Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

SFAKattack10 έγραψε:Και γω μια χαρα την ακουω την ηχογραφηση.
Το τραγουδι σουπερ! Επιβαλλεται στον νεο δισκο να εχει τραγουδι ΒΟ - γριτση .
Ναι μη είμαστε υπερβολικοί η επεξεργασία έχει γίνει μεν αλλά όπως πρέπει στο ρεφρεν στο δε κουπλέ είναι Νότης από παλιά που λέμε..Για μένα και αυτό πρέπει να υπάρχει και άλλα κομμάτια από bo-γρίτση όχι ντούετα όμως..
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Αν λοιπον βγει ο νεος δισκος με τετοιες προδιαγραφες...τοτε φιλοι Νοτικοι θα ζησουμε μεγαλες στιγμες!!!Αν ειδικα εχει και δυνατα κομματια...!Ο καθενας μας θελει και περιμενει κατι απο τον Νοτη!Καποιοι το βρισκουν στους δισκους που βγαινουν και καποιοι αλλοι οχι!Εμενα προσωπικα μου λειπει ενα νεο κομματι του στυλ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ(ομορφο κουπλε ωραια μουσικη στιχος και ρεφρεν που δεν κοβει στη μεση τον ενθουσιασμο και την δυναμικη του τραγουδιου)!ελπιζω να καταλαβενετε τι εννοω!η εστω στο περιπου :p
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Ο Νότης αυτή την στιγμή θέλει ένα ζεϊμπέκικο τύπου παρ' τον δρόμο και γενέθλια, ένα χασάπικο τύπου κι αν με βρεις και όλα τα σ' αγαπώ, ένα καψουροτράγουδο τύπου παράλληλα και το φινάλε της καρδιάς, ένα τσιφτετέλι τύπου μια ματιά σου μόνο φτάνει και όλος ο κόσμος είσαι και μια μπαλάντα τύπου θέλω να σε ξαναδώ και για μένα. Αν ο Νότης ήμουν εγώ τι θα έκανα; Με την έναρξη των χειμερινών μου εμφανίσεων θα έβγαζα ένα 7άρι σίνγκλ 7/7 όμως και με την έναρξη των ανοιξιάτικων εμφανίσεων θα έβγαζα ένα live. Αυτό θα ήταν το κατάλληλο και για τον Νότη και για εμάς παιδιά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Απαπαπα με καμπάνα ήχο σπέρνει τον θάνατο ο κοντός :071: ...αυτές είναι παραγωγές :clap:
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Αν δεν κάνει γκελ ούτε με αυτό το τραγούδι στα ραδιόφωνο, τότε θα υπάρχει σοβαρό θέμα...Μέχρι και ο σαχλοπετρέλης παίζει...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:Και γω μια χαρα την ακουω την ηχογραφηση.
Το τραγουδι σουπερ! Επιβαλλεται στον νεο δισκο να εχει τραγουδι ΒΟ - γριτση .
Ναι μη είμαστε υπερβολικοί η επεξεργασία έχει γίνει μεν αλλά όπως πρέπει στο ρεφρεν στο δε κουπλέ είναι Νότης από παλιά που λέμε..Για μένα και αυτό πρέπει να υπάρχει και άλλα κομμάτια από bo-γρίτση όχι ντούετα όμως..
Πάντα υπηρχε αυτή η διαφοροποίηση μέσα σε τραγούδια. Θυμίσου τα "Αγρίμια" με τι ηχώ ξεκινούσε και πως εξελισδόταν μέσα στο τραγούδι. Απλά τώρα είναι εσκεμμένη ενώ στους τελευταίους δίσκους ήταν λόγω ανικανότητας...και προχειροεπεξεργασίας. Να ξεπετάξουμε ένα δίσκο να πουλήσουμε...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε:Αν δεν κάνει γκελ ούτε με αυτό το τραγούδι στα ραδιόφωνο, τότε θα υπάρχει σοβαρό θέμα...Μέχρι και ο σαχλοπετρέλης παίζει...
Ειναι τραγουδι που μπορουν να παιξουν ολοι οι σταθμοι (εννοω δεν ειναι κανενα ζειμπεκικο που δεν παιζει κανενας σταθμος εκτος απο τον derti), το πρωτο που βγαζει ο Νοτης με την panik και τελος ειναι τραγουδαρα! :biggrin: Αρα αν δεν κανει γκελ θα ειναι αδιανοητο για μενα.
bebest

