Οταν η τιμή στο περίπτερο είναι ιδια με την τιμή στο δισκοπωλείο μετράει. Π.χ. οι πωλήσεις του δισκου που ειχε κυκλοφορησει με το περιοδικο mytv και ειχε 9.99 μετρούσε.fylakas_aggelos έγραψε:Παλιά τουλάχιστον ήξερα ότι καμία πώληση από περίπτερο δεν μετρούσε στην ifpi.Μόνο ότι κυκλοφορεί σε δισκοπωλείο.giannis21 έγραψε:fylakas aggelos ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ...ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΑ CD ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ CD MONO ΤΟΥ..ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ...
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ SCORPION...ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ...
Παιδιά δεν είναι κυκλοφορία σε εφημερίδα για να μην μετράει (αν και τώρα πια μετράνε και των εφημερίδων) είναι κανονική κυκλοφορία σαν αυτή των δισκοπωλείων. Απλά επειδή δεν υπάρχουν δισκοπωλεία την σημερινή εποχή έχουν πάρει την θέση τους τα περίπτερα. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο έχει ξεκινήσει από το 2010. Πραγματικά οι νοτικοί ίσως είμαστε και οι μόνοι που έχουμε μείνει τόσο πολύ πίσω σε πολλά πράγματα που άλλοι αυτά τα γνωρίζουν από το 2010.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
81argus ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...ΤΟ 2009 ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ CD ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ...
Στον Παντελίδη τις μετρούσαν όπως και σε Καρρά, Τσαλίκη κτλ. Τα έχω δει στις σελίδες τους στο φβ γιατί τα παρατηρώ να δω τι παίζεται με τους άλλους.giannis21 έγραψε:81argus ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...ΤΟ 2009 ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ CD ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ...
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Παιδιά για να μην το ταλαιπωρούμε, πλέον στις πωλήσεις-πλατίνες μετράνε αυτές των δισκοπωλείων, αυτές του δισκου στα περιπτερα στην τιμή του δισκοπωλείου, ένα ποσοστό απο πωλησεις σε εφημερίδες (μικρό) και τα κατεβασματα σε itunes , spotify κι ένα ποσοστό views στα κομματια που ειναι ανεβασμενα στο youtube από το κανάλι της εκάστοτε εταιρείας. Την ίδια συζήτηση είχαμε κάνει εδώ μέσα παλαιότερα με αφορμή μια απονομη του Οικονομόπουλου, στην οποία εγινε αναλυτικά αυτή η αναφορα από την Μινος για το πως βγαινουν οι πλατίνες.
Υ.Γ.: Κι ο Νότης είχε κάνει απονομή μεσω Θεματος με παρόντα τον Θεμο.
Υ.Γ.: Κι ο Νότης είχε κάνει απονομή μεσω Θεματος με παρόντα τον Θεμο.
scorpion ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 800.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...ΜΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟ ΝΟΤΗ..
- Scorpion86
http://www.musiccorner.gr/απονομή-πλατι ... ταμ-14463/
Απονομή λέει "10 φορές πλατινένιος" από τις πωλήσεις εφημερίδας.
Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με πλούταρχο. 15 πλατίνες
http://www.musiccorner.gr/πλατινένια-απ ... ιάν-23749/
Απονομή λέει "10 φορές πλατινένιος" από τις πωλήσεις εφημερίδας.
Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με πλούταρχο. 15 πλατίνες
http://www.musiccorner.gr/πλατινένια-απ ... ιάν-23749/
ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ SCORPION;XΑ ΧΑ ΧΑ...ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ 800.000 ΔΙΣΚΑΚΙΑ..ΔΗΛ ΕΚΑΝΕ 50Ο ΠΛΑΤΙΝΕΣ;ΧΑ ΧΑ ΧΑ..ΡΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ....
