Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

christos έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
johnytzitzi έγραψε:Πέμπτο τραγούδι σήμερα το "Ανησυχώ".
Ποιο "Ανησυχώ"? Εδώ είπε το "Ενα με τη Νύχτα"... :surprised:
Το "Ενα με τη Νύχτα" το είπε αρκετά φέτος ενώ το ανησυχώ προσωπικά το άκουσα μια φορά..
Το Ένα με την νύχτα το πετυχαίνω και γω αρκετές φορές αυτά τα χρόνια.Το Ανησυχώ το πέτυχα 3 φορές φέτος...αλλά γενικά πιο σπάνια.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Εγώ έχω δύο βασικές απορίες. Λέμε ότι ο Νότης θα είναι σίγουρα στο Teatro, δηλαδή αν δεν γίνει το σχήμα ο Μπερτάκης προτιμά να χάσει την Πάολα και να μείνει με Νότη; Και δεύτερον όσον αφορά την τιμή της φιάλης μόνο ο Νότης διαφωνεί; Επίσης όπως βλέπετε ο Νότης υποχωρεί σε όλα τελικά, αν και τον παρουσιάζετε ως αδιάλλακτο. Είναι προφανές ότι δεν έχει τη διαπραγματευτική ισχύ άλλων χρόνων και καλά κάνει.
Eξαρτάται πως εννοείς πιο διαλλακτικό, όταν όλα αυτά τα θέματα με την φιάλη έχουν προκύψει επειδή δεν ρίχνει το κασέ του ο ίδιος και το έχει στα ύψη. Λογικό ο επιχειρηματίας να μην θέλει να μπει μέσα. Και όταν αντίστοιχα για τον χρόνο που θα έχει και η Πάολα έχει αλμυρό κασέ τότε τι να κάνει ο Μπερτάκης? Ο Νότης δεν υποχώρησε ούτε στους χρόνους, ούτε στο κασέ του, ούτε στο μπαλέτο, ούτε στην τιμή φιάλης, ούτε και στην απαίτηση του για 3ο όνομα, μία μικρή υποχώρηση έκανε στην ημερομηνία και αυτό γιατί συμφώνησε να εμφανιστεί φέτος στο Teatro ανεξαρτήτως παρτενέρ. Ο Μπερτάκης έχει αποφασίσει να πορευτεί με πρώτο όνομα τον Νότη. Αλλωστε, και στο Νότης-Πάολα ο Νότης είναι το βαρύ όνομα του Μπερτάκη. Βάλε την Πάολα με τον Αργυρό, το ίδιο γκελ θα κάνει? Οπως και να χει, δεν βλέπω εύκολα να χαλάει το σχήμα γιατί εκτός των άλλων ο σύζυγος της Πάολα είναι μέτοχος στο Teatro.
Εντάξει ρε συ Scorpion ο Μπερτάκης το ξέρει το κασέ του Νότη. Για να θέλει να πορευτεί μαζί του σημαίνει ότι έχει αποδεχτεί το κασέ του. Απλά δεν θεωρώ και τόσο δεδομένο ότι θα γίνει το σχήμα. Αν ήμουν η Πάολα κιόλας, θα προτιμούσα να εμφανιστώ με Οικονομόπουλο που απευθύνονται και στο ίδιο πάνω-κάτω ηλικιακά κοινό και θα έκαναν και τρομερή επιτυχία. Βέβαια θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και την έλλειψη ιδιαίτερων εναλλακτικών επιλογών από την πλευρά Νότη-μαγαζιού, οπότε ίσως φροντίσουν να τα βρουν στην επόμενη επαφή. Δε φαντάζομαι ότι ο Μπερτάκης θα ήθελε να ισχυροποιηθεί τόσο πολύ ένας ανταγωνιστής του επιχειρηματίας αφήνοντας χαμένη την ευκαιρία να κάνει το σχήμα της χρονιάς.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Gshore έγραψε:Oποτε αυτο που λεγαν για Παολα με Ρεμο Σκορπιον δεν ισχυει καθολου ετσι?
Ή θα το βαλει στο Φαντασια σαν μετα-καλοκαιρινο του 1 μηνα[Σεπτεμβριο] και μετα θα παει καπακια η Παολα τεατρο με Νοτη?
Πρώτη φορά το ακούω. Πιστεύω δεν θα κανει άλλη εμφάνιση η Πάολα πριν τις χειμερινές. Ο δε Ρέμος για Ρίμπας ακούγεται...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Από τον μαέστρο έμαθα ότι ο Νότης Οκτώβριο δεν αρχίζει με τίποτα. Νοέμβριο αρχές είναι το σενάριο με όποιον συνεργάτη.

Η Πάολα απομακρύνεται από το σενάριο πλέον αρκετά. Μπορεί με Μπερτάκη να είναι χρόνια, αλλά το κέντρο που ξεκίνησε ως πρώτο όνομα για 2-3 χρόνια ήταν το Fix στη Συγγρού (που ανήκει στον Παπαγεωργίου όμως). Τελευταία φορά σε κέντρο του πρέπει να ήταν στο ΘΕΑ με την Πέγκυ. Έχει πολύ καλές σχέσεις δηλαδή μαζί του θέλω να πω.
Και ρε συ Scorpion όλο "σύζυγος της Πάολα" γράφεις συνέχεια γράψε μάνατζερ, ο Φώτης Ζογγλοπίτης και η Πάολα έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια. :fan:

Υ.Γ. Αν ναυαγήσει με Πάολα σκέφτονται να απευθυνθούν στον Βασίλη Καρρά, λίγο ουτοπικό μου ακούγεται αλλά έτσι ψιθυρίζεται από προχτές.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Καλά κρασιά πάλι. Αυτά τα ποσοστά τα 99% σας έχουν φάει ορισμένους εδώ μέσα και οι ψευδείς φήμες που διαδίδουν οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων άλλων μαγαζιών.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Δηλαδη απ οτι βλεπω παλι θα ακουσουμε ονοματα μεχρι να κλεισει το σχημα. :crazy:
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

