Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καλά δε νομίζω ότι ποτέ δεν του έχει γίνει κάποια αξιόλογη πρόταση. Τρεις περιοδείες έχει κάνει σε 25 χρόνια καριέρας, δε νομίζω να υπάρχει αντίστοιχο φαινόμενο! Αρχίζω να πιστεύω ότι απλά θεωρεί ότι δεν πρόκειται να κάνει μεγαλύτερες συναυλίες από τις μυθικές του του 98, οπότε ίσως γι' αυτόν να μην έχει νόημα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Μόνο οι προτάσεις από το εξωτερικό του βγάζουν ολόκληρο το καλοκαίρι. Από ΗΠΑ έχει (5 συναυλίες σε διαφορετικές πόλεις), από Αυστραλία έχει (2 συναυλίες), από Νότια Αφρική έχει, από Ισραήλ έχει, από Αλβανία έχει, από Βουλγαρία έχει, από Γερμανία έχει, από Σουηδία έχει κ.α. Ο ίδιος δεν κάθεται να το κάνει, τους λόγους τους ξέρει μόνο εκείνος. Κακώς για εμένα. Θα μπορούσε κάθε καλοκαίρι να κάνει τουλάχιστον 3-4 συναυλίες και σε περιοχές της Ελλάδας που έχει να επισκεφθεί χρόνια...Και στην Κύπρο η συναυλία γίνεται πιο πολύ επειδή τον προσέγγισε το παλικάρι που έχει σχέση με την Πωλίνα Χριστοδούλου, ο οποίος έχει την Emporium Cars και διοργανώνει τις συναυλίες στην Κύπρο, και αυτήν και κάποιες του Μαζωνάκη, του Ρόκκου, του Σταν κ.α.jdarmody έγραψε:Καλά δε νομίζω ότι ποτέ δεν του έχει γίνει κάποια αξιόλογη πρόταση. Τρεις περιοδείες έχει κάνει σε 25 χρόνια καριέρας, δε νομίζω να υπάρχει αντίστοιχο φαινόμενο! Αρχίζω να πιστεύω ότι απλά θεωρεί ότι δεν πρόκειται να κάνει μεγαλύτερες συναυλίες από τις μυθικές του του 98, οπότε ίσως γι' αυτόν να μην έχει νόημα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Μία ακόμα απόδειξη χαμηλότατου δείκτη νοημοσύνης των φανς του Παντελίδη. Ακυκλοφόρητο λέει το "Ενα Γραμμα".. ..

- SFAKattack10
Το εχει πει και ο ιδιος εδω και 15χρονια στην απονομη του Ενθυμιον, οτι πλεον δεν εχει αναγκη να κανει συναυλιες μονο και μονο για τα λεφτα αλλα πρεπει να υπαρχει και καποιος συμβολισμος. Απο την αλλη θελει να κανει και καλες συναυλιες και οχι αρπα κολα.Scorpion86 έγραψε: Ο ίδιος δεν κάθεται να το κάνει, τους λόγους τους ξέρει μόνο εκείνος.
-
Αν θυμάσαι εκεί είχε πει ότι θα έκανε το 2001 περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με παραγωγό τον Μαροσούλη όπως και το 1998 (όμως εκείνη τη χρονιά ήταν η πρώτη φορά που ψυχράνθηκαν οι σχέσεις από το σκηνικό της πρεμιέρας).SFAKattack10 έγραψε:Το εχει πει και ο ιδιος εδω και 15χρονια στην απονομη του Ενθυμιον, οτι πλεον δεν εχει αναγκη να κανει συναυλιες μονο και μονο για τα λεφτα αλλα πρεπει να υπαρχει και καποιος συμβολισμος. Απο την αλλη θελει να κανει και καλες συναυλιες και οχι αρπα κολα.Scorpion86 έγραψε: Ο ίδιος δεν κάθεται να το κάνει, τους λόγους τους ξέρει μόνο εκείνος.
