτο το τραγουδι θα συμπεριληφθει σε αλμπουμ του ρεμου η του βαρδη γτ τραγουδαει περισσοτερο ο βαρδης
Αυτό θα έλεγα κι εγώ. Το κομμάτι είναι Βαρδής περισσότερο. Πάντως αν το δούμε ψυχρά, ας το πάρει ο Βαρδής, δε νομίζω ότι έχει να προσφέρει και πολλά δισκογραφικά στο Ρέμο, αν αναλογιστεί κανείς ότι ψιλοκάηκε και λίγο το κομμάτι τόσο καιρό.
Πιστευω πως θα το παρει οποιος βγαλει πιο συντομα αλμπουμ αν και δε ξερω αν βγαζει αλμπουμς ο βαρδης η σκορπια single εχω χρονια να ακουσω για νεο αλμπουμ του! Αν και ωραιο κομματι συμφωνω οτι "καηκε" αρκετα και δεν ξερω αν παρει πολλα views κτλ λογω του οτι εχει ηδη 600.000+ χτυπηματα το βιντεο απ το σοου του αντ1
Luben

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Luben »

Αφου ο Ρέμος υποτίθεται την άνοιξη έχει καθοριστεί να κυκλοφορήσει το άλμπουμ του..στο ολα περνούν μαλιστο στο καναλι της heaven αναγραφει χαρακτηριστικα οτι το ολα περνουν αποτελεί το 2ο σινγκλ τπυ επερχομενου δίσκου, οπότε ολα δειχνοθμ οτι το δως μου μια αγκαλια ειναι το 3 ο σινγκλ και οτι ο δισκος θα κυκλοφορήσει σε κανα μηνα..
Άβαταρ μέλους
Effie7

Luben έγραψε:Αφου ο Ρέμος υποτίθεται την άνοιξη έχει καθοριστεί να κυκλοφορήσει το άλμπουμ του..στο ολα περνούν μαλιστο στο καναλι της heaven αναγραφει χαρακτηριστικα οτι το ολα περνουν αποτελεί το 2ο σινγκλ τπυ επερχομενου δίσκου, οπότε ολα δειχνοθμ οτι το δως μου μια αγκαλια ειναι το 3 ο σινγκλ και οτι ο δισκος θα κυκλοφορήσει σε κανα μηνα..
Ρωταω τη heaven στο φβ και στο τουιτερ αλλα μου λεει ο ενας αλλα ο αλλος δε βγαζω ακρη! Ελπιζω να βγαλει αλμπουμ συντομα γιατι 3 χρονια αποχης δισκογραφικα δε τα λες και λιγα! Ηχογραφει 1,5 χρονο τωρα αν θυμασαι ενα με το κοντοπουλο και ο σαμπανης ειχε πει οτι εχουν ηχογραφησει 4 τραγουδια κ περσυ το πασχα στο οκ εγραφε πως ηχογραφουσε αυτη τη περιοδο οποτε λογικα θα εχουν υλικο! Παντως τους εχω ικανους να το βγαλουν και το 17!
Luben

Το δως μου μια αγκαλια που θα εμπεριέχεται αν όχι στον επερχόμενο δισκο;;
Luben

Επισης οι απαντησεις της heaven ποιες είναι;
Άβαταρ μέλους
Effie7

Luben έγραψε:Το δως μου μια αγκαλια που θα εμπεριέχεται αν όχι στον επερχόμενο δισκο;;
Λογικα στου ρεμου το δισκο θα ειναι αφου ο βαρδης δεν νμζ να βγαλει καποιο cd αν και περισσοτερο του βαρδη ειναι το τραγουδι.Μακαρι να γινει οπως το 2013 που ενα μηνα μετα το 3ο single (τοτε ηταν το μπορει να βγω) να βγει επιτελους το αλμπουμ!
Άβαταρ μέλους
Effie7

Κοιτα στο twitter μου ειπαν ακριβως "Λιγο υπομονη θα βγει συντομα" ενω στο φβ ηταν πιο απαισιοδοξοι "δεν ξερουμε ακομα μεσα στο 2016"
Luben

Πάντως δε μπορει να εχει βγαλει 2 σινγκλς και τωρα αυτό κ να μη βγει ο δίσκος μεζρι το Μάιο και να βγει του χρόνου. .αφου κ στο κανάλι τηςheaven γράφει στο ολα περνούν οτι θα βγει άνοιξη. .τεσπα περίμενουμε..παντως το μπορει να βγω ειχε βγει τετοια εποχη το 2013 κ ο δισκος κυκλοφορησε 28 μαιου..
Άβαταρ μέλους
Effie7

Luben έγραψε:Πάντως δε μπορει να εχει βγαλει 2 σινγκλς και τωρα αυτό κ να μη βγει ο δίσκος μεζρι το Μάιο και να βγει του χρόνου. .αφου κ στο κανάλι τηςheaven γράφει στο ολα περνούν οτι θα βγει άνοιξη. .τεσπα περίμενουμε..παντως το μπορει να βγω ειχε βγει τετοια εποχη το 2013 κ ο δισκος κυκλοφορησε 28 μαιου..
Πιστευω πως αν αλλαζαν τα πλανα θα το ειχαν διορθωσει το οτι θα κυκλοφορησει την ανοιξη! Θα φανει οταν ανεβασει η heaven το δως μου μια αγκαλια τι θα γραψουνε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Effie7 την Τρί Απρ 12, 2016 11:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Luben

Ναι πολύ σωστό αυτο θα φανεί απο το ανεβασμα του δως μου μια αγκαλιά, λίγη υπομονή ακόμα μέχρι τη Δευτέρα που θα ανέβει
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Πάντως το δελτίο τύπου για το "Δως μου για αγκαλιά" δεν λέει για album.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
Effie7

fylakas_aggelos έγραψε:Πάντως το δελτίο τύπου για το "Δως μου για αγκαλιά" δεν λέει για album.
Βγηκε το δελτιο τυπου?
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
Effie7

fylakas_aggelos έγραψε:Ναι
http://www.hit-channel.com/remos-vardis ... ming/98089
Σιγουρα ειναι το δελτιο τυπου αυτο της heaven?Το διαβασα και νομιζα οτι απλα το γραψανε οι αρθρογραφοι του site
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Λογικά είναι της heaven καθώς υπάρχει σε 2-3 sites.Θα δούμε και από βδομάδα!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Απάντηση