Ναι ολόκληρα τα τραγούδια έπαιζαν, εγώ προσωπικά επειδή έπαιζε δυνατά από ηχεία διαπίστωσα όπως και ισχύει ότι έγινε καλή ηχογράφηση και υπάρχει καθαρή η φωνή του Νότη, με τα μουσικά όργανα να είναι όσο πρέπει μεσα στα κομμάτια και να μην τον καλύπτουν όπως άλλες φορές. Επίσης, δεν υπήρχε η βραχνάδα που υπήρχε σε άλλες κακές ηχογραφήσεις. Ωστόσο, ο Βλάχος με τον Νότη σε κάποια τραγούδια είχαν συζήτηση για τον ήχο. Δεν ξέρω τι ακριβώς λέγανε. Δεν μπορούσα να ακούσω τόσο δυνατά που έπαιζαν τα τραγούδια.Billbill έγραψε:Φίλε μου σκορπιε καλο ηχοσύστημα εχω,εχουν χαμηλά την ένταση κσι πρεπει να το ανοίξουμε παραπάνω απ το κανονικο για να πιάσουμε το επιθυμητό επίπεδο αλλα αυτο εχει ως αποτελεσμα την σύγχυση των αυτιών και το μπούκωμα.
Κσι μονο που μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες αλλαγής ηχοσυστημάτων κατι μας λεει.
Δεν θελω να σας κουράζω αλλο.
Περίμενα να ευχαριστηθώ τον δίσκο αλλα ..,,και με τον νοτη στα καλυτερα του ετσι υπ όψιν.
Την γραβάτα και το νησι τα χαραμίσανε συν τον κακό ηχο.
Πφφφφφφφφφφ οτι εγινε εγινε τι να πω.
Καλη ακρόαση
Υ.γ. Ευχομαι να ειναι ο τελευταίος δισκος ο οποιος με κανει και ξενερωνω απο πλευρά ήχου.
Στην ακρόαση σκορπιε έπαιζαν ολόκληρα τα τραγουδια ;;;
Εσεις αντιληφθήκατε τιποτα σχετικά με τον ηχο οτι κατι δεν Παει καλα;;;ο Νότης ;;;
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Οταν ανοίγεις πολυ δυνατά τον ηχο οντως διαπιστώνεις οτι εχει ηχογραφηθεί σωστα ο δισκος στο θεμα της καθαρότητας της φωνης παντα ,αν σου προκαλέσει έστω και λιγο σύγχυση ομως η μουσικη τοτε υπαρχει θεμα.λογικα ο Νότης θα μίλησε με τον βλάχο στο νησι στην μάνα γη στο θεριό ισως και στην γραβάτα ;;;;Scorpion86 έγραψε:Ναι ολόκληρα τα τραγούδια έπαιζαν, εγώ προσωπικά επειδή έπαιζε δυνατά από ηχεία διαπίστωσα όπως και ισχύει ότι έγινε καλή ηχογράφηση και υπάρχει καθαρή η φωνή του Νότη, με τα μουσικά όργανα να είναι όσο πρέπει μεσα στα κομμάτια και να μην τον καλύπτουν όπως άλλες φορές. Επίσης, δεν υπήρχε η βραχνάδα που υπήρχε σε άλλες κακές ηχογραφήσεις. Ωστόσο, ο Βλάχος με τον Νότη σε κάποια τραγούδια είχαν συζήτηση για τον ήχο. Δεν ξέρω τι ακριβώς λέγανε. Δεν μπορούσα να ακούσω τόσο δυνατά που έπαιζαν τα τραγούδια.Billbill έγραψε:Φίλε μου σκορπιε καλο ηχοσύστημα εχω,εχουν χαμηλά την ένταση κσι πρεπει να το ανοίξουμε παραπάνω απ το κανονικο για να πιάσουμε το επιθυμητό επίπεδο αλλα αυτο εχει ως αποτελεσμα την σύγχυση των αυτιών και το μπούκωμα.
Κσι μονο που μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες αλλαγής ηχοσυστημάτων κατι μας λεει.
Δεν θελω να σας κουράζω αλλο.
Περίμενα να ευχαριστηθώ τον δίσκο αλλα ..,,και με τον νοτη στα καλυτερα του ετσι υπ όψιν.