Μάλιστα έλεγε ότι κάθε χρόνο πάει σε διαφορετικό σημείο για περιοδεία εναλλάξ, έκανε και μίνι αναδρομή και είπε φέτος είναι η σειρά της Ελλάδας.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Aυτά είναι δικαιολογίες. Ας πει ότι "κουράστηκε, βαρέθηκε" να κάνει τουρ έστω εντος συνόρων, πιο τίμιο θα ειναι από φθηνές δικαιολογίες. Από την στιγμή που συνεργάζεται με τον Μπερτάκη και ο Μπερτάκης έχει άκρες σε μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα, θα μπορούσε να του πει, 5 εμφανίσεις, επιλεκτικά εδώ εδώ κι εδώ φέτος και του χρόνου, αλλες 5 σε αλλα μέρη. Και ο Μπερτάκης μια χαρά θα τις επιμεληθεί και τον προσέξει. Δεν λέει κανεις να κανει σεζον στην Ξάνθη ή την Λάρισα. Μία εμφάνιση θα κάνει, θα μαζέψει 4-5.000 κόσμο σε ανοικτο γήπεδο και πάμε παρακάτω. Μεγάλος καλλιτέχνης που το καλοκαίρι βγάζει την πρίζα για 4-5 μήνες δεν υπάρχει. Μόνο αυτος το κάνει. Μακάρι να ξερε πόσο λαχταράει να τον δει ο κόσμος στην επαρχία. Τα τελευταία χρόνια έχει καταντήσει αηδία το θέμα. Κύπρο, Κρήτη, Κύπρο, Κρήτη. Πουθενά αλλού.
- SFAKattack10
Αφου λεει οτι δεν εχει αναγκη τα λεφτα, τι αλλο να πει? Αν ηταν στην κατασταση του Ρεμου θα γυρνουσε και αυτος ολα τα χωρια!Scorpion86 έγραψε:Aυτά είναι δικαιολογίες. Ας πει ότι "κουράστηκε, βαρέθηκε" να κάνει τουρ έστω εντος συνόρων, πιο τίμιο θα ειναι από φθηνές δικαιολογίες.
Οταν σταματησει απο τι πιστες ισως να κανει συναυλιες, αν και ουτε τοτε το νομιζω.

- Scorpion86
Aν δεν έχει ανάγκη τα λεφτά ας σταματήσει να τραγουδάει γενικά. Ισα-ίσα που πλέον το βλέπει μόνο για τα λεφτά, γι' αυτό και το κασέ του παραμένει στα ύψη. 4-5 μήνες σεζόν χειμώνα, να βγει το μεροκάματο, κάνα μήνα στην Πύλη Αξιού και μετά καθόμαστε. Οταν θες να λέγεσαι δραστήριος και ενεργός καλλιτέχνης δεν τραγουδας 6 μήνες και τους υπόλοιπους στην Κω. 56 είναι, δεν είναι 70-75 να το παίζει Πάριος, άσε που αυτό έχει αρχίσει να το κάνει από τα 50 του...Βγάζεις δίσκο για παράδειγμα, κάνε ένα μινι τουρ να προωθήσεις τον δίσκο σε περιοχές που δεν πας συχνά. Πλέον, σε όλες τις περιοχές υπάρχουν μαγαζιά μεγάλα και χώροι που λειτουργούν άκρως επαγγελματικά, περισσότερο επαγγελματικά από μαγαζιά τύπου Φωτάεριο που έκατσε και 4,5 μήνες. Δεν σε ενδιαφέρει να πουλήσεις δίσκους, τότε μην βγάζεις δίσκους. Και να πω ότι είχε και κάνα μηχανισμό από πίσω του να προμοτάρει τις δουλειές του, πάει στο διάολο. Από τα social media ότι μάθεις.SFAKattack10 έγραψε:Αφου λεει οτι δεν εχει αναγκη τα λεφτα, τι αλλο να πει? Αν ηταν στην κατασταση του Ρεμου θα γυρνουσε και αυτος ολα τα χωρια!Scorpion86 έγραψε:Aυτά είναι δικαιολογίες. Ας πει ότι "κουράστηκε, βαρέθηκε" να κάνει τουρ έστω εντος συνόρων, πιο τίμιο θα ειναι από φθηνές δικαιολογίες.
Οταν σταματησει απο τι πιστες ισως να κανει συναυλιες, αν και ουτε τοτε το νομιζω.
