Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Με τον Μπενέτο πως είναι οι σχέσεις του γνωρίζει κανείς; Μακάρι να πάει Minos (αν δεν το πάρει εγωιστικά και ακούσει την κουμπάρα του)
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Με τον Μπενέτο όταν έκαναν τη συνέντευξη για το "Χορευτικόν" είχαν πει ότι θα τα ξαναπούν στο "+4" που τελικά δεν τα ξαναείπαν, ενώ έκανε ακόμα εκπομπή στον "Όασις".
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Αν ήμουν Νότης θα πήγαινα στην Panik...για πολλούς λόγους.
Υ.Γ.: Εξαιρετικά πάει το τραγούδι διαδικτυακά, άμα αρχισει να παίζει και στους σταθμούς θα απογειωθεί...Σε μία εβδομάδα-δέκα μέρες το πολύ θα αρχίσει το ταξίδι του...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Η Μινος αν τα βαλουμε κατω εχει αναγκη ενα ονομα σαν τον Νοτη για το λαικο της ρεπερτοριο. Γιατι σε σχεση με την heaven δεν εχει τοσους πολλους λαικους τραγουδιστες ωστε να μην ξερει ποιον να πρωτοπροωθησει.
Ομως απο την αλλη και ο Πλουταρχος ειχε ξαναγυρισει και τελικα ξαναεφυγε γρηγορα, ισως να ειδε οτι τα πραγματα δεν ειναι και τοσο ευκολα εκει.
81argus

Αυτή την στιγμή η Minos τι έχει από λαϊκούς; Έναν Οικονομόπουλο, έναν Τερζή, έναν Καρρά, έναν Χολίδη και μια Πέγκυ. Πλούταρχος, Γονίδης, Θεοδωρίδου μετακόμισαν Heaven μαζί με Ρέμο, Μαζώ, Βέρτη, Βανδή που προϋπήρχαν μαζεύτηκαν πολλοί. Η Panik δεν έχει μεγάλο λαϊκό όνομα, έναν Ρόκκο και μια Βίσση μόνο που δεν τους λες και λαϊκούς. Ναι από αυτή την άποψη έχει ανάγκη τον Νότη για μεγάλο λαϊκό όνομα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:Αυτή την στιγμή η Minos τι έχει από λαϊκούς; Έναν Οικονομόπουλο, έναν Τερζή, έναν Καρρά, έναν Χολίδη και μια Πέγκυ. Πλούταρχος, Γονίδης, Θεοδωρίδου μετακόμισαν Heaven μαζί με Ρέμο, Μαζώ, Βέρτη, Βανδή που προϋπήρχαν μαζεύτηκαν πολλοί. Η Panik δεν έχει μεγάλο λαϊκό όνομα, έναν Ρόκκο και μια Βίσση μόνο που δεν τους λες και λαϊκούς. Ναι από αυτή την άποψη έχει ανάγκη τον Νότη για μεγάλο λαϊκό όνομα.
Έχουν πάψει εδώ και πολλά χρόνια να θεωρούνται λαικοί τραγουδιστές ο Ρέμος, ο Μαζωνάκης και η Μαλέα. Η panik έχει και Γαρμπή.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Δεν γνωρίζω σίγουρα αλλά πέρα από τον Βασιλείου δεν νομίζω να ασχολείται κάποιος από την ορχήστρα του Νότη με τις ηχογραφήσεις πια.Ζωντανά ή μη τα όργανα παιδιά,πρέπει να κόβει και στον παραγωγό...πχ στον "Μαζί " είχαν τον Καραντίνη στα έγχορδα.Το αποτέλεσμα όμως είναι σε όλους μας γνωστό...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

