Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Απομακρύνεται το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Πάολα, παρότι ο Μπερτάκης επιθυμεί διακαώς να δει αυτήν την συνεργασία τον χειμώνα στο Teatro. Οι διαφωνίες σχετικά με τους χρόνους δεν έχουν ξεπεραστεί και ο Νότης δεν κάνει πίσω στο παραμικρό. Εάν δεν αλλάξει κάτι, με τα τωρινά δεδομένα, η συνεργασία "χαλάει", εκτός κι αν κάνει λίγο πίσω και ο Νότης στους χρόνους. Κρίμα, γιατί θα ήταν μία συνεργασία που θα τον επανέφερε για τα καλά στα δρώμενα και δυναμικά και θα περνούσε και σε "άλλο κόσμο" εκτός από τον δικό του, αφού θα αποτελούσε δίχως αμφιβολία το πιο περιζήτητο σχήμα του χειμώνα. Πάμε γι' άλλα, εκτός κι αν αλλάξουν τα δεδομένα.
Πάλι σε κάνα Fantasia τον βλέπω με Πωλίνες και Παπαδοπούλου, με τους εγωισμούς του.
Πάλι σε κάνα Fantasia τον βλέπω με Πωλίνες και Παπαδοπούλου, με τους εγωισμούς του.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Εντάξει δεν θα την παρακαλάει κιόλας. Πάμε γι' άλλα. Πόσο χρόνο θέλει πια κι αυτή;
ΥΓ. Με τον Δήμα τι σχέσεις έχει ο Νότης τώρα, ξέρει κανείς;
ΥΓ. Με τον Δήμα τι σχέσεις έχει ο Νότης τώρα, ξέρει κανείς;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Για το μπαλέτο είναι η βασική διαφωνία. Τραγικά πράγματα. Θέλουν να υπάρχει ένα μπαλέτο μόνο και για τους δύο και η Πάολα μέσω της συζύγου της που την εκπροσωπεί θέλει να είναι το δικό της και να έχει και 15 λεπτά παραπάνω στο δικό της πρόγραμμα. Μιλάμε χαλάει σχήμα γι' αυτό το πράγμα. Να τρελένεσαι.jdarmody έγραψε:Εντάξει δεν θα την παρακαλάει κιόλας. Πάμε γι' άλλα. Πόσο χρόνο θέλει πια κι αυτή;
Μια χαρά είναι οι σχέσεις με Δήμα. Ο Βασίλης είχε πάει και στο Fantasia φέτος, και είχε επισκεφθεί τον Νότη και στο καμαρίνι και είχαν μιλήσει.
Ε ας κόψουν τα παιδιά που ανοίγουν το πρόγραμμα κι ας τα βρουν. Εντάξει αυτό είναι το πρόβλημα όταν προσπαθείς να συνεργαστείς με άτομα που θεωρούν ότι έχουν μεγαλύτερη αξία απ΄όση τους αναλογεί. Πάντως γενικά δεν χωράνε πολλές ''μαγκιές'' απ' όλους τους τραγουδιστές. Μετρημένα κουκιά είναι όλα. Λέτε να δούμε κανά Νότης-Βίσση τώρα που θα είναι (λογικά) στην ίδια εταιρία; Βέβαια ο Νότης μπορεί να θέλει ακόμα να συνεργαστεί και με τον Χατζηγιάννη, ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχει κι ο Ρόκκος επίσης στην Panik, όλο και κάτι θα βρεθεί.Scorpion86 έγραψε:Για το μπαλέτο είναι η βασική διαφωνία. Τραγικά πράγματα. Θέλουν να υπάρχει ένα μπαλέτο μόνο και για τους δύο και η Πάολα μέσω της συζύγου της που την εκπροσωπεί θέλει να είναι το δικό της και να έχει και 15 λεπτά παραπάνω στο δικό της πρόγραμμα. Μιλάμε χαλάει σχήμα γι' αυτό το πράγμα. Να τρελένεσαι.jdarmody έγραψε:Εντάξει δεν θα την παρακαλάει κιόλας. Πάμε γι' άλλα. Πόσο χρόνο θέλει πια κι αυτή;
Μια χαρά είναι οι σχέσεις με Δήμα. Ο Βασίλης είχε πάει και στο Fantasia φέτος, και είχε επισκεφθεί τον Νότη και στο καμαρίνι και είχαν μιλήσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Κυρ Απρ 24, 2016 3:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ να σας πω την αλήθεια από την αρχή που διάβαζα εδώ πέρα δεν με ενθουσίαζε η συνεργασία με Πάολα...δεν πιστεύω πως ταιριάζει με τον Νότη!
