Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Με ένα πρόχειρο υπολογισμό οι προβολές του αθροιστικά είναι πάνω 200.000(σε ούτε μια εβδομάδα)...πόσο κακό κάνουμε στον Νότη δεν περιγράφεται.Κάποιος ανέφερε πριν μέρες ότι είναι απο τον ενθουσιασμό μας και κάποιοι τρέχουν να τα ανεβάσουν.Εγώ λέω ότι μάλλον κάποιοι το κάνουν επάγγελμα και παίρνουν αντίτιμο απο τις προβολές στο κανάλι τους βάζοντας διαφημίσεις.Γιατί άλλο να βάλεις ένα σπάνιο βίντεο και άλλο να ανεβάζεις κάτι που υπάρχει για πολλοστή φορά.Να ξεκινήσουμε και μεις μαζικές αναφορές στα βίντεο.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

ilias16 έγραψε:Με ένα πρόχειρο υπολογισμό οι προβολές του αθροιστικά είναι πάνω 200.000(σε ούτε μια εβδομάδα)...πόσο κακό κάνουμε στον Νότη δεν περιγράφεται.Κάποιος ανέφερε πριν μέρες ότι είναι απο τον ενθουσιασμό μας και κάποιοι τρέχουν να τα ανεβάσουν.Εγώ λέω ότι μάλλον κάποιοι το κάνουν επάγγελμα και παίρνουν αντίτιμο απο τις προβολές στο κανάλι τους βάζοντας διαφημίσεις.Γιατί άλλο να βάλεις ένα σπάνιο βίντεο και άλλο να ανεβάζεις κάτι που υπάρχει για πολλοστή φορά.Να ξεκινήσουμε και μεις μαζικές αναφορές στα βίντεο.
Δεν πέφτουν έτσι τα βίντεο. Αρκεί μία αναφορά από την εταιρεία και λύθηκε το θεμα...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

81argus έγραψε:Minos και Heaven απομονώνουν τον ήχο από τα τραγούδια τους για να παίρνουν τα views
Γιαυτο βαζουν και τα views στις πωλησεις! Οι αλλοι μαλλον δεν τα μετρανε γιαυτο τα αφηνουν. :biggrin:
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

