Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καλημέρα μάγκες! Το video clip μετράει πλεον 600.000+ views. 9η θέση στα κορυφαία ελληνικά τραγούδια
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
- KeepNoting
- Scorpion86
O Γκόγκος μίλησε με Νότη και του πρότεινε 6 διήμερα για την Πύλη Αξιού, ο Νότης του είπε 4 διήμερα και βλέπουμε για 5 αναλόγως πως θα πάει το σχήμα και η διάθεση.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- KeepNoting
δλδ εκανα μαλακια π εκλεισα στο "Φιναλε" στις 28 τ μηνα ξενοδοχεια κ ιστοριες?

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Αυτό είναι επιβεβαιωμένο;Scorpion86 έγραψε:O Γκόγκος μίλησε με Νότη και του πρότεινε 6 διήμερα για την Πύλη Αξιού, ο Νότης του είπε 4 διήμερα και βλέπουμε για 5 αναλόγως πως θα πάει το σχήμα και η διάθεση.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Ναι, αν και δεν υπάρχει κάποια είδηση. Το δεδομένο είναι αυτό που ξέραμε και πριν, δηλαδή τα 4 διήμερα και αναλόγως βλέπουμε ίσως για 5ο. Για 6ο πολύ δύσκολα το κόβω, αν και δεν αποκλείεται αν πάει τρένο να κάτσει παραπάνω φέτος.jdarmody έγραψε:Αυτό είναι επιβεβαιωμένο;Scorpion86 έγραψε:O Γκόγκος μίλησε με Νότη και του πρότεινε 6 διήμερα για την Πύλη Αξιού, ο Νότης του είπε 4 διήμερα και βλέπουμε για 5 αναλόγως πως θα πάει το σχήμα και η διάθεση.
Απλά είναι πολύ περίεργο να του προτείνει κάτι τέτοιο μετά το πρώτο διήμερο. Επίσης συνήθως είχε κλεισμένο άλλο σχήμα μετά το Νότη, αν δεν έχει κλείσει κάτι ίσως του πρότεινε όντως να το πάνε παραπάνω..Scorpion86 έγραψε:Ναι, αν και δεν υπάρχει κάποια είδηση. Το δεδομένο είναι αυτό που ξέραμε και πριν, δηλαδή τα 4 διήμερα και αναλόγως βλέπουμε ίσως για 5ο. Για 6ο πολύ δύσκολα το κόβω, αν και δεν αποκλείεται αν πάει τρένο να κάτσει παραπάνω φέτος.jdarmody έγραψε:Αυτό είναι επιβεβαιωμένο;Scorpion86 έγραψε:O Γκόγκος μίλησε με Νότη και του πρότεινε 6 διήμερα για την Πύλη Αξιού, ο Νότης του είπε 4 διήμερα και βλέπουμε για 5 αναλόγως πως θα πάει το σχήμα και η διάθεση.
- Scorpion86
Δεν του το πρότεινε τώρα. Πριν αρχίσει το σχήμα. Τώρα το έμαθα εγώ.jdarmody έγραψε:Απλά είναι πολύ περίεργο να του προτείνει κάτι τέτοιο μετά το πρώτο διήμερο. Επίσης συνήθως είχε κλεισμένο άλλο σχήμα μετά το Νότη, αν δεν έχει κλείσει κάτι ίσως του πρότεινε όντως να το πάνε παραπάνω..Scorpion86 έγραψε:Ναι, αν και δεν υπάρχει κάποια είδηση. Το δεδομένο είναι αυτό που ξέραμε και πριν, δηλαδή τα 4 διήμερα και αναλόγως βλέπουμε ίσως για 5ο. Για 6ο πολύ δύσκολα το κόβω, αν και δεν αποκλείεται αν πάει τρένο να κάτσει παραπάνω φέτος.jdarmody έγραψε:Αυτό είναι επιβεβαιωμένο;Scorpion86 έγραψε:O Γκόγκος μίλησε με Νότη και του πρότεινε 6 διήμερα για την Πύλη Αξιού, ο Νότης του είπε 4 διήμερα και βλέπουμε για 5 αναλόγως πως θα πάει το σχήμα και η διάθεση.

Ε πες έτσι, λέω κι εγώ!
Ο Γκόγκος θέλεις να πεις. Εντάξει μακάρι να πάρει και παράταση αν γίνεται.

- Scorpion86
Ναι ρε γαμώτο, πως στο διάολο έγραψα Μπερτάκης;jdarmody έγραψε:Ε πες έτσι, λέω κι εγώ!Ο Γκόγκος θέλεις να πεις. Εντάξει μακάρι να πάρει και παράταση αν γίνεται.

