Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Δεν το συνεχίζω το θεμα γιατι θα πεταχτεί κανενας και θα μας πει οτι εχουμε προβλημα και με την πανικ εκτος απο τον βλάχο κτλ κτλ κτλ κτλ. Η μινος εμι ανακοίνωσε σημερα οτι ο δισκος του καρρα θα βγει την Δευτέρα 21 του μηνος.χωρις πολλες φανφάρες αθόρυβα κτλ,τα 7 τραγουδια του δικού μας τι γινεται θα κυκλοφορήσουν τελικα η πρεπει να κλείσει τρια χρονια δίχως δίσκο και μετα ;;;;;!!!ελεος με αυτη την αναμονη,χίλιες φορές να μην ξερεις τιποτα αν ηχογραφεί τι ηχογραφεί πως ηχογραφεί κτλ παρα να ξερεις απο αρχες Οκτώβρη οτι ηχογραφεί ερχεται σύντομα τα γνωστά που ακούγαμε απο φιλονοτικα σάιτ και τωρα να κοντεύει να βγει ο Νοεμβρίος να ξέρουμε οτι ειναι έτοιμος ο δισκος να εχουμε ακούσει ολα τα τραγουδια και να αναμένουμε.χιλιες φορές να μην ξέρουμε χιλιες.
Τι ανακοίνωση να βγάλει η Panik; Ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο. Είπε πως το Προξενιό είναι προπομπός του νέου άλμπουμ. Τι άλλο να πει;
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Σίγουρα οι προβολές επηρεάζονται από το ότι έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες βίντεο ανεπίσημα και κυρίως από τη ζωντανή εκτέλεση..Αυτά γίνονται όταν λες κομμάτι πριν καν κυκλοφορήσουν μπήκαν όλοι το άκουσαν και πλέον ή μεγάλη αγωνία-περιεργια έχει φύγει..Τώρα σσ σύγκριση με του Ρόκου όντως δε γίνετε να ανέβενουν την ίδια ωρα και να χει διπλάσια χτύπηματα ο ροκκος που είχε χαθεί κάτι χρόνια..Και σιγά τ τραγούδι μία μέτρια μπαλάντα και εδώ φαίνεται ότι τα ερωτικά πάντα θα υπερτερούν...ακόμα και αν όπως τώρα το κομμάτι πάρει καλές απόψεις υπάρχουν πάρα πολλοί πού θα πούνε πάλι πατριωτικό κομμάτι εβγε αυτός δε βαρέθηκε κλπ...Και σίγουρα έχουν κάνει κακό τα πολλά μέτρια κοινωνίκα που έχει βγάλει με αποτέλεσμα πολλοί να μπαίνουν καν σε διαδικασία να ακούσουν όταν δουν κοινωνικό κομμάτι..
Ο Νότης πιστεύει οτι επειδη ειναι χορευτικό με έξυπνο στίχο θα περάσει στο ευρύ κοινό .ελα μου ομως πως δεν θα περάσει γιατι σε μια βδομάδα απο τωρα δεν θα παιζει σε κανεναν σταθμό η θα παιζει με το σταγονόμετρο.καλα ρε νοτη θα σ αφήσει το σύστημα να του κανεις κακό ;;;δεν γινεται αυτο νοτη. Μονο με έξυπνο τροπο μπορεις να το καταφέρεις και αυτος ο έξυπνος τροπος δεν ειναι να βγάζεις προμο κοινωνικό τραγουδι. Ειναι η διπλωματία.αν δεν έπαιζες το παιχνιδι τους ( δημοσιογράφων κτλ) δεν τους έλεγες μ αυτον τον τροπο την γνωμη σου και μιλούσες μονο μεσα απ τα τραγουδια ( εξ ου κσι το εισαγωγικό στο ας μιλήσουν τα τραγουδια )μονο τοτε το ευρύ κοινό θα ηταν μαζι σου δεν θα σε θεωρούσανε γραφικό κτλ
Τωρα το μονο που γινεται ειναι να αναμασάς τα κοινωνικα σε όλους τους νοτικους. Σ αυτους που θα τρέξουν να αγοράσουν τον δίσκο σου απ την πρωτη μέρα πρωτη βδομάδα κτλ.