ilias16 έγραψε:Με ένα πρόχειρο υπολογισμό οι προβολές του αθροιστικά είναι πάνω 200.000(σε ούτε μια εβδομάδα)...πόσο κακό κάνουμε στον Νότη δεν περιγράφεται.Κάποιος ανέφερε πριν μέρες ότι είναι απο τον ενθουσιασμό μας και κάποιοι τρέχουν να τα ανεβάσουν.Εγώ λέω ότι μάλλον κάποιοι το κάνουν επάγγελμα και παίρνουν αντίτιμο απο τις προβολές στο κανάλι τους βάζοντας διαφημίσεις.Γιατί άλλο να βάλεις ένα σπάνιο βίντεο και άλλο να ανεβάζεις κάτι που υπάρχει για πολλοστή φορά.Να ξεκινήσουμε και μεις μαζικές αναφορές στα βίντεο.
από τα τραγουδια του νοτη δεν μπορουν να βγαλουν λεφτα απο τα κλικς γιατι τα δικαιωματα ειναι κατοχυρωμενα σε distribution εταιρειες πχ στο εχει να κανει ειναι στη orchard music.. μονο αν το καναλι εχει αποκλειστικα δικαιωματα ηχου και βιντεο τοτε παιρνει λεφτα απο τα κλικαρισματα
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Musicshoot έγραψε:
από τα τραγουδια του νοτη δεν μπορουν να βγαλουν λεφτα απο τα κλικς γιατι τα δικαιωματα ειναι κατοχυρωμενα σε distribution εταιρειες πχ στο εχει να κανει ειναι στη orchard music.. μονο αν το καναλι εχει αποκλειστικα δικαιωματα ηχου και βιντεο τοτε παιρνει λεφτα απο τα κλικαρισματα
Αυτό εξηγούμε. Βλέπεις να έχει αποκλειστικά δικαιώματα το κανάλι της Panik;;Ο κάθε πικραμένος το έχει ανεβάσει.Αν είχε αποκλειστικά θα είχαν σιγήσει τα βίντεο όπως έκανε και η MINOS για το προϊόν της σε άλλες περιπτώσεις.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πατάει τα 100.000 το βίντεο κλιπ, μόλις σε 5 μέρες!
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Scorpion86 έγραψε:Πατάει τα 100.000 το βίντεο κλιπ, μόλις σε 5 μέρες!
Κι αν βάλεις και τα άλλα 30 βίντεο που έχουν ανεβάσει οι αχαρακτήριστοι θα πάταγε τα 200.000
Και βλέπεις τα βίντεο του "Μαζί" της Cobalt πριν 1μιση χρόνο κι έχουν κολλήσει μόνο στα 300.000
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Πατάει τα 100.000 το βίντεο κλιπ, μόλις σε 5 μέρες!
Κι αν βάλεις και τα άλλα 30 βίντεο που έχουν ανεβάσει οι αχαρακτήριστοι θα πάταγε τα 200.000
Και βλέπεις τα βίντεο του "Μαζί" της Cobalt πριν 1μιση χρόνο κι έχουν κολλήσει μόνο στα 300.000
Nτάξει το "ΜΑ Εγώ Είμαι Ελληνας" πατάει τα 900.000 και το βιντεο κλιπ για το "Εγώ" είναι κοντά στα 700.000.
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ..Η PANIK ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΣΚΩΝ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΑ.ΤΟ ΜΑΖΙ ΕΓΙΝΕ 7 ΦΟΡΕΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΜΕ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ..ΔΗΛ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..Η COBALT ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΕΙ..
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Εγω θυμαμαι οτι και η ΕΜΙ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΤΗ...ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ!!!ΜΕΤΑ Η UNIVERSAL ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΞΙΣ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΙ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣΚΟΠΟΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΕΙΧΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΕΣ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η CΟBALT ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ!!!(ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η COBALT ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ)!
81argus

Για να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι η πρώην Universal νυν Cobalt ότι έκανε για τον Νότη το έκανε μεταξύ "Άνοιξις" μέχρι και "Μνήμες". Με την κυκλοφορία του "Κοινωνικόν" από την τριλογία "Ματωμένο δάκρυ" ήδη είχε επαναπαυτεί. Τους δίσκους από "Άνοιξις" μέχρι και "Μνήμες" τους είχα αγοράσει όλους από το Metropolis στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (οι Πειραιώτες το γνώριζαν το κατάστημα). Για όλους αυτούς τους δίσκους πάντα υπήρχαν γιγαντοαφίσες κρεμασμένες στην βιτρίνα του συγκεκριμένου καταστήματος. Μετά έκλεισαν και τα Metropolis και τα Virgin και ήρθαν τα Public που ακολουθούνε μια άλλη φιλοσοφία γιατί είναι 5 σε 1 (ωστόσο είχε έρθει και η κατρακύλα στις δισκογραφικές). Ουσιαστικά οι δισκογραφικές έχουν ξαναπάρει τα πάνω τους από τα μέσα του 2013 (είχαν ήδη κυκλοφορήσει οι "Αυτοτελείς") και από αρχές 2015 μέχρι και σήμερα ξαναβγαίνουν παραγωγές αβέρτα (είχε ήδη κυκλοφορήσει το "Μαζί"). Θέλω να πω λίγο λάθος timing και οι 2 τελευταίοι του δίσκοι. Όσο αφορά την Minos δεν πιστεύω ποτέ πως επαναπαύτηκε. Ουσιαστικά ο προτελευταίος του δίσκος με την Minos ήταν το "Πολύχρωμα & Έντονα" (τρελή διαφήμιση, πολλά βίντεο κλιπ, υπερπαραγωγές βίντεο κλιπ, η ιδιαιτερότητα με τα 9 χρώματα, διαφημιστικά σποτ σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, παρουσίαση δίσκου την πρώτη μέρα κυκλοφορίας στο Mad στον Γεωργαντά). Αν επαναπαύτηκε θα ήταν στο "Τέλος δίχως... Τέλος" (σε ένα cd single δηλαδή) που γνώριζε πως ήταν και ο τελευταίος του από Minos.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:Τους δίσκους από "Άνοιξις" μέχρι και "Μνήμες" τους είχα αγοράσει όλους από το Metropolis στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (οι Πειραιώτες το γνώριζαν το κατάστημα).

Κι εγώ ρε φίλε. Πόσους δίσκους είχα πάρει γενικά από αυτό το κατάστημα και στην υπογειάρα που είχε rock-heavy metal. Κι απέναντι το σαντουιτσάδικο...Ωραίες εποχές! Και τώρα τρέχω στα Public, στο Πασαλιμάνι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Σάβ Απρ 23, 2016 7:54 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εντάξει έχουν αλλάξει κι εποχές, για την ελληνική μουσική, για την τσέπη μας, για την τσέπη των δισκογραφικών, των διαφημιστών. Τότε γίνονταν πράγματα, πλέον ζούμε την απόλυτη μιζέρια. Εδώ πλέον δεν υπάρχουν κλασικά δισκοπωλεία όπως είχε παλιά κάθε γειτονιά και οι περισσότερες δισκογραφικές λειτουργούν πολύ μέσω διαδικτύου για να προωθήσουν τους δίσκους.
81argus

Scorpion πρέπει να δημιουργήσουμε άλλο ένα φόρουμ να μιλάμε για την υπογειάρα του Metropolis :biggrin:
Αυτό το υπόγειο το είχα κάνει δεύτερο σπίτι μου χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

81argus έγραψε:Για να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι η πρώην Universal νυν Cobalt ότι έκανε για τον Νότη το έκανε μεταξύ "Άνοιξις" μέχρι και "Μνήμες". Με την κυκλοφορία του "Κοινωνικόν" από την τριλογία "Ματωμένο δάκρυ" ήδη είχε επαναπαυτεί. Τους δίσκους από "Άνοιξις" μέχρι και "Μνήμες" τους είχα αγοράσει όλους από το Metropolis στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (οι Πειραιώτες το γνώριζαν το κατάστημα). Για όλους αυτούς τους δίσκους πάντα υπήρχαν γιγαντοαφίσες κρεμασμένες στην βιτρίνα του συγκεκριμένου καταστήματος. Μετά έκλεισαν και τα Metropolis και τα Virgin και ήρθαν τα Public που ακολουθούνε μια άλλη φιλοσοφία γιατί είναι 5 σε 1 (ωστόσο είχε έρθει και η κατρακύλα στις δισκογραφικές). Ουσιαστικά οι δισκογραφικές έχουν ξαναπάρει τα πάνω τους από τα μέσα του 2013 (είχαν ήδη κυκλοφορήσει οι "Αυτοτελείς") και από αρχές 2015 μέχρι και σήμερα ξαναβγαίνουν παραγωγές αβέρτα (είχε ήδη κυκλοφορήσει το "Μαζί"). Θέλω να πω λίγο λάθος timing και οι 2 τελευταίοι του δίσκοι. Όσο αφορά την Minos δεν πιστεύω ποτέ πως επαναπαύτηκε. Ουσιαστικά ο προτελευταίος του δίσκος με την Minos ήταν το "Πολύχρωμα & Έντονα" (τρελή διαφήμιση, πολλά βίντεο κλιπ, υπερπαραγωγές βίντεο κλιπ, η ιδιαιτερότητα με τα 9 χρώματα, διαφημιστικά σποτ σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, παρουσίαση δίσκου την πρώτη μέρα κυκλοφορίας στο Mad στον Γεωργαντά). Αν επαναπαύτηκε θα ήταν στο "Τέλος δίχως... Τέλος" (σε ένα cd single δηλαδή) που γνώριζε πως ήταν και ο τελευταίος του από Minos.
Η Universal για μένα σοβαρή προώθηση έκανε μόνο στους δίσκους Άνοιξις, Ας μιλήσουν τα τραγούδια και στο Ανα...γέννησις... σε όλους τους υπόλοιπους ήταν για κλάματα με αποκορύφωμα το Μαζί...

