Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Έχει σκαρφαλώσει στην 19η θέση στο youtube. Έριξε τον Οικονομόπουλο στην 21η θέση και στην 18η είναι η Adele. Θα την ρίξει κι αυτή.Scorpion86 έγραψε:209.000 σε 8 μέρες...
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Παίζει στο Cosmoradio διαφήμιση για Νότη, δεν την πρόλαβα ολόκληρη, παίζει να έχουμε συνέντευξη;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Πριν λίγο έλεγε 209.000 και τώρα λέει 208.853 πως γίνεται αυτό;Scorpion86 έγραψε:209.000 σε 8 μέρες...

Το κοσμοραδιο διαφημιζει τις εμφανισεις του στην Πυλη Αξιου.Μαλλον αυτο ακουσες.jdarmody έγραψε:Παίζει στο Cosmoradio διαφήμιση για Νότη, δεν την πρόλαβα ολόκληρη, παίζει να έχουμε συνέντευξη;
Ναι αυτό υπέθεσα κι εγώ. Είπα μήπως γίνει κάποιο event πάλι ή συνέντευξη όπως είχε γίνει παλιότερα. Θενξ.djibril έγραψε:Το κοσμοραδιο διαφημιζει τις εμφανισεις του στην Πυλη Αξιου.Μαλλον αυτο ακουσες.jdarmody έγραψε:Παίζει στο Cosmoradio διαφήμιση για Νότη, δεν την πρόλαβα ολόκληρη, παίζει να έχουμε συνέντευξη;
- Scorpion86
Που τα βλέπεις αυτλα τα στοιχεία;81argus έγραψε:Έχει σκαρφαλώσει στην 19η θέση στο youtube. Έριξε τον Οικονομόπουλο στην 21η θέση και στην 18η είναι η Adele. Θα την ρίξει κι αυτή.Scorpion86 έγραψε:209.000 σε 8 μέρες...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Μπαίνεις στην αρχική στο youtube πατάς πάνω αριστερά εκεί που λέει μουσική και σου βγάζει τα κορυφαία κομμάτια Ελλάδα που λέει. Έχει τα 200 πρώτα.Scorpion86 έγραψε:Που τα βλέπεις αυτλα τα στοιχεία;81argus έγραψε:Έχει σκαρφαλώσει στην 19η θέση στο youtube. Έριξε τον Οικονομόπουλο στην 21η θέση και στην 18η είναι η Adele. Θα την ρίξει κι αυτή.Scorpion86 έγραψε:209.000 σε 8 μέρες...
- Scorpion86
Δεν ξέρω αν παρατήρησε κανείς τις official προβολές του Μαζί. Αν εξαιρέσουμε το Εγώ και το Μα εγώ είμαι Έλληνας τα υπόλοιπα 14 τραγούδια τα 7 έχουν λιγότερες προβολές από το Έχει να κάνει και τα υπόλοιπα 7 το πολύ μέσα σε 5 μέρες θα τα έχει ξεπεράσει και αυτά σε προβολές. Το Notissfakianakis.eu πάντως παρακάλεσε να ανεβάζουν όλοι το official και να διαγράψουν άμεσα τα υπόλοιπα link. Πόσο κακό του 'χουμε κάνει πιά; Πόσο; Μόνο κακό. Και ύστερα μας φταίνε οι εταιρίες και τα ραδιόφωνα... Μόνοι μας δεν τον ανεβάζουμε και αφήνουμε τους άλλους να ανεβούν.
- Scorpion86
Θα το ξαναγράψω. Αν παίξει και στα ραδιόφωνα θα εκτοξευτεί στο youtube. Όταν το ακούσει κάποιος πουθενά ας μας ενημερώσει. Εκεί θα έχει σημασία αν θα παίξει. Τι να το κάνω να έχει 300.000 χτυπήματα στο youtube σε 10 μέρες και να μην έχει παίξει καθόλου στους σταθμούς. Για να δούμε μετά το Πάσχα τι θα γίνει...
ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟP 2Ο ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ ..ΣΤΗ ΘΕΣΗ 16... ΣΟΚ FM ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΟP 30 ΑΚΡΟΑΤΩΝ..ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ..
