Δύο συμβαίνουν. Είτε είναι κομπλεξάκι, είτε του έχουν ζαλίσει από χθες τα @@@ για τον δίσκο. Βέβαια υπάρχει και το τρίτο ενδεχόμενο, ότι κάποιοι έχουν προβλήματα στην καθημερινότητα τους, είναι τσιτωμένοι και αυτό "κακώς" το αφήνουν να φανεί στην δουλειά τους. Για παράδειγμα ο συγκεκριμένος ότι πρόβλημα και να έχει στο σπίτι, με την γκόμενα, θα πρέπει να είναι ευγενικός με τον πελάτη. Κι ας τον έχει ξεχέσει πιο πριν ο προισταμενος του, κι ας του τα έχει κάνει τσουρέκια. Οφείλει να είναι ευγενικός. Αλλιως του κάνεις μία καταγγελία. Υπάρχει κόσμος που ειναι άνεργος και κάποια μουν...να δουλεύουν και συμπεριφέρονται έτσι.notisfan έγραψε:Λοιπον....σημερα επισκεφτηκα τα public του αιγαλαιου για να αγορασω αλλα δυο δισκακια για να τα στειλω σε φιλους στο εξωτερικο που μου το ζητησανε.Μπηκα λοιπον στο καταστημα και εριξα μια ματια για να δω αν εχει τοποθετηθει ο δισκος στις "νεες κυκλοφοριες"...αλλα δεν ειχε γινει κατι τετοιο...πηγα λοιπον στον κατω οροφο του καταστηματος για να δω στα ραφια των δισκων.Ουτε εκει υπηρχε κατι!Τοτε λοιπον ρωτησα εναν υπαλληλο αν υπαρχει ο νεος δισκος του Σφακιανακη...Δεν μου απανταει,απλα μου δινει ενα δισκακι απο ενα σαν γραφειακι που ειχε για να σηκωνει τηλεφωνα με ξενερωμενο υφος...!Του λεω οτι θελω 2 και μου δινει αλλο ενα.Τοτε εκανα την ερωτηση:Εχετε αλλα;για να πω και σε αλλους να ερθουν;Η απαντηση ηταν...Οχι,ειναι τα τελευταια!!!Ο τυπος παιδια ηταν σα να ναυριαζε που ζητουσα το συγκεκριμενο δισκακι...ειλικρινα στην αρχη νομιζα πως ηταν η ιδεα μου,αλλα μεχρι το τελος της συναλαγης μου μαζι του σιγουρευτηκα...
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Δεκ 08, 2016 2:51 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Δεν φταίει η Cobalt για το παραπάνω αποτέλεσμα αυτά τους παρέδωσε ο Βλάχος έτσι κυκλοφόρησαν οπότε έτσι θα κυκλοφορούν εσαεί...Scorpion86 έγραψε:Ακούω την συλλογή της Cobalt και συνειδητοποιώ πόσο μακάκας είμαι που πήγα κι έδωσα 15 ευρω σε αυτούς που δεν διόρθωσαν τις ηχογραφήσεις ούτε τώρα. Ασε δε που παιζει το ένα τραγούδι δυνατά και το επόμενο δεν ακούγεται. Μιλάμε στο καλό κυρία Cobalt, γλιτώσαμε!
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Ο Νότης δεν πουλάει πια δίσκους.
Χθες βράδυ που τον αγόρασα στο the mall σε όλα τα ταμεία ο κόσμος ηταν με τον δίσκο στο χερι. Μόνο ο Νότης τα κανει αυτά! Στα public στην Μεσογείων σήμερα τον φέρανε.
Απο τα λιγα που άκουσα απο την παρουσίαση μια χαρά τα είπε ο Νότης! Αυτον αγαπάμε με την αλήθεια του! (Ξεκαθαριζω δεν ψηφίζω ΧΑ)Επίσης οτι λέει το ητεκμηριώνει! Μήπως τελικά όλοι εμείς οι "Δημοκράτες " φερομαστε πιο φασιστικά με το να μην επιτρέπουμε την αλλη γνώμη;
ΥΓ. Πραγματικά τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια αίγλη στο forum.