Την γραβάτα και το νησι τα χαραμίσανε συν τον κακό ηχο.
Πφφφφφφφφφφ οτι εγινε εγινε τι να πω.
Καλη ακρόαση
Υ.γ. Ευχομαι να ειναι ο τελευταίος δισκος ο οποιος με κανει και ξενερωνω απο πλευρά ήχου.
Στην ακρόαση σκορπιε έπαιζαν ολόκληρα τα τραγουδια ;;;
Εσεις αντιληφθήκατε τιποτα σχετικά με τον ηχο οτι κατι δεν Παει καλα;;;ο Νότης ;;;
Η μεγαλη μου απορία ειναι η εξεις : ο ιδιος ο Νότης οταν γύρισε ο δισκος σπο μαστερινγκ τι ακουσε;;;κσι η μεγαλύτερη μου εύλογη απορία τον δίσκο τον πηρε μαζι του ποτε στ αυτοκινητο του να οδηγήσει ακούγοντας τι εχει τραγουδήσει πως ακούγονται τα τραγουδια αν εγινε καλη δουλεια αν υστερεί πουθενά το τραγουδι η τα τραγουδια ;;;
Μακαρι να μπορούσα να εχω άνεση κσι να μιλαω μαζι του οπως με σας εδω η οπως με τους φίλους μου τοτε ολα αυτα θα του τα ανελυα.
Ύστερα από χρόνια έχουμε μια άρτια σε όλα τα επίπεδα δουλειά του Νότη εποχή Μίνος. Ένα πράγμα θα σας πω μόνο. Τον έβαλα και τον άκουσε ένας φίλος μου που δεν είναι νοτικός και μου είπε πλάκα κάνεις είναι σαν να ακούω τον Νότη από τα παλιά. Όσο τον ακούς τόσο περισσότερο σου αρέσει και σου θυμίζει τα παλιά.
Υ.Γ. Πάνε να γίνουν οι πρώτες μου επιλογές η γραβάτα και το μάνα γη.
Υ.Γ. Πάνε να γίνουν οι πρώτες μου επιλογές η γραβάτα και το μάνα γη.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΡΙΛΟΓΙΑ...ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 7 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ 16 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ...Ο ΔΙΣΚΟΣ ΑΠΑΙΧΤΟΣ... ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ...
Σε θεμα ερμηνείες ακουστικής ναι συμφωνώ παλιός Νότης
Σε θέμα έντασης ακουστικής ειναι το λαθος
Σε θέμα έντασης ακουστικής ειναι το λαθος
- Scorpion86
Μερικούς βλέπω στο facebook πόσο κακομοιριάζουν για τα Πάθη και την "υπερβολή" στον στίχο. Τελικά, πρέπει πάντα για κάτι να κράζουν και να γκρινιάζουν ορισμένοι. Λες και θα έπρεπε ο Νότης να τους ζητήσει την άδεια για το περιεχόμενο των τραγουδιών.
