Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Έχεις τεράστιο δίκιο...το θίξαμε και πριν μέρες.Είναι καταστροφικό αυτό που γίνεται με τα τραγούδια του Νότη συγκεκριμένα.Δεν το έχω δει πουθενά αλλού.Κοτσάρει ο καθένας και ένα Official ή HD και το κάνει το κομμάτι του.Όποιος εδώ μέσα έχει επικοινωνία με κύκλο του Νότη κτλ πρέπει να το επισημάνει το θέμα...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- SFAKattack10
Καλα ο γυμνοσαΛιαγκας το τερματισε με τα ψεματα του στο 16:58
- Scorpion86
Κλασική τακτική Λιάγκα. Λέω χοντροκομμένα κάτι που είναι ανακρίβεια, έτσι ώστε να προκαλέσω από τον συνεντευξιαζόμενο όσο το δυνατόν πιο "ηχηρή" απάντηση και μέσα από αυτήν την κόντρα να διαφημιστώ εγώ και η εκπομπή μου. Το ίδιο δεν είχε κάνει και στην συνέντευξη στον Νότη, όπου τη είχε μεταφέρει άποψη Ρέμου που δεν είχε διατυπωθεί για να απαντήσει ο Νότης κοιτώντας την κάμερα "Σε μένα αυτά βρε Αντώνη μου. Μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο". Τσίμπησε τότε ο Νότης...SFAKattack10 έγραψε:Καλα ο γυμνοσαΛιαγκας το τερματισε με τα ψεματα του στο 16:58
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Aνέβηκε στην 16η θέση των "Top Tracks in Greece" στο youtube για το 2016, πάει να περάσει και τον Stan τώρα...christos έγραψε:311.000 οι προβολές..
- KeepNoting
Χρόνια πολλά παιδιά!!!ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!
- Scorpion86
Xρόνια Πολλά παλιόπαιδα! Υγεία και τα άλλα βρίσκονται...
- makis celica
Xρονια Πολλα ..
https://www.youtube.com/watch?v=-Z8Vo2k ... e=youtu.be
Σήμερα το ανέβασα μάγκες αν θέλετε κάντε κανα κλικ!
Σήμερα το ανέβασα μάγκες αν θέλετε κάντε κανα κλικ!
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
Δειτε αν θελετε και μερικα απο τα δικα μου βιντεο!εκανα οτι καλυτερο μπορουσα...! https://youtu.be/wfT4Wpa53rI
Καλησπέρα κ Χρόνια Πολλά
Μια άκυρη πάλι παρατήρηση,
Επειδή ταξιδεύω συχνά κατα την προσγείωση των αεροπλάνων στο Ελ. Βενιζέλος, πολλές φορές περνάνε ακριβώς πάνω απο το σπίτι του Αρχοντα!!
Πολύ γουστάρω να περνάω ψηλά απο το ναό!!
Μια άκυρη πάλι παρατήρηση,
Επειδή ταξιδεύω συχνά κατα την προσγείωση των αεροπλάνων στο Ελ. Βενιζέλος, πολλές φορές περνάνε ακριβώς πάνω απο το σπίτι του Αρχοντα!!
Πολύ γουστάρω να περνάω ψηλά απο το ναό!!
Το video clip ανέβηκε στην 13η θέση των charts στην Ελλάδα και οι προβολές έχουν ξεπεράσει τις 384.000.. Τρένο παει!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christos την Τρί Μάιος 03, 2016 4:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
ΣΤΟ KOΣΜΟΡΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ 4 ΘΕΣΗ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΚ FM...
Αξιοπρεπέστατη η πορεία του τραγουδιού. Απόδειξη ότι τα ωραία τραγούδια δεν χάνονται, ακόμα κι αν δεν τα παίξουν τα ραδιόφωνα ή τα μαγαζιά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...