Και γω από τα Metropolis του Πειραία έχω πάρει τους περισσότερους δίσκους :lol: Τελευταίος πρέπει να ήταν το ερωτικόν το 2010...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
81argus

J&B έγραψε:Η Universal για μένα σοβαρή προώθηση έκανε μόνο στους δίσκους Άνοιξις, Ας μιλήσουν τα τραγούδια και στο Ανα...γέννησις... σε όλους τους υπόλοιπους ήταν για κλάματα με αποκορύφωμα το Μαζί...
Για το Με αγάπη ότι κάνεις δεν έχω προσωπική άποψη γιατί την μέρα που κυκλοφόρησε παρουσιάστηκα φαντάρος και την μέρα που απολύθηκα μετά από 1 μήνα έβγαζε το Ανα...γέννησις. Και οι μνήμες είχαν καλή προώθηση. Παρουσίαση δίσκου στον Alpha στην Κατρίτση αν θυμάμαι καλά και ύστερα η εκπομπή στον Πρέκα που έδειχνε και αποσπάσματα από Έναστρον (μόνο για σένα, γυναίκα μυστήριο, χάρε). Ήταν και η χρονιά με Γαρμπή που διαφημίστηκε πολύ το σχήμα. Ντάξει στις Νύκτες μαγικές τη προώθηση να κάνεις; Ένας live δίσκος ήταν, δεν συνηθίζουν να προωθούν τόσο κανέναν live δίσκο από κανέναν τραγουδιστή.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

81argus έγραψε:
J&B έγραψε:Η Universal για μένα σοβαρή προώθηση έκανε μόνο στους δίσκους Άνοιξις, Ας μιλήσουν τα τραγούδια και στο Ανα...γέννησις... σε όλους τους υπόλοιπους ήταν για κλάματα με αποκορύφωμα το Μαζί...
Για το Με αγάπη ότι κάνεις δεν έχω προσωπική άποψη γιατί την μέρα που κυκλοφόρησε παρουσιάστηκα φαντάρος και την μέρα που απολύθηκα μετά από 1 μήνα έβγαζε το Ανα...γέννησις. Και οι μνήμες είχαν καλή προώθηση. Παρουσίαση δίσκου στον Alpha στην Κατρίτση αν θυμάμαι καλά και ύστερα η εκπομπή στον Πρέκα που έδειχνε και αποσπάσματα από Έναστρον (μόνο για σένα, γυναίκα μυστήριο, χάρε). Ήταν και η χρονιά με Γαρμπή που διαφημίστηκε πολύ το σχήμα. Ντάξει στις Νύκτες μαγικές τη προώθηση να κάνεις; Ένας live δίσκος ήταν, δεν συνηθίζουν να προωθούν τόσο κανέναν live δίσκο από κανέναν τραγουδιστή.
Στο "Αναγεννησις" σταμάτησε η πολυ προώθηση της δισκογραφικής (ήταν πάνω που άλλαξε και η διοίκηση της, έφυγε ο Μπουρμάς ήρθε ο Καραγρηγόρης). Είχε γεμίσει η Αθήνα με γιγαντοαφίσες του δίσκου. Έγινε και η παρουσίαση ζωντανά στο Έναστρον με ελεύθερη είσοδο. Είχαν μπει 4.000 άτομα, καταπληκτικό κλίμα όπου μας τραγούδησε όλα τα τραγούδια του δίσκου. Και σποτάκι στην TV που έπαιζε συνέχεια και ελεγε ο Νοτης την ατάκα "Αναγέννησις στον Ρυθμό 9,49". Μάλιστα ένα βράδυ ο ΑΝΤ-1 έδειξε και το DVD του δίσκου.

- Στις Μνήμες δεν υπήρξε ιδιαίτερη προώθηση. Ούτε αφίσες παντού μπήκαν, ούτε διαφήμιση στην τηλεόραση. Η συνέντευξη στην Κατρίτση ήταν στις 28/10 επέτειο του ΟΧΙ στα γυρίσματα του clip Πάρτα. Και η συνέντευξη στον Πρέκα έπαιξε ένα βράδυ στον Alpha στις 11.30 το βράδυ σιγά.