Το έχει πάει σε άλλο επίπεδο το Πάλι.
- KeepNoting
Επρεπε να το κοψει οταν πηγε να πει το Ενα γραμμα ετσι; :( Αδικια...

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- Scorpion86
Επαφή Cobalt με Νότη. Δεν ξέρω εάν είχε αντικείμενο την απονομή ή έχουν σκοπό να ανανεώσουν την συνεργασία τους μαζί του, έστω και τώρα. Πάντως, δεν έχει περάσει απαρατήρητη η επίδοση του με το "Εχει να Κάνει", που έχει 650.000 χτυπήματα σε 25 μέρες.
Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του κόσμου τους έχει πονέσει η επίδοση του ''Έχει να κάνει'' διότι αυτό το ποσοστό του κόσμου θεωρούν τον Νότη τον αρσενικό Άντζελα Δημητρίου. Δηλαδή έναν τύπο που βγαίνει στα κανάλια και λέει βλακείες για να πουλήσει και να διαφημιστεί. Δυστυχώς που υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν έχουν καταλάβει ακόμα την αξία του αγνοόντας τι έχει προσφέρει στο ελληνικό τραγούδι και τι εξακολουθεί και θα εξακολουθεί να προσφέρει.Scorpion86 έγραψε:Επαφή Cobalt με Νότη. Δεν ξέρω εάν είχε αντικείμενο την απονομή ή έχουν σκοπό να ανανεώσουν την συνεργασία τους μαζί του, έστω και τώρα. Πάντως, δεν έχει περάσει απαρατήρητη η επίδοση του με το "Εχει να Κάνει", που έχει 650.000 χτυπήματα σε 25 μέρες.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Για ποία επίδοση λέτε ρε παιδιά πάει να κλείσει μήνα και δ έχει παίξει ακόμα σε Αθηναικό σταθμό, σε μαγαζιά δε το ακούω στα σόσιαλ μόνο οι φανς και οι σελίδες το βάζουν..Επειδή πήρε παραπάνω χτυπήματα στο ytb από τα τραγούδια του Μαζί θα λέμε ότι έκανε πορεία??Που στο κάτω κάτω λογικό είναι όταν βγάζει ένα κομμάτι να μπουν όλοι σε αυτό να πάρει παραπάνω χτυπήματα από τα κομμάτια που βγήκαν 16 νέα μαζί και μοιράζονταν οι προβολές..
ΥΓ:Mη πει κανείς το γνωστό δε το νοιάζει να παίξει γιατί το συγκεκριμένο κομμάτι για αυτό δημιουργήθηκε για να παίξει σε σταθμούς μαγαζιά κλπ και όσο δε παίζει αποτυχημένη θεωρείται η πορεία του...
ΥΓ:Mη πει κανείς το γνωστό δε το νοιάζει να παίξει γιατί το συγκεκριμένο κομμάτι για αυτό δημιουργήθηκε για να παίξει σε σταθμούς μαγαζιά κλπ και όσο δε παίζει αποτυχημένη θεωρείται η πορεία του...
- Scorpion86
Kάνεις ένα βασικό λάθος. Το τραγούδι επισήμως είναι του Βο, ο Νότης έχει φιλική συμμετοχή, το αν παίξει ή όχι στους σταθμούς δεν θα επηρεάσει τόσο πολύ τον Νότη, όσο τον Βο που το τρέχει και που το έχει σε διαδικασία να μπει στον δίσκο που θα βγάλει. Από κει και πέρα, το ότι ακόμα δεν έχει παίξει στο ραδιόφωνο, 20-25 μέρες μετά την κυκλοφορία του και έχει πιάσει τιςς τριπλάσιες προβολές από το -για παράδειγμα- ντουέτο του Βαρδή με τον Ρέμο, που παίζει στους σταθμούς, δείχνει πολλά...bebest έγραψε:Για ποία επίδοση λέτε ρε παιδιά πάει να κλείσει μήνα και δ έχει παίξει ακόμα σε Αθηναικό σταθμό, σε μαγαζιά δε το ακούω στα σόσιαλ μόνο οι φανς και οι σελίδες το βάζουν..Επειδή πήρε παραπάνω χτυπήματα στο ytb από τα τραγούδια του Μαζί θα λέμε ότι έκανε πορεία??Που στο κάτω κάτω λογικό είναι όταν βγάζει ένα κομμάτι να μπουν όλοι σε αυτό να πάρει παραπάνω χτυπήματα από τα κομμάτια που βγήκαν 16 νέα μαζί και μοιράζονταν οι προβολές..