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
- Scorpion86
Ποια αξία παραπάνω δίνει βρε jdarmody. H Πάολα μέχρι φέτος κρατούσε σχήμα μόνη της και της πρότεινε δύο προγράμματα 45λεπτα, λες και είναι η Αγγελική Ηλιάδη ή η Φουρέιρα. Παρόλα αυτά, η Πάολα δέχτηκε τα 45λεπτα αρκεί στο ένα από αυτά να υπάρχει ένα έξτρα 15λεπτο για το μπαλέτο της. Τόσο παράλογο πια που αρνήθηκε ο Νότης. Ας του πει κάποιος ότι η Πάολα καλώς ή κακώς είναι από τα πρώτα ονόματα στην μουσική σκηνή και ότι δέχτηκε τόσο μικρό χρόνο θα έπρεπε να τον κάνει να αναθεωρήσει για τα υπόλοιπα. Τέσπα, ο Μπερτάκης θα το παλέψει να γίνει η συνεργασία αν και από την μία δεν υποχωρεί ο Νότης, από την άλλη επιμένει στα ίδια ο σύζυγος της Πάολα και δεν βγαίνει άκρη. Ναι, οk δεν θα τρελαθούμε εάν δεν γίνει η συνεργασία αλλά δεν θα τρελαθούμε κι αν πάει πάλι να συνεργαστεί με τις άγνωστες. Δυστυχώς, ο κόσμος πλέον επιλέγει σχήματα. Αν κάποιο του κάνει γκελ θα το στηρίξει, αν όχι θα πάει μία φορά στον Νότη και δύο στο Καρράς-Μαζωνάκης π.χ.
Με τον Χατζηγιάννη δεν δίνω ούτε 1% πιθανότητα να συνεργαστεί. Τότε που διέρρευσε η φημολογούμενη συνεργασία πέσαν να τον φάνε τον Μιχαλάκη γιατί θα συνεργαζόταν με τον "φασίστα".
Με τον Χατζηγιάννη δεν δίνω ούτε 1% πιθανότητα να συνεργαστεί. Τότε που διέρρευσε η φημολογούμενη συνεργασία πέσαν να τον φάνε τον Μιχαλάκη γιατί θα συνεργαζόταν με τον "φασίστα".
Εντάξει αλλιώς είναι όταν είσαι η Πάολα και συνεργάζεσαι με τον Αργυρό και τον Παντελίδη και ουσιαστικά είσαι το πρώτο όνομα και αλλιώς όταν συνεργάζεσαι με τον Σφακιανάκη και είσαι το δεύτερο. Οι άλλοι έχουν 10 τραγούδια όλα κι όλα. Λογικό να αποδεχτεί τη μείωση χρόνου. Το ότι η Πάολα μπορεί να είναι πρώτο όνομα δεν αλλάζει δυστυχώς ή ευτυχώς την εκτίμηση που έχει ο Νότης γι' αυτήν. Αφού το ξέρουμε ότι δεν πολυψήνεται ο Νότης τι να κάνουμε. Βέβαια μου φαίνεται απίθανο να χαλάσει ένα σχήμα για το ένα τέταρτο του μπαλέτου. Με τη λογική σου Scorpion αν συνεργαστεί με τον Οικονομόπουλο π.χ. να μπει και ως δεύτερο όνομα ο Νότης.