81argus έγραψε:Ο Νότης αυτή την στιγμή θέλει ένα ζεϊμπέκικο τύπου παρ' τον δρόμο και γενέθλια, ένα χασάπικο τύπου κι αν με βρεις και όλα τα σ' αγαπώ, ένα καψουροτράγουδο τύπου παράλληλα και το φινάλε της καρδιάς, ένα τσιφτετέλι τύπου μια ματιά σου μόνο φτάνει και όλος ο κόσμος είσαι και μια μπαλάντα τύπου θέλω να σε ξαναδώ και για μένα. Αν ο Νότης ήμουν εγώ τι θα έκανα; Με την έναρξη των χειμερινών μου εμφανίσεων θα έβγαζα ένα 7άρι σίνγκλ 7/7 όμως και με την έναρξη των ανοιξιάτικων εμφανίσεων θα έβγαζα ένα live. Αυτό θα ήταν το κατάλληλο και για τον Νότη και για εμάς παιδιά.
Συμφωνώ και το έχω πει νωρίτερα ενα ζεμπέκικο, ένα χασάπικο,ένα τσιφτετέλι,μια δύο μπαλάντες και καψουροτράγουδα(6αράκι στυλ) και ένα πιο σύγχρονο σαν αυτό που έβγαλε θα ήταν ένα ιδανικό 7/7 με προσεγμένες επιλογές που θα είναι ενα και ένα όλα..Βέβαια αυτό αν έβγαζε πιο συχνά όταν περνάει σχεδόν διετία για το επόμενο δίσκο δε μπορεί να σου βγάλει 7 κομμάτια..
81argus

Η Panik έχει κάνει τρελή διαφήμιση μέχρι και φωτογραφία εξωφύλλου το έχει βάλει. Οι σταθμοί είναι άλλο θέμα δεν έχουν να κάνουν με τις εταιρίες. Είναι πιο σύγχρονο τραγούδι όμως σε σχέση με τα singles του Μαζί. Σημερινός ήχος, ουδέτερο τραγούδι. Εύκολο στον μέσο ακροατή. Καθαρά ραδιοφωνικό τραγούδι δεν είναι τραγούδι ζωντανών ενφανίσεων δηλαδή.
81argus

bebest έγραψε:
81argus έγραψε:Ο Νότης αυτή την στιγμή θέλει ένα ζεϊμπέκικο τύπου παρ' τον δρόμο και γενέθλια, ένα χασάπικο τύπου κι αν με βρεις και όλα τα σ' αγαπώ, ένα καψουροτράγουδο τύπου παράλληλα και το φινάλε της καρδιάς, ένα τσιφτετέλι τύπου μια ματιά σου μόνο φτάνει και όλος ο κόσμος είσαι και μια μπαλάντα τύπου θέλω να σε ξαναδώ και για μένα. Αν ο Νότης ήμουν εγώ τι θα έκανα; Με την έναρξη των χειμερινών μου εμφανίσεων θα έβγαζα ένα 7άρι σίνγκλ 7/7 όμως και με την έναρξη των ανοιξιάτικων εμφανίσεων θα έβγαζα ένα live. Αυτό θα ήταν το κατάλληλο και για τον Νότη και για εμάς παιδιά.
Συμφωνώ και το έχω πει νωρίτερα ενα ζεμπέκικο, ένα χασάπικο,ένα τσιφτετέλι,μια δύο μπαλάντες και καψουροτράγουδα(6αράκι στυλ) και ένα πιο σύγχρονο σαν αυτό που έβγαλε θα ήταν ένα ιδανικό 7/7 με προσεγμένες επιλογές που θα είναι ενα και ένα όλα..Βέβαια αυτό αν έβγαζε πιο συχνά όταν περνάει σχεδόν διετία για το επόμενο δίσκο δε μπορεί να σου βγάλει 7 κομμάτια..
Ναι αλλά σκέψου θα μας δώσει 7 κομμάτια λέμε Οκτώβριο-Νοέμβριο και Μάϊο-Ιούνιο live δίσκο. Αυτό λέω.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:Η Panik έχει κάνει τρελή διαφήμιση μέχρι και φωτογραφία εξωφύλλου το έχει βάλει. Οι σταθμοί είναι άλλο θέμα δεν έχουν να κάνουν με τις εταιρίες.
Διαφωνώ 200%. Οι εταιρείες κατά 80-90% αποφασίζουν πλέον το playlist που θα παίξει στους σταθμούς. Απλά η Cobalt είδε ότι πουλούσε σε δίσκους ο Νότης όσο μαζί οι υπόλοιποι και επαναπαύτηκε. Γι αυτό έριξε το βάρος της στον Σαμπάνη, τον Κιάμο και τον Αργυρό. Και το Βέρτη όσο τον είχε...
81argus

