Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Η συντευξη ή μαλλον το αποσπασμα απο την παρουσιαση δισκου που μιλαει για ΧΑ, τσιπρα κλπ μπηκε στην 27η θεση στις τασεις του youtube με 41.000+ views. Τα σχολια (πανω απο 500) στην πλειοψηφια ειναι θετικα αν και εχει και αρκετα αρνητικα...
Διαβαζοντας τα κανεις καταλαβαινει οτι η πλειοψηφια των αρνητικων σχολιων ειναι απο ατομα με διαφορετικες πολιτικες πεποιπηθησεις. Κυριως αριστεριστες. Τα αρνητικα σχολια δηλαδη ειναι καθαρα για τις πολιτικες τοποθετησεις του νοτη...
Διαβαζοντας τα κανεις καταλαβαινει οτι η πλειοψηφια των αρνητικων σχολιων ειναι απο ατομα με διαφορετικες πολιτικες πεποιπηθησεις. Κυριως αριστεριστες. Τα αρνητικα σχολια δηλαδη ειναι καθαρα για τις πολιτικες τοποθετησεις του νοτη...
- Scorpion86
Γλέντι: Σε 622 άτομα αρέσει το βίντεο και σε 296 δεν αρέσει.sotirakos έγραψε:Η συντευξη ή μαλλον το αποσπασμα απο την παρουσιαση δισκου που μιλαει για ΧΑ, τσιπρα κλπ μπηκε στην 27η θεση στις τασεις του youtube με 41.000+ views. Τα σχολια (πανω απο 500) στην πλειοψηφια ειναι θετικα αν και εχει και αρκετα αρνητικα...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Βέβαια θα προτιμούσα στις τάσεις να ήταν ένα τραγούδι και όχι οι δηλώσεις αλλά είμαι σίγουρος πως και ο Νότης αν ασχολιόταν με το διαδίκτυο αυτό θα προτιμούσε να ήταν στις τάσεις παρά τραγούδι.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Ηταν για μια περιοδο το Προξενιο και μάλιστα ψηλά, στις πρώτες 15 θεσεις των τασεω.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ Ν11 ΣΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ 5 ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ενώ βρίσκει δυνατά τραγούδια (τηρουμένων των αναλογιών πάντα και του κοινωνικού ύφους), ενώ η φωνή του και η ερμηνεία του είναι ανατριχιαστική, είναι αδιανόητο ότι κακοποιούν τα κομμάτια στην ενορχήστρωση και στην ηχογράφηση.Billbill έγραψε:Στον νεο δίσκο αν πρόσεχαν την ένταση λιγο δηλαδη η φωνη του νοτη να ειναι κατα πολυ δυνατότερη απ οτι ο ήχος της μουσικής τοτε θα ανατριχιαζε ολη η ελλαδα με τις ερμηνείες του αρχιστράτηγου.
Το νησι επρεπε να το ειχαν προσέξει ( τρελές ατάκες τρελη ζεμπεκια)
Την γραβάτα επρεπε να την κάνουν πιο δυναμική οπως στο Λαιβ του τεατρο κσι χωρις πολυφωνιες στα ρεφρεν.
Το κοινωνία στο μείον ήθελε λιγότερα οργανα στο ρεφρεν και δυνατότερα η φωνη του νοτη.
Ο Νότης εμφανίζεται με δίψα για τρελές ερμηνείες και η φωνη της αλλα ενθύμιον.( πρεπει να προσεχθεί παρα πολυ απο δω και στο εξεις το κομμάτι της φωνης του νοτη δηλαδη να του δώσουν ένταση που να υπερκαλύπτει τα οργανα ουτως ώστε οι επόμενοι δίσκοι να εινσι σωστοί και η φωνάρα του νοτη να μας τυλίγει τ αυτιά.
1ον. Πρέπει να ακούσεις τον δίσκο σε φουλ ένταση για να τον απολαύσεις. Ειδικά στο Νησί είναι σαν να ακούς τη φωνή του μέσα από πηγάδι. Γενικά θα μπορούσαν να ανεβάζουν την ένταση στη φωνή του Νότη, μόνο στο Προξενιό είναι εντάξει. Δηλαδή ακόμα και την πιο κλασική τεχνική, στο τρίτο και τελευταίο ρεφρέν θα μπορούσαν να χαμηλώσουν ή να βγάλουν τα τόσα όργανα και να τραγουδάει σχεδόν ακαπέλα ο Νότης για να τον απολαύσουμε.
2ον. Διαφωνώ με αυτά που ανέφεραν ορισμένοι για δεύτερες επιπέδου Εφτάψυχων και ΜΙΝΟΣ. Έχει υπερβολικές δεύτερες και γεμίσματα σχεδόν σε όλα τα κομμάτια. Μέγιστο παράδειγμα η Γραβάτα που λέει δυο στιχάκια μόνο χωρίς ''γέμισμα'' στο τέλος και ακούς την κλασική φωνάρα του Νότη.
3ον. Μεγάλη υπόκλιση στο Μάνα Γη και στο Θεριό του Βασιλάκη Δήμα. Τα είχαμε ως γεμίσματα, αλλά είναι κομματάρες. Ειδικά το Μάνα γη θυμίζει όντως κάτι από Πικρός Καιρός, γενικά εποχή Ας μιλήσουν τα τραγούδια-Τέλος δίχως τέλος. Αν υπήρχε κάποιος με μεγαλύτερη φαντασία στην ομάδα του Νότη το Μάνα γη θα μπορούσε να κάνει παπάδες. Όπως και όλα τα κομμάτια βέβαια.
4ον. Αντιλαμβάνομαι την σχέση εμπιστοσύνης, συνεργασίας, φιλίας μεταξύ Νότη και Βλάχου, αλλά χρειάζεται φρέσκες ιδέες ο Νότης όσον αφορά την ενορχήστρωση και την ηχογράφηση των κομματιών του.
5ον. Να σημειώσω βέβαια ότι αδικούμε τα τραγούδια ως ένα βαθμό γιατί τα αποσπάσματα από τα live ήταν τα καλύτερα κομμάτια από το κάθε τραγούδι.
6ον. Σε κάθε περίπτωση, και εντελώς αντικειμενικά, ο μόνος καλλιτέχνης αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα που ερμηνεύει με τόσο μεγάλη επιτυχία σοβαρό στίχο και κοινωνικό εν γένει τραγούδι είναι ο Νότης Σφακιανάκης. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο προηγούμενος, αλλά αν αξίζει ένα επιπλέον παράσημο καριέρας ο Νότης και ανεξαρτήτως των πολιτικών πεποιθήσεων του, είναι ότι στην Ελλάδα της κρίσης και γενικότερα τα τελευταία 20 χρόνια είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που είχε την προσωπικότητα, το θάρρος και τις μπάλες να πει τραγούδια και να καυτηριάσει καταστάσεις, να θίξει κοινωνικά ζητήματα, να τραγουδήσει για την πατρίδα του και να πάει κόντρα στο ρεύμα των υπόλοιπων τραγουδιστών. Αυτό από μόνο του τον τοποθετεί στο κάδρο των μεγάλων τραγουδιστών.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
γιατι δεν τα ανεβασαν ακομα στο youtube απο την Panik?
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Πήγα και γω σήμερα ως Νοτίκος στο Public της Λεμεσού να αγορασω τον δίσκο μιας και διάβασα πως απο χθες θα κυκλοφόρησει και στην Κύπρο.
Εκανα μια αναζήτηση στις καινουργιες παραλάβες δίσκων και δεν έβλεπα τίποτα παρα μόνο Θεοδωριδου Παολα κτλ...
Ρωτησα μια κοπελίτσα που εργάζοταν εκεί για τον δίσκο και μου είπε πως ΄ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΚΟΜΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑΣ΄
Υ Γ- Ούτε το Best of απο την Cobalt υπηρχε και γενικα κανενας απο τους παλιους δισκους του Νοτη...
Ας το κλείσουνε το καταστημα!!!
Εκανα μια αναζήτηση στις καινουργιες παραλάβες δίσκων και δεν έβλεπα τίποτα παρα μόνο Θεοδωριδου Παολα κτλ...
Ρωτησα μια κοπελίτσα που εργάζοταν εκεί για τον δίσκο και μου είπε πως ΄ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΚΟΜΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑΣ΄
Υ Γ- Ούτε το Best of απο την Cobalt υπηρχε και γενικα κανενας απο τους παλιους δισκους του Νοτη...
Ας το κλείσουνε το καταστημα!!!

- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Μπράβο ρε Μακη!!!
Χθες στο τεατρο:προξενιό,γραβάτα,κοινωνία στο μείον,το νησί,μα εγώ είμαι έλληνας,η μπαλάντα του κυρ μέντιου,με φόντο το μνημείο,ήταν τρελός,διεφθαρμένη συνουσία,πρόβατα,τα κλεμμένα,με μια πιρόγα,why,πέτα ψηλά,γενέθλια,η στέλλα η σμυρνιά,χαράματα,άκου βρε φίλε,παράλληλα,δίνει τα φιλιά,γύφτισσα μέρα,μετανιώνω,ένα τσιγγανάκι είπε,δώσε ένα τέλος,αν θα σε χάσω,δεν σε χρειάζομαι,λύσε κούκλα τα μαλλιά σου,μια ματιά σου μόνο φτάνει,πρώτη φορά,είσαι ένα πιστόλι,παπαρούνα,και χριστός και αλήτης,δεν έχει μάθει ν αγαπάει,δεν ξανακάνω φυλακή,τα φιλιά σου είναι φωτιά,μαύρα μάτια,ο αετός,μήπως είμαι τρελός,βρέχει φωτιά στη στράτα μου,ποιος το είπε για τους μάγκες,δάνειο ζωής,δεν υπάρχεις,όλα τα σ αγαπώ(μονο ρεφρεν),χάρε να ήσουν άνθρωπος,το τελευταίο σ αγαπώ(ρεφρέν)
Η σειρά δεν ήταν έτσι τα κοινωνικά τα μοίρασε στα δυο προγράμματα στο τέλος κατα τις 5 και κάτι έδιωξε πολύ κόσμο όταν άρχισε τα πρόβατα κλπ.Δεν ξέρω αν χθες είχε μαζευτεί όλο το φαν κλαμπ του καρρά ή αν γίνεται έτσι πάντα πάντως στον καρρά γινόταν ο κακός χαμός με το που βγήκε σηκώθηκε όλο το μαγαζί στον αέρα καμία σχέση με το πρώτο πρόγραμμα του Νότη.Πραγματικά πάντως ήθελα να τους ρωτήσω όλους τι στο καλό σας αρέσει σε αυτό το πράγμα δεν καταλαβαίνω.Αν καθόμασταν να μετρήσουμε τον καθαρό χρόνο που τραγουδάει ο καρράς χωρίς τα διαστήματα με τις μεγάλες γέφυρες που παίζουν τα κλαρίνα και τα διαστήματα που δίνει μικρόφωνο με το ζόρι να βγαίνει ένα εικοσάλεπτο.Και να κάνει το ενα καραγκιοζιλίκι μετά το άλλο να πίνει οτιδήποτε σφηνάκι του δίνουν από κάτω να πετάει τα λουλούδια δέκα-δέκα τους δίσκους να του πέφτει το μικρόφωνο και πολλά άλλα.Στο δεύτερο πρόγραμμα του Νότη πάντως ήταν πολύ ανεβασμένη η διάθεση και έκανε και αρκετά καλό χορευτικό πρόγραμμα.Φωνητικά μαγευτικός όπως κάθε φορά ρεσιτάλ ερμηνείας σε πολλά τραγούδια(γραβάτα ή είσαι ένα πιστόλι που έκανε κάτι ωραία γυρίσματα στο τέλος όπως και στο λύσε κούκλα τα μαλλιά σου).Τα καινούργια τραγούδια είναι πολλά επίπεδα ανώτερα στο live ειδικά το νησί είναι πραγματικά σαν να ακούς άλλο τραγούδι.
Υ.Γ. Ναι δεν το ξέχασα το εγώ και η μοναξιά.Δεν το είπε επιτέλους.
Η σειρά δεν ήταν έτσι τα κοινωνικά τα μοίρασε στα δυο προγράμματα στο τέλος κατα τις 5 και κάτι έδιωξε πολύ κόσμο όταν άρχισε τα πρόβατα κλπ.Δεν ξέρω αν χθες είχε μαζευτεί όλο το φαν κλαμπ του καρρά ή αν γίνεται έτσι πάντα πάντως στον καρρά γινόταν ο κακός χαμός με το που βγήκε σηκώθηκε όλο το μαγαζί στον αέρα καμία σχέση με το πρώτο πρόγραμμα του Νότη.Πραγματικά πάντως ήθελα να τους ρωτήσω όλους τι στο καλό σας αρέσει σε αυτό το πράγμα δεν καταλαβαίνω.Αν καθόμασταν να μετρήσουμε τον καθαρό χρόνο που τραγουδάει ο καρράς χωρίς τα διαστήματα με τις μεγάλες γέφυρες που παίζουν τα κλαρίνα και τα διαστήματα που δίνει μικρόφωνο με το ζόρι να βγαίνει ένα εικοσάλεπτο.Και να κάνει το ενα καραγκιοζιλίκι μετά το άλλο να πίνει οτιδήποτε σφηνάκι του δίνουν από κάτω να πετάει τα λουλούδια δέκα-δέκα τους δίσκους να του πέφτει το μικρόφωνο και πολλά άλλα.Στο δεύτερο πρόγραμμα του Νότη πάντως ήταν πολύ ανεβασμένη η διάθεση και έκανε και αρκετά καλό χορευτικό πρόγραμμα.Φωνητικά μαγευτικός όπως κάθε φορά ρεσιτάλ ερμηνείας σε πολλά τραγούδια(γραβάτα ή είσαι ένα πιστόλι που έκανε κάτι ωραία γυρίσματα στο τέλος όπως και στο λύσε κούκλα τα μαλλιά σου).Τα καινούργια τραγούδια είναι πολλά επίπεδα ανώτερα στο live ειδικά το νησί είναι πραγματικά σαν να ακούς άλλο τραγούδι.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Έπειτα από πολλές ακροάσεις...Το νησί και ή γραβάτα χαντακωθηκαν ξεκάθαρα στο λαιβ πολύ καλύτερα..Τα υπόλοιπα μία χαρά δυστυχώς οι πατάτες γίναν σε δύο κορυφαία κομμάτια του δίσκου..Τα παθη φοβερό Στίχο αστειοτητες αυτά που γράφουν μερικοί υποτίθεται φαν για το κομμάτι ότι δε έπρεπε να το πει.. κοινωνία στο μείον επίσης δυνατό ενώ οι 2 εκπλήξεις ητα. Μάνα γη και θεριο που ίσως βέβαια κερδίζουν επειδή δε τα χε απογειωσεί λαιβ και τα ακουγαμε στ στούντιο κατευθείαν..Το προξενιό το βαρέθηκα ήδη..
Κάτι άσχετο παιδιά. Το θεριό μόνο εμένα θυμίζει Οικονομόπουλο;
Θα μπορούσε να το έλεγε άνετα και ο Οικονομόπουλος. Είναι κομμένο και ραμμένο πάνω στο στυλ του.

Θα μπορούσε να το έλεγε άνετα και ο Οικονομόπουλος. Είναι κομμένο και ραμμένο πάνω στο στυλ του.
81argus έγραψε:Κάτι άσχετο παιδιά. Το θεριό μόνο εμένα θυμίζει Οικονομόπουλο;![]()

Κοινωνικά είναι τα κομμάτια δεν είναι εκ των πραγμάτων και για λιώσιμο. Προσωπικά ποτέ δεν θεώρησα κομματάρα το Νησί, οπότε δεν με χαλάει το πως ακούγεται στο δίσκο εκτός του ότι είναι χαμηλά ο Νότης. Γενικά το θεωρώ το λιγότερο καλό του δίσκου, και όταν έχει καθιερώσει το Ήταν τρελός σε κάθε του εμφάνιση, θεωρώ ότι δεν είχε νόημα να πει ένα ακόμη τραγούδι για την Κύπρο. Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη δουλειά έχει γίνει στα Πάθη, τη Μάνα γη και το Θεριό. Η Γραβάτα έχει δυναμική, το Κοινωνία στο μείον συμπαθητικότατο γέμισμα και το Προξενιό ήταν η απαραίτητη διαφορετική παρουσία στο δίσκο. Τώρα εμένα δεν με ενθουσίαζε ποτέ η ιδέα της τριλογίας. Είναι τόσο λίγα τα κομμάτια που καίγονται από μόνα τους μετά από τόσες ακροάσεις από τους διψασμένους νοτικούς. Σ' ένα μήνα δηλαδή μπορεί να μην μας κάνουν καμία αίσθηση πια.
θα το πω για τελευταια φορα.
Παρακαλω όλους όσους μπορουν να παμε αντιπροσωπεία στον νοτη και να του παραθέσουμε τον προβληματισμό μας για τις ηχογραφησεις.
Αδικείται κατα πολυ ο Νότης και τα τραγουδις του.
Οι προλαλήσαντες με κάλυψαν απόλυτα.
Τουλάχιστον ας κανει τον κόπο ο Νότης να μπει ο ιδιος και να διαβάσει τι λεμε εμεις που τον αγαπάμε και τον ακολουθάμε.
Θα καταλάβει πολλα
Παρακαλω όλους όσους μπορουν να παμε αντιπροσωπεία στον νοτη και να του παραθέσουμε τον προβληματισμό μας για τις ηχογραφησεις.
Αδικείται κατα πολυ ο Νότης και τα τραγουδις του.
Οι προλαλήσαντες με κάλυψαν απόλυτα.
Τουλάχιστον ας κανει τον κόπο ο Νότης να μπει ο ιδιος και να διαβάσει τι λεμε εμεις που τον αγαπάμε και τον ακολουθάμε.
Θα καταλάβει πολλα
Με 15 κοινωνίκα κόμματια πως να μη βγει ο Καρρας και να γίνει πανικός όσο χάλια και να τραγουδάει.. Είπαμε ν πει 3 4 από τα καινουργια οκ..να πεί και 3 4 από τα πολύ γνωστά οκ..αλλά τωρα να επαναφέρει το με φόντο το μνημείο???Και φυισκα πρόβατα κλεμμένα διεφθαρμένη συνουσία κλπ όχι ότι είναι άσχημα αλλά παρά βαρύνει το πρόγραμμα με κομμάτια χιλιό ειπωμενα τόσα χρόνια..πολύ φοβάμαι ότι το πρόγραμμα πάει να γίνει αμιγώς κοινωνικό όπως στ ιερά θέα που αν θυμάστε ηταν ή αρχή για 2 3 μετριις χρόνιες του..Ούτε καν το καθιερωμένο κλείσιμο με 7. 8 υμνούσ που πολλές φορές αποζημίωνε το κόσμο έκανε αφού όπως βλέπω μετά τα χορευτικά άφησε πάλι κοινωνικά για κλείσιμο..nikosp έγραψε:Χθες στο τεατρο:προξενιό,γραβάτα,κοινωνία στο μείον,το νησί,μα εγώ είμαι έλληνας,η μπαλάντα του κυρ μέντιου,με φόντο το μνημείο,ήταν τρελός,διεφθαρμένη συνουσία,πρόβατα,τα κλεμμένα,με μια πιρόγα,why,πέτα ψηλά,γενέθλια,η στέλλα η σμυρνιά,χαράματα,άκου βρε φίλε,παράλληλα,δίνει τα φιλιά,γύφτισσα μέρα,μετανιώνω,ένα τσιγγανάκι είπε,δώσε ένα τέλος,αν θα σε χάσω,δεν σε χρειάζομαι,λύσε κούκλα τα μαλλιά σου,μια ματιά σου μόνο φτάνει,πρώτη φορά,είσαι ένα πιστόλι,παπαρούνα,και χριστός και αλήτης,δεν έχει μάθει ν αγαπάει,δεν ξανακάνω φυλακή,τα φιλιά σου είναι φωτιά,μαύρα μάτια,ο αετός,μήπως είμαι τρελός,βρέχει φωτιά στη στράτα μου,ποιος το είπε για τους μάγκες,δάνειο ζωής,δεν υπάρχεις,όλα τα σ αγαπώ(μονο ρεφρεν),χάρε να ήσουν άνθρωπος,το τελευταίο σ αγαπώ(ρεφρέν)
Μουσικά εννοώ και ο ρυθμός του κομματιού θυμίζει έντονα Οικονομόπουλο. Είναι στον τρόπο που ερμηνεύει ο Οικονομόπουλος. Η μουσική φέρνει σε 2-3 κομμάτια του. Δεν μιλάω για στίχο. Αν και ο Οικονομόπουλος έχει πει κοινωνικά (όχι πολιτικά).jdarmody έγραψε:81argus έγραψε:Κάτι άσχετο παιδιά. Το θεριό μόνο εμένα θυμίζει Οικονομόπουλο;![]()
Θα μπορούσε να το έλεγε άνετα και ο Οικονομόπουλος. Είναι κομμένο και ραμμένο πάνω στο στυλ του.![]()
Τι εννοείς ότι σου θύμισε κάποιο τραγούδι του; Πως είναι δυνατόν ένα κομμάτι να είναι κομμένο και ραμμένο πάνω στο στυλ κάποιου που δεν έχει πει ποτέ τέτοιου στυλ κομμάτια;;
Εμένα πάλι μου έκανε για κλασικό κομμάτι Δήμα για Νότη. Εντάξει τα έχουμε πει χίλιες φορές για τον Οικονομόπουλο, αλλά το ότι έχει πει δυο κοινωνικά κομμάτια σε 10 χρόνια καριέρας δε σημαίνει ότι ακούς τέτοιο τραγούδι και το φαντάζεσαι από Οικονομόπουλο.81argus έγραψε:Μουσικά εννοώ και ο ρυθμός του κομματιού θυμίζει έντονα Οικονομόπουλο. Είναι στον τρόπο που ερμηνεύει ο Οικονομόπουλος. Η μουσική φέρνει σε 2-3 κομμάτια του. Δεν μιλάω για στίχο. Αν και ο Οικονομόπουλος έχει πει κοινωνικά (όχι πολιτικά).jdarmody έγραψε:81argus έγραψε:Κάτι άσχετο παιδιά. Το θεριό μόνο εμένα θυμίζει Οικονομόπουλο;![]()
Θα μπορούσε να το έλεγε άνετα και ο Οικονομόπουλος. Είναι κομμένο και ραμμένο πάνω στο στυλ του.![]()
Τι εννοείς ότι σου θύμισε κάποιο τραγούδι του; Πως είναι δυνατόν ένα κομμάτι να είναι κομμένο και ραμμένο πάνω στο στυλ κάποιου που δεν έχει πει ποτέ τέτοιου στυλ κομμάτια;;
Οντως,παρα πολυ βαρυ το χθεσινο προγραμμα.Αφου θελει(και δικαιολογημενα) να λεει τα καινουρια τραγουδια στο προγραμμα,δε γινεται να τα συνδυαζει με προβατα κ διεφθαρμενη συνουσια κτλ.Ολα με μετρο.Αν ειναι να πας Νοτη και να μην ακουσεις τους υμνους και να πηξεις και στο κοινωνικο,ουτε εγω δε θα το επελεγα.bebest έγραψε:Με 15 κοινωνίκα κόμματια πως να μη βγει ο Καρρας και να γίνει πανικός όσο χάλια και να τραγουδάει.. Είπαμε ν πει 3 4 από τα καινουργια οκ..να πεί και 3 4 από τα πολύ γνωστά οκ..αλλά τωρα να επαναφέρει το με φόντο το μνημείο???Και φυισκα πρόβατα κλεμμένα διεφθαρμένη συνουσία κλπ όχι ότι είναι άσχημα αλλά παρά βαρύνει το πρόγραμμα με κομμάτια χιλιό ειπωμενα τόσα χρόνια..πολύ φοβάμαι ότι το πρόγραμμα πάει να γίνει αμιγώς κοινωνικό όπως στ ιερά θέα που αν θυμάστε ηταν ή αρχή για 2 3 μετριις χρόνιες του..Ούτε καν το καθιερωμένο κλείσιμο με 7. 8 υμνούσ που πολλές φορές αποζημίωνε το κόσμο έκανε αφού όπως βλέπω μετά τα χορευτικά άφησε πάλι κοινωνικά για κλείσιμο..nikosp έγραψε:Χθες στο τεατρο:προξενιό,γραβάτα,κοινωνία στο μείον,το νησί,μα εγώ είμαι έλληνας,η μπαλάντα του κυρ μέντιου,με φόντο το μνημείο,ήταν τρελός,διεφθαρμένη συνουσία,πρόβατα,τα κλεμμένα,με μια πιρόγα,why,πέτα ψηλά,γενέθλια,η στέλλα η σμυρνιά,χαράματα,άκου βρε φίλε,παράλληλα,δίνει τα φιλιά,γύφτισσα μέρα,μετανιώνω,ένα τσιγγανάκι είπε,δώσε ένα τέλος,αν θα σε χάσω,δεν σε χρειάζομαι,λύσε κούκλα τα μαλλιά σου,μια ματιά σου μόνο φτάνει,πρώτη φορά,είσαι ένα πιστόλι,παπαρούνα,και χριστός και αλήτης,δεν έχει μάθει ν αγαπάει,δεν ξανακάνω φυλακή,τα φιλιά σου είναι φωτιά,μαύρα μάτια,ο αετός,μήπως είμαι τρελός,βρέχει φωτιά στη στράτα μου,ποιος το είπε για τους μάγκες,δάνειο ζωής,δεν υπάρχεις,όλα τα σ αγαπώ(μονο ρεφρεν),χάρε να ήσουν άνθρωπος,το τελευταίο σ αγαπώ(ρεφρέν)