Και γω ήμουν της ίδιας άποψης, αλλά από την άλλη το ζεϊμπέκικο του Πλούταρχου μια χαρά έπαιξε σε όλα τα ραδιόφωνα...SFAKattack10 έγραψε:Αυτη την στιγμη ομως προωθουν ζειμπεκικο αρα δεν θα το παιξει κανενας εκτος απο τον derti. Μονο αν προωθησουν καμια ρουμπα μπορει να παιξει και στους αλλους σταθμους.
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- SFAKattack10
Ε ναι κατι τετοια δειχνουν οτι αν κανεις τα καταλληλα παιζεις παντου.
Δε συγκρίνονται του Πλούταρχου ήταν ζεμπέκικο με σύγχρονο ήχο που έφερνε σε 6αρι και βασικά ήταν Πλούταρχος-Φοίβος ότι πρέπει δηλαδή για τα ραδιόφωνα..Τώρα Παπαδόπουλος-Τερζής με ζεμπέκικο παλιάς κοπης μη περιμένετε να παίξει εκτός από ντερτι..Θα φανεί στα επόμενα σινγκλ αν θα παίξει στο come back ο Πασχάλης..Γενικά έχει καιρό να ακουστεί μεγάλο ζεμπέκικο και από τον Νότη αλλά και από οποιοδήποτε άλλο τραγουδιστή..
Δυστυχώς τα ζεϊμπέκικα όπως το πάνε, πάνε να τα καταργήσουν. Βλέπεις κλασσικούς λαϊκούς τραγουδιστές που πάντα έβαζαν ζεϊμπέκικα στους δίσκους τους και τώρα πια δεν βάζουν κανένα, όπως ο προηγούμενος δίσκος του Πλούταρχου. Ακόμα κι αυτοί που βάζουν τους θεωρεί ο κόσμος ξεπερασμένους και μιας άλλης δεκαετίας. Εδώ που τα λέμε και ο Νότης ειδικά στις εμφανίσεις του στην Αθήνα έχει 2-3 ίδια που λέει κάθε φορά κι αυτά από τα μέτρια του. Δισκογραφικά το τελευταίο μεγάλο ζεϊμπέκικο που είχε πει για μένα ήταν το "Παρ' τον δρόμο" πλην των "Μα εγώ είμαι Έλληνας" , "Ήταν τρελός" και "Τα κλεμμένα" που έχουν κοινωνικό στίχο. Αξιόλογα ζεϊμπέκικα ήταν τα "Δεν υπάρχεις", "Το τελευταίο σ' αγαπώ", "Δεν είσαι εντάξει", "Φτερά γυρεύω", "Μην με ρωτάτε" και "Εγώ και η μοναξιά" αλλά όλα αδικήθηκαν από τις ενορχηστρώσεις του Βλάχου.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Ξεπέρασε τις 800.00 προβολές το 'Εχει να κάνει σε ένα μήνα
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
- KeepNoting
- Scorpion86
Eξελίξεις θα υπάρχουν μετά το τέλος των εμφανίσεων στην Πύλη Αξιού, όταν και θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού αναμεσα σε Νοτη-Παολα-Μπερτάκη. Ηδη υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στα δεδομένα. Δεν χάλασε το σχήμα, απλά μπήκαν κάποια άλλα δεδομένα στο τραπέζι, όπως π.χ. ότι ο Νότης θέλει Αποστολία Ζώη και όχι Φουρέιρα για 3ο όνομα.KeepNoting έγραψε:Γιατι τοσο νεκρα ρε παιδια;
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Scorpion από περιέργεια ρωτάω κάθεσαι και ψάχνεις τις πιο άσχημες φωτογραφίες του Νότη για αβαταρ;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- SFAKattack10
Ειπα και γω τοσο αψηφιστα θα το παρει το πραγμα? Καλυτερα να ειναι η Ζωη 3ο ονομα.Scorpion86 έγραψε:Δεν χάλασε το σχήμα, απλά μπήκαν κάποια άλλα δεδομένα στο τραπέζι, όπως π.χ. ότι ο Νότης θέλει Αποστολία Ζώη και όχι Φουρέιρα για 3ο όνομα.
ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 6 ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ YouTube...