Scorpion86 έγραψε:
81argus έγραψε:Η Panik έχει κάνει τρελή διαφήμιση μέχρι και φωτογραφία εξωφύλλου το έχει βάλει. Οι σταθμοί είναι άλλο θέμα δεν έχουν να κάνουν με τις εταιρίες.
Διαφωνώ 200%. Οι εταιρείες κατά 80-90% αποφασίζουν πλέον το playlist που θα παίξει στους σταθμούς. Απλά η Cobalt είδε ότι πουλούσε σε δίσκους ο Νότης όσο μαζί οι υπόλοιποι και επαναπαύτηκε. Γι αυτό έριξε το βάρος της στον Σαμπάνη, τον Κιάμο και τον Αργυρό. Και το Βέρτη όσο τον είχε...
Καλά η Cobalt όπως το πάει θα πάει για κλείσιμο. Και ο Κιάμος και ο Σαμπάνης έχουν πλέον θέματα με την εν λόγω εταιρία κι αυτοί για μεταγραφή πάνε. Τώρα στηρίζουν μόνο τον Αργυρό. Βασικά αυτό έκανε πάντα η Cobalt διαφημίζει πάντα το πιο νέο όταν παλιώνει κάποιος δεν έχει την ίδια μεταχείριση. Η Panik απ' ότι έχω παρακολουθήσει την πορεία της έχει ίση μεταχείριση προς όλους δεν προσπαθεί να προωθήσει τους νεότερους.
Άβαταρ μέλους
Effie7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

81argus έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Καλά η Cobalt όπως το πάει θα πάει για κλείσιμο. Και ο Κιάμος και ο Σαμπάνης έχουν πλέον θέματα με την εν λόγω εταιρία κι αυτοί για μεταγραφή πάνε. Τώρα στηρίζουν μόνο τον Αργυρό. Βασικά αυτό έκανε πάντα η Cobalt διαφημίζει πάντα το πιο νέο όταν παλιώνει κάποιος δεν έχει την ίδια μεταχείριση. Η Panik απ' ότι έχω παρακολουθήσει την πορεία της έχει ίση μεταχείριση προς όλους δεν προσπαθεί να προωθήσει τους νεότερους.
Αν ειναι να χει ενα τοσο μικρο ονομα μπροσταρη η cobalt παει για φουντο σαν τη spicy :fan:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

1. Το τραγούδι είναι πολύ δυνατό. Έχει εξαιρετική μουσική, είναι σύγχρονο και συμβατό με τα ακούσματα της εποχής, αναδεικνύεται η φωνή του Νότη και έχει όλα τα φόντα να γίνει ραδιοφωνική επιτυχία τουλάχιστον, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα το ζητούμενο.
2. Κάποιος έγραψε ότι χαραμίστηκε το κομμάτι με τον Βο. Εντάξει όλοι μας θα θέλαμε να έχει μέσα μόνο Νότη, αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο. Απλά κάνει το κομμάτι διαφορετικό. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι Βο και Γρίτσης έχουν δώσει και άλλες κομματάρες στο Νότη. Φαντάζομαι το συγκεκριμένο προέκυψε κάπως έτσι: ''Νότη, πάρε αυτές τις τραγουδάρες, αλλά έχουμε ετοιμάσει και αυτό αν θέλεις να το κάνουμε μαζί''.
3. Διαφωνώ κάθετα με τη λογική του δίσκου με 7 τραγούδια. Το είδαμε και στο Ματωμένο Δάκρυ, όσο καλά και να είναι τα τραγούδια θα είναι πάντα λίγα. Είχαμε επισημάνει καιρό εδώ μέσα το πως πρέπει να κινηθεί δισκογραφικά ο Νότης. Καλώς ή κακώς χρειάζεται κάτι καινούριο, πιο φρέσκο, πιο συμβατό στα δεδομένα της σημερινής μουσικής. Εγώ είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω να βάζει ποικιλία ο Νότης. Δε λέω ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του Νότη, αλλά δεν θα με ενοχλούσε καθόλου να βρίσκεται σε οποιονδήποτε δίσκο του. Αυτό που θα πρέπει απαραίτητα να κάνει ο Νότης είναι να βρει 16 κομματάρες (Νότης είναι, μπορεί να το κάνει), αλλά κυρίως να βρει κομμάτια που να αναδεικνύουν τη φωνή του. Για μένα αυτό ήταν το μεγάλο μείον του Μαζί. Προσωπικά θα ήθελα μπαλάντες, ή τουλάχιστον κομμάτια που η φωνή του θα είναι όπως στο Δεν υποχωρώ-Της ζωής μου το στολίδι, την τελευταία δηλαδή σοβαρή δουλειά της Cobalt.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Άσχετο, αλλά στη σελίδα της Panik στο fb αναφέρεται ότι η Πωλίνα Χριστοδούλου θα είναι μαζί με το Νότη στη Θεσσαλονίκη. Τι γίνεται με το σχήμα;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