Υ.Γ. Η χρονιά με την Γαρμπή ήταν η αμέσως επόμενη από τις Μνήμες, όχι όταν κυκλοφόρησε. Τότε ήταν με Χρύσπα και Γιάννα Τερζή.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ότι και να λέμε, εγώ ξέρω ότι, αν εξαιρέσουμε τα της παραγωγής γενικότερα και των ενορχηστρώσεων, η Cobalt κυκλοφορεί τις Αυτοτελείς με μια χαρά προώθηση, βγαίνουν παρά το χαμηλό επίπεδο αρκετά κομμάτια (Εσύ η θάλασσα, Μη με ρωτάτε, Δώσε ένα τέλος, Δηλώνω μόνος, Αν θα σε χάσω), βγάζει ένα διαφορετικό κλιπ-ταινία μικρού μήκους, ο Νότης κερδίζει ένα ικανοποιητικό airplay και στην απονομή βγαίνει και μας λέει για την Χ.Α. Έπειτα τον Μαζί τον άφησε στον αυτόματο πιλότο, θεωρώ κιόλας ότι είχε αποφασιστεί ήδη ότι είναι ο τελευταίος δίσκος του και δεν τους ένοιαζε ιδιαίτερα. Επίσης, όλα αυτά τα χρόνια ο Νότης έχει βγει σε όλες τις εκπομπές και κανάλια της τηλεόρασης και δεν προβάλει ποτέ την εκάστοτε δισκογραφική δουλειά. Καλές δηλαδή και οι απαιτήσεις από την εταιρία, αλλά και ο τραγουδιστής δεν έχει μερίδιο ευθύνης; Ο Πλούταρχος π.χ. γιατί βγαίνει και τραγουδάει ζωντανά κάθε του δίσκο; Ή είναι θέμα Panik που ο Βο προωθεί το κομμάτι του; Καλός και ο αυθορμητισμός καλός και ο καλώς εννοούμενος ''ερασιτεχνισμός'', αλλά ο Νότης πρέπει να επιστρέψει σε επαγγελματικά πρότυπα, να ξεπεράσει το προσωπικό απωθημένο με τα κοινωνικά τραγούδια και επιτέλους να σκεφτεί και την υστεροφημία του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

johnytzitzi έγραψε: - Στις Μνήμες δεν υπήρξε ιδιαίτερη προώθηση. Ούτε αφίσες παντού μπήκαν, ούτε διαφήμιση στην τηλεόραση.
Ειχε παιξει διαφημιση στην τηλεοραση αλλα στην Ερτ ποιος να την εβλεπε?
J&B έγραψε: Η Universal για μένα σοβαρή προώθηση έκανε μόνο στους δίσκους Άνοιξις, Ας μιλήσουν τα τραγούδια και στο Ανα...γέννησις... σε όλους τους υπόλοιπους ήταν για κλάματα με αποκορύφωμα το Μαζί...
Ισχυει, ετσι ηταν τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

SFAKattack10 έγραψε:
johnytzitzi έγραψε: - Στις Μνήμες δεν υπήρξε ιδιαίτερη προώθηση. Ούτε αφίσες παντού μπήκαν, ούτε διαφήμιση στην τηλεόραση.
Ειχε παιξει διαφημιση στην τηλεοραση αλλα στην Ερτ ποιος να την εβλεπε?
Ισχυει, ετσι ηταν τα πραγματα.
Αν θυμάμαι καλά είχαν "ντύσει" και ένα τρόλει με το εξώφυλλο του δίσκου αν θυμάμαι καλά...

Πάντως θυμάμαι να έχω δει αρκετές φορές διαφήμιση της Αναγεννησις μεσημέρια σε mega, alpha κτλ εκείνη την εποχή... Στους άλλους δίσκους να έπαιζαν 1-2 σποτάκια το τελευταίο που θυμάμαι ήταν για το Νύκτες μαγικές.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Απάντηση