Ενα παραδειγμα εχω να πω.εξι μήνες μετα την κυκλοφορία του δίσκου μαζι (ο καλυτερος της δεκαετίας εκτος των χάλια χορευτικών που ειχε μεσα ) ήμουνα στην πολη μου σ ενα φιλικό μπαρ με φίλους γνωστούς κτλ γυρω στα τριάντα άτομα.καποια στιγμή μπήκα στην κονσόλα να κανω προγραμμα (πως καταλαβαινω άραγε τις καλες ηχογραφησεις οεεεεοοο;;;) και αρχίζω να παίζω μετα απο λιγο ολο τον δίσκο μαζι.τα σχολια των φίλων που δεν ειναι νοτικοι υπ όψιν.καλα αυτος εβγαλε δίσκο ωραια κομμάτια ρε συ μπραβο και νομίζαμε οτι ειχε χαθεί.πω ρε κόμματαρα που εβγαλε ο άνθρωπος γεια σου ρε νοτη άρχοντα κτλ.καλα στα ραδιόφωνα τι γινεται δεν τον παιζουν αυτη την τραγουδάρα και παιζουν άλλες παπαριες;;;και στο τελος τους εβαλα το πετά ψηλά και το μα εγω ειμαι Έλληνας και κατέβηκε απ την κονσόλα.μεχρι το πρωι μιλούσαμε για τον νοτη.οτι εχει ωραια τραγουδια οτι αν δεν τους τα έβαζα δεν θα τα ακούγανε απο πουθενά γιατι δεν προωθείτε απο πουθενά κτλ κτλ.ειχαμε την εντύπωση οτι ο Νότης σταμάτησε να τραγουδά ερωτικά αλλα μονο κατι κοινωνικα και αλλα τέτοια.οποιος καταλαβε καταλαβε.εγω αυτα ειχα να πω απο κει και περα ελπιζω να καταλαβαίνετε τι παιζει κσι τι φταιει και για ποιον λογο μιλαω για διπλωματία για ΡΟΗ προγράμματος για έξυπνους τρόπους και αλλα τέτοια.μονο ετσι νοτη θα αφήσεις το στίγμα σου.
Υ.Γ.τζαμπα μιλαω δεν πρόκειται να αλλάξει κατι.
Τωρα το μονο που γινεται ειναι να αναμασάς τα κοινωνικα σε όλους τους νοτικους. Σ αυτους που θα τρέξουν να αγοράσουν τον δίσκο σου απ την πρωτη μέρα πρωτη βδομάδα κτλ.
Ενα παραδειγμα εχω να πω.εξι μήνες μετα την κυκλοφορία του δίσκου μαζι (ο καλυτερος της δεκαετίας εκτος των χάλια χορευτικών που ειχε μεσα ) ήμουνα στην πολη μου σ ενα φιλικό μπαρ με φίλους γνωστούς κτλ γυρω στα τριάντα άτομα.καποια στιγμή μπήκα στην κονσόλα να κανω προγραμμα (πως καταλαβαινω άραγε τις καλες ηχογραφησεις οεεεεοοο;;;) και αρχίζω να παίζω μετα απο λιγο ολο τον δίσκο μαζι.τα σχολια των φίλων που δεν ειναι νοτικοι υπ όψιν.καλα αυτος εβγαλε δίσκο ωραια κομμάτια ρε συ μπραβο και νομίζαμε οτι ειχε χαθεί.πω ρε κόμματαρα που εβγαλε ο άνθρωπος γεια σου ρε νοτη άρχοντα κτλ.καλα στα ραδιόφωνα τι γινεται δεν τον παιζουν αυτη την τραγουδάρα και παιζουν άλλες παπαριες;;;και στο τελος τους εβαλα το πετά ψηλά και το μα εγω ειμαι Έλληνας και κατέβηκε απ την κονσόλα.μεχρι το πρωι μιλούσαμε για τον νοτη.οτι εχει ωραια τραγουδια οτι αν δεν τους τα έβαζα δεν θα τα ακούγανε απο πουθενά γιατι δεν προωθείτε απο πουθενά κτλ κτλ.ειχαμε την εντύπωση οτι ο Νότης σταμάτησε να τραγουδά ερωτικά αλλα μονο κατι κοινωνικα και αλλα τέτοια.οποιος καταλαβε καταλαβε.εγω αυτα ειχα να πω απο κει και περα ελπιζω να καταλαβαίνετε τι παιζει κσι τι φταιει και για ποιον λογο μιλαω για διπλωματία για ΡΟΗ προγράμματος για έξυπνους τρόπους και αλλα τέτοια.μονο ετσι νοτη θα αφήσεις το στίγμα σου.
Υ.Γ.τζαμπα μιλαω δεν πρόκειται να αλλάξει κατι.
-
κατ'αρχας επιτελους καλη ηχογραφηση μετα απο καιρο...δεν τα σκατωσε ο βλαχος
το τραγουδι για το ειδος του ειναι ωραιο (να μου πεις ενας νοτικος τι θα ελεγε :P)
αλλα δεν ειναι το τραγουδι που κανει μπαμ...δεν ρολαρουν τετοια τραγουδια σε αλλους αντε εμεις οι φαν ειμαστε συνηθισμενοι να τα ακουμε αλλα δεν ειναι τραγουδι που θα παιχτει στο ραδιο ...
οσον αφορα τα views μην τρελενεστε ....καθε εταιρεια προτεινει στον εκαστοτε τραγουδιστη της ενα πακετο με views και likes με τιμη που ξεκιναει απο 700 ευρω...τα views δεν τα υπολογιζω πλεον εδω και καιρο και ας λενε οτι ειναι ''μετρο συγκρισης''... το θεμα ειναι το τραγουδι να χει απηχηση στον κοσμο αλλα με κοινωνικο δεν κανεις ευκολα γκελ... να μου πεις ο νοτης δεν ψαχνει να καθιερωθει πλεον μιας και κανενας δεν προκειται να τον φτασει και κανει οτι θελει βγαζει απο κοινωνικο κομματι μεχρι ραπ οποτε δεν τον νοιαζει ειναι ηδη ''φτασμενος'' και δικαια αλλωστε.....
ολο ειναι θεμα promotion μενει να φανει τι θα κανει η panik για να τον κερδισει
το τραγουδι για το ειδος του ειναι ωραιο (να μου πεις ενας νοτικος τι θα ελεγε :P)
αλλα δεν ειναι το τραγουδι που κανει μπαμ...δεν ρολαρουν τετοια τραγουδια σε αλλους αντε εμεις οι φαν ειμαστε συνηθισμενοι να τα ακουμε αλλα δεν ειναι τραγουδι που θα παιχτει στο ραδιο ...
οσον αφορα τα views μην τρελενεστε ....καθε εταιρεια προτεινει στον εκαστοτε τραγουδιστη της ενα πακετο με views και likes με τιμη που ξεκιναει απο 700 ευρω...τα views δεν τα υπολογιζω πλεον εδω και καιρο και ας λενε οτι ειναι ''μετρο συγκρισης''... το θεμα ειναι το τραγουδι να χει απηχηση στον κοσμο αλλα με κοινωνικο δεν κανεις ευκολα γκελ... να μου πεις ο νοτης δεν ψαχνει να καθιερωθει πλεον μιας και κανενας δεν προκειται να τον φτασει και κανει οτι θελει βγαζει απο κοινωνικο κομματι μεχρι ραπ οποτε δεν τον νοιαζει ειναι ηδη ''φτασμενος'' και δικαια αλλωστε.....
ολο ειναι θεμα promotion μενει να φανει τι θα κανει η panik για να τον κερδισει
Δηλαδή τι ειναι ο Νότης γκομενα που μεχρι στιγμής η πανικ την ψήνει μεχρι να της τον φορέσει;;;;κανει νάζια ο Νότης δεν καταλαβαινω.διαφωνω με καποια απ τα λεγόμενα σου.δεν εχει σημάσια αν εισαι φτασμένος τι σημαινει αυτο οτι θα κανεις οτι γουστάρεις ;;γιατι αν κανεις οτι γουστάρεις και δεν σε νοιάζει τι αντίκτυπο θα εχει τοτε ο δικός μας γιατι τσουχτηκε με το φαινόμενο της εποχής παντελιδη και οπου έβγαινε έλεγε για μιμους και αλλες τέτοιες μαλακιες που δεν ταιριάζουν στους άρχοντες. ;; Γιατι τι φοβόταν μην του πάρει την θέση ενας τραγουδιστης με τρια χρονια πορεία ;; Οπως καταλαβες τα πράγματα δεν ειναι απλα οταν εχεις να κανεις με τον λαό.θελει προσοχή συνέπεια και διπλωματία ο κοσμος δεν θελει επιθέσεις ουτε αλλα τέτοια και δίκιο να εχεις το χάνεις.