Ο Νοτης αν κανει κατι, ειτε συναυλια, ειτε σε κεντρο θελει να ειναι υψηλου επιπεδου οργανωμενο και να επιβλεπει τα παντα απο αρχη ως τελους. με τετοια κριτηρια δεν προκειται να τον δουμε ποτε σε μαγαζια της λαρισας και της ξανθης οπως λετε. αρπαχτες και προχειρατζες δεν προκειται να δουμε απο τον Νοτη. Γι αυτο πιστευω κιολας πως δεν ασχολειται. επισης ο ανθρωπος επειτα απο τετοια καριερα δεν νομιζω οτι καιγεται να τραγουδησει επαρχια. ισως να ειναι και λιγο για τον Νοτη να δεις αφισες οτι τραγουδαει σημερα Καρδιτσα και αυριο Καλαμπακα. για μενα ας μεινει εκει που ειναι. σε κεντρα και παραγωγες υψηλου επιπεδου. κι ενας μεγαλος καλλιτεχνης δεν ειναι απαραιτητο να τραγουδαει και ολο το χρονο. καλη ειναι και η αποχη. αν εισαι και ολη την ωρα στο προσκηνιο, κουραζεις...
- Scorpion86
Εάν γράφοντας να κάνει 5 συναυλίες εννοώ Καλαμπάκα και Καρδίτσα, τότε κάτι κατάλαβες λάθος. Πάτρα, Λάρισα, Ρόδο, Κέρκυρα, Ξάνθη, Μυτιλήνη, Αλεξανδρούπολη, κ.α. περιοχές που έχουν μία χαρά μαγαζιά και (άνω των 1.500 ατομων) αν δεν θέλει να κανει σε γήπεδο όπως στην Κύπρο. Στην Κύπρο πως έκατσε και το έψαξε? Γιατί τον προσέγγισε ο ιδιοκτήτης της Emporium Cars που συνεργάζεται με Μπερτάκη. Γι' αυτό. Αυτά ότι όποιος κάνει εμφανίσεις είναι αρπακτές, δεν λέω ότι δεν ισχύουν, αλλά δεν ισχύουν πάντα. Υπάρχουν τραγουδιστές που έχουν μεράκι και ασχολούνται, δεν βαριούνται και από τον Μάιο λένε "τα λένε από Νοέμβρη ξανά". Κάνεις την επίσκεψη σου, ρυθμίζεις αυτά που θες ή αν όχι εσύ ο Μπερτάκης που πλέον ρυθμίζει τις κινήσεις σου και πας κάνεις την εμφάνιση σου. Δεν μπορεί να κανει 4-5 εμφανίσεις ολόκληρο καλοκαίρι? Οσο για το εάν είσαι στο προσκήνιο συνεχώς κουράζεις, μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί πως έχει η κατάσταση. Ο Νότης είναι εξαφανισμένος από το ραδιόφωνο, πλέον παίζει μόνο με παλια, οπότε ο κόσμος ο όχι τόσο ενημερωμένος ή ο κόσμος που ειναι στα social media δεν ξέρει αν κυκλοφορεί δίσκο ή όχι. Επίσης, δεν λαμβάνει προβολής στα σαιτ παρά μόνο όταν είναι να προβληθεί αρνητικά από αυτά. Δεν κουράζεις όταν πας σε περιοχές που έχεις ξεχάσει και ο κόσμος αδημονεί να σε δει. Κουράζεις όμως όταν βγαίνεις 4-5 φορες μεσα σε συντομο χρονικο διάστημα και δίνεις συνεντεύξεις λεγοντας τα ίδια και τα ίδια περί πολιτικής, θρησκείας, γκει, κοντρίτσες με Ρεμους, Βανδηδες κλπ.sotirakos έγραψε:Ο Νοτης αν κανει κατι, ειτε συναυλια, ειτε σε κεντρο θελει να ειναι υψηλου επιπεδου οργανωμενο και να επιβλεπει τα παντα απο αρχη ως τελους. με τετοια κριτηρια δεν προκειται να τον δουμε ποτε σε μαγαζια της λαρισας και της ξανθης οπως λετε. αρπαχτες και προχειρατζες δεν προκειται να δουμε απο τον Νοτη. Γι αυτο πιστευω κιολας πως δεν ασχολειται. επισης ο ανθρωπος επειτα απο τετοια καριερα δεν νομιζω οτι καιγεται να τραγουδησει επαρχια. ισως να ειναι και λιγο για τον Νοτη να δεις αφισες οτι τραγουδαει σημερα Καρδιτσα και αυριο Καλαμπακα. για μενα ας μεινει εκει που ειναι. σε κεντρα και παραγωγες υψηλου επιπεδου. κι ενας μεγαλος καλλιτεχνης δεν ειναι απαραιτητο να τραγουδαει και ολο το χρονο. καλη ειναι και η αποχη. αν εισαι και ολη την ωρα στο προσκηνιο, κουραζεις...
