Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Την είδα την Κυριακή στο σόου. Αυτή η κοπέλα γιατί δεν είναι μια πρώτης γραμμής σόου γούμαν...; Άκουσα κάποια τραγούδια της στο διαδίκτυο μετά τα σόου. Εξεπλάγην... Δεν μπορούσα να ακούσω έστω ένα τραγούδι της πάνω από λίγα δευτερόλεπτα. Η κοπέλα χρειάζεται καλά τραγούδια και να εξελιχτεί, νομίζω...
yakinthos έγραψε:Την είδα την Κυριακή στο σόου. Αυτή η κοπέλα γιατί δεν είναι μια πρώτης γραμμής σόου γούμαν...; Άκουσα κάποια τραγούδια της στο διαδίκτυο μετά τα σόου. Εξεπλάγην... Δεν μπορούσα να ακούσω έστω ένα τραγούδι της πάνω από λίγα δευτερόλεπτα. Η κοπέλα χρειάζεται καλά τραγούδια και να εξελιχτεί, νομίζω...
Ακριβώς..
Βασικά αυτό είναι το κύριο θέμα των περισσότερων ελλήνων τραγουδιστών δυστυχώς
yakinthos έγραψε:Την είδα την Κυριακή στο σόου. Αυτή η κοπέλα γιατί δεν είναι μια πρώτης γραμμής σόου γούμαν...; Άκουσα κάποια τραγούδια της στο διαδίκτυο μετά τα σόου. Εξεπλάγην... Δεν μπορούσα να ακούσω έστω ένα τραγούδι της πάνω από λίγα δευτερόλεπτα. Η κοπέλα χρειάζεται καλά τραγούδια και να εξελιχτεί, νομίζω...
Ακριβώς..
Βασικά αυτό είναι το κύριο θέμα των περισσότερων ελλήνων τραγουδιστών δυστυχώς
εχει ανεβει πολύ ψηλα η δημοτικοτητα της ισως παραπανω από κάθε άλλη στιγμη της καριερας της λογω face. τωρα χρειαζεται πολύ καλα τραγουδια και σωστο προμο. Από τα νεα της το "Καλημέρα Να Μου Λες" πολύ καλο επρπε να γυριστει και κλιπ !