Γιάννης Πλούταρχος
Re: Γιάννης Πλούταρχος
Ο τίτλος μου θυμίζει το ομώνυμο κομμάτι της Καίτης
Υπάρχει περίπτωση να είναι διασκευή αυτού;
Υπάρχει περίπτωση να είναι διασκευή αυτού;
- fylakas_aggelos
Αυτό το είπε σε πρώτη εκτέλεση η Αλέξια στο δίσκο "Νερομπογιές" (1992)
Δεν νομίζω όμως να είναι αυτό!
Δεν νομίζω όμως να είναι αυτό!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...

-
οπως περυσι που ετοιμαζε δισκο με φοιβο κ εβγαλε ενα ακυρο σαουντρακ για μια ταινια.. 

Δεν φαίνεται κάποιο επίσημο σινγκλ να έρχεται....θα παίζει το "Με έχει πάρει από κάτω" γενικά...και στον Ρυθμό που και που το "Ασε με".Στην επαρχία ο "Φονιας" και τα προηγούμενα λίγο πολύ σε όλους τους σταθμούς.Η συνεργασία είναι κυρίως τον κινγκς κ όχι του Γιάννη για αυτό και δεν βγαίνει στην Heaven.Ποντάρω νέο σινγκλ κάπου Φλεβάρη και νέο δίσκο Σεπτέμβρη με το δεύτερο σινγκλ!! 

Όσο Θα Λείπεις...τόσο το κορμί θα σε ζητάει
I like people too much or not at all.
Spiros Stamoulis
Κάπως έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Yannis Ploutarchos Γιάννης Πλούταρχος Official
Αν η αρχή είναι το μισό των πάντων, που να δείτε τι σας έχουμε για μετά #heaven #perasa #miakalispera #ploutarchos
Κάπως έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Yannis Ploutarchos Γιάννης Πλούταρχος Official
Αν η αρχή είναι το μισό των πάντων, που να δείτε τι σας έχουμε για μετά #heaven #perasa #miakalispera #ploutarchos
-
Από την ανάρτηση του Σταμούλη καταλαβαίνουμε πως παραμένει στη Heaven.Επομένως θα μπορούσαν άνετα να βγάλουν κι άλλά singles(τουλάχιστον άλλα δύο)από αυτόν τον δίσκο.Αν ήταν να αποχωρήσει από την εταίρεια οκ ίσως θεωρούσαν ότι δεν υπάρχει πλέον λόγος να προωθήσουν άλλο τον δίσκο,ο οποίος έτσι κι αλλιώς τις πωλήσεις τους τις έκανε εδώ και καιρό.
- fylakas_aggelos
Και ούτε η διαφήμιση έχει "ανανεωθεί" να ακούγονται νέα τραγούδια.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
den yparxei h diafhmish mono sthn arxh epaize synexeia..twra yparxei h natasa pio freskia k meta h despina
- fylakas_aggelos
Εγώ τη βλέπω τη διαφήμιση κάθε 2-3 μέρες,και σήμερα έπαιξε στον ΑΝΤ1.Όπως παίζει και ο Βέρτης.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Δεν αλλάζει εταιρία, παραμένει κανονικά στη Heaven.
Θα γίνει κλιπ το κομμάτι με τους Kings.Θα το σκηνοθετήσει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.
Σας χαρίζουμε μερικές από τις όμορφες και αξέχαστες στιγμές που ζούμε στο studio ετοιμάζοντας τη συνεργασία-ντουέτο της χρονιάς!! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ συναντά τους KINGS. "'Όσο Θα Λείπεις" 28.11.16
video
https://www.facebook.com/teo.tzimasb/vi ... 135504024/
video
https://www.facebook.com/teo.tzimasb/vi ... 135504024/
Όσο Θα Λείπεις...Εγώ θα πεθαίνω #osothaleipeis
ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 20:00 ΑΚΡΙΒΩΣ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 20:00 ΑΚΡΙΒΩΣ
Ο Γιάννης Πλούταρχος στο Βόλο τραγουδά για το Ορφανοτροφείο

Στο Βόλο θα βρεθεί στις 5 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Πλούταρχος, προκειμένου να τραγουδήσει για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου και την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής, θα εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο «Πρεμιέρα», όπου τα έσοδα από τα βραδιά θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου για την ενίσχυσή του. Αξίζει να αναφέρουμε φυσικά ότι ο Γιάννης Πλούταρχος θα τραγουδήσει δωρεάν, έπειτα από πρόσκληση – προτροπή του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, δείχνοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την αγάπη του για τα παιδιά.
http://magnesia247.gr/o-giannis-ploutar ... notrofeio/

Στο Βόλο θα βρεθεί στις 5 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Πλούταρχος, προκειμένου να τραγουδήσει για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου και την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής, θα εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο «Πρεμιέρα», όπου τα έσοδα από τα βραδιά θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου για την ενίσχυσή του. Αξίζει να αναφέρουμε φυσικά ότι ο Γιάννης Πλούταρχος θα τραγουδήσει δωρεάν, έπειτα από πρόσκληση – προτροπή του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, δείχνοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την αγάπη του για τα παιδιά.
http://magnesia247.gr/o-giannis-ploutar ... notrofeio/