Νότης Σφακιανάκης
- KeepNoting
Re: Νότης Σφακιανάκης
Παντως δε ξερω τι φαση με τον "derti" το εχω ολη μερα ανοιχτο....βαζει 5-6 φορες του τερζη το καινουριο...και του Νοτη βαζει παλια...το "εχει να κανει" δεν το εχω ακουσει προς το παρων...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Καλά στον Derti δεν ξέρω καν αν παίζουν τέτοιο στυλ τραγουδιών. Έτσι είναι τα ραδιόφωνα. Του Τερζή είναι μια τεράστια μετριότητα, αλλά θα παίξει γιατί είναι ο Τερζής, ο Παπαδόπουλος και η ''επιστροφή''. Λέω να παραμείνω σταθερός στην άποψή μου ότι, ότι και να βγάλει ο Νότης δεν πρόκειται να παίξει. Ας αναμένουμε βέβαια και την επίσημη κυκλοφορία. Πάντως όλες οι εταιρίες έβγαλαν κάτι σήμερα, η Heaven Ρέμο-Βαρδή, η Μinos Τερζή και η Panik Platinum Μαρτάκη.KeepNoting έγραψε:Παντως δε ξερω τι φαση με τον "derti" το εχω ολη μερα ανοιχτο....βαζει 5-6 φορες του τερζη το καινουριο...και του Νοτη βαζει παλια...το "εχει να κανει" δεν το εχω ακουσει προς το παρων...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- KeepNoting
Τζάμπα έκραξα πάλι χαχα! Μάλιστα...
- KeepNoting
Στο 1.56 νομιζω το βιντεο κλιπ εχει πολυ παραπανω ενδιαφερον!!!!

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Του Τερζή το είχε αποκλειστικότητα, φυσιολογικό να παίζει αρκετά, συν ότι είχε να βγάλει δίσκο 5 χρόνια... Δεν νομίζω να έχει θέμα ο Derti να παίξει το τραγούδι του Νότη, ο ήχος είναι λαϊκός, εδώ παίζει τις γελοιότητες του Γονίδη με master tempo...KeepNoting έγραψε:Παντως δε ξερω τι φαση με τον "derti" το εχω ολη μερα ανοιχτο....βαζει 5-6 φορες του τερζη το καινουριο...και του Νοτη βαζει παλια...το "εχει να κανει" δεν το εχω ακουσει προς το παρων...

Δεν κράζεις μια και για το ότι αργεί ο δίσκος...jdarmody έγραψε:Τζάμπα έκραξα πάλι χαχα! Μάλιστα...

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
J&B έγραψε:Δεν κράζεις μια και για το ότι αργεί ο δίσκος...

Δυστυχώς η δική μου αίσθηση είναι πως το βίντεο κλιπ μειώνει την ισχύ του τραγουδιού...
Υ.Γ. : Πρέπει να ήταν πολύ κουραστικό το γύρισμα για τον Νότη....
Ακόμα και στο Πρόβλημα δικό μου περισσότερα έκανε...Τουλάχιστον εκεί και τραγουδούσε και περπατούσε... 
Υ.Γ. : Πρέπει να ήταν πολύ κουραστικό το γύρισμα για τον Νότη....

Απο συζήτηση που είχα πριν με συγγενικό μου πρόσπωπο,στην επαρχεία,το τραγούδι εκεί ''παίζει ΠΑΝΤΟΥ τόσες μέρες''.Σας το μεταφέρω ακριβώς όπως αποτυπώθηκε.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Βασικά εγώ έχω την αίσθηση ότι το κλιπ απευθύνεται σε ανήλικους. Σε άλλο κοινό δηλαδή. Θα ήθελα να έχει μια πιο ενεργή συμμετοχή ο Νότης βέβαια και καλύτερη σκηνοθεσία. Σε γενικές γραμμές αδιάφορο με μηδενική φαντασία.
Συμφωνω μου θυμισε κλασικα βιντεο κλιπ της panik recordsjdarmody έγραψε:Βασικά εγώ έχω την αίσθηση ότι το κλιπ απευθύνεται σε ανήλικους. Σε άλλο κοινό δηλαδή. Θα ήθελα να έχει μια πιο ενεργή συμμετοχή ο Νότης βέβαια και καλύτερη σκηνοθεσία. Σε γενικές γραμμές αδιάφορο με μηδενική φαντασία.
https://www.youtube.com/watch?v=osZJjaHz2CA
Ρίξτε μια ματιά εδώ. Το τραγούδι ''Γη Φωτιά'' κυκλοφόρησε επίσημα από την Heaven
Άθλια εκτέλεση 
Ρίξτε μια ματιά εδώ. Το τραγούδι ''Γη Φωτιά'' κυκλοφόρησε επίσημα από την Heaven