Δεν υπάρχουν άτομα που δεν έχουν καταλάβει την αξία του. Γνωρίζουν πολύ καλά οι πάντες ποιος είναι ο Νότης Σφακιανάκης, εκτός από τα δεκαπεντάχρονα. Απλά βρίσκουν ευκαιρία να τον απαξιώσουν και επαγγελματικά με το πρόσχημα των δηλώσεων του. Κι ας είμαστε λίγο σοβαροί, το''Έχει να κάνει'' κάνει μια αξιοπρεπέστατη πορεία στο Youtube, αλλά δεν έχει γίνει και κανά σημείο αναφοράς, δεν πρόκειται και για κάποιο τραγούδι σταθμό άλλωστε, δεν είναι καν τραγούδι του Νότη. Ο Νότης χρειάζεται έναν πραγματικά μεγάλο δίσκο. Αυτό που ενοχλεί τους πολέμιους του Νότη είναι το γεγονός ότι παρά την συστηματική κι εντατική προσπάθεια απαξίωσης και χλευασμού των τελευταίων ειδικά χρόνων αυτός εξακολουθεί να εμφανίζεται σε μαγαζιά, να τα γεμίζει, και στην τελική να εκφράζει κι ένα κομμάτι κόσμου που συμφωνεί και με τις απόψεις του ή ορισμένες εξ αυτών.81argus έγραψε:Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του κόσμου τους έχει πονέσει η επίδοση του ''Έχει να κάνει'' διότι αυτό το ποσοστό του κόσμου θεωρούν τον Νότη τον αρσενικό Άντζελα Δημητρίου. Δηλαδή έναν τύπο που βγαίνει στα κανάλια και λέει βλακείες για να πουλήσει και να διαφημιστεί. Δυστυχώς που υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν έχουν καταλάβει ακόμα την αξία του αγνοόντας τι έχει προσφέρει στο ελληνικό τραγούδι και τι εξακολουθεί και θα εξακολουθεί να προσφέρει.Scorpion86 έγραψε:Επαφή Cobalt με Νότη. Δεν ξέρω εάν είχε αντικείμενο την απονομή ή έχουν σκοπό να ανανεώσουν την συνεργασία τους μαζί του, έστω και τώρα. Πάντως, δεν έχει περάσει απαρατήρητη η επίδοση του με το "Εχει να Κάνει", που έχει 650.000 χτυπήματα σε 25 μέρες.
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΤΟ ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ 14 ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ 4 ΘΕΣΗ..ΣΤΟ ΣΟΚ FM ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ 3 ΘΕΣΗ..ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ..ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΦΕΡΑ.ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ..ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΤΗ..
Συμφωνώ με τη λογική του ''οκ μάγκες μην τρελαινόμαστε κιόλας'', αλλά εσύ περιμένεις το εντελώς παράδοξο βρε bebest. Δεν πρόκειται να παίξει σε μεγάλους σταθμούς ο Νότης παρά μόνο όταν βγει μια επιτυχία που θα την επιβάλει ο κόσμος. Είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις ένα κομμάτι πάντως και ξέρουμε καλά τι καθυστέρηση υπάρχει στα κομμάτια του Νότη ως προς το να παίξουν, όσο παίξουν. Για κάποιο λόγο ορισμένοι πιστεύετε ότι αυτή η επίθεση και η προσπάθεια στιγματισμού και περιθωριοποίησης του Νότη από τα ΜΜΕ γίνεται για πλάκα ή επειδή ο Νότης πουλάει και γενικά για να γίνεται ντόρος. Το όλο θέμα έχει και πολιτικές προεκτάσεις και προφανώς και τα ραδιόφωνα που ανήκουν στα ίδια μέσα θα τηρήσουν την τακτική φίμωσης.bebest έγραψε:Για ποία επίδοση λέτε ρε παιδιά πάει να κλείσει μήνα και δ έχει παίξει ακόμα σε Αθηναικό σταθμό, σε μαγαζιά δε το ακούω στα σόσιαλ μόνο οι φανς και οι σελίδες το βάζουν..Επειδή πήρε παραπάνω χτυπήματα στο ytb από τα τραγούδια του Μαζί θα λέμε ότι έκανε πορεία??Που στο κάτω κάτω λογικό είναι όταν βγάζει ένα κομμάτι να μπουν όλοι σε αυτό να πάρει παραπάνω χτυπήματα από τα κομμάτια που βγήκαν 16 νέα μαζί και μοιράζονταν οι προβολές..
Στη Θεσσαλονικη παντως μια χαρα παιζει το τραγουδι απο ολους τους σταθμους και οχι μονο απο το κοσμοραδιο.Δε ξερω αν εχει να κανει και με την παρουσια του Νοτη στην πολη μας,γιατι ολοι ξερουμε πως οταν ενας τραγουδιστης εμφανιζεται σε μια πολη τα ραδιοφωνα παιζουν πιο συχνα τα τραγουδια του,παντως το τραγουδι ακουγεται.