Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Ειδα στο φβ καποιος ειπε οτι ειπε σπανια κομματια...εχετε ακουσει κατι;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

KeepNoting έγραψε:Ειδα στο φβ καποιος ειπε οτι ειπε σπανια κομματια...εχετε ακουσει κατι;
Αναλόγως τι εννοεί κανείς σπάνια. Είπε το Ανησυχώ για παράδειγμα. Όσα έχω βρει μέχρι τώρα είναι τα γνωστά Φως μου, Χαράματα,Δίνει τα φιλιά, Ένα γράμμα, Άκου βρε φίλε, Παράλληλα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

727.000 και συνεχίζουμε..Ωραίο κλιπάκι έκανε και στον Ρόκκο η Panik.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

jdarmody έγραψε:
KeepNoting έγραψε:Ειδα στο φβ καποιος ειπε οτι ειπε σπανια κομματια...εχετε ακουσει κατι;
Αναλόγως τι εννοεί κανείς σπάνια. Είπε το Ανησυχώ για παράδειγμα. Όσα έχω βρει μέχρι τώρα είναι τα γνωστά Φως μου, Χαράματα,Δίνει τα φιλιά, Ένα γράμμα, Άκου βρε φίλε, Παράλληλα.
μπορεις να ποσταρεις το "ενα γραμμα" ?
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

KeepNoting έγραψε:
jdarmody έγραψε:
μπορεις να ποσταρεις το "ενα γραμμα" ?
Εδώ το βρήκα:
https://www.facebook.com/gesthimani.mic ... =2&theater
giorgosvas06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgosvas06 »

είπε το πάρε με το φινάλε τις καρδιας και τα ναυάγια :thumbup:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Καλά προγραμματάρα έκανε χθες.
giorgosvas06 έγραψε:είπε το πάρε με το φινάλε τις καρδιας και τα ναυάγια :thumbup:
Έχεις βίντεο από Ναυάγια;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μπράβο Βίβιαν!! Και ''ζημιά''!!
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Έχω την εντύπωση πως χτες στην Πύλη είπε και τα Δυό βοριάδες, Μεσόγειος, Έρωτας είναι έρωτας. Έτσι είδα κάπου. Πάντα στην Θεσσαλονίκη έκανε καλύτερα προγράμματα απ' ότι στην Αθήνα. Όλοι το λένε αυτό.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:Έχω την εντύπωση πως χτες στην Πύλη είπε και τα Δυό βοριάδες, Μεσόγειος, Έρωτας είναι έρωτας. Έτσι είδα κάπου. Πάντα στην Θεσσαλονίκη έκανε καλύτερα προγράμματα απ' ότι στην Αθήνα. Όλοι το λένε αυτό.
Βασικά πάντα κάνει φοβερά προγράμματα τη χρονιά που δεν έχει βγάλει δίσκο γιατί μοιράζει ομοιόμορφα τα κομμάτια. Βοηθάει πολύ και όταν η έναρξη δεν είναι κοινωνικό κομμάτι όπως φέτος και πρόπερσι. Λέει και λίγα κοινωνικά. Καλά αν είπε κι αυτά που λες έκανε μυθικό πρόγραμμα.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Όλα αυτά τα τραγούδια τα είπε και στην Αθήνα φέτος! Τι καλύτερα προγράμματα κάνει στην Θεσσαλονίκη δεν καταλαβαίνω...
Που να έλεγε και κανένα Τι θέλω εγώ εδώ, Σιγανές ψιχάλες, Στη μέση του δρόμου...
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

johnytzitzi έγραψε:Όλα αυτά τα τραγούδια τα είπε και στην Αθήνα φέτος! Τι καλύτερα προγράμματα κάνει στην Θεσσαλονίκη δεν καταλαβαίνω...
Που να έλεγε και κανένα Τι θέλω εγώ εδώ, Σιγανές ψιχάλες, Στη μέση του δρόμου...
Καλύτερο πρόγραμμα σε σχέση με πέρυσι εννοώ εγώ πάντως, όχι σε σχέση με Αθήνα φέτος. Γιατί πάνω κάτω τα κομμάτια τα ίδια είναι. Αλλά αν έχει πει σε μια βραδιά Άκου βρε φίλε, Παράλληλα, Τσιγγανάκι, Δίνει τα φιλιά, Ένα γράμμα, Χαράματα, Φως μου, Ανησυχώ, Πάρε με, Δυο Βοριάδες, Μεσόγειο, Ναυάγια, Φινάλε της καρδιάς, Έρωτας είναι έρωτας κ.α. τι άλλο να θέλεις; Είναι και άλλη δυναμική να ξεκινάς με Γύφτισσα Μέρα, Μετανιώνω, Δώσε ένα τέλος. Ανάβει το κέφι αμέσως.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Το κομμάτι έπεσε από την 7η θέση στην 8η. Δεν βλέπω να ανεβαίνει πιο ψηλά. Τώρα θα αρχίσει η κάθοδος. Δεν βλέπω να το προωθείται παλιόπαιδα, βαρεθήκατε κιόλας; Για να βλέπω να το ανεβάζουμε κορυφή, νευριάζετε παλιόπαιδα. Ήδη αύριο θα έπρεπε να πιάναμε το εκατομμύριο κι έχουμε κολλήσει ακόμα στις 700. Όταν ένα κομμάτι μέσα σ' ένα μήνα δεν πιάσει το εκατομμύριο αρχίζει να πέφτει. Μας πέρασε ο Τσαλίκης που βγήκε μια εβδομάδα μετά και με κανονικές προβολές.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

81argus έγραψε:Το κομμάτι έπεσε από την 7η θέση στην 8η. Δεν βλέπω να ανεβαίνει πιο ψηλά. Τώρα θα αρχίσει η κάθοδος. Δεν βλέπω να το προωθείται παλιόπαιδα, βαρεθήκατε κιόλας; Για να βλέπω να το ανεβάζουμε κορυφή, νευριάζετε παλιόπαιδα. Ήδη αύριο θα έπρεπε να πιάναμε το εκατομμύριο κι έχουμε κολλήσει ακόμα στις 700. Όταν ένα κομμάτι μέσα σ' ένα μήνα δεν πιάσει το εκατομμύριο αρχίζει να πέφτει. Μας πέρασε ο Τσαλίκης που βγήκε μια εβδομάδα μετά και με κανονικές προβολές.
Ναι αλλά του απόλυτου τίποτα της ελληνικής μουσικής -του Τσαλίκη- το παίζουν το κομμάτι στο ραδιόφωνο. Αν παίξει λίγο και του Νότη στους "μεγάλους" αθηναικούς σταθμούς τότε θα εκτοξευτεί το κομμάτι.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
81argus έγραψε:Το κομμάτι έπεσε από την 7η θέση στην 8η. Δεν βλέπω να ανεβαίνει πιο ψηλά. Τώρα θα αρχίσει η κάθοδος. Δεν βλέπω να το προωθείται παλιόπαιδα, βαρεθήκατε κιόλας; Για να βλέπω να το ανεβάζουμε κορυφή, νευριάζετε παλιόπαιδα. Ήδη αύριο θα έπρεπε να πιάναμε το εκατομμύριο κι έχουμε κολλήσει ακόμα στις 700. Όταν ένα κομμάτι μέσα σ' ένα μήνα δεν πιάσει το εκατομμύριο αρχίζει να πέφτει. Μας πέρασε ο Τσαλίκης που βγήκε μια εβδομάδα μετά και με κανονικές προβολές.
Ναι αλλά του απόλυτου τίποτα της ελληνικής μουσικής -του Τσαλίκη- το παίζουν το κομμάτι στο ραδιόφωνο. Αν παίξει λίγο και του Νότη στους "μεγάλους" αθηναικούς σταθμούς τότε θα εκτοξευτεί το κομμάτι.
Καλά τι συγκρίνετε τώρα. Κλασικό χορευτικό του Τσαλίκη παίζει και στα μαγαζιά (το σημαντικότερο), αν παίζει και στα ραδιόφωνα λογικό να έχει μεγαλύτερη φόρα από το Έχει να κάνει. Μια χαρά πάει το κομμάτι. Και κατά τη γνώμη μου για τόσο είναι, μην τρελαινόμαστε κιόλας με τα views. Σε μια βδομάδα πάνω-κάτω θα έχει πιάσει και το εκατομμύριο.
giorgosvas06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgosvas06 »

και το κι αν με βρείς χθες ..

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πάντως, λέμε για τον Νότη, όμως βλέπεις κι άλλα παραδείγματα. Η Μinos EMI έπεσε πάνω στον Τερζή, τον προμόταρε δυναμικά και πουθενά ο Πασχάλης στο ραδιοφωνικό airplay. Είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που μπορούν δισκογραφικά να μπουν στην ίδια ζυγαριά με Νότη. Ούτε προκάλεσε ποτέ με δηλώσεις, ούτε έγινε εχθρικός απέναντι στα ΜΜΕ, κι όμως δεν παίζει. Δεν είναι κάνας τρομερός δίσκος που έβγαλε, όμως υπάρχουν 2-3 κομμάτια που είναι έτη φωτός καλυτερα από Στανηδες, Πετρέληδες, Φουρέιρες, Κιάμους, Βρεττούς και κομμάτια που δεν είναι τόσο βαριά λαικά για να πεις ότι δεν θα παίξουν στους...μοδάτους σταθμούς!
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Αυτη την στιγμη ομως προωθουν ζειμπεκικο αρα δεν θα το παιξει κανενας εκτος απο τον derti. Μονο αν προωθησουν καμια ρουμπα μπορει να παιξει και στους αλλους σταθμους.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Πάντως, λέμε για τον Νότη, όμως βλέπεις κι άλλα παραδείγματα. Η Μinos EMI έπεσε πάνω στον Τερζή, τον προμόταρε δυναμικά και πουθενά ο Πασχάλης στο ραδιοφωνικό airplay. Είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που μπορούν δισκογραφικά να μπουν στην ίδια ζυγαριά με Νότη. Ούτε προκάλεσε ποτέ με δηλώσεις, ούτε έγινε εχθρικός απέναντι στα ΜΜΕ, κι όμως δεν παίζει. Δεν είναι κάνας τρομερός δίσκος που έβγαλε, όμως υπάρχουν 2-3 κομμάτια που είναι έτη φωτός καλυτερα από Στανηδες, Πετρέληδες, Φουρέιρες, Κιάμους, Βρεττούς και κομμάτια που δεν είναι τόσο βαριά λαικά για να πεις ότι δεν θα παίξουν στους...μοδάτους σταθμούς!
Καλά ας είμαστε και λίγο σοβαροί, ποιος σοβαρός άνθρωπος ασχολείται με το airplay; Παίζουν συγκεκριμένοι τραγουδιστές και συγκεκριμένα τραγούδια. Πρέπει να είσαι αφελής (γενικά μιλάω) για να νομίζεις ότι θα παίξει ο Νότης στα συγκεκριμένα ραδιόφωνα. Εδώ φτάσαμε να παραπονιόμαστε γιατί το κομμάτι του Βο θα κάνει 800.000 views στον ένα μήνα και όχι 1.000.000 συν. Μην περιμένετε πράγματα από το Νότη που εκ των πραγμάτων είναι αδύνατα.
Απάντηση