Εγώ ως πιστός υποστηρικτής του δόγματος ότι ο Νότης κερδίζει το κοινό του στις ζωντανές εμφανίσεις, θα συμφωνήσω με τον Scorpion. Ειδικά χρονιές που κυκλοφορεί δίσκο, δεν υπάρχει καλύτερη προώθηση από το να κάνει μερικές συναυλίες στην επαρχία. Πως θα μάθει ο κόσμος τα τραγούδια σου αν δεν τα ακούσει; Μιας και δεν παίζουν πουθενά από τα ΜΜΕ. Είναι τυχαίο που το Ενθύμιον έσπασε κάθε ρεκόρ μετά από την περιοδεία το 1998; Και το πιο απλό στην τελική, υπάρχει κόσμος στην επαρχία που πραγματικά διψάει να ακούσει Νότη. Αυτό για το επίπεδο της παραγωγής μου φαίνεται αστείο. Δεν έχει και τρελά σκηνικά πια, ούτε γίνεται κανά σόου. Ακόμα και ο Ρέμος ας πούμε που είναι ο κορυφαίος για τα ΜΜΕ έχει πάει σε κάθε μαγαζάκι της πλάκας. Τι προδιαγραφές και λοιπά. Πριν κάποια χρόνια στη Γεροθόδωρου νομίζω, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν αναλαμβάνει κάποιος το κόστος της παραγωγής. Κι από τον Μπερτάκη δεν είδαμε κάποια πρόταση ακόμα οπότε μην τον λιβανίζετε συνέχεια. Όσο για το Νότη, θεωρώ ότι θέλει να κάνει συντήρηση στη φωνή του, χρειάζεται τις διακοπές του το καλοκαίρι, ''φοβάται'' το ένδοξο παρελθόν και τέλος βαριέται, αυτή είναι η σειρά για μένα.
ΥΓ. Πραγματικά πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν δεν είχε δώσει καμία συνέντευξη την τελευταία τριετία τουλάχιστον. Του έχει γίνει εμμονή το κοινωνικό πια. Ας αράξει πια στο συγκεκριμένο κομμάτι, δεν πρόκειται να τον αποδεχτεί η μάζα σ' αυτό το ρόλο.
ΥΓ. Πραγματικά πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν δεν είχε δώσει καμία συνέντευξη την τελευταία τριετία τουλάχιστον. Του έχει γίνει εμμονή το κοινωνικό πια. Ας αράξει πια στο συγκεκριμένο κομμάτι, δεν πρόκειται να τον αποδεχτεί η μάζα σ' αυτό το ρόλο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Στη Λάρισα υπάρχει μαγαζί μεγάλης χωρητικότητας που έχουν τραγουδήσει Πάριος,Μαζωνάκης,Καρράς,Ρέμος,Πλούταρχος,και πολλοί άλλοι.Προφανώς έχει γίνει πρόταση και στο Νότη και έχει αρνηθεί.Τώρα έκλεισε εδώ και κανα μήνα έγινε club.Ξέρω πάρα πολύ κόσμο που μου λένε κάθε χρόνο πότε θα κατέβουμε Αθήνα για τον άρχοντα και πότε επιτέλους θα τον δούμε όλους τους άλλους τους έχουμε δει.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
-
Εγώ πάντως δε αναφέρομαι τώρα που θεωρητικά μεγάλωσε γενικά ανέφερα. Ενώ λέει όνειρο του ήταν από μικρός να κάνει συναυλίες σε στάδια με κοινωνικά τραγούδια, έχει γίνει ο τραγούδιστης μόνο των κέντρων διασκέδασης.
Θυμάμαι το 2005 που τον ακολούθησα σε 3, τρομερός παλμός από τον κόσμο και έδινε υπόσχεση "θα ξανάρθουμε σύντομα αφού σας λείψαμε τόσο 7 χρόνια που έχετε να μας δείτε".
Αλκαζάρ, Παμπελοποννησιακό, Στάδιο Διαγόρα (που έκανε και ρεκόρ προσέλευσης κόσμου), Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας. Μόνο στο Παγκρήτιο ξαναπήγε το 2008.
Από 7 που έκανε τότε, τώρα φτάσαμε τα 11 χρόνια και δεν τον βλέπω να έχει σκοπό να κάνει.
Και κλειστοί χώροι έχει δίκιο ο Scorpion υπάρχουν π.χ. τα Αστέρια της Πάτρας ή και κάποια άλλα μην νομίσετε ότι διαφέρουν πολύ από τις Αναδρομές που πήγε 2 φορές.
Θυμάμαι το 2005 που τον ακολούθησα σε 3, τρομερός παλμός από τον κόσμο και έδινε υπόσχεση "θα ξανάρθουμε σύντομα αφού σας λείψαμε τόσο 7 χρόνια που έχετε να μας δείτε".
Αλκαζάρ, Παμπελοποννησιακό, Στάδιο Διαγόρα (που έκανε και ρεκόρ προσέλευσης κόσμου), Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας. Μόνο στο Παγκρήτιο ξαναπήγε το 2008.
Από 7 που έκανε τότε, τώρα φτάσαμε τα 11 χρόνια και δεν τον βλέπω να έχει σκοπό να κάνει.
Και κλειστοί χώροι έχει δίκιο ο Scorpion υπάρχουν π.χ. τα Αστέρια της Πάτρας ή και κάποια άλλα μην νομίσετε ότι διαφέρουν πολύ από τις Αναδρομές που πήγε 2 φορές.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Αυτό που με τρομάζει περισσότερο δεν είναι αυτό. Αυτό που πραγματικά με τρομάζει είναι που ασχολούμαστε με 14χρονα και 15χρονα. Προφανώς σε αυτή την ηλικία να μην γνωρίζουν τα τραγούδια του Νότη και του κάθε Νότη. Αυτό είναι το αυτονόητο. Ούτε του Ρέμου, του Πλούταρχου, του Μαζωνάκη κτλ. δεν γνωρίζουν αυτές οι ηλικίες. Καλά δεν συναστρέφεστε με τέτοιες ηλικίες; Εννοώ ανήψια, παιδιά φίλων κτλ.Scorpion86 έγραψε:Μία ακόμα απόδειξη χαμηλότατου δείκτη νοημοσύνης των φανς του Παντελίδη. Ακυκλοφόρητο λέει το "Ενα Γραμμα".. ..![]()
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- KeepNoting
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
4 Νοέμβρη τελικά η πρεμιέραKeepNoting έγραψε:http://www.newspistol.com/article.php?i ... I.facebook
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
- KeepNoting
- Scorpion86
Απ' ότι λέει θα βγουν οι αφίσες σήμερα. Οσο για το ότι βρίσκονται στο στάδιο ηχογράφησης νέων κομματιών...ότι να ναι. Ο Νότης δεν έχει ακούσει όλα τα κομμάτια, πως θα αρχίσει να ηχογραφεί?
- KeepNoting
Ισως αν οντως εχει ακουσει και εχει επιλεξει μερικα απο τα "16" λογικα;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- Scorpion86
Aν δεν τα ακούσεις όλα πως θα κάνεις επιλογή τα καλύτερα; Εκτός αν βγαλει κανα δισκακι τυπου Πολυχρωμα & Εντονα απλά για να ζεστάνει το κοινό και από το νέο έτος να βγει ολοκληρο. Δεν το βλέπω. Μετά την Κυπρο θα επιστρεψει στην Κω που θα κατσει το αργοτερο ως μεσα Σεπτεμβριου. Πως θα προλάβει?KeepNoting έγραψε:Ισως αν οντως εχει ακουσει και εχει επιλεξει μερικα απο τα "16" λογικα;