- Scorpion86
Fantasia με Δρακοπούλου θα ήταν ωραίο! Οχι με Αγγελική ρε παιδιά. Η Αγγελική πλέον είναι για καμιά Πύλη για 8 εμφανίσεις.ilias16 έγραψε:Εγώ προβλέπω Fantasia με Δρακοπούλου ή Ηλιάδη
Που κολλάει πάλι αυτό? Καταρχήν, δεν είπα ότι επειδή η Πάολα είναι από τα πρώτα μουσικά ονόματα της πιάτσας τα τελευταία χρόνια, θα πρέπει ο Νότης να μπει δεύτερο όνομα. Απλά θα μπορούσε να κάνει μία υποχώρηση. Δεύτερον, δεν πιστεύω ότι ο Οικονομόπουλος είναι στην ίδια μοίρα με Πάολα. Ο Οικονομόπουλος ήταν 2ο όνομα και με Πέγκυ και με Βανδή, δεν είναι ίδια τα μεγέθη. Ας καταλάβουμε λίγο τι διαβάζουμε. Εγραψα ότι δεν είναι δυνατόν να μην δίνει ένα 15λεπτο παραπάνω στην Πάολα για το μπαλέτο εφόσον έχει δεχτεί δύο 45λεπτα που για μένα είναι λίγος χρόνος για Πάολα. Σόρρυ κιόλας.jdarmody έγραψε:Με τη λογική σου Scorpion αν συνεργαστεί με τον Οικονομόπουλο π.χ. να μπει και ως δεύτερο όνομα ο Νότης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Απρ 24, 2016 3:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SFAKattack10
Ειναι νωρις ακομα. Ετσι λεγαμε οτι δεν κανει πισω και θα τελειωνε απο το Fantasia νωριτερα αλλα τελικα συνεχισε. Να μου πεις για κατι τετοια χαλασε και με τον Ρουβα το 2001.
Τελευταιο ειχε παιξει το 21+4 ματωμενα δακρυα στα διαλειμματα απο κατι βραβεια του Mad, γενικα επαιζαν δισκοι της cobalt.J&B έγραψε: το τελευταίο που θυμάμαι ήταν για το Νύκτες μαγικές.
- Scorpion86
Το βίντεο κλιπ πάει υπερβολικά καλά ή είναι η ιδέα μου; Χθες αργά το βράδυ είχε 109.000 χτυπήματα και σήμερα το πρωί είχε 130.000.
Εννοώ ότι ο Νότης ως το πρώτο όνομα θέτει τους όρους του. Τον ξέρεις πως λειτουργεί, αν δεν θέλει η Πάολα στο καλό. Σου λέω απλά ότι δεν μπορείς να θεωρείς δεδομένους τους χρόνους που έχει η Πάολα όταν είναι πρώτο όνομα με αυτούς που θα έχει με το Νότη. Δηλαδή όταν ήταν με Μαζωνάκη πόσο τραγουδούσε η Πάολα βρε Scorpion; (ήταν κι ο Παντελίδης; Δεν θυμάμαι). Κι επίσης συζητάς αντικειμενικά τώρα ή με βάση τα προσωπικά σου γούστα; Τη μια λες ότι δεν θα τρελαινόμασταν με το να πάρει πάλι άγνωστες και μετά μας λες ότι ένα σχήμα με Δρακοπούλου θα ήταν ωραίο!!Εγώ δεν ξέρω καν πάνω από δυο τραγούδια της. Εν ολίγοις, δεν θα τρέχουμε και πίσω από την Πάολα. Οκ πιθανό να μην κάνει το σχήμα της χρονιάς, αλλά μια χαρά θα ήταν και ένα Σφακιανάκης-Ρόκκος-Ηλιάδη ή Δρακοπούλου. Αναφέρω τον Ρόκκο γιατί είναι ο μόνος που έχει δηλώσει ότι θα συνεργαζόταν με το Νότη.Scorpion86 έγραψε:Fantasia με Δρακοπούλου θα ήταν ωραίο! Οχι με Αγγελική ρε παιδιά. Η Αγγελική πλέον είναι για καμιά Πύλη για 8 εμφανίσεις.ilias16 έγραψε:Εγώ προβλέπω Fantasia με Δρακοπούλου ή Ηλιάδη
Που κολλάει πάλι αυτό? Καταρχήν, δεν είπα ότι επειδή η Πάολα είναι από τα πρώτα μουσικά ονόματα της πιάτσας τα τελευταία χρόνια, θα πρέπει ο Νότης να μπει δεύτερο όνομα. Απλά θα μπορούσε να κάνει μία υποχώρηση. Δεύτερον, δεν πιστεύω ότι ο Οικονομόπουλος είναι στην ίδια μοίρα με Πάολα. Ο Οικονομόπουλος ήταν 2ο όνομα και με Πέγκυ και με Βανδή, δεν είναι ίδια τα μεγέθη. Ας καταλάβουμε λίγο τι διαβάζουμε. Εγραψα ότι δεν είναι δυνατόν να μην δίνει ένα 15λεπτο παραπάνω στην Πάολα για το μπαλέτο εφόσον έχει δεχτεί δύο 45λεπτα που για μένα είναι λίγος χρόνος για Πάολα. Σόρρυ κιόλας.jdarmody έγραψε:Με τη λογική σου Scorpion αν συνεργαστεί με τον Οικονομόπουλο π.χ. να μπει και ως δεύτερο όνομα ο Νότης.
Καλά πάει αν και εμένα αυτά με αφήνουν αδιάφορο το θέμα είναι να ακουστεί το τραγούδι στα ραδιόφωνα...Scorpion86 έγραψε:Το βίντεο κλιπ πάει υπερβολικά καλά ή είναι η ιδέα μου; Χθες αργά το βράδυ είναι 109.000 χτυπήματα και σήμερα το πρωί είχε 130.000.
Ναι αλλά τα σποτάκια αυτά ήταν από το Πρώτο Θέμα νομίζω...SFAKattack10 έγραψε:Τελευταιο ειχε παιξει το 21+4 ματωμενα δακρυα στα διαλειμματα απο κατι βραβεια του Mad, γενικα επαιζαν δισκοι της cobalt.J&B έγραψε: το τελευταίο που θυμάμαι ήταν για το Νύκτες μαγικές.
Στο θέμα με την συνεργασία με την Πάολα, εγώ τον προτιμώ μόνο του παρά με το σκυλί

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
Ποια προσωπικά γούστα? Μιλάω για διάθεση να παραχωρήσεις πράγματα. Στην Πάολα που έχει "χτίσει" ουσιαστικά αυτό το μαγαζί στο οποίο πας, δεν την υποβαθμίζεις τόσο. Αυτό το καταλαβαίνουμε? Οσο για το δεύτερο σκέλος του σχόλιου σου, η Φανή Δρακοπούλου δεν είναι ούτε Πωλίνα Χριστοδούλου, ούτε Ειρήνη Παπαδοπούλου, ούτε Αγγελική Ηλιάδη. Και με την Φανή είχαν και καλή συνεργασία στην Ιερά Οδό, οπότε υπάρχει χημεία μεταξύ τους. Μιλάς για προσωπικά γούστα αλλά κι εσύ αυτά εκφράζεις κρίνοντας την Δρακοπούλου και την κάθε Δρακοπούλου ως "λίγη". Ναι ok δεν θα τρέχουμε πίσω από τον έναν, δεν θα τρέχουμε πίσω από τον άλλο, γι' αυτό θα καθόμαστε να τραγουδάμε με την Πωλίνα, την Μάρω Λύτρα, την Εύα Μιλλή και θα επιδιώκουμε συνεργασίες με Κοκκίνου κλπ. Η Μαριάντα που είναι αλήθεια;jdarmody έγραψε:Κι επίσης συζητάς αντικειμενικά τώρα ή με βάση τα προσωπικά σου γούστα; Τη μια λες ότι δεν θα τρελαινόμασταν με το να πάρει πάλι άγνωστες και μετά μας λες ότι ένα σχήμα με Δρακοπούλου θα ήταν ωραίο!!Εγώ δεν ξέρω καν πάνω από δυο τραγούδια της. Εν ολίγοις, δεν θα τρέχουμε και πίσω από την Πάολα.