Για μένα τα πάθη είναι με διαφορά το καλύτερο ειδικά προς το τέλος είναι απίστευτο.Ακολουθούν κοινωνία στο μείον και προξενιό.Μετά η γραβάτα και το μάνα γη.Στο νησί με ψιλοαπογοήτευσε η ερμηνεία του Νότη σαν να βαριέται ενώ το θεριό αρχικά μου φαινόταν ενδιαφέρον στο κουπλέ μετά στο ρεφρέν δεν μου άρεσε κακός στίχος και μια μεγαλοπρέπεια επιτηδευμένη πως να το πω.Επίσης στο κοινωνία στο μείον και στη γραβάτα μου φαίνεται χωρίς να ξέρω βέβαια και από μουσική σαν να ηθελα να τα πει σε πιο ψηλές νότες ή με μεγαλύτερη ένταση σε κάποια σημεία.Χαρακτηριστικά εκεί που λέει διαταγές καθορισμένες βγάλε μια κορώνα δυνατή να τρελαθούμε αφού το χεις.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Φιλαρακι στο νησι και στην γραβάτα και στο θεριό αυτο που μας κανει να μην πατάμε το κουμπί να γυρίσουμε( σαν κριτές στο βοις) ειναι η κακή ηχογραφηση πίστεψε με αν ειχαν την ένταση οπως θα πρέπε τοτε αυτο θα το ένιωθες. Ειναι λες και χωλαίνει στο νησι και στην γραβάτα λες και συγκρατείτε.nikosp έγραψε:Για μένα τα πάθη είναι με διαφορά το καλύτερο ειδικά προς το τέλος είναι απίστευτο.Ακολουθούν κοινωνία στο μείον και προξενιό.Μετά η γραβάτα και το μάνα γη.Στο νησί με ψιλοαπογοήτευσε η ερμηνεία του Νότη σαν να βαριέται ενώ το θεριό αρχικά μου φαινόταν ενδιαφέρον στο κουπλέ μετά στο ρεφρέν δεν μου άρεσε κακός στίχος και μια μεγαλοπρέπεια επιτηδευμένη πως να το πω.Επίσης στο κοινωνία στο μείον και στη γραβάτα μου φαίνεται χωρίς να ξέρω βέβαια και από μουσική σαν να ηθελα να τα πει σε πιο ψηλές νότες ή με μεγαλύτερη ένταση σε κάποια σημεία.Χαρακτηριστικά εκεί που λέει διαταγές καθορισμένες βγάλε μια κορώνα δυνατή να τρελαθούμε αφού το χεις.
Η ένταση της ηχογραφησης εινσι.
Αν ηταν οπως πρεπει τα τραγουδια θα απογειωνόταν.
Α ρε βλάχο με το επιτελείο σου τι μας έκανες.
Εχουμε δυο μήνες που σε συζητάμε και συ παλι τα ιδια
Το γεγονος και μονο πως εχουμε γραψει γυρω στα 20 ατομα γνωμες για τον δισκο,και οι προτιμησεις ποικιλλουν σημαινει κατι.Βλεπω πως στις προτιμησεις ολα τα τραγουδια εχουν αναφερθει,και αυτο δειχνει πως εχουμε να κανουμε με μια πολυ δυνατη δουλεια.Η πανικ φαινεται να προωθει το ονομα του Νοτη οπως πρεπει,οι δηλωσεις περι χ.α δεν αναπαραχθηκαν στο διαδικτυο( εκτος αν δεν πηρα κατι χαμπαρι) που σημαινει πως καποιος τον προστατευει πλεον,η φωνη του Νοτη ειναι στα καλυτερα,οποτε ολα καλα.Μακαρι οπως ειπε ενας φιλος να εχουμε καλη επιλογη τραγουδιων και στα 2 επομενα cd.Τωρα τα του ηχου κ εντασης τα αφηνω στους ειδικους,στα δικα μου αυτια που δεν εχω μουσικες γνωσεις ακουγεται τελεια.Μου αρεσει η μουσικη σε ολα τα κομματια.Αν ηταν στο χερι σας να επιλεξετε ενα τραγουδι για να προωθησετε ραδιοφωνικα ποιο θα ταν;;
- Scorpion86
Εξαιρετικής ποιότητας και το τρειλερ για το βιντεο κλιπ. Δεν έχει ξαναγίνει τόσο σοβαρό προμο για κλιπ. Και φαίνεται και ποιοτικό, από χρώματα εικόνας μέχρι ήχο και πλάνα...
Οι δημοσιογράφοι έχουν απεργία σήμερα. Οπότε αύριο θα δούμε τι θα γίνει. Αν ήταν να επιλέξω ραδιοφωνικό τραγούδι για να προοθήσω θα σας κουφάνω. Το μάνα γη.
-
Το στίχο έγραψε ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου και τη μουσική ο Μάριος Ορφανίδης.Scorpion86 έγραψε: Johnytzitzi και στα δύο τραγούδια πάντως (Νησι, Γραβάτα) στην μουσική αναφέρει τον Παναγιώτου και στο στίχο τον Ορφανίδη. Μηπως το βιβλιαράκι που είχε χθες μπροστά του ο Νότης ήταν λάθος.
