Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:O Γιατράς επειδή κατάλαβε τι μαλακίες είπε, όταν πρωτοέκραξε τον Νότη, την δεύτερη φορά που τοποθετήθηκε προ μηνός, είχε χαμηλώσει κάπως τους τόνους. Γιατί είχε φάει χοντρό κράξιμο από τον κόσμο και κατάλαβε ότι εάν θέλει να προσεγγίσει ξανά τον Νότη για κομμάτι θα πρέπει να ηρεμήσει...
Πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να τον προσεγγίσει ξανά; Δε νομίζω...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Σημερα πετυχα πρωτη φορα στον Ρυθμο το "Εχει να κανει" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Τελικά δεν ήμουν ο μόνος που κατάλαβε με το πρώτο άκουσμα πως το τραγούδι των Χρυσοβέργη - Γιατρά που έγραψαν στον Αργυρό είναι σαν να ακούς τραγούδι της Βιτάλη; Το κατάλαβαν πολλοί :lol:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:Τελικά δεν ήμουν ο μόνος που κατάλαβε με το πρώτο άκουσμα πως το τραγούδι των Χρυσοβέργη - Γιατρά που έγραψαν στον Αργυρό είναι σαν να ακούς τραγούδι της Βιτάλη; Το κατάλαβαν πολλοί :lol:
Ε καλά ναι είναι προφανές! :lol: Ωραίο τραγουδάκι πάντως.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Ενδεικτικό ότι μόλις του είπαν του Νότη για Φουρέιρα, ρώτησε "ποια είναι αυτή;"... :hysterical:
Σε μια απονομη που ειχε κανει με το θεμα πριν 6 - 7 χρονια ειχε παει και η Φουρειρα τοτε που ηταν και αυτη στην universal, για τοτε καλη θα ηταν τωρα παμε γι αλλα.
jdarmody έγραψε: Πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να τον προσεγγίσει ξανά; Δε νομίζω...
Πιο πιθανο ειναι να τον προσεγγισει αυτος παρα ο Νοτης.
KeepNoting έγραψε:Σημερα πετυχα πρωτη φορα στον Ρυθμο το "Εχει να κανει" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πως και ετσι? :biggrin:
jdarmody έγραψε:
81argus έγραψε:Τελικά δεν ήμουν ο μόνος που κατάλαβε με το πρώτο άκουσμα πως το τραγούδι των Χρυσοβέργη - Γιατρά που έγραψαν στον Αργυρό είναι σαν να ακούς τραγούδι της Βιτάλη; Το κατάλαβαν πολλοί :lol:
Ε καλά ναι είναι προφανές! :lol: Ωραίο τραγουδάκι πάντως.
Καλο αλλα το ρεφρεν θα ηθελα να ειναι πιο "πλουσιο" .
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Ένα πολύ πιθανό σενάριο την θέλει να εμφανιστεί από τα τέλη Οκτώβρη στην πίστα του «Teatro» με τον Νότη Σφακιανάκη ωστόσο η συνεργασία δεν έχει ακόμη «κλειδώσει» και εξετάζονται και άλλες εναλλακτικές.
http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... %BD%CE%AC/
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εικόνα
Εικόνα
christos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από christos »

Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Πολύ νωρίς για σχήμα του χειμώνα παιδιά πιστεύω θα αλλάξουν πολλά δεδομένα κλασσικά μέχρι να καταλήξει...Καλύτερα να ασχολήθουμε με τα τωρινά δεδομένα Πύλη αξιου με τη πορεία του έχει να κάνει δίσκο κλπ...Πχ βλέπω την ερμηνεία στο για σενανε φοβάμαι από χθες έμεινα άγαλμα αλλά και σε άλλα κομμάτια πολύ δυνατός... :thumbup: ..Επίσης μααν άρχισε και ρυθμο και λάμψη πιστεύω θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι να παίζουν το έχει να κάνει..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

bebest έγραψε:Πολύ νωρίς για σχήμα του χειμώνα παιδιά πιστεύω θα αλλάξουν πολλά δεδομένα κλασσικά μέχρι να καταλήξει...Καλύτερα να ασχολήθουμε με τα τωρινά δεδομένα Πύλη αξιου με τη πορεία του έχει να κάνει δίσκο κλπ...Πχ βλέπω την ερμηνεία στο για σενανε φοβάμαι από χθες έμεινα άγαλμα αλλά και σε άλλα κομμάτια πολύ δυνατός... :thumbup: ..Επίσης μααν άρχισε και ρυθμο και λάμψη πιστεύω θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι να παίζουν το έχει να κάνει..
Αυτό που έγραψες, μπορεί να ίσχυε μέχρι πέρσι, όχι πλέον. Πολύ απλά διότι πλέον ο Νότης έχοντας συνεργασία με Μπερτάκη τα κάνει όλα πιο οργανωμένα, πιο έγκαιρα και κυρίως με πλάνο. Τώρα τι εννοείς πολλά θα αλλάξουν όταν έχει αποφασιστεί το σχήμα να είναι Νότης-Παολα στο Teatro δεν ξέρω. Γι' αυτό το λόγο έχουν γίνει και 3 ραντεβού στα οποία έχει οριστικοποιηθεί το 70-80% των προυποθέσεων λειτουργίας του σχήματος. Και θα γίνει ένα ακόμα, στο οποίο θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρεις που είναι:
1. Το 3ο όνομα του σχήματος, με τον Νοτη να θέλει Ζώη και την επιχείρηση να θέλει Φουρέιρα.
2. Η τιμή της φιάλης, με τον Νότη να θέλει 160 ευρώ και την επιχείρηση στα 190.
3. Η ημερομηνία έναρξης, με τον Νότη να θέλει τέλη Οκτώβρη-αρχές Νοέμβρη και την επιχείρηση να θέλει μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου.
Κατά τα άλλα έχουν συμφωνήσει και στα χρήματα και στους χρόνους και μένουν οι λεπτομέρειες, οπότε αυτό το "ιστεύω θα αλλάξουν πολλά δεδομένα", δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα, εκτός κι αν παρουσιαστεί η ΠΑολα στο επόμενο ραντεβού και ζητήσει παραπάνω λεφτά και χρήματα, κάτι που δεν φαίνεται λογικό, αφού έχουν συμφωνήσει ήδη σε συγκεκριμένα πράγματα. Αυτά που ξέρατε από το 2011 μέχρι και το 2015, τον Νότη να κάνει διακοπές 5 μήνες και τελευταία στιγμή να κλείνει σχήμα να τα ξεχάσετε. Τρανό παράδειγμα ότι μετά από χρόνια ο Νότης συζητά χειμερινό σχήμα, μήνες πριν... Πλέον, από πίσω βρίσκεται ο Μπερτάκης με τον Γκόγκο και δεν τον αφήνουν σε χλωρό κλαρί. Και να σου πω κατι, του Νότη του αρέσει αυτό το ενδιαφέρον. Εχει ξανανιώσει...

Υ.Γ.: Για να δούμε τελικά εάν θα πάρει παράταση το σχήμα στην Πύλη. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αυτό...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Στο YFSF θα βαλουν ενα κοριτσακι με το ονομα Josephine να κανει τον Νοτη. Γιατι δεν βαζανε τον Βαλαντη που τοσα χρονια τον εκανε καλα? :biggrin:
Scorpion86 έγραψε: 2. Η τιμή της φιάλης, με τον Νότη να θέλει 160 ευρώ και την επιχείρηση στα 190.
190 ?? Δεν την ειχε βαλει τοσα και τοσα χρονια και θα του το επιβαλλουν τωρα?
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Στο YFSF θα βαλουν ενα κοριτσακι με το ονομα Josephine να κανει τον Νοτη.
Δεύτερη φορά που θα τον μιμηθούν σε αυτό το σόου. Την πρώτη ήταν ο Νικος Γκάνος...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Scorpion86 έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:Στο YFSF θα βαλουν ενα κοριτσακι με το ονομα Josephine να κανει τον Νοτη.
Δεύτερη φορά που θα τον μιμηθούν σε αυτό το σόου. Την πρώτη ήταν ο Νικος Γκάνος...
Xαχαχαχ μόλις είδα το απόσπασμα στο ίντερνετ.Που να πάει η κακομοίρα.Ο Βαλάντης θα έφερνε φυσιογνωμικά και θα το πάλευε στην φωνή τουλάχιστον.Θα ρίξουμε τρελό γέλιο.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

O Μπερτακης τι παει να κανει?Να καλυψει τη χασουρα απο τον Παντελιδη?Τι 190 ρε παιδια?Ειμαστε σοβαροι?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Gshore έγραψε:O Μπερτακης τι παει να κανει?Να καλυψει τη χασουρα απο τον Παντελιδη?Τι 190 ρε παιδια?Ειμαστε σοβαροι?
Μην τους παρεξηγείς. Σε τέτοια ποσά έχει συνηθίσει το Teatro, γιατί να μην το συνεχίσει έχοντας μάλιστα ως δέλεαρ το πιο εμπορικό δίδυμο του χειμώνα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Gshore έγραψε:O Μπερτακης τι παει να κανει?Να καλυψει τη χασουρα απο τον Παντελιδη?Τι 190 ρε παιδια?Ειμαστε σοβαροι?
Καλά μεταξύ μας μια σχετική χασούρα την έπαθε φέτος. Εκεί που πήγαινε για δυνατό σχήμα στη Φαντασία ξέμεινε με τον Αργυρό, ενώ και στο Teatro με φοιτητικά το έτρεξε από την αρχή σχεδόν. Νομίζω πάντως ότι τόσο έχει η σπέσιαλ φιάλη στα μεγάλα μαγαζιά. Σου λέει θα έχω και το σχήμα της χρονιάς. Βέβαια εγώ δεν τα παίρνω και ως δεδομένα αυτά που γράφονται. Είναι για παράδειγμα δυνατόν να θέλει να ξεκινήσει το σχήμα από Σεπτέμβριο; Ποιος ξεκινάει Σεπτέμβριο. Έχουμε δρόμο μέχρι να κλείσει το σχήμα.
81argus

ilias16 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Xαχαχαχ μόλις είδα το απόσπασμα στο ίντερνετ.Που να πάει η κακομοίρα.Ο Βαλάντης θα έφερνε φυσιογνωμικά και θα το πάλευε στην φωνή τουλάχιστον.Θα ρίξουμε τρελό γέλιο.
Ο Βαλάντης μετά το κράξιμο που έριξε στον Νότη δεν θα τον αφήναν σε ησυχία οι νοτικοί. Επίσης είναι πολύ ψηλός για Νότη όπως και το κοριτσάκι που θα τον κάνει είναι ψηλό αν και δεν προσπαθεί ποτέ να κάνει φωνές, τραγουδάει πάντα με την δικιά της φωνή. Πιστεύω μόνο η Αποστολία θα μπορούσε να προσεγγίσει κάποια στοιχεία.
81argus

Άσχετο άκουσα το καινούριο της Θεοδωρίδου. Τι κομματάρες γράφει ο Σαμπάνης ρε παιδιά; Μου θύμισε λίγο γύφτισσα μέρα. Πότε θα γράψει στον δικό μας κανένα κομμάτι;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:
ilias16 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Ο Βαλάντης μετά το κράξιμο που έριξε στον Νότη δεν θα τον αφήναν σε ησυχία οι νοτικοί. Επίσης είναι πολύ ψηλός για Νότη όπως και το κοριτσάκι που θα τον κάνει είναι ψηλό αν και δεν προσπαθεί ποτέ να κάνει φωνές, τραγουδάει πάντα με την δικιά της φωνή. Πιστεύω μόνο η Αποστολία θα μπορούσε να προσεγγίσει κάποια στοιχεία.
Βασικά πάντα είναι αποτυχημένες τέτοιου είδους μιμήσεις σχετικά με το Νότη, πρώτον γιατί δεν έχει κάποιο χτυπητό ερμηνευτικό γνώρισμα για να το μιμηθείς ή να το ψιλοσατιρίσεις, δεύτερον γιατί δεν μπορούν να πιάσουν τη φωνή και τρίτον και κυριότερο ότι ακριβώς εξαιτίας των παραπάνω ουσιαστικά τον παρουσιάζουν ως ένα βαρύμαγκα που μασάει τσίχλα. Ερμηνεύει λιτά κι απέριττα ο Νότης. Είναι σαν να θέλεις να σατιρίσεις ας πούμε τον Μητροπάνο. Οπότε μένουν μόνο τα περαιτέρω, εμφανισιακά κλπ.
Απάντηση