η panik παει να κανει μια μεγαλη μαγκια με δυο ραδιοφωνικους μεγαλους σταθμους..αν τις κατσει τοτε θα εχει μεγαλη δυναμη..μενει να δουμε αν γινει..
διαδικτυακα εχει κενα ακομα..τις επισημες κυκλοφοριες σου τις κλειδωνεις μην τις παρει αλλος...τελος..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Εγώ πάλι θεωρώ δεδομένο ότι ο Νότης έχει κλείσει στην Panik. Θα προτιμούσα 100% να πάει στη Minos, μόνο και μόνο λόγω Μπενέτου και στήριξης Μπερτάκη που έχει φτιάξει όλους τους νέους τραγουδιστές.
ΥΓ.1. Πάλι κράξιμο σήμερα ελέω Μενιδιάτη.
ΥΓ.2. Πάντως όπου κι αν υπογράψει ας το δει λίγο αλλιώς και ο ίδιος. Έβλεπα αποσπάσματα από την παρουσίαση του Τερζή, τον αποθέωσε και ο Παπαδόπουλος, όλα έγιναν όμορφα, με κύρος και σεβασμό. Ο δικός μας τα δικά του θα έλεγε πάλι. Ας προσέξει λίγο την εικόνα του, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί και μια εταιρία να ανεχτεί τέτοιες καταστάσεις και ίσως παίξει ρόλο στην απόφασή του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Έπαιξε επανάληψη σήμερα η συνέντευξη στην Ζήνα...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
george98

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george98 »

Το νέο κομμάτι το άκουσα σήμερα 2 φορές στον Σοκ fm καλά πάει!!!
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Επιασε και τα 70.000 το κλιπ στο youtube, σε 4 μέρες.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Πάντως έχω την αίσθηση ότι αν το έλεγε μόνο ο Νότης (συν ένα ωραίο ρεφρέν δηλαδή), θα έκανε ακόμα περισσότερη επιτυχία. Ο Βο παίζει μπάλα με πολλούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς στα social media, η μισή επιτυχία, αν παίξει τελικά πολύ το κομμάτι, θα οφείλεται στον ίδιο. Εξάλλου όπως είπε και ο ίδιος είναι το πρώτο του κομμάτι με άλλη ''βαρύτητα'' από άποψη στίχου και μουσικής, λογικό να το σπρώξει όσο μπορεί.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Eιναι ωραίο κομμάτι. Είναι κάτι δροσερό, κάτι καλοκαιρινό και στο ύφος της μουσικής που παίζει στους σταθμούς. Εχει αρχίσει ήδη να παίζει σιγά-σιγά. Από αρχές Μαΐου θα υπάρχει πιο σαφή εικόνα. Πέφτει και σε δύσκολη περίοδο...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Εδω στη Κυπρο δεν το πετυχα πουθενα το κομματι!!!Ακουω εδω και 2 μερες τον sfera και μου καναν ΄πλυση'με το νεο του Λεμπεση και το 'Απ τον Βορρα μεχρι τον Νοτο΄του Καρρα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Γίνεται προσπάθεια να κατεβούν τα βίντεο που έχουν παράνομα ανεβάσει το βίντεο κλιπ. Το θράσος ορισμένων (π.χ. βλέπω μία Θέμιδα Σφακιανάκη) που όχι μόνο εχει ανεβάσει το βίντεο κλιπ αλλά έχει βάλει και το "official". Για πολλές κλωτσιές! :071: :fryingpan:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Γίνεται προσπάθεια να κατεβούν τα βίντεο που έχουν παράνομα ανεβάσει το βίντεο κλιπ. Το θράσος ορισμένων (π.χ. βλέπω μία Θέμιδα Σφακιανάκη) που όχι μόνο εχει ανεβάσει το βίντεο κλιπ αλλά έχει βάλει και το "official". Για πολλές κλωτσιές! :071: :fryingpan:
Είναι και Νοτικοί υποτίθεται... :tourta:
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

Παιδιά μια άκυρη ερώτηση,

Επειδή φέτος δεν πηγα στο Φαντασία, όλα τα βίντεο που έχω δει ο Νότης τραγουδάει μόνο με την βάση του μικροφώνου. Έκοψε την γύρα στην πίστα και τις χαιρετούρες ή δεν έχω δει τέτοιο βιντεάκι?
81argus

Minos και Heaven απομονώνουν τον ήχο από τα τραγούδια τους για να παίρνουν τα views μόνο οι δισκογραφικές. Cobalt και Panik δεν το κάνουν αυτό. Στις χειρότερες πάει κι αυτός ο Νότης χαχαχα
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

Johny-rex έγραψε:Παιδιά μια άκυρη ερώτηση,

Επειδή φέτος δεν πηγα στο Φαντασία, όλα τα βίντεο που έχω δει ο Νότης τραγουδάει μόνο με την βάση του μικροφώνου. Έκοψε την γύρα στην πίστα και τις χαιρετούρες ή δεν έχω δει τέτοιο βιντεάκι?
Απάντηση