Νατάσα Θεοδωρίδου
-
Re: Νατάσα Θεοδωρίδου
Ενα μονοτονο πραγμα...
Τελικά όχι απλά πήραν τα δικαιώματα για το Άστα όλα κι έλα αλλά το έβαλαν και τίτλο δίσκου.johnmar94 έγραψε:Όχι. Θα κυκλοφορήσει κανονικά και θα έχει τίτλο "Άσ' τα όλα κι έλα". Βγήκε και για προπαραγγελία στο Google Play https://play.google.com/store/music/alb ... hdv7mruofafylakas_aggelos έγραψε:Μήπως το cd πήρε αναβολή?Πέρα από το clip δεν έχουν αποκαλύψει τίτλο,tracklist κλπ και σε 1 εβδομάδα υποτίθεται ότι κυκλοφορεί.
Το εξώφυλλο
Κούκλα η Νατάσα στο εξώφυλλο αλλά το άσπρο χρώμα γενικά δεν με ενθουσιάζει.
Θα μου άρεσε σαν τίτλος δίσκου περισσότερο ''Το μηδέν και το άπειρο''.Για τα τραγούδια επιφυλάσσομαι πρέπει να τα ακούσω ολόκληρα.
Ντουέτο τελικά θα υπάρχει;Είχε ανακοινώσει πως θα είχε με άντρα συνάδελφο της που σκίζει στα ραδιοφωνα.
I like people too much or not at all.
-
Εκτος απο τα 2 του σαμπανη που εδωσαν κατι διαφορετικο δε μου φαινεται να ξεχωριζει καποιο..
https://itunes.apple.com/gr/album/as-ta ... 1164936870
Προπαραγγελία και στο iTunes
Το "Αν μ αγαπούσες" είναι του Κυριάκου Παπαδόπουλου και το "Για χάρη σου",το μοναδικό χασάπικο είναι μάλλον του Γιάννη Μπιθικώτση, στο στυλ του "Δεν σ αδικώ"
Προπαραγγελία και στο iTunes
Το "Αν μ αγαπούσες" είναι του Κυριάκου Παπαδόπουλου και το "Για χάρη σου",το μοναδικό χασάπικο είναι μάλλον του Γιάννη Μπιθικώτση, στο στυλ του "Δεν σ αδικώ"
Ωραίο το εξώφυλλο.Από τα καλυτερά της.
9 νέα τραγούδια.Μια χαρά.
9 νέα τραγούδια.Μια χαρά.

Με το MY tv θα κυκλοφορήσει το cd.
-
Το ειδα ναι.. τον μενιδιατη δεν τον αφησαν να πει σχεδον τπτ.
Giannis Fraseris
Νατάσα Θεοδωρίδου...Νέα τραγούδια...27/10
Νο 4. Δείξε Χαρακτήρα
Νο 6. Ηταν Αλλιώς
Μουσική: Γιάννης Φρασέρης
Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης
Νατάσα Θεοδωρίδου...Νέα τραγούδια...27/10
Νο 4. Δείξε Χαρακτήρα
Νο 6. Ηταν Αλλιώς
Μουσική: Γιάννης Φρασέρης
Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης
- stathis2b_
Το νέο της single ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε.Ο "ανήσυχος καιρός" πολύ καλύτερο ήταν
-
Συμφωνω κ δε νομιζω οτι υπαρχει καποιο αλλο που μπορει να κανει το μπαμ οπως στα 2 πρωτα.. στα ιδια επιπεδα θα κινηθουμε..stathis2b_ έγραψε:Το νέο της single ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε.Ο "ανήσυχος καιρός" πολύ καλύτερο ήταν
εντελως αδιαφορο υλικο...μονο μπαλλαντες,ουτε ενα πιο χορευτικο!
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
Εμένα το "ανήσυχος καιρός" δεν μου άρεσε. Αυτό μου αρέσει πιο πολύ.stathis2b_ έγραψε:Το νέο της single ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε.Ο "ανήσυχος καιρός" πολύ καλύτερο ήταν
-
Πολύ ανώτερο το ''αν είχα μείνει'' από τον ανήσυχο καιρό σε όλα τα επίπεδα (στίχος και μουσική). Αυτή είναι η δική μου άποψη βέβαια. Η ερμηνεία της επίσης είναι όλα τα λεφτά. 

- fylakas_aggelos
Γενικά όλα τα τραγούδια φαίνονται πολύ καλά από τα teasers αλλά έπρεπε να υπάρχει ένα χορευτικό τσιφτετέλι η pop/dance.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Ειδικά dance.fylakas_aggelos έγραψε:Γενικά όλα τα τραγούδια φαίνονται πολύ καλά από τα teasers αλλά έπρεπε να υπάρχει ένα χορευτικό τσιφτετέλι η pop/dance.

- fylakas_aggelos
Mε Θεοφάνους σχεδόν πάντα είχε κάτι pop ή dance.stelios έγραψε:Ειδικά dance.fylakas_aggelos έγραψε:Γενικά όλα τα τραγούδια φαίνονται πολύ καλά από τα teasers αλλά έπρεπε να υπάρχει ένα χορευτικό τσιφτετέλι η pop/dance.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...