Εγώ πιστεύω σιγά σιγά όλες οι δουλειές του ο Νότης τις βγάζει ναι μεν για να αφυπνιστεί όλος ο κόσμος αλλά ξέρει εκ του αποτελέσματος θα είναι "Μόνο για φίλους".
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Το θέμα είναι πως ούτε "Μόνο για φίλους" δεν είναι γιατί η πλειοψηφία των φίλων του Νότη άλλα θέλουν κι άλλα κάνει.ilias16 έγραψε:Εγώ πιστεύω σιγά σιγά όλες οι δουλειές του ο Νότης τις βγάζει ναι μεν για να αφυπνιστεί όλος ο κόσμος αλλά ξέρει εκ του αποτελέσματος θα είναι "Μόνο για φίλους".
Το κοινωνικό το ωραιο σαν τα πάθη το πετά ψηλά κτλ ας το βγαλει σε όλους αρέσει,το θεμα ειναι αλλο ,δίσκο καθε δυο χρονια κτλ,81argus έγραψε:Το θέμα είναι πως ούτε "Μόνο για φίλους" δεν είναι γιατί η πλειοψηφία των φίλων του Νότη άλλα θέλουν κι άλλα κάνει.ilias16 έγραψε:Εγώ πιστεύω σιγά σιγά όλες οι δουλειές του ο Νότης τις βγάζει ναι μεν για να αφυπνιστεί όλος ο κόσμος αλλά ξέρει εκ του αποτελέσματος θα είναι "Μόνο για φίλους".
Ακριβώς! Λίγα και καλά... Σαν το Πέτα ψηλά και το Μα εγώ είμαι Έλληνας. Όχι σαν Τα ποντίκια και το Είδα στον ύπνο μου. Και όχι απαραίτητα σε κάθε δίσκο αν δεν είναι κάτι ΟΥΑΟΥ!Billbill έγραψε:Το κοινωνικό το ωραιο σαν τα πάθη το πετά ψηλά κτλ ας το βγαλει σε όλους αρέσει,το θεμα ειναι αλλο ,δίσκο καθε δυο χρονια κτλ,
Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλά τα dislike στο Προξενιό μειωθήκανε ξαφνικά 

- Eptapsyxos87
Ναι όντως εχεις δικιο φίλε 81argus!!!81argus έγραψε:Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλά τα dislike στο Προξενιό μειωθήκανε ξαφνικά

Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Πριν κάνα 2ωρο είχαν φτάσει τα 120 και μετά από καμιά ώρα ήταν 100. Προφανώς θέλει η Panik να τον προστατέψει κι έσβησε κάποια.Eptapsyxos87 έγραψε:Ναι όντως εχεις δικιο φίλε 81argus!!!81argus έγραψε:Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλά τα dislike στο Προξενιό μειωθήκανε ξαφνικά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κινησεις εντυπώσεων απο την πανικ τιποτα παραπάνω αυτο με τα λαικ,ετσι ακριβως σου πέσανε τα πάθη σου πέσε το πετά ψηλά το μα εγω ειμαι Έλληνας το ντροπη σε όλους μας το ολα τα είδα κτλ εννοείτε το βάζεις γιατι κανενας δεν μπορει να τα πει μονο ο άρχοντας.και τα γουστάρει όλος ο κοσμος και αφήνουν στίγμα κάνουν κλικ κτλ.αλλα οχι ντέ και καλα βγάζω δίσκο α ας βάλω και την παπάρια μεσα ετσι για το καλο χαχαχ.εγω προσωπικα οταν άκουγα τους δίσκους του αν και 10-12 χρόνων τοτε που ξεκίνησα να τον ακούω οταν έπαιζαν τα κοινωνικα του ολα τα είδα δικαστής κτλ απο τοτε έμπαινα σε σκέψεις τι θελει να μου πει το τραγουδι κτλ.θελω να πω Ότι σε μένα ο τροπος που πέρασαν τα κοινωνικα του ηταν ο σωστός.και τα γούσταρα ειχαν να μου πουν κατι σε όλους άρεσαν και γι αυτο ολοι την δεκαετια 90-2000 λέγαν πεστα νοτη και αλλα τέτοια.τα κοινωνικα του στον δίσκο μαζι άρεσαν σε όλους ,ολοι οσοι τ άκουσαν είπαν τα καλυτερα άσχετο που τον συνέδεαν με κόμματα και αλλα τέτοια.να ο στιγματισμός.στην ελλαδα σημερα αν πω εγω και δυο τρεις άλλοι ο μπιλ μπιλ ειναι μακακας αυτος που θα μπει και θα διαβάσει τις απόψεις μου οι οποίες ειναι ολοσωστες για παραδειγμα κανενας δεν θα δωσει βάση γιατι καποιος ειπε οτι ειμαι μακακας.ολοι καταλαβαίνετε τι θελω να πω.
