Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
johnytzitzi

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:Εχουν αρχισει και γραφουν οτι η Παολα θα ειναι με τον Οικονομοπουλο. Που χαλασε τελικα το σχημα?
Κανένα σχήμα δεν έχει χαλάσει, προς το παρόν...
Εμαθε η δημοσιογράφος του tralala ότι η Πάολα μιλάει και με Παπαγεωργίου για το FEVER και έγραψε ένα αστείο ρεπορτάζ, το οποίο είχε τίτλο "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Πάολα με τον Οικονομόπουλο?".
Εκ των πραγμάτων όταν γράφεις αποκλειστικό βαζοντας ερώτηση είναι το λιγότερο αστείο. Τι έχεις αποκλειστικό? Τις φήμες? Επιπλέον, μέσα στο κείμενο δεν υπήρχε ούτε ένα στοιχείο, μόνο "ακούγεται έντονα", "φήμες λένε"...."μου είπε ο μπακάλης της γειτονιάς" κλπ. Πραγματικά τέτοια κατάντια δεν την περίμενα από τέτοιο σαιτ. Να κάνει κείμενο βασισμένο σε 4 αράδες φημών. Φαίνεται για τα κλικ γίνονται όλα πλέον. Βάζω πιασάρικο τίτλο και μαζεύω χτυπήματα.
Μην το κουράζουμε το θέμα. Οπως έγραψα και πριν από μέρες, εξελίξεις για το Teatro θα υπάρξουν μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων στην Πύλη Αξιού, όταν θα ξανασυναντηθούν οι τρεις πλευρές (Νότης-σύζυγος Πάολα-Μπερτάκης).
Τέλος, μην νομίζετε ότι ο Μπερτάκης που έχει αδερφική σχέση με την Πάολα, θα την αφήσει τόσο εύκολα να πάει στον Παπαγεωργίου.
Πάντως το αναδημοσίευσε το άρθρο και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των κέντρων Fever και ΘΕΑ.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

johnytzitzi έγραψε: Πάντως το αναδημοσίευσε το άρθρο και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των κέντρων Fever και ΘΕΑ.
Λογικό από την στιγμή που εκείνη έδωσε την πληροφορία "Μιλάμε και με Πάολα".
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Effie7 έγραψε:Τελικα για το ribas τι ισχυει? Ειπε ο γουνενιδης οτι θα ανοιξει τον ιουλιο
Ο Γουμενιδης ειχε γραψει οτι και καλα θα ανοιξει και καθε βδομαδα θα τραγουδαει και διαφορετικος τραγουδιστης, κατι σαν συναυλια δηλαδη. Μπορει να γινει κατι τετοιο με τους αλλους τραγουδιστες αλλα δεν θεωρω οτι θα το κανει ο Νοτης γιατι ακομα και μια συναυλια την προετοιμαζει μηνες πριν. Μεχρι τωτα τα νεα ειναι συναυλια στην Κυπρο και μετα διακοπες.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:
Effie7 έγραψε:Τελικα για το ribas τι ισχυει? Ειπε ο γουνενιδης οτι θα ανοιξει τον ιουλιο
Ο Γουμενιδης ειχε γραψει οτι και καλα θα ανοιξει και καθε βδομαδα θα τραγουδαει και διαφορετικος τραγουδιστης, κατι σαν συναυλια δηλαδη. Μπορει να γινει κατι τετοιο με τους αλλους τραγουδιστες αλλα δεν θεωρω οτι θα το κανει ο Νοτης γιατι ακομα και μια συναυλια την προετοιμαζει μηνες πριν. Μεχρι τωτα τα νεα ειναι συναυλια στην Κυπρο και μετα διακοπες.
Σαν το Dream City θέλουν να το κάνουν. Κάιε εβδομάδα και ένας guest τραγουδιστής. Δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί καν ο Νότης.
christos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από christos »

Ξεπέρασε τις 1.200.000 προβολές το "Έχει να κάνει"
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Κομματάρα...Να ζήσουν τα παιδιά...
https://www.instagram.com/p/BGKbAgQyuJT ... fakianakis
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Πέμπτο τραγούδι σήμερα το "Ανησυχώ".
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μέχρι και ο Γονίδης άρχισε να παίζει στο ραδιόφωνο.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:Μέχρι και ο Γονίδης άρχισε να παίζει στο ραδιόφωνο.
Heaven rules..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:Πέμπτο τραγούδι σήμερα το "Ανησυχώ".
Ποιο "Ανησυχώ"? Εδώ είπε το "Ενα με τη Νύχτα"... :surprised:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εντάξει αν και όχι τόσο συχνά, τα λέει και τα δυο κατά καιρούς.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Εντάξει αν και όχι τόσο συχνά, τα λέει και τα δυο κατά καιρούς.
Ποτέ δεν το έχω πετύχει live το 2ο. :smile:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Απόψε τελικά το φινάλε στην Πύλη Αξιού. Παρότι ο ίδιος ο Νότης είχε ανακοινώσει 11/06 στο μαγαζί, λόγω περιορισμένων κρατήσεων αποφάσισαν να το ολοκληρώσουν απόψε.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Απόψε τελικά το φινάλε στην Πύλη Αξιού. Παρότι ο ίδιος ο Νότης είχε ανακοινώσει 11/06 στο μαγαζί, λόγω περιορισμένων κρατήσεων αποφάσισαν να το ολοκληρώσουν απόψε.
Απολύτως λογικό και φυσιολογικό. Δεν είναι και για παραπάνω εμφανίσεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Δεν προλαβα να παω φετος...πφφφ... :sad: :sad: :sad:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Θα υπάρξουν γρηγορότερα εξελίξεις για το θέμα με το Teatro. Ο μεν Οικονομόπουλος έλεγε στην Κύπρο ότι θα είναι σίγουρα στο Fever και μία από τις τραγουδίστριες που συζητά είναι η Πάολα. Ο Νότης χθες έλεγε στο τιμ του, τον Σεπτέμβριο θα αρχίσουμε πρόβες γιατί το σχήμα στο Teatro θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Τέσπα, εκκρεμεί το τρίτο ραντεβού ανάμεσα σε Νότη-Πάολα-Μπερτάκη για να διευθετηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες. Αν δεν ξεπεραστούν τότε θα αναζητηθεί άλλο σχήμα για το Teatro. Πάντως, βασικότερο πρόβλημα είναι οι τιμές της φιάλης. Το μαγαζί για να ανταπεξέλθει στο Νότης-Πάολα θέλει 190-200 ευρώ το μπουκάλι και ο Νότης θέλει 160-170. Ισως τα βρουν στα 180. Και το άλλο είναι η ημερομηνία. Εκεί πιο εύκολα θα βρεθεί λύση. Γιατί αρχικά ο Μπερτάκης ήθελε Σεπτέμβρη, ο Νότης Νοέμβριο, όμως ο Νότης πλέον υποχώρησε στον Οκτώβριο και ο Μπερτάκης κι αυτος για Οκτώβριο. Εγιναν συζητήσεις μεταξύ των δύο στην Πύλη και φαίνεται να τα βρίσκουν κάπου στην μέση. Μέσα στο 2ο δεκαήμερο του Οκτώβρη.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εγώ έχω δύο βασικές απορίες. Λέμε ότι ο Νότης θα είναι σίγουρα στο Teatro, δηλαδή αν δεν γίνει το σχήμα ο Μπερτάκης προτιμά να χάσει την Πάολα και να μείνει με Νότη; Και δεύτερον όσον αφορά την τιμή της φιάλης μόνο ο Νότης διαφωνεί; Επίσης όπως βλέπετε ο Νότης υποχωρεί σε όλα τελικά, αν και τον παρουσιάζετε ως αδιάλλακτο. Είναι προφανές ότι δεν έχει τη διαπραγματευτική ισχύ άλλων χρόνων και καλά κάνει.
christos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από christos »

Scorpion86 έγραψε:
johnytzitzi έγραψε:Πέμπτο τραγούδι σήμερα το "Ανησυχώ".
Ποιο "Ανησυχώ"? Εδώ είπε το "Ενα με τη Νύχτα"... :surprised:
Το "Ενα με τη Νύχτα" το είπε αρκετά φέτος ενώ το ανησυχώ προσωπικά το άκουσα μια φορά..
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Εγώ έχω δύο βασικές απορίες. Λέμε ότι ο Νότης θα είναι σίγουρα στο Teatro, δηλαδή αν δεν γίνει το σχήμα ο Μπερτάκης προτιμά να χάσει την Πάολα και να μείνει με Νότη; Και δεύτερον όσον αφορά την τιμή της φιάλης μόνο ο Νότης διαφωνεί; Επίσης όπως βλέπετε ο Νότης υποχωρεί σε όλα τελικά, αν και τον παρουσιάζετε ως αδιάλλακτο. Είναι προφανές ότι δεν έχει τη διαπραγματευτική ισχύ άλλων χρόνων και καλά κάνει.
Eξαρτάται πως εννοείς πιο διαλλακτικό, όταν όλα αυτά τα θέματα με την φιάλη έχουν προκύψει επειδή δεν ρίχνει το κασέ του ο ίδιος και το έχει στα ύψη. Λογικό ο επιχειρηματίας να μην θέλει να μπει μέσα. Και όταν αντίστοιχα για τον χρόνο που θα έχει και η Πάολα έχει αλμυρό κασέ τότε τι να κάνει ο Μπερτάκης? Ο Νότης δεν υποχώρησε ούτε στους χρόνους, ούτε στο κασέ του, ούτε στο μπαλέτο, ούτε στην τιμή φιάλης, ούτε και στην απαίτηση του για 3ο όνομα, μία μικρή υποχώρηση έκανε στην ημερομηνία και αυτό γιατί συμφώνησε να εμφανιστεί φέτος στο Teatro ανεξαρτήτως παρτενέρ. Ο Μπερτάκης έχει αποφασίσει να πορευτεί με πρώτο όνομα τον Νότη. Αλλωστε, και στο Νότης-Πάολα ο Νότης είναι το βαρύ όνομα του Μπερτάκη. Βάλε την Πάολα με τον Αργυρό, το ίδιο γκελ θα κάνει? Οπως και να χει, δεν βλέπω εύκολα να χαλάει το σχήμα γιατί εκτός των άλλων ο σύζυγος της Πάολα είναι μέτοχος στο Teatro.
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Oποτε αυτο που λεγαν για Παολα με Ρεμο Σκορπιον δεν ισχυει καθολου ετσι?
Ή θα το βαλει στο Φαντασια σαν μετα-καλοκαιρινο του 1 μηνα[Σεπτεμβριο] και μετα θα παει καπακια η Παολα τεατρο με Νοτη?
Απάντηση