Απο τα λιγα που άκουσα απο την παρουσίαση μια χαρά τα είπε ο Νότης! Αυτον αγαπάμε με την αλήθεια του! (Ξεκαθαριζω δεν ψηφίζω ΧΑ)Επίσης οτι λέει το ητεκμηριώνει! Μήπως τελικά όλοι εμείς οι "Δημοκράτες " φερομαστε πιο φασιστικά με το να μην επιτρέπουμε την αλλη γνώμη;
ΥΓ. Πραγματικά τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια αίγλη στο forum.
- Scorpion86
Θα είναι για πολύ η δικαιολογία μας ο Βλάχος? Σε πληροφορώ ότι δεν κυκλοφόρησε έτσι το "Αγάλματα" ή το "Για Σενανε Φοβαμαι" π.χ. που παρατήρησα αυτή την αλλαγή στην ένταση γιατί μετά το "Ακου Φιλε" ακούγεται πιο δυνατά? Προχειροδουλειά λεγεται, έγινε και δίχως να ενημερωθεί ο Νότης, σε περίοδο οπου βγάζει νέο δίσκο για να κονομήσουν, κάνοντας την οποια χαλάστρα ταυτόχρονα στην ΠΑΝΙΚ.J&B έγραψε:Δεν φταίει η Cobalt για το παραπάνω αποτέλεσμα αυτά τους παρέδωσε ο Βλάχος έτσι κυκλοφόρησαν οπότε έτσι θα κυκλοφορούν εσαεί...Scorpion86 έγραψε:Ακούω την συλλογή της Cobalt και συνειδητοποιώ πόσο μακάκας είμαι που πήγα κι έδωσα 15 ευρω σε αυτούς που δεν διόρθωσαν τις ηχογραφήσεις ούτε τώρα. Ασε δε που παιζει το ένα τραγούδι δυνατά και το επόμενο δεν ακούγεται. Μιλάμε στο καλό κυρία Cobalt, γλιτώσαμε!
Υ.Γ.: Βλέπω η Panik δεν έχει επιτρέψει τα βιντεο του τραγουδιού του δίσκου. Τα κατεβάζει. Θα τα ανεβάσει η ίδια. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σωστή διαχείριση! Αρκεί να συνεχιστεί.[/quote]
Αυτα μαλλον τους ξεφυγαν...
https://www.youtube.com/shared?ci=y7Twb0ZnxaI
https://www.youtube.com/shared?ci=tXq60dpnoXw
Υ.Γ Αν και πρεπει να ομολογησω οτι μεταφερθηκαν ηχητικα αψογα στο youtube. :P
Αυτα μαλλον τους ξεφυγαν...
https://www.youtube.com/shared?ci=y7Twb0ZnxaI
https://www.youtube.com/shared?ci=tXq60dpnoXw
Υ.Γ Αν και πρεπει να ομολογησω οτι μεταφερθηκαν ηχητικα αψογα στο youtube. :P
Ο ΝΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥΛΑΓΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΙΣΚΟΥΣ...ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ..ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ..ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ...
Δεν κατηγορώ τον Βλάχο ούτε την εταιρεία απλά σου λέω αυτά τους παρέδωσε αυτά θα ακούς (και στο σπίτι σου μόνος σου να βάλεις τα τραγούδια σε playlist το ίδιο θα ακούς), για να γίνει αυτό που λες θα πρέπει να γίνει remaster σίγα μην κάτσει η cobalt και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία να μπει σε τέτοια διαδικασία... έτσι και αλλιώς τα best of υπάρχουν μόνο για να βγάλουν λεφτάκια (επίσης δεν είναι και σοβαρό best of λείπουν ένα κάρο τραγούδια)...
Πρεπει επιτελους να καταλαβατε οτι ειναι παρασημο για το Νοτη να δεχεται κριτικη απο το "τιποτα"...