- Eptapsyxos87
Κοίτα γενικά εμενα οι προβολές δεν μου λενε και πολλά..γιατι βλεπουμε κατι τυχαιους τραγουδιστες που σε δυο τρεις μερες κανουν 3-4 μυρια...δεν γινεται αυτο....αλλα απο την αλλη η Panik εμενα μου δείχνει οτι μπορει να μην εχει τελεια αντανακλαστικά πχ την πρεμιερα την ανεφερε το ιδιο βραδυ η οταν βγηκε το προξενιο απο τον παλμο ηταν αρκετες μερες στον αερα και μετα το εριξε,αλλα δειχνει οτι τον θελει τον Νοτη και προσπαθει προφανώς περισσότερο απο την cobalt...θα δούμε...υπομονη να βγει και ο δισκος να δουμε πως θα το τρεξουν81argus έγραψε:Πριν κάνα 2ωρο είχαν φτάσει τα 120 και μετά από καμιά ώρα ήταν 100. Προφανώς θέλει η Panik να τον προστατέψει κι έσβησε κάποια.Eptapsyxos87 έγραψε:Ναι όντως εχεις δικιο φίλε 81argus!!!81argus έγραψε:Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλά τα dislike στο Προξενιό μειωθήκανε ξαφνικά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Εγώ ένα έχω να πω, ότι είμαστε-είσαστε γκρινιάρηδες...
Πέρσι τέτοια εποχή γκρινιάζαμε για το μαγαζί ότι είναι μακρυά, όχι αλλές τριτοδεύτερες τραγουδίστριες δίπλα του, γιατί έκλεισε σχήμα τελευταία στιγμή, γιατί έφυγε από το Φωταέριο κτλ κτλ
Τώρα που φέτος αυτό το κομμάτι δούλεψε σωστά ψάχνουμε να βρούμε κάτι άλλο να γκρινιάξουμε, έτσι απλά... θα βγάλει από ότι φαίνεται και έναν καλό δίσκο όσον αφορά το κομμάτι των ηχογραφήσεων... και ασχολούμαστε με τα views... να δω με τι άλλο θα ασχοληθούμε σε λίγο...

Πέρσι τέτοια εποχή γκρινιάζαμε για το μαγαζί ότι είναι μακρυά, όχι αλλές τριτοδεύτερες τραγουδίστριες δίπλα του, γιατί έκλεισε σχήμα τελευταία στιγμή, γιατί έφυγε από το Φωταέριο κτλ κτλ
Τώρα που φέτος αυτό το κομμάτι δούλεψε σωστά ψάχνουμε να βρούμε κάτι άλλο να γκρινιάξουμε, έτσι απλά... θα βγάλει από ότι φαίνεται και έναν καλό δίσκο όσον αφορά το κομμάτι των ηχογραφήσεων... και ασχολούμαστε με τα views... να δω με τι άλλο θα ασχοληθούμε σε λίγο...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι αργεί τον δίσκο και γιατι δεν υπογράφει.αν μπορει καποιος ας μας διαφωτισει.απ την αλλη αν θελει να δει αν η πανικ διαφέρει απ την κομπαλτ στο θεμα προ μόσιον κτλ γιατι δεν βαζει μια ρήτρα στο συμβόλαιο του που να λεει τι ζητά ο ιδιος ουτως ώστε αν δεν τε δει να σπάσει το συμβόλαιο και να την κανει για αλλες πολιτείες.εικικρινα αυτο το σε ψήνω (πανικ ) για να σε ρίξω γκομενα ( Νότης) μου φαινεται γελοίο.εν παση περιπτωση αν μπορει καποιος να μας φωτίσει.
Μην γινόμαστε υπερβολικοί. Καταρχάς κανείς δεν βγάζει κομματάρες πια. Σιγά τα κομμάτια που έβγαλαν για παράδειγμα ο Οικονομόπουλος, ο Ρέμος, ο Μαζωνάκης, ο Καρράς και λοιποί. Το θέμα με τον Νότη είναι ότι μας έχει υπερφορτώσει λιγάκι με κοινωνικά κομμάτια. Δε λέω, κι εγώ τον ξεχωρίζω γι΄αυτή τη διάθεσή του, αλλά το έχει παρακάνει. Υπό την έννοια ότι θέλει να βγάλει με το ζόρι κοινωνικά κομμάτια όταν πολύ λίγα εξ αυτών μπορούν να σταθούν στο χρόνο και να επιτελέσουν το ρόλο τους, και όχι να βγάζει όταν θα έχει κάτι εξαιρετικό στα χέρια του. Το Προξενιό για παράδειγμα είναι να το ακούσεις μια φορά στις τόσες. Χιλιοειπωμένο περιεχόμενο, άνευ ουσίας δίχως και κανένα βαθύ νόημα. Χορευτικό τουλάχιστον και εν γένει υποφερτό και στα αυτιά μη νοτικών, αλλά ως εκεί. Από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει λόγος να τρελαινόμαστε, ακολουθούν (θέλω να πιστεύω) 14 μη κοινωνικά κομμάτια. Οπότε θα κρίνουμε συνολικά το αποτέλεσμα. Ουσιαστικά μέσω της τριλογίας κάνει και ο Νότης το κέφι του, βγάζει δηλαδή τα κοινωνικά του και σου λέει θα σου δώσω και 14 κομμάτια για τα δικά σου γούστα. Πάντως, αν έλεγε κάποιος άλλος το Προξενιό δε νομίζω ότι θα του δίναμε καμιά σημασία...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Dimitris96
Φιλε στην προηγούμενη Τριλογία μην ξεχνάς οτι είχαμε στα "χορευτικά" δυο τραγουδια με κοινωνικό στοίχο (Έλληνας, Του γέρου κόσμο η καρδιά)jdarmody έγραψε: Από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει λόγος να τρελαινόμαστε, ακολουθούν (θέλω να πιστεύω) 14 μη κοινωνικά κομμάτια. Οπότε θα κρίνουμε συνολικά το αποτέλεσμα. Ουσιαστικά μέσω της τριλογίας κάνει και ο Νότης το κέφι του, βγάζει δηλαδή τα κοινωνικά του και σου λέει θα σου δώσω και 14 κομμάτια για τα δικά σου γούστα. Πάντως, αν έλεγε κάποιος άλλος το Προξενιό δε νομίζω ότι θα του δίναμε καμιά σημασία...
Το προξενιό μπορεί να ηταν ανετα στο χορευτικό μέρος με την λογική του Νότη! Εγω εχω πλέον (δυστυχώς) συνηθίσει την τρέλα του Νότη με τα κοινωνικά, που υπήρχε παντα αλλα όχι τοσο υπερβολικά όπως τα τελευταία 10 χρόνια !
Εμένα μρ νοιάζει τα τραγουδια να ειναι ΚΑΛΑ και ας ειναι κοινωνικά και επίσης με νοιάζει να ΜΗΝ ειναι καμια επανεκτέλεση που είχαμε 5!!! στην προηγούμενη τριλογία και 1 στο "Μαζι"...
Πιστεύω σε ένα μήνα θα έχουμε τον δισκο στα χέρια μας
Notis Sfakianakis
Κι εγώ κρατάω μια επιφύλαξη για τα επόμενα! Για να το πω και αλλιώς πάντως, το πρόβλημα δεν είναι ακριβώς ότι ο Νότης έχει επικεντρωθεί στα κοινωνικά κομμάτια, αλλά ότι δεν βγάζει ΠΟΛΛΑ καλά ερωτικά και λοιπά κομμάτια. Όταν δίνεις στον άλλον το Τέρμα το ράδιο μαζί με 6 κοινωνικά πάει τον έχασες. Αν έβγαζε τραγουδάρες γενικότερα και ερωτικά που να κάνουν χαμό όπως τα παλιά του, κανείς δεν θα είχε πρόβλημα με τα κοινωνικά του. Απλά γενικά υπάρχει ένα έλλειμμα στη δισκογραφία του Νότη την τελευταία 10ετία που σε συνδυασμό με κάκιστες παραγωγές έχει κάνει μεγάλη μερίδα του κόσμου να ξενερώσει. Παλιά περιμέναμε δίσκο του Νότη και ήμασταν σίγουροι ότι θα βγάλει πάλι τη μεγάλη επιτυχία της χρονιάς. Ε που είναι αυτή η αίσθηση τα τελευταία χρόνια..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...