οντως με το σχημα τι παιζει? 6 ξεκιναει και ουτε αφισες ουτε τπτ
Το τραγουδι ειναι ρισπεκτ
bebest

Πάντως η σελίδα που έβγαλε τη είδηση για το ντούετο μιλαει για δίκσο και σύντομα μάλιστα.. :thumbup: ..Μάλιστα σε ερώτηση μήπως πάει για Φθινόπωρο ώστε να κλείσει 2ετία από το Μαζι απαντάει αρνητικά αρά παιδιά μάλλον πριν φύγει για διακοπές θα έχει τελειώσει με το δίσκο..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:Πάντως η σελίδα που έβγαλε τη είδηση για το ντούετο μιλαει για δίκσο και σύντομα μάλιστα.. :thumbup: ..Μάλιστα σε ερώτηση μήπως πάει για Φθινόπωρο ώστε να κλείσει 2ετία από το Μαζι απαντάει αρνητικά αρά παιδιά μάλλον πριν φύγει για διακοπές θα έχει τελειώσει με το δίσκο..
Καλά καλά ότι πεις. Πριν τον Οκτώβριο μην περιμένετε δίσκο. Ακόμα δεν έχει ακούσει ούτε το 1/3 των τραγουδιών που έχει στα χέρια του. Περίπου 3.000 κομμάτια, διαδικασία που θα πάει πίσω ελέω εμφανίσεων στην Πύλη και καλοκαιρινών συναυλιών.
bebest

Scorpion86 έγραψε:
bebest έγραψε:Πάντως η σελίδα που έβγαλε τη είδηση για το ντούετο μιλαει για δίκσο και σύντομα μάλιστα.. :thumbup: ..Μάλιστα σε ερώτηση μήπως πάει για Φθινόπωρο ώστε να κλείσει 2ετία από το Μαζι απαντάει αρνητικά αρά παιδιά μάλλον πριν φύγει για διακοπές θα έχει τελειώσει με το δίσκο..
Καλά καλά ότι πεις. Πριν τον Οκτώβριο μην περιμένετε δίσκο. Ακόμα δεν έχει ακούσει ούτε το 1/3 των τραγουδιών που έχει στα χέρια του. Περίπου 3.000 κομμάτια, διαδικασία που θα πάει πίσω ελέω εμφανίσεων στην Πύλη και καλοκαιρινών συναυλιών.
Καλα μην απευθύνεσαι σε μένα λες και είναι δικιά μου πληροφορία..Απλά η σελίδα επιβεβαιώθηκε στην είδηση που έδινε πριν από όλους για κομμάτι έκπληξη και τώρα μεταφέρω μια ακόμα..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Καλα μην απευθύνεσαι σε μένα λες και είναι δικιά μου πληροφορία..Απλά η σελίδα επιβεβαιώθηκε στην είδηση που έδινε πριν από όλους για κομμάτι έκπληξη και τώρα μεταφέρω μια ακόμα..
Όταν πιστεύεις κάτι, σημαίνει ότι το αποδέχεσαι για να ασχολείσαι τόσο. Εάν το θεωρούσες παράλογο σαν πληροφορία θα το είχες απορρίψει. Λοιπόν, για να τελειώνει το θέμα, επειδή κουράσατε όλοι εσείς που βιάζεστε να βγαλει δίσκο ο Νότης, τα πράγματα είναι απλά. Πριν τις χειμερινές εμφανίσεις θα τον κυκλοφορήσει. Μέσα στο καλοκαίρι δεν δίνω ούτε μία στο εκατομμύριο. Τώρα το τι γράφει η κάθε σελίδα που πιθανόν να το είδε, επειδή το είχε αποκαλύψει η ίδια η κουμπάρα του Νότη, με ανάρτηση στο facebook, δεν με ενδιαφέρει. Kαλό θα ήταν κάποιοι να μην παίζουν με τις αναρτήσεις, για ένα παραπάνω λαικ και ένα παραπάνω κόμμεντ. Απλά για να γίνεται λόγος γύρω από την σελίδα και να χαμε να λέγαμε. Διαφορετικά, ας βγουν με ονοματεπώνυμο, διότι τους ακολουθεί κόσμος που είναι μέλος της σελίδας. Ειμαι ο τάδε/ η τάδε και έχω αυτήν την πληροφορία.
Απάντηση