Τα τραγούδια τα κάνει ΚΑΙ ο κόσμος, όχι μόνο οι εταιρίες και τα ραδιόφωνα. Αν κάποιο τραγούδι πιάσει το 1 εκατομμύριο προβολές μέσα σ' ένα μήνα σαφώς και θα το παίξουν τα ραδιόφωνα. Με 200 και 300 χιλιάρικα δεν πας πουθενά και θεωρείσαι ξεχασμένος. Νοτικοί κάνουν και τα views στο Μαζί, νοτικοί κάνουν και τα views στο Έχει να κάνει, απλά τώρα καταλάβαμε πως παίζεται το παιχνίδι τους, μέχρι και το Μαζί είμασταν αδαής, αλλιώς θα βλέπατε που θα είχανε φτάσει και οι προβολές στο Μαζί (επαναπαυόμαστε κι εμείς λιγάκι, επειδή αγοράζουμε τους δίσκους λέμε δεν βαριέσαι θα ακούσω τον δίσκο και αφήνουμε τα βίντεο στο έλεος τους). Γι' αυτό λέω ΚΑΙ ο κόσμος, όταν ο κόσμος (τα φαν κλαμπ) υψώνει τα τραγούδια και δεν τα έχει πατωμένα θα τα παίξουν και τα ραδιόφωνα θέλουν δεν θέλουν. Ξέρω άτομο που έχει δουλέψει πολλά χρόνια σε ραδιόφωνα και μου είχε πει πως το τραγούδι Τάκα τάκα τίκα τα που είχε γίνει viral πέρσι το καλοκαίρι δεν ήθελε να το παίξει κανένας σταθμός γιατί ήταν πολύ αστείο, όταν όμως μου είπε άγγιξε το 1 εκατομμύριο προβολές αναγκάστηκαν να αρχίζουν να το παίζουν. Θα μου πείτε τώρα δηλαδή τι "στημένα views", ναι οι άλλοι τι είναι κορόϊδα; Με την αξία του φτάνει τα 200-300 χιλιάρικα προβολές, μην έχουμε και παράπονο που δεν τον παίζουν μετά.
-
αυτη ειναι η λογιη των ραδιο... βλεπουν τα views και μετα τα παιζουν ...εκτος αν τα σκασει καποιος και τον παιξουν ετσι...
οσον αφορα την προβολη για το εχει να κανει λεω να χαλαρωσουμε λιγο...ναι με επιτυχια αλλα ειναι και ο Βο στην μεση και το τρεχει και αυτο το τραγουδι ...θελω να δω τι θα κανει η πανικ αποκλειστικα και μονο για τον νοτη τι ειδους προωθηση...ως τωρα για το εχει να κανει τα πηγε καλα....
αν και χορηγουμενη στο facebook εβαλαν του μαρτακη και οχι το εχει να κανει :P
οσον αφορα την προβολη για το εχει να κανει λεω να χαλαρωσουμε λιγο...ναι με επιτυχια αλλα ειναι και ο Βο στην μεση και το τρεχει και αυτο το τραγουδι ...θελω να δω τι θα κανει η πανικ αποκλειστικα και μονο για τον νοτη τι ειδους προωθηση...ως τωρα για το εχει να κανει τα πηγε καλα....
Συμφωνώ κι εγώ σε γενικές γραμμές με το να χαλαρώσουμε λίγο με το κομμάτι. Εντάξει είναι ένα ωραίο κομμάτι που μπορεί να παίξει ειδικά τώρα το καλοκαίρι, αλλά δεν είναι και κάποια επιτυχία που θα γίνει viral ή θα αποκτήσει το τρελό airplay. Μην ξεχνάτε ότι είναι και κομμάτι του Βο με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό, θετικό ή αρνητικό. Και γενικά το airplay δεν χτίζεται έτσι από τη μια μέρα στην άλλη, εκτός αν πέσει χρήμα. Για παράδειγμα ο Νότης έπαιξε διαδοχικά με Τσιγγανάκι, Εσύ η Θάλασσα, Δώσε ένα τέλος, έφτιαξε ένα σχετικά καλό airplay και μετά έσπασε η αλυσίδα. Πάντως τα κομμάτια του Μαζί δεν έγιναν, εκτός από το Τέρμα το ράδιο, δεκάδες βιντεάκια για να πεις ότι χάθηκαν τα views. Απλά δεν έκαναν γκελ κάποια κομμάτια, σε όλους συμβαίνει. Για μένα δεν συμβάλουν καθόλου και οι νοτικές σελίδες στο να προωθούν τα κομμάτια του Νότη. Θα μπορούσαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς βέβαια να βομβαρδίζουν τον κόσμο, με διάφορες θεματικές ενότητες ή με οποιονδήποτε τρόπο να ποστάρουν τα κομμάτια πιο συχνά. Αυτός υποτίθεται είναι ο τρόπος λειτουργίας στα social media, δηλαδή τι παραπάνω προσφέρουν από μια ειδησεογραφική σελίδα; Τώρα στο Έχει να κάνει, ο Βο για παράδειγμα το σπρώχνει παντού, ποστάρει καθημερινά και κάνει ότι μπορεί. Εγώ δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από άποψη εταιρίας, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Νότης δεν είναι ακόμα μέλος της Panik για να πέσουν πάνω του.Musicshoot έγραψε:αυτη ειναι η λογιη των ραδιο... βλεπουν τα views και μετα τα παιζουν ...εκτος αν τα σκασει καποιος και τον παιξουν ετσι...
Τα Τέρμα το ράδιο,Εγώ,Μα εγώ είμαι Έλληνας έχουν πάνω απο 1,5 εκατομμύριο προβολές το καθένα (αθροιστικά στα πιο δημοφιλή βίντεο).Με ανύπαρκτη προώθηση...με πόλεμο προς τον κοντό,συν ότι δεν είναι και απ'τα τοπ κομμάτια για Νότη....λίγες δεν τις λες τις προβολές.Χώρια και τα κομμάτια που αδικήθηκαν.Έχει δυναμική ο άνθρωπος ότι και να λέμε τώρα...Όσο για το Έχει να κάνει,είναι καταδικασμένο για επιτυχία και σε αυτό βοηθά πολύ ο Bo,που το σπρώχνει να μην αδικηθεί.Επαρχία 3 φορές το άκουσα λίγες μέρες εδώ που βρίσκομαι.Αλλά γενικά εδώ τα airplay παίζουν πολύ Νότη και ολόκληρη την δισκογραφία του.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Δεν έχετε καταλάβει κάτι. Για τους σταθμούς δεν μετράνε συνολικά οι προβολές, μετράνε μόνο οι προβολές που έχει το επίσημο βίντεο της εταιρίας, όλα τα άλλα είναι άκυρα views, γιατί είναι άκυρα; Γιατί δεν έχουμε εμείς τα πνευματικά δικαιώματα που τα ανεβάζουμε αλλά η εταιρία. Γιατί αυτό το 1,5 εκατομμύριο που λες να μην το είχε μόνο το επίσημο και να το είχαμε ανεβάσει από τότε που βγήκε; Το να δείξουμε πως είμαστε πολλοί οι νοτικοί δεν το δείχνουμε με το να ανεβάσουμε 20 διαφορετικά βίντεο για ένα τραγούδι αλλά με το ένα το επίσημο τραγούδι της εταιρίας να κάνουμε αυτά τα 1,5 και 2 εκατομμύρια προβολές. Έτσι λειτουργεί το πράγμα.ilias16 έγραψε:Τα Τέρμα το ράδιο,Εγώ,Μα εγώ είμαι Έλληνας έχουν πάνω απο 1,5 εκατομμύριο προβολές το καθένα (αθροιστικά στα πιο δημοφιλή βίντεο).Με ανύπαρκτη προώθηση...με πόλεμο προς τον κοντό,συν ότι δεν είναι και απ'τα τοπ κομμάτια για Νότη....λίγες δεν τις λες τις προβολές.Χώρια και τα κομμάτια που αδικήθηκαν.Έχει δυναμική ο άνθρωπος ότι και να λέμε τώρα...Όσο για το Έχει να κάνει,είναι καταδικασμένο για επιτυχία και σε αυτό βοηθά πολύ ο Bo,που το σπρώχνει να μην αδικηθεί.Επαρχία 3 φορές το άκουσα λίγες μέρες εδώ που βρίσκομαι.Αλλά γενικά εδώ τα airplay παίζουν πολύ Νότη και ολόκληρη την δισκογραφία του.
Όσο για τα κοινωνικά τραγούδια ας το ξεχάσουμε αυτό και να αρκεστούμε στα ερωτικά και στα χορευτικά. Ποτέ στην ιστορία της Ελλάδας δεν παιζόντουσαν κοινωνικά τραγούδια στα ραδιόφωνα, ούτε στην εποχή του Μίκη Θεοδωράκη και του Μπιθικώτση.