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Τι τερατούργημα είναι αυτό!!! Να λέμε και την αλήθεια βέβαια, εκτός της άθλιας ερμηνείας, εξίσου άθλιοι είναι και οι στίχοι στα κουπλέ. Ακόμα και το Φτου Ξελευθερία ανώτερο είναι. Ορθώς κόπηκε.81argus έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=osZJjaHz2CA
Ρίξτε μια ματιά εδώ. Το τραγούδι ''Γη Φωτιά'' κυκλοφόρησε επίσημα από την HeavenΆθλια εκτέλεση
- Scorpion86
Εμένα πάλι δεν μου άρεσε το βίντεο κλιπ. Πολύ στημένο. Αυτό που κάθονται σε ένα σημείο και μιλάνε χάνει το ενδιαφέρον του από ένα σημείο και μετά. Πάλι καλά που σώζουν το βιντεο οι ηθοποιοί που τραγουδούν τους στίχους διότι εάν δεν υπήρχε κι αυτό θα νομίζαμε ότι είναι βίντεο από fan μονταρισμένο με την μουσική.
Κρίμα γιατί έχει καλές εικόνες, καλά χρώματα και ένα φόντο τη θάλασσα που δεν αξιοποιήθηκε. Τέσπα, το τραγούδι είναι πολυ καλό, αυτό δεν αλλάζει. Απλά έτσι όπως φτιάχθηκε το βιντεο περισσότερο ειναι τραγούδι του Βο που συμμετέχει φιλικά ο Νότης παρά το αντίθετο.
Κρίμα γιατί έχει καλές εικόνες, καλά χρώματα και ένα φόντο τη θάλασσα που δεν αξιοποιήθηκε. Τέσπα, το τραγούδι είναι πολυ καλό, αυτό δεν αλλάζει. Απλά έτσι όπως φτιάχθηκε το βιντεο περισσότερο ειναι τραγούδι του Βο που συμμετέχει φιλικά ο Νότης παρά το αντίθετο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Δευ Απρ 18, 2016 2:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Αυτος ο Θανασης Κρυσταλλης ποιος ειναι ? Πιστευω αν το λεγε ο Νοτης θα το φερναν στα μετρα του
Scorpion86 έγραψε:Εμένα πάλι δεν μου άρεσε το βίντεο κλιπ. Πολύ στημένο. Αυτό που κάθονται σε ένα σημείο και μιλάνε χάνει το ενδιαφέρον του από ένα σημείο και μετά. Πάλι καλά που σώζουν το βιντεο οι ηθοποιοί που τραγουδούν τους στίχους διότι εάν δεν υπήρχε κι αυτό θα νομίζαμε ότι είναι βίντεο από fan μονταρισμένο.

- Scorpion86
Είναι λίγο άκυρο να κρίνουμε ένα τραγούδι από ερμηνεία άλλου. Με Νότη πιστευω θα είχε απογειωθεί! Και θα είχε γίνει πιο σοβαρή δουλειά στο βίντεο.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Αυτος ο Θανασης Κρυσταλλης ποιος ειναι ? Πιστευω αν το λεγε ο Νοτης θα το φερναν στα μετρα του
- Scorpion86
Εγώ πάντως δεν θεωρώ ότι είναι φθηνή παραγωγή. Είναι κακό σκηνοθετικά, εμένα σαν τηλεθεατή δεν με κρατάει μέχρι τέλους να το δώ. Δεν έχει την έκπληξη, την ανατροπή, απλά επαναλαμβάνει εικόνες.jdarmody έγραψε:Scorpion86 έγραψε:Εμένα πάλι δεν μου άρεσε το βίντεο κλιπ. Πολύ στημένο. Αυτό που κάθονται σε ένα σημείο και μιλάνε χάνει το ενδιαφέρον του από ένα σημείο και μετά. Πάλι καλά που σώζουν το βιντεο οι ηθοποιοί που τραγουδούν τους στίχους διότι εάν δεν υπήρχε κι αυτό θα νομίζαμε ότι είναι βίντεο από fan μονταρισμένο.
Κρίμα γιατί έχει καλές εικόνες, καλά χρώματα και ένα φόντο τη θάλασσα που δεν αξιοποιήθηκε. Τέσπα, το τραγούδι είναι πολυ καλό, αυτό δεν αλλάζει. Απλά έτσι όπως φτιάχθηκε το βιντεο περισσότερο ειναι τραγούδι του Βο που συμμετέχει φιλικά ο Νότης παρά το αντίθετο.Ακριβώς. Ολόκληρη θάλασσα από πίσω και δεν αξιοποιήθηκε καθόλου. Ελπίζω οι μελλοντικές δισκογραφικές δουλειές του Νότη και τα σχετικά να μην χαρακτηρίζονται από ανάλογη φθηνή παραγωγή.
-
δεν ειναι κακο σαν κλιπ. μαρεσει που χει χρωμα σε αντιθεση με του ρηγου που ηταν μες στην μιζερια.
περιμενα να χε πιο ενεργο ρολο ο νοτης βεβαια...
αλλα θα σκισει
περιμενα να χε πιο ενεργο ρολο ο νοτης βεβαια...
αλλα θα σκισει