Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
johnytzitzi έγραψε: Αυτή είχε γίνει στη Σπιναλόγκα (το προηγούμενο μαγαζί του λυράρη του).
Μαζί με την Λίτσα Γιαγκούση δεν το είχε? Πρώην στέκι του αδερφού του Νότη, με άλλη ονομασία τότε, στον Πειραιά.
Μαζί με τον Μανώλη Κονταράτο (σύντροφο της Λίτσας Γιαγκούση) το είχε τα πρώτα χρόνια (από το 2011-2013). Ήταν πίσω από το Jumbo στις γραμμές.
Το στέκι του αδερφού του ήταν μια άλλη κρητική ταβέρνα το Ρεβαιζι στο Πασαλιμάνι (είχε γίνει κι εκεί μια διπλή απονομή το Νοέμβριο 2004 για το "Ας μιλήσουν" & "Με αγάπη ότι κάνεις" και την αφιέρωσε τότε στη μνήμη του αδερφού του τη βραδιά.
Του αδερφού του το στεκι ήταν το μαγαζί που είχε δώσει κιόλας μία μικρή συνέντευξη στον Κακαουνάκη? Που ακριβώς πίσω από τα Jumbo, εκεί που ήταν παλαιότερα το Βαρελάδικο λες?
sotirakos έγραψε:Ο χατζηγιαννης δεν ειναι μεγαλο ονομα...Ηταν..
Επισης εχω και μια αμφιβολια για τις τραγουδιστικες του ικανοτητες. Εχω δει κατι βιντεακια που ειναι χειροτερος κι απ τον καρρα...
Με την ίδια λογική ούτε ο Καρράς είναι πλέον μεγάλο όνομα.
johnytzitzi έγραψε: Αυτή είχε γίνει στη Σπιναλόγκα (το προηγούμενο μαγαζί του λυράρη του).
Μαζί με την Λίτσα Γιαγκούση δεν το είχε? Πρώην στέκι του αδερφού του Νότη, με άλλη ονομασία τότε, στον Πειραιά.
Μαζί με τον Μανώλη Κονταράτο (σύντροφο της Λίτσας Γιαγκούση) το είχε τα πρώτα χρόνια (από το 2011-2013). Ήταν πίσω από το Jumbo στις γραμμές.
Το στέκι του αδερφού του ήταν μια άλλη κρητική ταβέρνα το Ρεβαιζι στο Πασαλιμάνι (είχε γίνει κι εκεί μια διπλή απονομή το Νοέμβριο 2004 για το "Ας μιλήσουν" & "Με αγάπη ότι κάνεις" και την αφιέρωσε τότε στη μνήμη του αδερφού του τη βραδιά.
Του αδερφού του το στεκι ήταν το μαγαζί που είχε δώσει κιόλας μία μικρή συνέντευξη στον Κακαουνάκη? Που ακριβώς πίσω από τα Jumbo, εκεί που ήταν παλαιότερα το Βαρελάδικο λες?
Ο Κακαουνάκης ήταν παρόν τότε στην απονομή το 2004 και σε κάποια φάση απομονώθηκαν και έκαναν τη συνέντευξη.
Στη Δραγατσανίου ήταν η Σπιναλόγκα, μόνο του ήταν σαν μαγαζί. Νομίζω μόνο εργοστάσια είχε εκεί γύρω.
Μια φορά που πήγε ο Νότης (ήταν θαμώνας συνήθως Δευτέρες με λίγο κόσμο) τον ψήσαμε μετά από παρακάλια και πήρε μικρόφωνο και είπε το "Αγριολούλουδο". Αξέχαστες στιγμές. Εδώ και 2 χρόνια το έχει κλείσει ο Βεριδάκης αυτό και έχει ανοίξει το Ξαθέρι στην Καισαριανή, πάει που και που και ο Νότης αλλά πιο αραιά.