- Scorpion86
Φημολογία ότι έχει κλείσει Νότης-Χατζηγιάννης, συμφωνημένο από τώρα για του χρόνου στο Teatro, όπως επίσης έχει γίνει συζήτηση με Γκόγκο για να ανεβεί το σχήμα με Καρρά και στην Θεσσαλονίκη για ενάμιση μήνα, μετά το Πάσχα. To κατά πόσο ισχύει θα το δούμε εν καιρώ. Αυτά για τώρα, αν μάθω κάτι περισσότερο θα επανέλθω στο θέμα με λεπτομέρειες. Αν και ακόμα είναι νωρίς για λεπτομέρειες.
Μέχρι τότε βλέπουμε.
Μέχρι τότε βλέπουμε.

-
Για το ΘΕΜΑ κάνεις λάθος. Μία ήταν η τιμητική απονομή για τις 900.000 (όχι 800.000) όταν έκανε διανομή όλους τους δίσκους της Universal ως τότε (Ας μιλήσουν-Μνήμες). Αυτή είχε γίνει στο DAKOS στην Γλυφάδα.giannis21 έγραψε:scorpion ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 800.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...ΜΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟ ΝΟΤΗ..
Όμως έγιναν και άλλες 2 απονομές από την εφημερίδα. Η μία ήταν για τις πωλήσεις του Κοινωνικόν, που έγραφε η πλακέτα "για τις πωλήσεις των 250.000 με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" στην Αίγλη Ζαππείου. Η δεύτερη ήταν για το Ερωτικόν που έγραφε "για τις πωλήσεις των 150.000 με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" αυτή είχε γίνει στην ΙΕΡΑ ΘΕΑ. Για το Χορευτικόν δεν έχει γίνει απονομή.
Μετά έγινε μόνο μία από την δισκογραφική για όλο το "21+4" που έγραφε "για τις πολυπλατινένιες πωλήσεις του δίσκου 21+4 Ματωμένα δάκρυα". Αυτή είχε γίνει στη Σπιναλόγκα (το προηγούμενο μαγαζί του λυράρη του).
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Μαζί με την Λίτσα Γιαγκούση δεν το είχε? Πρώην στέκι του αδερφού του Νότη, με άλλη ονομασία τότε, στον Πειραιά.johnytzitzi έγραψε: Αυτή είχε γίνει στη Σπιναλόγκα (το προηγούμενο μαγαζί του λυράρη του).
- SFAKattack10
Γιατι εχει κολλησει με τον Χατζηγιαννη ?Scorpion86 έγραψε:Φημολογία ότι έχει κλείσει Νότης-Χατζηγιάννης, συμφωνημένο από τώρα για του χρόνου στο Teatro,
- Scorpion86
Δεν ξέρω, πάντως και πέρσι το καλοκαίρι που είχαν συζητήσει για Βοτανικό, δεν ήταν αρνητικός ο Χατζηγιάννης, απλά τότε δεν ήθελε να εμφανιστεί σεζόν κάπου κι έκανε απλά κάποιες συναυλίες με Βισση και μόνος του. Το είχε αφήσει ανοικτό κι ο Νότης, μιλώντας αργότερα στο Happy Day. Δείτε το στο 03:00 "...και το βλέπουμε μελλοντικά..." Ισως έχει κολλήσει γιατί τον θεωρεί αξιόλογο καλλιτέχνη, άλλωστε ουκ ολίγες φορές έχει εκφραστεί θετικά για τον Χατζηγιάννη. Πάντως, κι αυτός ο Νότης αυτοαναιρείται ρε παιδί. Λέει ότι δεν επιλέγει τις μεγάλες συνεργασίες με μεγαλα ονοματα επειδή το πάντρεμα αυτό μπορεί να μην αρέσει στο κοινό, αναφέρει το άκυρο παράδειγμα με Καρρά (τραγική ειρωνεία το έκανε ένα χρόνο μετά) που δεν είναι άκυρο πάντρεμα επειδή είναι λαικές φωνές και στη συνέχεια αναφέρει ότι επιδίωξε συνεργασία με Χατζηγιάννη που είναι ο ορισμός "δύο διαφορετικοί μουσικοί κόσμοι".SFAKattack10 έγραψε:Γιατι εχει κολλησει με τον Χατζηγιαννη ?Scorpion86 έγραψε:Φημολογία ότι έχει κλείσει Νότης-Χατζηγιάννης, συμφωνημένο από τώρα για του χρόνου στο Teatro,
Αυτό που κρατάω εγώ είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο Νότης είναι πιο ανοικτός στις μεγάλες συνεργασίες. Επιδίωξε το 2011/12 συνεργασια με Θεοδωρίδου, δεν έκατσε, επιδίωξε συνεργασια με Πεγκυ το 2012/13, δεν έκατσε, συμφώνησε με Βανδη το 2013/14 (άλλο εάν δεν έγινε για το γνωστά γεγονότα), το 2014/15 συνεργάστηκε με Πέγκυ, το 2015/16 επιδιωξε συνεργασία με Χατζηγιάννη κι αργοτερα εκ νέου συνεργασία με Πέγκυ (στο Φωταέριο 2η σεζόν, δεν έκατσε) και φέτος με Καρρά, αφού πρώτα είχε συμφωνήσει προφορικά με Πάολα (συνεργασία που χάλασε στο παρα πέντε για οικονομικούς λόγους). Και πλέον με Μπερτάκη έχει κι ένα δυνατό διαπραγματευτικό όπλο, διότι ξεκινάει έχοντας σίγουρη στέγη, κάτι που του δίνει και την πολυτέλεια να ψάξει άνετα τον/την παρτενέρ. Λίγο τις τιμές να προσέξει κι όλα θα πάνε καλά.
Ο χατζηγιαννης δεν ειναι μεγαλο ονομα...Ηταν..
Επισης εχω και μια αμφιβολια για τις τραγουδιστικες του ικανοτητες. Εχω δει κατι βιντεακια που ειναι χειροτερος κι απ τον καρρα...
Επισης εχω και μια αμφιβολια για τις τραγουδιστικες του ικανοτητες. Εχω δει κατι βιντεακια που ειναι χειροτερος κι απ τον καρρα...
Έρχεται υλικό το βράδυ και με το ζειμπέκικο του κοντού στο παραπάνω τραγούδι...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Τραγουδια για την Κυπρο βγαζει,πολλους θαυμαστες απο κει εχει,συναυλια εκει εκανε,θα συνεργαστει και με εναν Κυπριο για το κερασακι στην τουρτα.Δεν ξερω αν θα προχωρησει η συνεργασια,αλλα οπως ειπε και ο scorpion το γεγονος και μονο πως τα τελευταια χρονια ψαχνεται για καλες συνεργασιες ειναι θετικο.Μπορει ο Χατζηγιαννης να χει μια καμψη στην καριερα του ,αλλα εχει πει καλα τραγουδια.SFAKattack10 έγραψε:Γιατι εχει κολλησει με τον Χατζηγιαννη ?Scorpion86 έγραψε:Φημολογία ότι έχει κλείσει Νότης-Χατζηγιάννης, συμφωνημένο από τώρα για του χρόνου στο Teatro,
-
Μαζί με τον Μανώλη Κονταράτο (σύντροφο της Λίτσας Γιαγκούση) το είχε τα πρώτα χρόνια (από το 2011-2013). Ήταν πίσω από το Jumbo στις γραμμές.Scorpion86 έγραψε:Μαζί με την Λίτσα Γιαγκούση δεν το είχε? Πρώην στέκι του αδερφού του Νότη, με άλλη ονομασία τότε, στον Πειραιά.johnytzitzi έγραψε: Αυτή είχε γίνει στη Σπιναλόγκα (το προηγούμενο μαγαζί του λυράρη του).
Το στέκι του αδερφού του ήταν μια άλλη κρητική ταβέρνα το Ρεβαιζι στο Πασαλιμάνι (είχε γίνει κι εκεί μια διπλή απονομή το Νοέμβριο 2004 για το "Ας μιλήσουν" & "Με αγάπη ότι κάνεις" και την αφιέρωσε τότε στη μνήμη του αδερφού του τη βραδιά.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα