Slim_Shady έγραψε:Υπέροχο κομμάτι,τέλειο κλιπ με πολύ νόημα.fylakas_aggelos έγραψε:
![]()
Για τον Χρήστο τα έχουμε πει,τα σπάει

Μπράβο! Ωραίο κομμάτι από Playmen και ταίριαξε η ιδιαίτερη φωνή του Χρήστου.
To video clip ΥΠΕΡΟΧΗ ιδέα!

Slim_Shady έγραψε:Υπέροχο κομμάτι,τέλειο κλιπ με πολύ νόημα.fylakas_aggelos έγραψε:
![]()
Για τον Χρήστο τα έχουμε πει,τα σπάει
Σε κάθετη πτώση οι ''Μέλισσες'' δισκογραφικά. Τις ματιάξαμε!Chronisgreek έγραψε:
Η αλήθεια είναι πως από τότε που πήγαν στην πάνικ δεν έχουν πει κάτι "δυνατό".Αυτό το λέω και εγώ αν και φάν.billakos24 έγραψε:Σε κάθετη πτώση οι ''Μέλισσες'' δισκογραφικά. Τις ματιάξαμε!Chronisgreek έγραψε:![]()
Μπορεί στα live να σκίζουν απολαμβάνοντας τους καρπούς της καλής δουλειάς των προηγούμενων χρόνων αλλά δισκογραφικά η πορεία είναι σταθερα πτωτική από όταν πήγαν Panik.
Συμμαθητές > γλυκό τραγούδι που ακούστηκε λόγω και της ομότιτλης επιτυχημένης σειράς αλλά όχι κάτι συγκλονιστικό.
Δεν με νοιάζει > συμπαθητική προσπάθεια αντιγραφής του ''Η μόνη επιλογή'' που αναβαθμίστηκε από τη version με την Καμεράτα στα περσινά Mad awards.
Δεν μπορούμε να'μαστε μαζί > μονότονη προσπάθεια αντιγραφής του ''Έλεγες''
Πιο δυνατά > προσπάθεια να ξαναβγάλουν ένα πιο μπιτάτο ''Ένα'' που όμως δεν έχει ούτε το 1/10 της φρεσκάδας του ''Ένα''.
Αυτό που με εκνευρίζει δεν είναι ότι είναι αδιάφορα τα κομμάτια αλλά ότι προσπαθούν να κοπιάρουν (με σύστημα) τις παλιές τους επιτυχίες. Απο τώρα ρε παιδιά? Πολύ νωρίς για τέτοια...Αν είναι κάντε 1 χρόνο break...
Όχι απλά λιώσαμε...αλλά άξιζε!fylakas_aggelos έγραψε:Είδα αποσπάσματα στις σελίδες των Μελισσών και του Colour Day και ήταν εκπληκτικοί!!!
Καλά δεν λιώσατε από τη ζέστη?Γεμίσατε με χρώματα?
fylakas_aggelos έγραψε:1 βραβείο τους βλέπω να παίρνουν,το best pop/rock video.Και από του χρόνου που θα διαλυθούν οι Boys And Noise,θα παίρνουν και για το καλύτερο συγκρότημα.
Είστε μουρλοί!!!!Slim_Shady έγραψε:Μην το λες,επειδή ήμουν στη συναυλία θα σου πω πως ήταν αρκετοί των 30+.
Μέσα σε αυτούς και η παρέα μου