Πολύ νωρίς για να ακούγονται σενάρια για του χρόνου. Προσωπικά δε νομίζω να γίνει ποτέ το σχήμα Σφακιανάκης-Χατζηγιάννης γιατί πολύ απλά πιστεύω ότι ο Χατζηγιάννης δεν μπορεί και δεν θέλει να επιστρέψει στη νύχτα και δη σε μπουζούκια και κατά δεύτερον θεωρώ ότι δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση το Νότη. Θα είναι μεγάλη έκπληξη να γίνει αυτό το σχήμα. Αντίστοιχα, δεν είχε ποτέ πιθανότητες να γίνει το Σφακιανάκης-Θεοδωρίδου. Τώρα για τον Καρρά ήταν επιλογή της επιχείρησης και μαξιλαράκι ασφαλείας στην μετά Παντελίδη εποχή. Το ότι είναι λαϊκοί και οι δύο δε νομίζω ότι σημαίνει ότι ταιριάζουν κιόλας. Γενικά ο Νότης επιδιώκει συνεργασίες που δεν τις λες και το πιο εύκολο πάντρεμα και με ανθρώπους που δεν έχουν πει και ποτέ καμιά καλή κουβέντα γι' αυτόν ας πούμε. Εγώ πιο εύκολα θα τον φανταζόμουν με τον Ρόκκο για παράδειγμα σε ένα ακουστικό και με στοιχεία ροκ πρόγραμμα παρά με το Χατζηγιάννη.
jdarmody έγραψε:Πολύ νωρίς για να ακούγονται σενάρια για του χρόνου. Προσωπικά δε νομίζω να γίνει ποτέ το σχήμα Σφακιανάκης-Χατζηγιάννης γιατί πολύ απλά πιστεύω ότι ο Χατζηγιάννης δεν μπορεί και δεν θέλει να επιστρέψει στη νύχτα και δη σε μπουζούκια και κατά δεύτερον θεωρώ ότι δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση το Νότη. Θα είναι μεγάλη έκπληξη να γίνει αυτό το σχήμα. Αντίστοιχα, δεν είχε ποτέ πιθανότητες να γίνει το Σφακιανάκης-Θεοδωρίδου. Τώρα για τον Καρρά ήταν επιλογή της επιχείρησης και μαξιλαράκι ασφαλείας στην μετά Παντελίδη εποχή. Το ότι είναι λαϊκοί και οι δύο δε νομίζω ότι σημαίνει ότι ταιριάζουν κιόλας. Γενικά ο Νότης επιδιώκει συνεργασίες που δεν τις λες και το πιο εύκολο πάντρεμα και με ανθρώπους που δεν έχουν πει και ποτέ καμιά καλή κουβέντα γι' αυτόν ας πούμε. Εγώ πιο εύκολα θα τον φανταζόμουν με τον Ρόκκο για παράδειγμα σε ένα ακουστικό και με στοιχεία ροκ πρόγραμμα παρά με το Χατζηγιάννη.
Εγώ πιστεύω πως υπάρχουν αρκετοί τραγουδιστές που θα είχαν απίστευτη χημεία με τον Νότη πάνω στην πίστα σε κοινή εμφάνιση. Κάτι που δεν πίστεψα εξ αρχής για τον Καρρά γιατί είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες και κουλτούρας. Ο Ρόκκος όπως λες, ο Οικονομόπουλος ίσως και ο Γονίδης και γιατί όχι και η Πάολα θεωρώ πως θα είχαν καλή χημεία.
jdarmody έγραψε:Πολύ νωρίς για να ακούγονται σενάρια για του χρόνου. Προσωπικά δε νομίζω να γίνει ποτέ το σχήμα Σφακιανάκης-Χατζηγιάννης γιατί πολύ απλά πιστεύω ότι ο Χατζηγιάννης δεν μπορεί και δεν θέλει να επιστρέψει στη νύχτα και δη σε μπουζούκια και κατά δεύτερον θεωρώ ότι δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση το Νότη. Θα είναι μεγάλη έκπληξη να γίνει αυτό το σχήμα. Αντίστοιχα, δεν είχε ποτέ πιθανότητες να γίνει το Σφακιανάκης-Θεοδωρίδου. Τώρα για τον Καρρά ήταν επιλογή της επιχείρησης και μαξιλαράκι ασφαλείας στην μετά Παντελίδη εποχή. Το ότι είναι λαϊκοί και οι δύο δε νομίζω ότι σημαίνει ότι ταιριάζουν κιόλας. Γενικά ο Νότης επιδιώκει συνεργασίες που δεν τις λες και το πιο εύκολο πάντρεμα και με ανθρώπους που δεν έχουν πει και ποτέ καμιά καλή κουβέντα γι' αυτόν ας πούμε. Εγώ πιο εύκολα θα τον φανταζόμουν με τον Ρόκκο για παράδειγμα σε ένα ακουστικό και με στοιχεία ροκ πρόγραμμα παρά με το Χατζηγιάννη.
Ποιον Ρόκκο ρε φίλε και αυτος μίλησε πολυ προσβλητικά για τον νοτη.τον έβριζε κιόλας σε μια συνεντευξη κσι επισης δεν τον γουστάρω καθόλου. Ηταν στην αφάνεια τοσα χρονια εβγαλε ενα δυο που παιζουν στα ραδιόφωνα και ακούστηκε ξανα.
Προσωπικα προτιμώ το σκυλί της νύχτας παρα τον μακακα.
Παιδες παρακολουθω τη συζητηση και ειναι πολυ ωραια ολα αυτα που γραφετε, να ειστε καλα.
Να ρωτησω κι εγω κατι θελω, γνωριζεται αν υπαρχουν ηχητικα ή και videos απο τη συνεργασια και τη συνυπαρξη του του με τον Μαζωνακη στο Γκαζι;
Περαν τουτου δεν εχω βρει κατι αλλο https://www.youtube.com/watch?v=WW-3jIz6ApE
Επισης γνωριζετε τι ειχε γινει τοτε και ειχε κλεισει πιο νωρις το μαγαζι; ειχε προβλημα ο Νοτης στις χορδες του;
Σας ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες.
https://m.youtube.com/watch?v=WM_lUKLMHmg
Εδώ δείτε δηλωσεις απο ανθρωπάκια του συστήματος απο κωλοτούμπες κτλ κτλ μην πω αλλα.
Εγω με τέτοιους καραγκιόζηδες δεν θελω να συνεργάζεται ο Νότης.χιλιες φορές με Ρέμο παρα με Ρόκκο
djemba έγραψε:Παιδες παρακολουθω τη συζητηση και ειναι πολυ ωραια ολα αυτα που γραφετε, να ειστε καλα.
Να ρωτησω κι εγω κατι θελω, γνωριζεται αν υπαρχουν ηχητικα ή και videos απο τη συνεργασια και τη συνυπαρξη του του με τον Μαζωνακη στο Γκαζι;
Περαν τουτου δεν εχω βρει κατι αλλο https://www.youtube.com/watch?v=WW-3jIz6ApE
Επισης γνωριζετε τι ειχε γινει τοτε και ειχε κλεισει πιο νωρις το μαγαζι; ειχε προβλημα ο Νοτης στις χορδες του;
Σας ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες.
Αυτό το ηχητικό είναι από την εκπομπή "Με τα μάτια της Έλλης" που δείχνει και το απόσπασμα, με εικόνα δεν έχει ανέβει youtube η συγκεκριμένη. Ήταν που έβγαινε μέσα από ένα διαμάντι στη σκηνή με το "Σβήσε ουρανέ τ' αστέρια".
Επίσης το παρακάτω απόσπασμα είναι από το καμαρίνι αλλά το ανέβασε κουτσουρεμένο το παιδί. Εκεί είχε πει ότι δεν κλείνει νωρίτερα, εξ αρχής είχαν συμφωνήσει να πάνε μέχρι τη ημέρα της γυναίκας (8 Μαρτίου).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnytzitzi την Τετ Δεκ 14, 2016 1:48 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Με μια συνομιλια μεσω facebook που ειχα ψες με τον στιχουργο του τραγουδιου To Νησι και γραβατα μου αναφερε πως το βιβλιαρακι του δισκου ειναι γεματο λαθη.
Τους στιχους των συγκεκριμένων τραγουδιων εγραψε ο Κωνσταντινος Παναγιωτου και μουσικη ο Μαριος Ορφανιδης και στο βιβλιαρακι αναγραφεται αντιστροφα.
Οπως και στα Παθη δεν αναγραφεται ο Γιαννης Ταμπακάκης που εγραψε την μουσικη μαζι με τον Κουμπα! Ο Νοτης του ειπε θα το διορθωσει αμεσα και η εταιρεια θα το βγαλει ξανα
σε 10 μερες
Παιρνοντας αφορμη απο αυτο, να πω κι εγω για το ποσο προχειρα γραφονται οι στιχοι...περα του κατι "της" σε φρασεις που ειναι στον πληθυντικο, κατι κυριακη με μικρο κ και Φαρμακι νομιζω με κεφαλαια, περα απο τα λαθη στους δημιουργους κ τη στοιχιση κ τα σημεια στιξης που ειναι ο,τι να ναι....αυτο το "ΕΝΥΠΝΩΝ" ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ???
ΥΓ: Θα προτεινω στην Panik να γραψω ολους τους στιχους στα επομενα δυο βιβλιαρακια :)
Μελετούσα κι εγώ το βιβλιαράκι έχεις δίκιο ειδικά στο "Μάνα Γη" σου βγαίνουν τα μάτια έξω. Και πες ok τη "Γη" δεν τη γράφουν κεφαλαία (κανονικά θα έπρεπε αφού είναι όνομα πλανήτη) αυτό το "της", και τον Θεό με "θ" μικρό. Ο Γολγοθάς με "γ". Ενώ προσπαθούν να ακολουθήσουν τακτική Νότη με τα "ν" στα άρθρα και με το να τα τονίζουν. Αυτό με έκανε να θυμηθώ που προπέρσι είπε ότι έστειλε 5 φορές για διορθώσεις το βιβλιαράκι του "Μαζί" και πάλι έγραψαν το βιολί "βιολή" και είχε κι άλλο ένα λάθος που το είπε και δεν το θυμάμαι.
ilias16 έγραψε:Μ' αυτά και μ' αυτά έχουμε και την συνέντευξη στον Sfera εφτά η ώρα...
Ωχ το χα ξεχάσει. Πάλι καλά το θυμήθηκες κάποιος γιατί θα το χάναμε. Μιά ωρίτσα θα ηταν η διάρκεια της αλλά επειδή αρρώστησε ο Μαζωνάκης ίσως πάει δυο ώρες. Θα μπει μετά τον Κιάμο και πριν την Βίσση.
ilias16 μας χρωστάς μια ζεμπεκιά του άρχοντα.Και δυο ερωτήσεις,πρώτον σας φαίνεται σαν να έχει πάθει κάτι ο σωματοφύλακας φέτος και όποιον πάει να ανέβει τον κατεβάζει;Είναι εντολή του Νότη;Και δεύτερον γνωρίζουμε τιμές για Χριστούγεννα,Πρωτοχρονιά;
nikosp έγραψε:ilias16 μας χρωστάς μια ζεμπεκιά του άρχοντα.Και δυο ερωτήσεις,πρώτον σας φαίνεται σαν να έχει πάθει κάτι ο σωματοφύλακας φέτος και όποιον πάει να ανέβει τον κατεβάζει;Είναι εντολή του Νότη;Και δεύτερον γνωρίζουμε τιμές για Χριστούγεννα,Πρωτοχρονιά;
Αδερφέ δεν είναι στο χέρι μου.Ο φίλος μου που έχει την λήψη του ειπα να το ανεβάσει πρώτο αλλά τελικά ανέβασε άλλα τραγούδια χθες βράδυ ελπίζω ότι σήμερα θα το βάλει.Προχθές εγώ που ανέβηκα να χαιρετήσω τον κοντό δεν μου είπε τίποτα και τέλος για
παραμονή Πρωτοχρονιάς που έχουμε κλείσει ήδη δεν μας ενημέρωσαν για κάποια αύξηση.Ίσως να μας το πουν μόλις κάτσουμε στο τραπέζι
nikosp έγραψε:ilias16 μας χρωστάς μια ζεμπεκιά του άρχοντα.Και δυο ερωτήσεις,πρώτον σας φαίνεται σαν να έχει πάθει κάτι ο σωματοφύλακας φέτος και όποιον πάει να ανέβει τον κατεβάζει;Είναι εντολή του Νότη;Και δεύτερον γνωρίζουμε τιμές για Χριστούγεννα,Πρωτοχρονιά;
Τις προάλλες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με έναν νοτικό φίλο μου γιατί του έκανε τσαμπουκάδες και μετά του έκανε και δεύτερο σκηνικό. Ο τύπος είναι άξεστος και μπουρτζόβλαχος. Δεν ξέρει να μιλήσει ούτε να συμπεριφερθεί και αντιμετωπίζει τον κόσμο σαν ζώα. Απορώ ο Νότης δεν τα βλέπει αυτά; Ο τύπος έπρεπε να είχε απολυθεί από χτες. Νομίζει ποιός είναι κάποιος και την έχει δει ιστορία.