Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stojakovits13

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stojakovits13 »

Kαλησπέρα σε όλους....Πρέπει πάντως νομίζω να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι οι εποχές έχουν αλλάξει σε όλα τα επίπεδα δραματικά...Δλδ κατά την απόψή μου η συναυλία του άρχοντα ξεπέρασε κάθε προσδοκία τηρουμένων των αναλογιών.Δλδ όταν στην Κύπρο του έκαναν φοβερή δυσφήμιση....(μέχρι για φυλακές έλεγαν τα θυμόμαστε όλοι) και οτι φτάνει να μαζεύει 10.000 χοντρικά για να μην έχουμε διαφωνίεσ και σε αυτό ειναι τρομακτική επιτυχία.Δλδ μην τρωγόμαστε με τα ρούχα μας συνεχώς απλά για να λέμε κάτι.
Επίσης δισκογραφικά το μόνο για μένα που θα μπορούσε να κάνει διαφορετικό είναι να δίνει μεμονωμένα τραγούδια σε σταθμούς πιο συχνά όπως έκανε με το τελευταίο ντουέτο.Έχει βαριά κληρονομιά για να βγάζει συνεχώς τραγουδάκια της σειράς όπως κάνουν οι άλλοι.Επίσης οτι τραγούδι και να βγάλει πλέον απλά θα το ξέρουν μόνο οι οπαδοί του ...έχει αποκλειστεί από παντού.Στην τελική δεν έχει αναγκή ούτε να βγάλει δίσκο κάθε τόσο και λιγάκι ούτε να κάνει αρπαχτές με δήθεν συναυλίες της πλάκας....Γουστάρει να κάνει συναυλίες και να μαζεύει 10.000 και χωρίς να είναι στα ντουζένια του....Και κατά την αποψή μου καλά κάνει......Δεν είναι Κιάμος να εμφανίζεται 8 μήνες το χρόνο....Προτείνω υπομονή μεχρι να βγει η δισκάρα....αναμένουμε την έναρξη της συνεργασίας της χρονιάς.....και αφήστε τους γύρω γύρω να βρίζουν ....Γτ μην ξεχνάμε κάτι που ισχύει στη ζωή .....δέντρο που όλοι το πετροβολούν είναι αυτό που έχει για να δώσει....Καλο καλοκαιρι να έχουμε ολοι....

Και δε φοβάμαι αυτό το άδειο μου το σώμα....
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΣΩΣΤΟΣ
.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ 2 ΚΑΙ 3 ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ..ΕΝΩ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΚΟΣΜΟ..ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

θα εκφρασω κι εγω την ταπεινη μου αποψη... Για τον Νοτη θεωρω πως δεν ηταν δυσκολο να μαζεψει 10.000 κοσμο στην κυπρο. ουτε να βγαλει σεζον σε κεντρο. με τετοιο παρελθον μπορει να συντηρηθει για αλλα τοσα χρονια. το θεμα με τον Νοτη δεν πρεπει να σταματησει εκει. δεν πρεπει το κεφαλαιο <<ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ>> να μεινει μονο για την δεκαετια 90 και κατι λιγα απ τα επομενα. σχετικα με αυτα που συζητηθηκαν για εμφανισεις στην επαρχια για να προμοταριστουν τα νεα του τραγουδια επειδη δεν τα παιζουν και διαφορα τετοια εχω να πω το εξης που ισχυει για ολους τους τραγουδιστες ακομα και για τον Νοτη Σφακιανακη. η απαντηση ειναι μια καλη δισκογραφια. ενας καλος δισκος και τα τραγουδια θα φτασουν ακομα και σε βουλωμενα αυτια. δες <<δινει τα φιλια, για μενα, παλι, γεννεθλια, οπως, κλεμμενα, μονο για σενα, ηταν τρελος, τσιγγανακι, μη με ρωτατε, αν θα σε χασω, δηλωνω μονος, δωσε ενα τελος, ελληνας κλπ..κλπ..>> τα καλα τραγουδια δεν εχουν να φοβηθουν τπτ ακομα και με αποκλεισμους. οταν τα τραγουδια ειναι μετρια ειναι λογικο να μην ακουγονται στο ευρυ κοινο. μην τα ριχνουμε κι εμεις ολα στη "διαιτησια". τελος και κλεινω μ' αυτο ο Νοτης ειπα και σε προηγουμενο ποστ εχει αναγκη απο δυνατο δισκο. εναν δισκο που θα αφησει υμνους και οχι μετριοτητες. αυτο εχει αναγκη κ μετα θα γεμιζουν τα σταδια και τα κεντρα αβερτα χωρις καρραδες και σια.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

jdarmody έγραψε:
Καλά ο τύπος κάνει πλάκα. Αν μου έλεγαν ότι παίζει απλά το κομμάτι χαμηλά από τον δίσκο μπορεί και να το πίστευα. Που το θυμήθηκε κιόλας! Από τα διαμαντάκια του.
Απορώ γιατί προβάρει τέτοια τραγούδια, αφού δεν τα λέει;;; :roll: :roll: :roll:
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

J&B έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Καλά ο τύπος κάνει πλάκα. Αν μου έλεγαν ότι παίζει απλά το κομμάτι χαμηλά από τον δίσκο μπορεί και να το πίστευα. Που το θυμήθηκε κιόλας! Από τα διαμαντάκια του.
Απορώ γιατί προβάρει τέτοια τραγούδια, αφού δεν τα λέει;;; :roll: :roll: :roll:
Γενικα εχω παρατηρησει οτι προβαρει γενικα διαφορα παλια τραγουδια κατα καιρους...απλα τελικα στις εμφανισεις του αρκρειται σε αυτα που λεει ως συνηθως.Το γιατι βεβαια το γνωριζει μονον αυτος :P
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Εντάξει δεν μπορούμε να ξέρουμε πως λειτουργεί ο εγκέφαλος του τραγουδιστή πάνω στη σκηνή. Σε δευτερόλεπτα κι αυτός πρέπει να αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο τραγούδι. Προφανώς και δεν προβάρει με τη λογική να τους πω αύριο το ''Σώμα μου αετού ήταν φωλιά'' για παράδειγμα. Πιθανότατα του έρχονται αυτά που λέει πιο συχνά σε συνδυασμό με κάποια κομμάτια που τα έχει κουμπώσει πχ. Όλα τα σ' αγαπώ-Πάρτα, Άκου βρε φίλε-Παράλληλα, Με φόντο το μνημείο-Άκου φίλε. Είναι και τόσα πολλά τα τραγούδια του πια. Ένα δουλεμένο ποτ-πουρί με ρεφραίν θα τον διευκόλυνε.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

O Νότης Σφακιανάκης είναι ναζιστής λοιπόν και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Με συγχωρείτε που αναπαράγω αυτόν τον μ@λ@κα.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

jdarmody έγραψε:O Νότης Σφακιανάκης είναι ναζιστής λοιπόν και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Με συγχωρείτε που αναπαράγω αυτόν τον μ@λ@κα.
Ποιός δίνει σημασία στον καναλάρχη; Καναλαρχ(ίδ)ης είναι τι θα έλεγε;
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
81argus

http://www.getgreekmusic.gr/sambanis-di ... goudistis/
Θα μπορούσε να τα έδινε στον Νότη. Λέω εγώ τώρα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:http://www.getgreekmusic.gr/sambanis-di ... goudistis/
Για να λέει ότι γράφει πάνω στη φωνή ορισμένων, προφανώς και δεν τον ''εμπνέει'' ο Νότης για να μην του έχει δώσει κάτι! Μέχρι τώρα τουλάχιστον. Είμαι σίγουρος ότι ο Νότης θα τον εκτιμούσε ως καλλιτέχνη αν τον γνώριζε.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Eφόσον δεν έδωσε στον Νότη όταν ήταν ψιλοάγνωστος, τώρα που έγινε όνομα κι αυτός δεν πρόκειται να του δώσει. Αλλωστε, το είπε σε συνέντευξη στο Sport24 πριν κάποιους μήνες ότι θα τον ενδιέφερε να γραψει για τον Νότη εφοσον το θέλει ο Νότης και του το ζητήσει. Καβάλησε καλαμάκι κι αυτός και πιστεύει ότι θα κάτσει ο Νότης να χτυπήσει την πόρτα του Σαμπάνη. Ασε μας ρε Γιωργάκη, δεν το έκανε γι' άλλους κι άλλους, θα το κάνει για σένα; :nono:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
Eφόσον δεν έδωσε στον Νότη όταν ήταν ψιλοάγνωστος, τώρα που έγινε όνομα κι αυτός δεν πρόκειται να του δώσει. Αλλωστε, το είπε σε συνέντευξη στο Sport24 πριν κάποιους μήνες ότι θα τον ενδιέφερε να γραψει για τον Νότη εφοσον το θέλει ο Νότης και του το ζητήσει. Καβάλησε καλαμάκι κι αυτός και πιστεύει ότι θα κάτσει ο Νότης να χτυπήσει την πόρτα του Σαμπάνη. Ασε μας ρε Γιωργάκη, δεν το έκανε γι' άλλους κι άλλους, θα το κάνει για σένα; :nono:
Έτσι είπε; Φαίνεται ιδιαίτερα σεμνός και χαμηλών τόνων πάντως. Για μένα πάντως γράφει τα καλύτερα τραγούδια τα τελευταία χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Έτσι είπε; Φαίνεται ιδιαίτερα σεμνός και χαμηλών τόνων πάντως. Για μένα πάντως γράφει τα καλύτερα τραγούδια τα τελευταία χρόνια.
Nαι, μάλιστα ειχε αποκαλύψει ότι είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί με Νότη, δεν θυμάμαι σε ποιο μαγαζί και χάλασε στο παρα πέντε η συνεργασία, επειδή αυτός που τον καθοδηγούσε τον πήγε σε ένα μαγαζι όπου θα ήταν πρώτο όνομα. Ειπε ότι του αρέσει ο Νότης και θα ήθελε να είχε γράψει το "Θέλω να ζήσω τώρα αλλιώς", αν θυμάμαι καλά. Τα τραγούδια του ταιριάζουν κυριως σε Ρέμο, δεν ξερω εαν θα πηγαιναν στον Νότη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Ειναι σιγουρο οτι ο Σαμπανης γραφει ομορφα τραγουδια...τραγουδια με καποιο επιπεδο για την εποχη μας,αλλα συμφωνω οτι δεν χρειαζεται σε καμια περιπτωση ο κοντος να απευθυνθει σε εκεινον,αλλα το αναποδο.Επισης αν οντως εχει μαζι του στην Κω πανω απο 2000 τραγουδια για ακροαση...το βρισκω αδιανοητο να μην βρει 15 αξιολογα κομματια,αν οχι διαμαντακια. Γνωμη μου παντα και πανω απ'ολα με φιλικη διαθεση καιε ποστ μου.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

jdarmody έγραψε:O Νότης Σφακιανάκης είναι ναζιστής λοιπόν και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Με συγχωρείτε που αναπαράγω αυτόν τον μ@λ@κα.
Εχει δικιο, δεν πρεπει να βγαινει ο Σφακιανακης στην τηλεοραση. Σωστο ειναι να μας βαζει να βλεπουμε τον κωλο της Πετρουλας! :tourta:
Scorpion86 έγραψε: Nαι, μάλιστα ειχε αποκαλύψει ότι είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί με Νότη, δεν θυμάμαι σε ποιο μαγαζί
Για το Ιερα θεα ηταν.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

SFAKattack10 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε: Nαι, μάλιστα ειχε αποκαλύψει ότι είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί με Νότη, δεν θυμάμαι σε ποιο μαγαζί
Για το Ιερα θεα ηταν.
Στην Ιερά Θέα ήταν παρών και στην γιορτή για τα "25 Χρόνια" τον ευχαρίστησε μάλιστα από μικροφώνου ο Νότης για την παρουσία του.

Έχει γράψει και κομματάρες κατ' εμέ όπως το "Δεν θα μου πεις εμένα" που το είπε ο Τέρζης.
Θα πω και για ένα άλλο τραγούδι του ένα σκηνικό που έγινε στις πρόβες στο Fantasia. Προτείνε ο μαέστρος μας να λέει στην άρχη ο Άγγελος Δάνος το "Αν πονάς", μάλιστα το πρόβαρε συνέχεια μέχρι 3-4 μέρες πριν ανοίξει, του το άλλαξε ο Νότης και του επέμεινε στο να λέει το "Μην ξαναρθείς" του Ρέμου λέγοντας ότι είναι πολύ πιο ωραίο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnytzitzi την Παρ Ιούλ 15, 2016 11:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ο Σαμπανης γραφει πολυ ομορφες μελωδιες και εχει πει και ο Νοτης οτι αν δεν του αρεσει η μουσικη σε ενα τραγουδι δυσκολα θα το διαλεξει. Να δουμε αν γινει ποτε η συνεργασια.
81argus

SFAKattack10 έγραψε:Ο Σαμπανης γραφει πολυ ομορφες μελωδιες και εχει πει και ο Νοτης οτι αν δεν του αρεσει η μουσικη σε ενα τραγουδι δυσκολα θα το διαλεξει. Να δουμε αν γινει ποτε η συνεργασια.
Μέσα στην απόλυτη καγκουριά που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο τραγούδι και είναι όλα ίδια μεταξύ τους ο Σαμπάνης γράφει τις πιο ποιοτικές μουσικές άσχετα αν είναι και εμπορικές. Περιμένω να ακουσώ μια κοψοφλέβικη μπαλάντα. Ας βρεθεί ένα άτομο από τον κύκλο του να τους φέρει κοντά. Να πει είναι επιθυμία των φανς.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Μα δεν χρειαζεται ο Νοτης να φιλησει τα ποδια του Σαμπανη για να συνεργαστουν. ο Νοτης μπορει να μην εχει μανατζερ αλλα εχει ενα σορο συνεργατες που καποιος μπορει να κανει το κονε για να συνεργαστουν. και μην το λετε ετσι μερικοι πως ο Νοτης δεν εχει αναγκη τον Σαμπανη και διαφορα τετοια. Εννοειται πως δεν υποστηριζω οτι ο Νοτης κρεμεται απο τον Σαμπανη και τους ομοιους του αλλα ο Νοτης και ο καθε Νοτης "εχει αναγκη" απο καλους συνεθετες-στοιχουργους. ο Νοτης ειναι μεγαλος επειδη ειπε μεγαλα τραγουδια. και για να συνεχισει να ειναι μεγαλος πρεπει να συνεχισει να λεει μεγαλα τραγουδια. για μενα ο Νοτης θα πρεπει να επιδιωκει να συνεργαζται με τετοια ανερχομενα ταλεντα. δεν ειπαμε να παει να φιλησει τα ποδια του φοιβου και του θεοφανους καθως αυτοι υποχρεωνουν να γραφουν ολοκληρους δισκους αποκλειστικα. ας παρει 1-2 κομματια για αρχη και το βλεπει πως θα παει. η γεροθοδωρου τον παρακαλουσε απ τα νήπια να του δωσει τραγουδι. ο Δημας για ενα φεγγαρι του γεμιζε μισους δισκους και αρκετα δεν ηταν ανταξια του Νοτη. εξαλλου σε καθε δισκο υπαρχουν μετριοτητες. ας βγαλει 2 τραγουδια εξω να βαλει του Σαμπανη πχ..
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Δε μου κολλάει ο Νότης με τα τραγούδια του Σαμπάνη...

Δεν ξέρω, αλλά δεν μπορώ να κάνω εικόνα...
Life is a RollerCoaster...
Απάντηση