Εντάξει τότε ας κάνουν και ισόχρονα προγράμματα αφού το ''έχτισε'' το μαγαζί η Πάολα. Δεν γίνεται να μειωθεί ο χρόνος του Νότη και να τον πάρει η Πάολα. Αν μπορούν να τον βρουν αλλιώς καλώς.
- Scorpion86
Κανείς δεν ζητάει από τον Νότη να της δώσει τον ίδιο χρόνο με αυτόν. Οταν όμως ο Νότης παίρνει μιάμιση ώρα το πρώτο πρόγραμμα του και δύο ώρες το δεύτερο πρόγραμμα του, το να δώσει στην Πάολα το έξτρα 15λεπτο στα δύο πρόγραμματα της, των 45 λεπτών, νομίζω δείχνει και τη διάθεση του Νότη να υπάρξει μία καλή συνεργασία. Οταν δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις τέτοια υποχώρηση τότε γιατί ο άλλος να θέλει να συνεργαστεί μαζί σου; Οταν μάλιστα οι 5 ώρες του προγράμματος θα είναι από δύο καλλιτέχνες και η υπόλοιπη θα μοιραστεί σε "άγνωστους". Όπως και να χει, ο Νότης δεν λέει να αλλάξει τρόπο σκέψης. Το 15λεπτο θα του χαλάσει το δικό του πρόγραμμα ή θα αναδείξει περισσότερο την Πάολα? Ολοι δέχτηκαν να μειώσουν τους μισθούς τους στο τρίμηνο λειτουργίας του σχήματος στο Fantasia, ο μόνος που δεν το έκανε ήταν ο Νότης. Ετσι για την ιστορία...jdarmody έγραψε:Εντάξει τότε ας κάνουν και ισόχρονα προγράμματα αφού το ''έχτισε'' το μαγαζί η Πάολα. Δεν γίνεται να μειωθεί ο χρόνος του Νότη και να τον πάρει η Πάολα. Αν μπορούν να τον βρουν αλλιώς καλώς.
Ο Νότης 3 ώρες έχει συνολικά. 1.5 και 1.5. Δεν μπορώ να κατηγορήσω το Νότη για το οτιδήποτε. Εσύ έχεις άλλη οπτική επί του θέματος, γνωρίζεις και περαιτέρω εκ των έσω λεπτομέρειες. Εξάλλου ο Νότης τα φέρνει, αυτός θα τα πάρει κιόλας. Τέλος πάντων, είναι λίγο κάπως να υποστηρίζουμε υπέρ του δέοντος την Πάολα στο συγκεκριμένο ζήτημα παραθέτοντας και ''στοιχεία'' που εκθέτουν το Νότη θεωρητικά..
- SFAKattack10
Όχι ήταν κανονικά σποτ αλλά από τραγουδιστές της cobalt, Νότης, Κιαμος, Δήμος Αναστασιαδης. Αλλά ήταν μόνο για εκείνη την βραδιά των βραβείων του Mad που τα έδειχνε ο alpha.J&B έγραψε: Ναι αλλά τα σποτάκια αυτά ήταν από το Πρώτο Θέμα νομίζω...
Καλώς ή κακώς η Πάολα αυτή την στιγμή έχει χτίσει (της έχουν χτίσει) ένα μεγάλο όνομα και μ' ένα μεγάλο φανατικό κοινό που την ακολουθεί παντού. Δεν γίνεται να κόψεις ώρα από την Παόλα, είναι σαν να την υποβιβάζεις όταν η θέση που της έχουν δώσει όπως είπα και η θέση που την θέλουν είναι εκεί πάνω. Δεν είμαι φαν της Πάολας αλλά κατανοώ κάποια πράγματα καλώς ή κακώς.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Σε λίγο θα μας πείτε ότι η Πάολα με δυο δίσκους τραγουδούσε κανά δίωρο..Ενώ μπορείς να κόψεις τον Garry ας πούμε ή να μειώσεις το χρόνο του Νότη.. Ό,τι να ναι