Να πω και κάτι που άκουσα από τον ίδιο ότι μάλλον δεν θα είναι τριλογία αλλά σαν πολιτική πλέον με τους δίσκους του. Πιο συχνή επαφή με τον κόσμο, μεγαλύτερο ποσοστό τραγουδιών που θα ακουστούν γιατί αλλιώς είναι να προωθούνται 2-3/7 και άλλο στα 16.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Και γω το ίδιο πιστεύω και σκεφτόμουν, είναι τραγουδάρα έχω φάει κόλλημα τρελό και προφανώς μπορεί να γίνει άνετα το επόμενο single. Δεν μιλάει ούτε για πολιτικά και οτιδήποτε άλλο που μπορεί να ενοχλήσει κάποιους... Το πιο κουφό είναι ότι και το θεριό το θεωρώ πολύ δυνατό κομμάτι...81argus έγραψε:Οι δημοσιογράφοι έχουν απεργία σήμερα. Οπότε αύριο θα δούμε τι θα γίνει. Αν ήταν να επιλέξω ραδιοφωνικό τραγούδι για να προοθήσω θα σας κουφάνω. Το μάνα γη.

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Εγώ πάλι νομίζω ότι το μόνο που μπορεί να κάνει επιτυχία στα ραδιόφωνα είναι το προξενιό.
Τελικά τα 2 αουτσάιντερ μας βγήκαν φαβορί. Ακούγοντας τα μόνο το μάνα γη έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ραδιοφωνικό τραγούδι. Τα πάθη σίγουρα θα προκαλέσουν και θα γίνει ένας ντόρος γύρω από τους χριστιανούς. Το ίδιο ισχύει και για το θεριό. Αυτά τα 2 θα προκαλέσουν περισσότερο.
- Scorpion86
Εντάξει όταν λέει ότι θα συνεχισει με Χορευτικα και Ερωτικά τότε τριλογία το λες και μάλιστα όταν όλο αυτό γινει σε ενάμιση χρόνο. Απλά ίσως πλέον το πάει με θεματικές ενότητες και λίγα κομμάτια τα επόμενα χρόνια γιατι το 16αρι και καθυστερεί και βαραίνει. Συν ότι με 7 κομμάτια γινεται καλυτερη ηχογραφηση όπως βλέπουμε. Σε αυτό ναι. Γενικά, στο μέλλον θα φανεί αυτό εάν τηρηθεί γιατί πολλά λεγονταν (π.χ. δισκος με Παπαδόπουλο) και δεν έγιναν ποτέ.johnytzitzi έγραψε:Το στίχο έγραψε ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου και τη μουσική ο Μάριος Ορφανίδης.Scorpion86 έγραψε: Johnytzitzi και στα δύο τραγούδια πάντως (Νησι, Γραβάτα) στην μουσική αναφέρει τον Παναγιώτου και στο στίχο τον Ορφανίδη. Μηπως το βιβλιαράκι που είχε χθες μπροστά του ο Νότης ήταν λάθος.
Να πω και κάτι που άκουσα από τον ίδιο ότι μάλλον δεν θα είναι τριλογία αλλά σαν πολιτική πλέον με τους δίσκους του. Πιο συχνή επαφή με τον κόσμο, μεγαλύτερο ποσοστό τραγουδιών που θα ακουστούν γιατί αλλιώς είναι να προωθούνται 2-3/7 και άλλο στα 16.
JOHNYTZITZI MAΚΑΡΙ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΙΑ ΤΑ16 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΣΚΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ...ΚΑΙ ΣΥΧΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ...ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΤΑΡΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΣΚΟ...ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...
Πάντως στο ιντερνετ δεν έχει γραφτεί τίποτα για χρυσή αυγή.Ολα τα άρθρα που βγήκαν έχουν σαν τίτλο ότι η Κίλι ήταν στο πλευρό του.
ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΙΑ...ΕΓΩ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ....ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ...
-
Το είχε πει και παλαιότερα ότι σκεφτόταν να κάνει εσαεί τους δίσκους με 7 τραγούδια. Η αρχική σκέψη ήταν να είναι ανάμεικτοι θεματικά μετά άλλαξε σκέψη και προτίμησε να τους θεματοποιεί. Μάλιστα αξιοκρατικά βάσει των προτιμήσεων του δηλ. το κοινωνικό πρώτο μετά το ερωτικό και μετά το χορευτικό.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα