Νίκος Οικονομόπουλος
Re: Νίκος Οικονομόπουλος
Θα βγαλει κανενα single απ το αλμπουμ?
- fylakas_aggelos
Εννοω καινουριο αυτο ειναι απ το γεναρη τωρα ειναι μεσα απριληfylakas_aggelos έγραψε:Το "Άκου να δεις" είναι ξεκάθαρα το 2ο single.
περσυ το 3ο single βγηκε 29 Μαιου
Γύρισε σήμερα video clip το Ποιον Κοροϊδεύω με σκηνοθέτη τον Ρήγο και συμπρωταγωνίστρια την Μαρία Λουίζα Βούρου.

-
m'aresei to poion koroideyw (apo ta liga rou album)
Πάλι το ίδιο στυλ προωθεί..γιατί δε δοκίμαζει να προωθήσει κάτι είτε πιο ανεβαστικό είτε το ζεμπέκικο(έτσι γενήθηκα) που είναι πολύ καλό κιόλας..Πρέπει μόνο να κοιτάει τη ραδιοφωνική απήχηση..Είναι λάθος για μένα στο τέλος δε θα το πετυχαίνει ούτε αυτό γιατί θα χαρακτηριστεί μονότονος ήδη νομίζω το άκου να δεις δε έκανε όση επιτυχία τα προηγούμενα του..
-
genika prepei na diaforopoihsei ligo to styl tou.. na balei k alla eidh.. de lew na to riksei sta ntirintaxta alla na yparxoun k eplhxeis stous diskous tou k oxi ta idia monotona pramata..
Δεν ισχύει αυτό.Σε airplay σκίζει.Είναι δεύτερο από ελληνικά αυτή τη στιγμή.bebest έγραψε: ήδη νομίζω το άκου να δεις δε έκανε όση επιτυχία τα προηγούμενα του..
http://airplaychart.gr/index.php?ts=1460726417
Και τα views φτάνουν σχεδόν τα 3.000.000 συνολικά.
-
Θα ήθελα single το "Αντίο" του Μουκίδη γτ ξεφεύγει λίγο απ'το κλασικό στυλ μπαλάντας που λέει, αλλά ελπίζω να το βγάλει αργότερα..!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
- fylakas_aggelos
Κι εγώ το "Αντίο" θα ήθελα για επόμενο single ή το "Χρόνια Πολλά".Ελπίζω αυτή τη φορά να μη μείνει στα 3 singles όπως κάνει κάθε χρόνο.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
k na mh mas kotsarei neo album sth giorth tou..ahdia ayto to pragma...fylakas_aggelos έγραψε:Ελπίζω αυτή τη φορά να μη μείνει στα 3 singles όπως κάνει κάθε χρόνο.

egw 8a h8ela tous realistes gia pio kalokairino..
apo ayto to album mou aresoun mono liga oxi opws ta prohgoumena tou..
Τα δύο τελευταία albums δεν βγήκαν στην γιορτή του.Chronisgreek έγραψε:k na mh mas kotsarei neo album sth giorth tou..ahdia ayto to pragma...fylakas_aggelos έγραψε:Ελπίζω αυτή τη φορά να μη μείνει στα 3 singles όπως κάνει κάθε χρόνο.

Το περσινό βγήκε Νοέμβριο και το φετινό μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα.
Πάντως album θα βγάζει κάθε χρόνο όπως και να ΄χει.

Δε ξέρω στα air play στα μαγαζιά πχ δε παίζει τόσο ούτε κάνει τόσο πανικό..και εγώ θα προτιμούσα κάτι μεταξύ αντιο-χρόνια πολλά που ειναι μπαλάντες κάπως διαφορετικές τουλάχιστον ή το έτσι γεννήθηκα και ας έπαιζε λιγότερο..Γενικά και στους δίσκους δε μπορεί να έχει ένα ανεβαστικό, ένα ζεμπέκικο και άλλα 10 παρόμοια θα κουράσει ας κάνει λίγη υπομονή να το ψάξει και ας βγάλει δίσκο σε 1.5 χρόνο και να προωθήσει 4-5 από το προηγούμενο άλλωστε έχει αρκετά να σταθούν σαν single..
Επειδή δεν παίζει στα μαγαζιά δεν σημαίνει πως δεν είναι επιτυχία.
Παίζει ρόλο και το ύφος ενός τραγουδιού.Σε ποια μαγαζιά να παίξει το συγκεκριμένo;
Παίζει ρόλο και το ύφος ενός τραγουδιού.Σε ποια μαγαζιά να παίξει το συγκεκριμένo;
-
entaxei mia bdomada panw, mia bdomada katw ayto einai to planopanosif έγραψε:Τα δύο τελευταία albums δεν βγήκαν στην γιορτή του.Chronisgreek έγραψε:k na mh mas kotsarei neo album sth giorth tou..ahdia ayto to pragma...fylakas_aggelos έγραψε:Ελπίζω αυτή τη φορά να μη μείνει στα 3 singles όπως κάνει κάθε χρόνο.![]()
Πάντως album θα βγάζει κάθε χρόνο όπως και να ΄χει.

egw pisteyw oti xreiazetai megalous k ftasmenous dhmiourgous opws kyriako papadopoulo, sampanh na synexize h giorgo papadopoulo k oxi ta nea paidia pou bazei synexeia
Ίδιο στυλ είναι με το κάνε αυτό που ξέρεις που παίζει και κάνει πανικό παρότι είναι παλιότερο κιόλας..Δε ξέρω γνώμη μου είναι θα κουράσει με το ίδιο στυλ τώρα αν είναι πρώτο στα charts και αυτό θέλουν οκ..panosif έγραψε:Επειδή δεν παίζει στα μαγαζιά δεν σημαίνει πως δεν είναι επιτυχία.
Με τον Σαμπάνη συνεργάστηκε σε δύο albums και με εξαίρεση το εξαιρετικό Που θα με πας τα υπόλοιπα δεν ξεχώρισαν.Chronisgreek έγραψε:entaxei mia bdomada panw, mia bdomada katw ayto einai to planopanosif έγραψε:Τα δύο τελευταία albums δεν βγήκαν στην γιορτή του.Chronisgreek έγραψε:k na mh mas kotsarei neo album sth giorth tou..ahdia ayto to pragma...fylakas_aggelos έγραψε:Ελπίζω αυτή τη φορά να μη μείνει στα 3 singles όπως κάνει κάθε χρόνο.![]()
Πάντως album θα βγάζει κάθε χρόνο όπως και να ΄χει.![]()
egw pisteyw oti xreiazetai megalous k ftasmenous dhmiourgous opws kyriako papadopoulo, sampanh na synexize h giorgo papadopoulo k oxi ta nea paidia pou bazei synexeia
Προσωπικά έχω βαρεθεί αυτή την εμμονή που πρέπει όλοι να τραγουδούν Σαμπάνη και Παπαδόπουλο.Υπάρχουν τόσα νέα παιδιά εκεί έξω που μπορούν να γράψουν το ίδιο καλά ή και καλύτερα με αυτούς φτάνει να τους δοθεί η ευκαιρία.
Μην ξεχνάς πως το Μην φύγεις τώρα που είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Νίκου το έγραψαν δύο νέοι δημιουργοί.