- Scorpion86
Ενδεικτικό ότι μόλις του είπαν του Νότη για Φουρέιρα, ρώτησε "ποια είναι αυτή;"...SFAKattack10 έγραψε:Ειπα και γω τοσο αψηφιστα θα το παρει το πραγμα? Καλυτερα να ειναι η Ζωη 3ο ονομα.Scorpion86 έγραψε:Δεν χάλασε το σχήμα, απλά μπήκαν κάποια άλλα δεδομένα στο τραπέζι, όπως π.χ. ότι ο Νότης θέλει Αποστολία Ζώη και όχι Φουρέιρα για 3ο όνομα.

- Scorpion86
Βασίλης Καρράς και Νίκος Βουρλιώτης στην Πύλη...
-
Ο Νίκος με την Όλγα και τον Αλέξανδρο ήταν και την περασμένη εβδομάδα!
Όσον αφορά τον επόμενο χειμώνα ανακοινώσεις λογικά θα γίνουν μετά το τέλος του καλοκαιριού.
Ο Νότης θα είναι 100% το χειμώνα στο Teatro!
Όλα τα υπόλοιπα μάλλον δεν θα κλειδώσουν πριν το Σεπτέμβριο.
Οι εμφανίσεις θα αρχίσουν στην καλύτερη των περιπτώσεων το Νοέμβριο!
Όσον αφορά τον επόμενο χειμώνα ανακοινώσεις λογικά θα γίνουν μετά το τέλος του καλοκαιριού.
Ο Νότης θα είναι 100% το χειμώνα στο Teatro!
Όλα τα υπόλοιπα μάλλον δεν θα κλειδώσουν πριν το Σεπτέμβριο.
Οι εμφανίσεις θα αρχίσουν στην καλύτερη των περιπτώσεων το Νοέμβριο!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Καρράς;; Βουρλιώτης μόνιμος θαμώνας. Δυνατός και χθες.Scorpion86 έγραψε:Βασίλης Καρράς και Νίκος Βουρλιώτης στην Πύλη...
Μην πλησιάζεις από χθες.
https://www.facebook.com/maria.nikolaid ... =2&theater
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Σάβ Μάιος 21, 2016 12:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Γιατράς-Χρυσοβέργης. Έχουν δώσει και στον κάθε τυχάρπαστο αυτοί οι δυο τελικά, μήπως και κάνουν καμιά επιτυχία. ''Εγώ τραγούδαγα'' version.
Συμφωνώ, ειδικά τώρα που επανήλθε λίγο στα πράγματα η Αποστολία είναι μια χαρά επιλογή. Η Φουρέιρα είναι ξεκάθαρα εκτός λογικής και αισθητικής Νότη.SFAKattack10 έγραψε:Ειπα και γω τοσο αψηφιστα θα το παρει το πραγμα? Καλυτερα να ειναι η Ζωη 3ο ονομα.Scorpion86 έγραψε:Δεν χάλασε το σχήμα, απλά μπήκαν κάποια άλλα δεδομένα στο τραπέζι, όπως π.χ. ότι ο Νότης θέλει Αποστολία Ζώη και όχι Φουρέιρα για 3ο όνομα.
Φισκα εχθες το μαγαζι,μονο μερικα τραπεζια πανω και πισω ηταν αδεια.Οντως ο Βασιλης Καρρας ηταν παρων,τον οποιο χαιρετησε ο Νοτης λιγο πριν πει τα "κλεμμενα".Το προγραμμα χωρις εκπληξεις,δεν ειπε καποιο που εχει να πει καιρο..
- Scorpion86
O Γιατράς επειδή κατάλαβε τι μαλακίες είπε, όταν πρωτοέκραξε τον Νότη, την δεύτερη φορά που τοποθετήθηκε προ μηνός, είχε χαμηλώσει κάπως τους τόνους. Γιατί είχε φάει χοντρό κράξιμο από τον κόσμο και κατάλαβε ότι εάν θέλει να προσεγγίσει ξανά τον Νότη για κομμάτι θα πρέπει να ηρεμήσει...jdarmody έγραψε:Γιατράς-Χρυσοβέργης. Έχουν δώσει και στον κάθε τυχάρπαστο αυτοί οι δυο τελικά, μήπως και κάνουν καμιά επιτυχία. ''Εγώ τραγούδαγα'' version.