Εγω προσωπικά δεν μίλησα για ηχογράφηση. Ειπα από χθες ότι είναι από τις καλύτερες που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Λίγο με την ένταση του δίσκου ίσως έχει ένα θέμα. Ισως μου φάνηκε εμένα γιατι χθες τα ακούγαμε πολύ δυνατά από τα ηχεία!giannis21 έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΛΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΘΕΡΙΟ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΡΑΓΟΥΓΙ...
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Καλά ρε παιδιά πως γινεται ολοι οι τραγουδιστές γνωστοί και μη ,τα ζουζούνια στην τηλεόραση τα τζάμπο τα πουλάκια τσίου να ειναι οπως πρεπει και εμεις να συζητάμε για την ακουστική και ένταση στον νοτη.ημαρτον
Ανεξήγητα πράγματα
Αν ειναι δυνατόν να καθομαι και να μιλαω για ηχογραφησεις εδω και τοσο καιρο.
Η προσωπικη μου άποψη ειναι οτι ο διάκος ειναι χάλια σε ηχο ακουστικής αλλου χαμηλά η ένταση αλλου σε πονάνε τα αυτιά και το σημαντικότερο δεν ευχαριστιεσαι τον νοτη.
Και παλι έλεος.
Τι απογοήτευση ειναι αυτη ρε παιδια ;;
Ανεξήγητα πράγματα
Αν ειναι δυνατόν να καθομαι και να μιλαω για ηχογραφησεις εδω και τοσο καιρο.
Η προσωπικη μου άποψη ειναι οτι ο διάκος ειναι χάλια σε ηχο ακουστικής αλλου χαμηλά η ένταση αλλου σε πονάνε τα αυτιά και το σημαντικότερο δεν ευχαριστιεσαι τον νοτη.
Και παλι έλεος.
Τι απογοήτευση ειναι αυτη ρε παιδια ;;
- Scorpion86
Είσαι λίγο υπερβολικός BillBill.
Aυτό που ενοχλεί εμένα είναι ότι υπάρχουν πολλά παράπονα για την τροφοδοσία στα μαγαζιά. Σε ελάχιστα υπάρχει ο δίσκος. Περίμενα πιο καλή αντιμετώπιση.
Aυτό που ενοχλεί εμένα είναι ότι υπάρχουν πολλά παράπονα για την τροφοδοσία στα μαγαζιά. Σε ελάχιστα υπάρχει ο δίσκος. Περίμενα πιο καλή αντιμετώπιση.
Εγω παντως στο κεντρο στα public και στο αιγαλαιω στο public εφαγα ακυρο νωρις!το απογευματαξι θα παω στο πασαλιμανι να δω!!!αν και για καποιο λογο πιστευω οτι θα εχει εξαντληθει.
ΝΟΜΙΖΩ SCORPION...ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ...ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Η PANIK ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ;ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΣΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ..ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ...ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ..
Παιδιά επειδή είμαι εν κινήσει και έχω πάρει σβαενα τα παμπλικ (ν ερυθρεα, χαλανδρι ψυχικό, ζωγράφου) μάταια δεν λέτε που το βρήκατε όσοι τον πηρατε;
- Dimitris96
- Scorpion86
Εξαντλήθηκαν στον Πασαλιμάνι, πριν λίγο με ενημέρωσε κάποιος που τον έστειλα εκεί.
Ισως γίνει νέα τροφοδοσία και σήμερα γιατί τους έχουν ταράξει στα τηλέφωνα. Στον ΜΑΖΙ είχε γίνει δύο φορές τροφοδοσία την ίδια μέρα!

Ισως γίνει νέα τροφοδοσία και σήμερα γιατί τους έχουν ταράξει στα τηλέφωνα. Στον ΜΑΖΙ είχε γίνει δύο φορές τροφοδοσία την ίδια μέρα!
Ζωγράφου μου είπαν ότι αφού δεν έχει έρθει ως τώρα δεν θα ρθει σήμερα
Ζωγράφου μου είπαν ότι αφού δεν έχει έρθει ως τώρα δεν θα ρθει σήμερα
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ SCORPION...NA ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ CD..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΙ 30.000 ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΝΟΤΙΚΟΙ....
- Scorpion86
Μα είναι μαλάκες κι αυτοί των εταιρειων. Πάνε 20 και 30 κομμάτια σε ένα μαγαζί. Τι νομίζουν ότι τοποθετούν? Σταν και Φουρέιρα? Ο κόσμος του Νότη πάει από το πρωί και τον ψάχνει τον δίσκο. Πλέον, ξέρουν όταν πας και πάνω στα CD ότι ψάχνεις Νότη.giannis21 έγραψε:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ SCORPION...NA ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ CD..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΙ 30.000 ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΝΟΤΙΚΟΙ....

ΠΑΡΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η PANIK...ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΥΤΑ...ΜΟΝΟ Ο ΝΟΤΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...
- Scorpion86
Ελπίζω ο 81argus να πρόλαβε να πάρει από Πασαλιμάνι. 

- Eptapsyxos87
Για υπόλοιπη Ελλάδα και Θεσσαλονίκη έχουμε καμία ενημέρωση παιδιά? γιατί συνήθως εδώ υπάρχει καθυστέρηση.....
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
- Scorpion86
Εάν πάρουμε ως δεδομένο την προηγούμενη κυκλοφορία ,τότε μέχρι την Παρασκευή θα εχουν εφοδιαστει τα καταστηματα βορεια και προς Θρακη.Eptapsyxos87 έγραψε:Για υπόλοιπη Ελλάδα και Θεσσαλονίκη έχουμε καμία ενημέρωση παιδιά? γιατί συνήθως εδώ υπάρχει καθυστέρηση.....
- Eptapsyxos87
Μακάρι να γίνει μέχρι παρασκευή και τον προμηθευτούμε και εμείς εδώ πάνω Θεσσαλονίκη.....ευχαριστώ πάντως φίλε Scorpion για την ενημέρωση και σήμερα και γενικά!Scorpion86 έγραψε:Εάν πάρουμε ως δεδομένο την προηγούμενη κυκλοφορία ,τότε μέχρι την Παρασκευή θα εχουν εφοδιαστει τα καταστηματα βορεια και προς Θρακη.Eptapsyxos87 έγραψε:Για υπόλοιπη Ελλάδα και Θεσσαλονίκη έχουμε καμία ενημέρωση παιδιά? γιατί συνήθως εδώ υπάρχει καθυστέρηση.....
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Επιτέλους το βρηκα. Reload υπάρχει δε νομιζω για πολύ όμως... 3 άτομα ειμασταν ταμείο και οι τρεις με το cd του Νότη...
Reload Πανεπιστημίου φίλε μόλις το πήρα εγώ.manosb77 έγραψε:Παιδιά επειδή είμαι εν κινήσει και έχω πάρει σβαενα τα παμπλικ (ν ερυθρεα, χαλανδρι ψυχικό, ζωγράφου) μάταια δεν λέτε που το βρήκατε όσοι τον πηρατε;
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Και εγώ από reload μόλις τον πήρα 8 ευρώ κάνει όχι 10 εν τω μεταξύ μπαίνω μέσα και πριν προλάβω να μιλήσω με ρωτάει για Σφακιανάκη;Λέω ναι που το κατάλαβες.Ε όλοι αυτό μου ζητάνε σήμερα.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!