SFAKattack10 έγραψε:Δηλαδη απ οτι βλεπω παλι θα ακουσουμε ονοματα μεχρι να κλεισει το σχημα. :crazy:
Το βλέπω να ακούμε όλα τα hot ονόματα του πενταγράμμου μέχρι τον Οκτώβριο για να καταλήξουμε στην Πωλίνα Χριστοδούλου ή στην Φανή Δρακοπούλου πάλι χαχαχαχαχαχα
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Η Πάολα κατά 99% θα είναι με Οικονομόπουλο,όταν ο Οικονομόπουλος τελειώσει τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις με Στέλλα Καλλή.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ο Νότης μπορεί να μην είναι πλέον στην Φαντασία, όμως είναι εκεί τα τραγούδια του... :lol: :lol: :lol:
https://www.instagram.com/p/BGQfH-SB-Wx ... fakianakis
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Ο Νότης μπορεί να μην είναι πλέον στην Φαντασία, όμως είναι εκεί τα τραγούδια του... :lol: :lol: :lol:
Χαχαχα ε τον Αργυρό το προσπαθεί πάντως! Εγώ είμαι της άποψης ότι καλό είναι να ακούγονται τα τραγούδια του Νότη όποιος κι αν τα λέει, τώρα πως κάνει καριέρα ο Αργυρός με τέτοια φωνή είναι άλλο θέμα!Scorpion οι πηγές σου σε κρεμάνε! Αναμένουμε το ρεπορτάζ σου.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:Δηλαδη απ οτι βλεπω παλι θα ακουσουμε ονοματα μεχρι να κλεισει το σχημα. :crazy:
Το βλέπω να ακούμε όλα τα hot ονόματα του πενταγράμμου μέχρι τον Οκτώβριο για να καταλήξουμε στην Πωλίνα Χριστοδούλου ή στην Φανή Δρακοπούλου πάλι χαχαχαχαχαχα
Καλά μην το κοροϊδεύεις, έτσι θα γίνει!! :lol: Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό το σενάριο να κλείσει τόσο νωρίς σχήμα ο Νότης. Κι ας είμαστε ειλικρινείς όταν δεν υπάρχει πραγματική εκτίμηση δεν γίνονται εύκολα τέτοια σχήματα. Ο Νότης δεν γουστάρει την Πάολα και ενδεχομένως να γίνεται και το αντίστροφο, οπότε αμφιβάλλω πόσοι περίμεναν πραγματικά να γίνει τελικά το συγκεκριμένο σχήμα. Τώρα το Νότης-Καρράς που σιγοψιθυρίζεται δεν είναι άσχημη περίπτωση. Βάζεις και μια Αποστολία Ζώη και είσαι μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Ο Νότης μπορεί να μην είναι πλέον στην Φαντασία, όμως είναι εκεί τα τραγούδια του... :lol: :lol: :lol:
Χαχαχα ε τον Αργυρό το προσπαθεί πάντως! Εγώ είμαι της άποψης ότι καλό είναι να ακούγονται τα τραγούδια του Νότη όποιος κι αν τα λέει, τώρα πως κάνει καριέρα ο Αργυρός με τέτοια φωνή είναι άλλο θέμα!Scorpion οι πηγές σου σε κρεμάνε! Αναμένουμε το ρεπορτάζ σου.
Το ρεπορτάζ μου αναφέρει εδώ και καιρό ότι εκκρεμεί ένα τρίτο ραντεβού στο οποίο πρέπει να διευθετηθούν κάποιες εκκρεμότητες στις οποίες διαφωνούν οι τρεις πλευρές. Και ανέφερα και ποιες είναι αυτές. Οπότε ας μην προδικάζει κανείς τίποτα. Αν ξεπεραστούν αυτές οι διαφωνίες θα έχουμε το σχήμα, αλλιώς πάμε γι' άλλα. Πολύ το κουράσαμε το θέμα, λες και θα συνεργαστεί με την...Σελιν Ντιόν! Μία πολύ δυνατή συνεργασία εάν γίνει, μέχρι εκεί. Δεν τελειώνει η ελληνική μουσική σκηνή στην Πάολα. :wink:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ο τύπος με τον οποίο διατηρεί σχέση εδω και χρόνια η Πωλίνα έχει την Emporium Cars που διοργανώνει την συναυλία στην Λάρνακα. Πολλά λεφτά ο τυπάς...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Τέλος και η φετινή χρονιά, το αποτέλεσμα άκρως επιτυχημένο, αναμένουμε το φθινόπωρο με νέα συνεργασία και φυσικά νέο δίσκο. Ο Νότης (μαζί με τον Οικονομόπουλο) είναι οι μόνοι που κάνουν σοβαρές σεζόν. Οι υπόλοιποι ''μεγάλοι'' το έριξαν στην αρπαχτή βλέπω όπου παίζονται και τα περισσότερα φράγκα. Το σημαντικότερο απ' όλα είναι ότι ο Νότης διατηρείται σε υψηλότατο επίπεδο φωνητικά. Τα καλύτερα έρχονται.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Απο την μια πρεπει να γινει μια καλη συνεργασια απο την αλλη οταν δεν εχει καποιο μεγαλο ονομα διπλα του κανει τα καλυτερα προγραμματα. Τεσπα ειναι πολυ νωρις ακομα θα δουμε τι θα γινει.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Γενικά, η σεζόν που έρχεται θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Σε μαγαζί που έχει συνηθίσει άλλο ύφος από το δικό του, με νέα δισκογραφική (με ποια όμως?), με νέο δίσκο, τον οποίο να δω πότε θα προλάβει να τον βγάλει και πάει λέγοντας. Πάντως, και στην Κω που θα πάει, θα πάρει μαζί του τσάντες με κομμάτια, για να ακούσει. Δεν βγαίνει αλλιώς. Πολλά τα κομμάτια. Μήπως να ετοιμαζόμαστε για το 2017...;;;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Τι κάνει ο άνθρωπος!! Πριν σταματήσει το τραγούδι αυτό το κομμάτι πρέπει να μπει σε live δίσκο. Μυθικό γύρισμα στο 2:52. Μιλάμε για τον καλύτερο εν ζωή ερμηνευτή και καθόμαστε κι ασχολούμαστε με την κάθε Πάολα. Γεια.

Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Κανα νεο; :surprised:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
christos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από christos »

http://e-stage.gr/index.php/moysiki/mou ... e-diazygio
Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει.. Scorpion δώσε ρεπορταζ..
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
Απάντηση