Γελαω με ατομα στυλ Λιαγκα-Σκορδα κ Κωστοπουλου που τον κραζουν κ οι ιδιοι δεν ειναι ικανοι να κρατησουν τις οικογενειες τους κ ο πετρακης κινδυνευει απο τα χρεη που εχει να μην απανταει ουτε στα τηλ...
Ο δε Ρεμος να μας πει ποσες μηνυσεις εχει για χρεη απο την ενασχοληση του με τον ηρακλη (νομιζε οτι μπορει να ειναι κ προεδρος ο στουρνος, που αν πει τρεις λεξεις σωστα στη σειρα θα φωταγωγηθει ο λευκος πυργος!)
Θα συμφωνουσα με τον φιλο παραπανω που ανεφερε οτι τους δινει τροφη, αν δεν εδειχναν ολα τα Μεσα Μαζικου Επηρεασμου (οπως τα εχει χαρακτηρισει εδω κ 15 χρονια ο Νοτης) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ αυτο που θελουν...και οχι πχ το ο Νοτης σε αλλο ενα δισκο του τιμαει την Κυπρο, δεν εχει προκαλεσει ποτε με την ιδιωτικη του ζωη, κανει θραυση ακομη στη νυχτα (αληθεια η μαλεα ζει?) κτλ κτλ
Δε θα ξεχασω πχ.τον Σροιτερ να μιλαει για ναζιστικο χαιρετισμο του Νοτη στην περιβοητη Πλατεια, ενω ο ιδιος δηλωσε νωριτερα οτι κοροιδευε κ φυσικα δεν παιχτηκε ποτε αυτο...
Πλησιαζω τα 40, ξερω οτι θα περασω ολη τη ζωη μου στην κριση κ παλευω μονο για τα παιδια μου, μπας κ βγουν γρηγοροτερα απο τη λασπη...σε αυτη τη μαχη, διαλεγω συνοδοιπορο μου το Νοτη, με αυτο το "κατι" που μπορει να δωσει...
Διαλεχτε λοιπον αν θα ειστε με το "τιποτα" ή με το "κατι"
ΥΓ: Θα επανερθω συντομα για το δισκο...ο θεος του κοσμου να σας εχει καλα!
Γελαω με ατομα στυλ Λιαγκα-Σκορδα κ Κωστοπουλου που τον κραζουν κ οι ιδιοι δεν ειναι ικανοι να κρατησουν τις οικογενειες τους κ ο πετρακης κινδυνευει απο τα χρεη που εχει να μην απανταει ουτε στα τηλ...
Ο δε Ρεμος να μας πει ποσες μηνυσεις εχει για χρεη απο την ενασχοληση του με τον ηρακλη (νομιζε οτι μπορει να ειναι κ προεδρος ο στουρνος, που αν πει τρεις λεξεις σωστα στη σειρα θα φωταγωγηθει ο λευκος πυργος!)
Θα συμφωνουσα με τον φιλο παραπανω που ανεφερε οτι τους δινει τροφη, αν δεν εδειχναν ολα τα Μεσα Μαζικου Επηρεασμου (οπως τα εχει χαρακτηρισει εδω κ 15 χρονια ο Νοτης) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ αυτο που θελουν...και οχι πχ το ο Νοτης σε αλλο ενα δισκο του τιμαει την Κυπρο, δεν εχει προκαλεσει ποτε με την ιδιωτικη του ζωη, κανει θραυση ακομη στη νυχτα (αληθεια η μαλεα ζει?) κτλ κτλ
Δε θα ξεχασω πχ.τον Σροιτερ να μιλαει για ναζιστικο χαιρετισμο του Νοτη στην περιβοητη Πλατεια, ενω ο ιδιος δηλωσε νωριτερα οτι κοροιδευε κ φυσικα δεν παιχτηκε ποτε αυτο...
Πλησιαζω τα 40, ξερω οτι θα περασω ολη τη ζωη μου στην κριση κ παλευω μονο για τα παιδια μου, μπας κ βγουν γρηγοροτερα απο τη λασπη...σε αυτη τη μαχη, διαλεγω συνοδοιπορο μου το Νοτη, με αυτο το "κατι" που μπορει να δωσει...
Διαλεχτε λοιπον αν θα ειστε με το "τιποτα" ή με το "κατι"
ΥΓ: Θα επανερθω συντομα για το δισκο...ο θεος του κοσμου να σας εχει καλα!
Όντως τότε με τον σροϊτερ ήταν για μπάτσες μιλάμε για απόλυτη παραπληροφόρηση, αλλά δεν νομίζω ότι ο Νότης είναι τόσο αφελής όσο τον παρουσιάζετε κάποιοι, επίτηδες λέει τις μαλάκιες αυτές γιατί ξέρει ότι θα κάνει ντόρο, τουλάχιστον αυτή είναι η αποψή μου...
- Scorpion86
Mα δεν τα έδωσε τα τραγούδια ο Βλάχος, εγώ αυτό λέω. Τα τραγούδια τα πήραν όπως τα πήραν και με προχειροδουλειά έφτιαξαν μια συλλογή. Ούτε ο Βλάχος είναι ενήμερος ούτε ο Νότης γι' αυτή τη συλλογή. Δεν ρωτήθηκαν δηλαδή. Τα τραγούδια που σου ανέφερα όταν είχαν κυκλοφορήσει οι δίσκοι επί Universal ακούγονταν άψογα, οπότε τώρα πως ακούγονται χάλια και χαμηλά? Δεν έχει γίνει σωστά η δουλειά από τους ίδιους. Απλα έμαθαν ότι βγάζει νεο δισκο και στην αναμπουμπούλα να βγει πιο γρήγορα η συλλογή δεν πρόσεξαν την δουλειά που έπρεπε να γίνεται για να ακούγεται άψογα ο δίσκος. Κι άλλες εταιρείες κυκλοφόρησαν συλλογές του Νότη ενώ ο ίδιος είχε αποχωρήσει από αυτούς, όμως σεβάστηκαν τα τραγούδια και πρόσεξαν το προιόν που έβγαλαν και έναντι 15 ευρώ.J&B έγραψε:Δεν κατηγορώ τον Βλάχο ούτε την εταιρεία απλά σου λέω αυτά τους παρέδωσε αυτά θα ακούς (και στο σπίτι σου μόνος σου να βάλεις τα τραγούδια σε playlist το ίδιο θα ακούς), για να γίνει αυτό που λες θα πρέπει να γίνει remaster σίγα μην κάτσει η cobalt και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία να μπει σε τέτοια διαδικασία... έτσι και αλλιώς τα best of υπάρχουν μόνο για να βγάλουν λεφτάκια (επίσης δεν είναι και σοβαρό best of λείπουν ένα κάρο τραγούδια)...
Για τις δηλωσεις τα εχω ξαναπεί.πρεπει να μπεις μεσα στο σύστημα για να το αλλάξεις.οποτε επρεπε να αφήσει μονο τα τραγουδια να μιλήσουν.οσο κσι αν το μυαλό και το συναίσθημα φωνάζουν το αντίθετο δηλαδη λεω οτι λεει ο πολύς ο κοσμος.απλα οταν λες που πηγε η ψήφος σου τοτε ταυτίζεσαι κσι μπαίνεις στο γρανάζι του μπαίνω σε κομμάτια οποτε η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου κομματιάζεται.
Οσον αφορά την γκρίνια για την ηχογραφηση φταίω εγω που θελω το σωστό ;;;το τελειο ;;;
Κακά τε ψεματα ο δισκος θα μπορούσε να βγει τέλειος τοσο σε ακουστική οσο και σε συνολο ηχογραφησης ερμηνείας.
Θα μπορούσε το νησι η γραβάτα να ειναι τελεια να εχουν αυτη την δυναμική που εχουν ζωντανά.
Προτείνω αν θέλετε να παμε στον νοτη κσι στον βλάχο μια αντιπροσωπεία απο εμάς και να του θέσουμε το θεμα της τέλειας ηχογραφησης οταν θα ηχογραφεί τα ερωτικά.
Λαθος η ταύτιση με κόμματα το ξαναλέω(βέβαια αν έλεγε οτι ψήφισε συστημικά θα του καναν τεμενάδες,οποτε σκαλί σκαλί θα πηγαινε σ αυτο που λεει οτι ψήφισε και ο κοσμος ισως καταλάβαινε καλυτερα.
Ολα ειναι θεμα διπλωματίας και κατα ποσο ελέγχεις τα συναισθήματα σου.
Οσον αφορά την γκρίνια για την ηχογραφηση φταίω εγω που θελω το σωστό ;;;το τελειο ;;;
Κακά τε ψεματα ο δισκος θα μπορούσε να βγει τέλειος τοσο σε ακουστική οσο και σε συνολο ηχογραφησης ερμηνείας.
Θα μπορούσε το νησι η γραβάτα να ειναι τελεια να εχουν αυτη την δυναμική που εχουν ζωντανά.
Προτείνω αν θέλετε να παμε στον νοτη κσι στον βλάχο μια αντιπροσωπεία απο εμάς και να του θέσουμε το θεμα της τέλειας ηχογραφησης οταν θα ηχογραφεί τα ερωτικά.
Λαθος η ταύτιση με κόμματα το ξαναλέω(βέβαια αν έλεγε οτι ψήφισε συστημικά θα του καναν τεμενάδες,οποτε σκαλί σκαλί θα πηγαινε σ αυτο που λεει οτι ψήφισε και ο κοσμος ισως καταλάβαινε καλυτερα.
Καλά τι περιμένες τώρα αφού ο στόχος είναι να βγεί κέρδος... το θέμα θα ήταν κάποτε αν γινόταν να ξανακυκλοφορούσαν οι 16ΑΙ με καλύτερo ήχο... πχ αν θυμάσαι πριν 2 χρόνια είχε ανέβει το κλιπ Εσύ η θάλασσα με τα ίδια φωνητικά αλλά με άλλη μουσική (πιθανολογώ να ήταν η μουσική από το demo) και άκουγες καθαρά την φωνή του κοντού κρύσταλλο... εκεί θα άξιζε να πας να το αγοράσεις αλλά τωρα συλλογές όπως αυτή που λείπουν από μέσα κλεμμένα, όπως, χάνομαι καρδιά μου, δένδρο και άλλα δεν είναι best of
- Scorpion86
Nαι με πιο χαμηλό τέμπο, πιο βαρύ, είχε ανέβει νομίζω και μετά το ξανακατέβασαν όπως το Τσιγγανάκι, αν δεν θυμάμαι λάθος.J&B έγραψε:Καλά τι περιμένες τώρα αφού ο στόχος είναι να βγεί κέρδος... το θέμα θα ήταν κάποτε αν γινόταν να ξανακυκλοφορούσαν οι 16ΑΙ με καλύτερo ήχο... πχ αν θυμάσαι πριν 2 χρόνια είχε ανέβει το κλιπ Εσύ η θάλασσα με τα ίδια φωνητικά αλλά με άλλη μουσική (πιθανολογώ να ήταν η μουσική από το demo) και άκουγες καθαρά την φωνή του κοντού κρύσταλλο... εκεί θα άξιζε να πας να το αγοράσεις αλλά τωρα συλλογές όπως αυτή που λείπουν από μέσα κλεμμένα, όπως, χάνομαι καρδιά μου, δένδρο και άλλα δεν είναι best of
Είσαι λίγο υπερβολικός. Εμένα πχ δεν μου άρεσε το κοινωνία στο μείον και σαν ήχος και σαν ερμηνεία σε σύγκριση με το ζωντανό από κει και πέρα είναι σε καλά επίπεδα ο ήχος... πχ εγώ την γραβάτα την γουστάρω περισσότερο στο δίσκο όπως και τα πάθη... στην τελική θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι όταν τα τραγούδια έχουν κυκλοφορήσει εδώ και τόσο καιρό και τα ακους καθημερινά από το youtube τα συνηθίζεις αλλιώς, και στο τέλος απογοητεύεσαι...Billbill έγραψε:Για τις δηλωσεις τα εχω ξαναπεί.πρεπει να μπεις μεσα στο σύστημα για να το αλλάξεις.οποτε επρεπε να αφήσει μονο τα τραγουδια να μιλήσουν.οσο κσι αν το μυαλό και το συναίσθημα φωνάζουν το αντίθετο δηλαδη λεω οτι λεει ο πολύς ο κοσμος.απλα οταν λες που πηγε η ψήφος σου τοτε ταυτίζεσαι κσι μπαίνεις στο γρανάζι του μπαίνω σε κομμάτια οποτε η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου κομματιάζεται.
- SFAKattack10
Για την universal / cobalt τα λέγαμε τόσα χρόνια ότι έπρεπε να φύγει . Έφυγε και βγήκε επιτέλους ένας δίσκος που δεν ακούγεται ο Νότης με βραχναδα. Δεν είναι τυχαίο αυτό.
Δεν του άρεσαν οι φωτογραφίες αλλά είναι οι καλύτερες που έχει βγάλει μετά τις Μνήμες.
Κατα τα άλλα μεγάλη έκπληξη το Μανα γη, μπράβο στον Βασιλείου.
Τα Πάθη ίσως επειδή είναι αργή μπαλάντα δεν με έχει τραβήξει ακόμα.
Δεν του άρεσαν οι φωτογραφίες αλλά είναι οι καλύτερες που έχει βγάλει μετά τις Μνήμες.
Κατα τα άλλα μεγάλη έκπληξη το Μανα γη, μπράβο στον Βασιλείου.
Τα Πάθη ίσως επειδή είναι αργή μπαλάντα δεν με έχει τραβήξει ακόμα.
Καμπάνα ακούγεται στο βίντεο κλιπ του Εσύ η θάλασσα έχει και λίγο διαφορετική ενορχήστρωση.Πως κατάφεραν και το χάλασαν ενας Θεός ξέρει.Scorpion86 έγραψε:Nαι με πιο χαμηλό τέμπο, πιο βαρύ, είχε ανέβει νομίζω και μετά το ξανακατέβασαν όπως το Τσιγγανάκι, αν δεν θυμάμαι λάθος.J&B έγραψε:Καλά τι περιμένες τώρα αφού ο στόχος είναι να βγεί κέρδος... το θέμα θα ήταν κάποτε αν γινόταν να ξανακυκλοφορούσαν οι 16ΑΙ με καλύτερo ήχο... πχ αν θυμάσαι πριν 2 χρόνια είχε ανέβει το κλιπ Εσύ η θάλασσα με τα ίδια φωνητικά αλλά με άλλη μουσική (πιθανολογώ να ήταν η μουσική από το demo) και άκουγες καθαρά την φωνή του κοντού κρύσταλλο... εκεί θα άξιζε να πας να το αγοράσεις αλλά τωρα συλλογές όπως αυτή που λείπουν από μέσα κλεμμένα, όπως, χάνομαι καρδιά μου, δένδρο και άλλα δεν είναι best of
Άσχετο ξέρει κάποιος αν η ορχήστρα ξέρει το Μάνα Γη;;Θα πάω να του ζητήσω να το πει το Σάββατο αν είναι.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Εγω θεωρω πως ο Νοτης πιστευει σε απόλυτο βαθμο αυτά που λέει, και τα λέει για να ανοιξει τα ματια του κοσμου (κατά την δικη του αποψη). Εμεις καθόμαστε και σκάμε γιατι τον θαβουν τα καναλια, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως αν πήγαινε ενας δημοσιογράφος και του έλεγε ''θα παίξουμε ένα τρίλεπτο απόσπασμα από την συνεντευξη σου. τι θες να δείξουμε;;εκει που μιλας για τσιπρα , χ.α κτλ ή εκει που λες για τον δίσκο", ο Νότης θα επέλεγε το πρώτο. Εφόσον θεωρεί πως πρέπει να τα λεει αυτά τα πράγματα, καλά κάνει και τα λέει.J&B έγραψε:Όντως τότε με τον σροϊτερ ήταν για μπάτσες μιλάμε για απόλυτη παραπληροφόρηση, αλλά δεν νομίζω ότι ο Νότης είναι τόσο αφελής όσο τον παρουσιάζετε κάποιοι, επίτηδες λέει τις μαλάκιες αυτές γιατί ξέρει ότι θα κάνει ντόρο, τουλάχιστον αυτή είναι η αποψή μου...
Στο θεριό που παρεπιπτοντως εμένα μου αρέσει αρκετά, λεει "ξεμακραίνω από τις κάλπες της ντροπής" ετσι; Γιατι στο δικο μου βιβλιαρακι γραφει "τροπής"
- Scorpion86
Eιχε πει ο BillBill ότι το έπαιξαν στις πρόβες.ilias16 έγραψε:Καμπάνα ακούγεται στο βίντεο κλιπ του Εσύ η θάλασσα έχει και λίγο διαφορετική ενορχήστρωση.Πως κατάφεραν και το χάλασαν ενας Θεός ξέρει.Scorpion86 έγραψε:Nαι με πιο χαμηλό τέμπο, πιο βαρύ, είχε ανέβει νομίζω και μετά το ξανακατέβασαν όπως το Τσιγγανάκι, αν δεν θυμάμαι λάθος.J&B έγραψε:Καλά τι περιμένες τώρα αφού ο στόχος είναι να βγεί κέρδος... το θέμα θα ήταν κάποτε αν γινόταν να ξανακυκλοφορούσαν οι 16ΑΙ με καλύτερo ήχο... πχ αν θυμάσαι πριν 2 χρόνια είχε ανέβει το κλιπ Εσύ η θάλασσα με τα ίδια φωνητικά αλλά με άλλη μουσική (πιθανολογώ να ήταν η μουσική από το demo) και άκουγες καθαρά την φωνή του κοντού κρύσταλλο... εκεί θα άξιζε να πας να το αγοράσεις αλλά τωρα συλλογές όπως αυτή που λείπουν από μέσα κλεμμένα, όπως, χάνομαι καρδιά μου, δένδρο και άλλα δεν είναι best of
Άσχετο ξέρει κάποιος αν η ορχήστρα ξέρει το Μάνα Γη;;Θα πάω να του ζητήσω να το πει το Σάββατο αν είναι.
Μήπως εννοεί ότι τρέπουν κάποιοι με τα ψέμματα να ψηφίσεις να τους δώσεις δύναμη και να σε εξαπατήσουν. Αρα μήπως είναι τροπής. Σε τρέπουν μέσω της σκακιέρας αφού "γιατί ψηφίζω αφού κανονες στην ζωη μου δεν οριζω" Παντως δεν ακουγεται καθαρα αν λεει ντροπης ή τροπής? Μπορεί να ειναι και λάθος του τυπογραφείου.djibril έγραψε:Εγω θεωρω πως ο Νοτης πιστευει σε απόλυτο βαθμο αυτά που λέει, και τα λέει για να ανοιξει τα ματια του κοσμου (κατά την δικη του αποψη). Εμεις καθόμαστε και σκάμε γιατι τον θαβουν τα καναλια, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως αν πήγαινε ενας δημοσιογράφος και του έλεγε ''θα παίξουμε ένα τρίλεπτο απόσπασμα από την συνεντευξη σου. τι θες να δείξουμε;;εκει που μιλας για τσιπρα , χ.α κτλ ή εκει που λες για τον δίσκο", ο Νότης θα επέλεγε το πρώτο. Εφόσον θεωρεί πως πρέπει να τα λεει αυτά τα πράγματα, καλά κάνει και τα λέει.J&B έγραψε:Όντως τότε με τον σροϊτερ ήταν για μπάτσες μιλάμε για απόλυτη παραπληροφόρηση, αλλά δεν νομίζω ότι ο Νότης είναι τόσο αφελής όσο τον παρουσιάζετε κάποιοι, επίτηδες λέει τις μαλάκιες αυτές γιατί ξέρει ότι θα κάνει ντόρο, τουλάχιστον αυτή είναι η αποψή μου...
Στο θεριό που παρεπιπτοντως εμένα μου αρέσει αρκετά, λεει "ξεμακραίνω από τις κάλπες της ντροπής" ετσι; Γιατι στο δικο μου βιβλιαρακι γραφει "τροπής"
Έπαιξαν την εισαγωγή αλλα ο αρχιστράτηγος τους διέκοψε επιτάσσοντας το νησι αν θυμαμαι καλα.
Τα πάθη ειναι ισως το τραγουδι του δίσκου λογω νοήματος ( τεραστιο ) και ερμηνείας.
Λεω ισως γιατι και τα αλλα τα τραγουδια τα ακους με το ίδιο πάθος.
Η πρωτη τετράδα τραγουδιων ειναι αυτο που λεμε Νότης τελος.το καθε ενα τ ακους κσι ταξιδεύεις.( το ξαναλέω λιγο την ένταση της φωνης ουτως ώστε να ξεμακραίνει απο τα οργανα και θα μιλούσαμε για άρτια ηχογραφηση.θελω την φωνη να μου τυλίγει τ αυτιά )
Αν εξαιρέσω το θεριό και στην θέση του έβαζε το απών του Μαυράκη ο δισκος θα γαζώνε.
Υ γ.το προξενιό δεν το χω ακούσει καμια φορα.δεν ξερω τι σημαινει αυτο.προς το παρών μαλλον μαζι με το θεριό τα χω σε δεύτερη μοίρα.ισως αργότερα αλλάξω γνωμη αλλα με το ζόρι παντρειά δεν γινεται.
Ζωντανά το προξενιό ειναι δυναμικό δεν με χαλάει.
Οποτε προσθέτοντας το απών και αλλο ενα του Μαυράκη που λεει για πρόσφυγες πολέμους κτλ η κάποιο αλλο τοτε εγω προσωπικα θα μιλούσα για 7αδα φωτιά
Τα πάθη ειναι ισως το τραγουδι του δίσκου λογω νοήματος ( τεραστιο ) και ερμηνείας.
Λεω ισως γιατι και τα αλλα τα τραγουδια τα ακους με το ίδιο πάθος.
Η πρωτη τετράδα τραγουδιων ειναι αυτο που λεμε Νότης τελος.το καθε ενα τ ακους κσι ταξιδεύεις.( το ξαναλέω λιγο την ένταση της φωνης ουτως ώστε να ξεμακραίνει απο τα οργανα και θα μιλούσαμε για άρτια ηχογραφηση.θελω την φωνη να μου τυλίγει τ αυτιά )
Αν εξαιρέσω το θεριό και στην θέση του έβαζε το απών του Μαυράκη ο δισκος θα γαζώνε.
Υ γ.το προξενιό δεν το χω ακούσει καμια φορα.δεν ξερω τι σημαινει αυτο.προς το παρών μαλλον μαζι με το θεριό τα χω σε δεύτερη μοίρα.ισως αργότερα αλλάξω γνωμη αλλα με το ζόρι παντρειά δεν γινεται.
Ζωντανά το προξενιό ειναι δυναμικό δεν με χαλάει.
Οποτε προσθέτοντας το απών και αλλο ενα του Μαυράκη που λεει για πρόσφυγες πολέμους κτλ η κάποιο αλλο τοτε εγω προσωπικα θα μιλούσα για 7αδα φωτιά
- Scorpion86
Που έχει άδικο ρε παλιόπαιδα? Βγάλτε απέξω τι είπε για ΧΑ που εβαλε και μπροστά το "δυστυχώς". Μια χαρά τα λέει. Ας βγουν οι προστάτες του Αλέξη και του Σόιμπλε και των δημοσιογράφων να τους υπερασπιστούν. Τόσο φαιδροί είναι.