Γιώργος Σαμπάνης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Re: Γιώργος Σαμπάνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Η αφίσα γράφει λάθος ΠΑΡΣΑΣΚΕΥΗ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

panosif έγραψε:Εικόνα
Εικόνα

Hρεμα με τις αντιγραφες...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Αρχικά ήταν να εμφανιστούν στο Ακρωτήρι αλλά επειδή εκεί σκίζει ο Ρουβάς και πήρε παράταση,μεταφέρθηκαν στο Cabaret @ Romeo.
fylakas_aggelos έγραψε:Η αφίσα γράφει λάθος ΠΑΡΣΑΣΚΕΥΗ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Τώρα εντάξει; :fan:
Εικόνα
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

Το concept είναι Βανδή - Χολίδης....!!!
τι πρωτοτυπία!!!
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

I like people too much or not at all.
stelios

Εικόνα
Γυρίζεται καινούργιο tv spot για τον Ρυθμό.
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

http://www.getgreekmusic.gr/sambanis-di ... goudistis/

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης στο Πρώτο Θέμα.

Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο γράφει μουσική, κάτι το οποίο τον έχει κάνει διάσημο επεσήμανε χαρακτηριστικά «Ναι, γράφω πάνω στις φωνές τους. Και απογοητεύομαι σαν μικρό παιδί όταν τους πάω ένα τραγούδι και δεν το καταλαβαίνουν. Δεν το πετάω, απλώς το προτείνω κάπου αλλού και συνήθως ευτυχεί όταν ακουστεί. Παίρνω, π.χ., τον Γιώργο Μαζωνάκη, του λέω «έλα να ακούσεις τα τραγούδια σου», έρχεται με τα γλυκά του, παίζω με μια κιθάρα και διαλέγει τα τραγούδια του. Όταν άκουσε το «Τέρμα», είπε «Αυτό είμαι εγώ». Αυτό εγώ δεν θα μπορούσα να το ερμηνεύσω. Δεν ήταν ο Σαμπάνης, ήταν ο Μαζωνάκης. Το «Ανεμοδαρμένα ύψη» το έδωσα να το ερμηνεύσει η Καίτη Γαρμπή και μου έλεγαν όλοι: «Γιατί;». Ετσι ένιωσα. Και είχα δίκιο.».

Αναφέρθηκε, όμως, και στο μεγάλο παράπονό του. «Είχα γράψει και κάποια τραγούδια για τον Δημήτρη Μητροπάνο, αλλά δεν πρόλαβα να του τα δείξω. Τα έχω στο συρτάρι και δεν θα τα δώσω. Δεν μπορώ να φανταστώ να τα λέει άλλος».

Στη συνέντευξη μίλησε, επίσης, για το πως άλλαξε η ζωή του μετά τη τεράστια επιτυχία που γνώρισε ως καλλιτέχνης. Στην ερώτηση, λοιπόν, του δημοσιογράφου, αν τυχόν έχασε ποτέ την ισορροπία του, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όχι, δεν άλλαξα φίλους, ρούχα, συνήθειες και συνεχίζω να μένω στην ίδια γειτονιά. Έχω τρέξει σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχω δει δίπλα στο όνομά μου στο video wall να γράφει «παγκόσμιο ρεκόρ». Έχω τρέξει με τον Γιουσέιν Μπολτ, τον Κώστα Κεντέρη και άλλους μεγάλους αθλητές, οπότε δεν μου λέει κάτι. Δεν θα την ψωνίσω επειδή λέω κάποιο τραγουδάκι. Είναι μια δουλειά, ένα επάγγελμα».

Life is a RollerCoaster...
Spinoula

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spinoula »

Παντως μου φαινεται πολυ παραξενο πως ηταν αθλητης καποτε γιατι τωρα εχει κιλα γενικα.Ωραιες μουσικες γραφει κι ευτυχως φετος ηρεμησε και δεν εδωσε παντου.Καλο θα του κανει για να μην υπαρξει κορεσμος.Δε μπορεις να εχεις παντα εμπνευση.Βεβαια απο την αλλη πρεπει να το κανει τωρα που ειναι σε οργασμο εμπνευσης επιτυχιας αναγνωρισημοτητας.Εξαλλου δε μπορω να τον φανταστω να τραγουδα για πολλα χρονια αλλα σιγουρα θα γραφει για πολλα χρονια
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Είναι σχεδόν νομοτελειακό οι πρώην πρωταθλητές μετά τις τόσες στερήσεις να αφήνονται και να παίρνουν κιλά.
Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
panosif

Γιώργος Σαμπάνης: Η Platinum Edition του CD «Μόνο Εξ Επαφής» κυκλοφορεί

Εικόνα

Έγινε πλατινένιο, διατέθηκε σε βινύλιο και τώρα έρχεται η ώρα της Platinum Edition! Όλα αυτά τα κατάφερε ο Γιώργος Σαμπάνης με το νέο άλμπουμ του!

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο καλύτερος τραγουδοποιός της γενιάς του, κυκλοφόρησε τη νέα δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Μόνο Εξ Επαφής» τον Οκτώβριο του 2014.

(Σχεδόν) δύο χρόνια μετά, το CD παραμένει σε τροχιά επιτυχίας και εξακολουθεί να συναρπάζει το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες με τα πολύ αγαπημένα τραγούδια που περιέχει:
«Ποιον Αγαπάς», «Κανείς Δεν Ξέρει», «Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ», «Μόνο Εξ Επαφής», «Άργησες Πολύ».

Στο δίσκο του «Μόνο Εξ Επαφής» ο Γιώργος Σαμπάνης υπογράφει με το άφθονο ταλέντο του για άλλη μία φορά τις συνθέσεις μία προς μία ενώ η Ελεάνα Βραχάλη καταθέτει ξανά το εύρος της έμπνευσής της στους στίχους. Το έργο των ενορχηστρώσεων ανέλαβε ο Soumka.

Αφού το πλατινένιο άλμπουμ διατέθηκε και σε έκδοση βινυλίου, σε 300 μόνο αριθμημένα αντίτυπα, επιστρέφει στα ράφια των δισκοπωλείων με μία ειδική Platinum Edition.

Η Platinum Edition του «Μόνο Εξ Επαφής» αποτελείται από συλλεκτικό εξώφυλλο με ασημοτυπία και δύο επιπλέον τραγούδια, τα επιτυχημένα remixes για το «Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ» και το «Αν Ρωτήσει Κανείς».

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

http://www.hit-channel.com/giorgos-saba ... ion/104627
Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Αυτό είναι το εξώφυλλο της Platinum έκδοσης

Εικόνα
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Δεν έχει ακουστεί κάτι για νέο album,ελπίζω να βγάλει αρχές 2017.Προς το παρόν θα βγάλει το δίσκο με Στόκα και Νταλάρα.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
stelios

Εικόνα
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

se kanena mhna 8a skasei dhladh.. kala to paei ka8e 2 xronia..
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

To αντιγραμμένο cd γράφει 2016 αλλά δεν έχει βγάλει single ακόμα.Στους προηγούμενους δίσκους έβγαζε το πρώτο single Απρίλιο-Μάιο,το δεύτερο Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και ο δίσκος κυκλοφορούσε Οκτώβρη-Νοέμβρη.Θα δείξει αν θα βγάλει κάτι το 2016.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...