Νότης Σφακιανάκης
- S_Mesogeios
Re: Νότης Σφακιανάκης
Δεν βρίσκω το Live video ρε παιδιά στην σελίδα έχετε κάνα λίνκ?
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
-
εδω φιλε http://sfera.gr/live/S_Mesogeios έγραψε:Δεν βρίσκω το Live video ρε παιδιά στην σελίδα έχετε κάνα λίνκ?
- SFAKattack10
- Scorpion86
Moυ απάντησαν ότι θα είναι σε λίγο και θα κάτσει μέχρι 20:30. Να καλυφθεί κάπως το κενό Μαζωνάκη. Το θέμα είναι ότι θα γελασουμε πολύ εάν βάζουν τα σαχλοτράγουδα και στα διαλείμματα του Νοτη. Να εχεις Νοτη και να παιζει Σταν?SFAKattack10 έγραψε:http://sfera.gr/live/
Δεν βλεπω τον Νοτη ακομα ο Κιαμος ειναι, ελπιζω να μην περιμενουμε αδικα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- S_Mesogeios
Ευχαριστώ παιδιά! Χαχα και στο Τσατ τα γνωστά παλιόπαιδα από εδω μέσα
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
- Scorpion86
Εκτός από την Ναταλία είναι κι ένας άλλος Βαγγέλης που ήταν πέρσι στο πρωινό με την Ντορέτα. Αυτόν τον φοβάμαι θα του κάνει τις κλασσικές ερωτήσεις για να τον τσιγκλήσει.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Όπως είπε ο Νότης στην παρουσίαση του "Οταν επκοινωνούμε"..."Κάποτε πήγαινα εγώ πρώτος σε όλα και περίμενα. Τώρα ήρθε η ώρα να περιμένουνε οι υπόλοιποι εμένα". Νομίζω άρχισε να το εφαρμόζει απο απόψε

- SFAKattack10
Τελικα τι ωρα θα παει?
- Scorpion86
Γνωστός Νότης, πάντα καθυστερημένος, θα έπεσε και σε κίνηση.SFAKattack10 έγραψε:Τελικα τι ωρα θα παει?
Που ειναι ο Νοτης οεο;?;?;?
- Scorpion86
Εδώ λένε ότι τον ψάχνει από το πρωί η γυναίκα του και δεν τον βρίσκει ούτε η εταιρεία του.

- S_Mesogeios
Μουφες απλά του έκατσε στραβά τελευταία στιγμή και βρήκανε δικαιολογία ότι τάχα τον ψάχνουνε αυτοί και η γυναίκα του, α ρε Νοτη
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Αυτο ακουσα και γω,γι'αυτο ρωταωScorpion86 έγραψε:Εδώ λένε ότι τον ψάχνει από το πρωί η γυναίκα του και δεν τον βρίσκει ούτε η εταιρεία του.![]()
-
ρε παιδια τι εγινε ρεεε,ειναι κατι ανυσηχητικο;;γιατι δεν απανταει αφου τον περνουν ολοι οι ανθρωποι τou;
- Scorpion86
Δεν νομίζω Στέλιο. Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό, γιατί γενικά δεν κάνει τετοιες κινήσεις από "σπάσιμο" γιατί έχει αντίκτυπο αρνητικό μόνο στον ίδιο.S_Mesogeios έγραψε:Μουφες απλά του έκατσε στραβά τελευταία στιγμή και βρήκανε δικαιολογία ότι τάχα τον ψάχνουνε αυτοί και η γυναίκα του, α ρε Νοτη
Πάντως, τις σπόντες τους τις άφησαν οι γαμωπαραγωγοί του Sfera.
-
Παιδιά μην ανησυχείτε σίγουρα η γυναίκα του δεν τον ψάχνει, απλά δεν θα τον δίνει η Κeeley...
Το να μην απαντάει π.χ. στη Ναταλία ή στον Αρσενάκο της Panik... με έκανε να θυμηθώ ένα σκηνικό αρχές Οκτωβρίου που τον θέλανε στο μαγαζί να επιλέξει ταπετσαρίες και έπιπλα για το καμαρίνι του και δεν απαντούσε ούτε στον Μπερτάκη, ούτε στον Λεμπιδάκη, ούτε στον Κασσάμπαλη.
Μετά πήρε ο "χοντρός" σπίτι του και η Keeley του είπε εμπιστευτικά ότι απλά είναι ξαπλωμένος και δεν θέλει να το σηκώσει!
Το να μην απαντάει π.χ. στη Ναταλία ή στον Αρσενάκο της Panik... με έκανε να θυμηθώ ένα σκηνικό αρχές Οκτωβρίου που τον θέλανε στο μαγαζί να επιλέξει ταπετσαρίες και έπιπλα για το καμαρίνι του και δεν απαντούσε ούτε στον Μπερτάκη, ούτε στον Λεμπιδάκη, ούτε στον Κασσάμπαλη.
Μετά πήρε ο "χοντρός" σπίτι του και η Keeley του είπε εμπιστευτικά ότι απλά είναι ξαπλωμένος και δεν θέλει να το σηκώσει!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Αν και στην προκειμένη περίπτωση κάνει το ίδιο, είναι ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΟΥΛ, πρώτα απ' όλα απέναντι στον κόσμο που στήθηκε για να τον ακούσει. Με αυτούς ας έχει ότι διαφορές θέλει, ας τους έλεγε όχι από την αρχή αν δεν γούσταρε, τώρα δίνει και λαβή για σχόλια και για κραξιμο, σπόντες όπως το ότι "ο Μαζωνάκης είναι συνεπέστατος και φρόντισε να μας ενημερώσει νωρίτερα". Σαν 10χρονο συμπεριφέρεται.johnytzitzi έγραψε:Παιδιά μην ανησυχείτε σίγουρα η γυναίκα του δεν τον ψάχνει, απλά δεν θα τον δίνει η Κeeley...
Παντως περιεργο..ακομα και να του την εδωσε για καποιο λογο και δεν ηθελε να παει,θα εβρισκε μια δικαιολογια και θα τους γειωνε.Λετε να τα πηρε επειδη δεν βγηκε κανονικα στις 7,και να φυγε;;
- SFAKattack10
Εγω θυμαμαι πριν απο 9 χρονια που περιμεναμε παλι για συνεντευξη σε εναν σταθμο που ηταν του ομιλου του star channel και δεν εγινε γιατι ηθελε να βγει και στις ειδησεις του Σταρ και δεν τον αφησαν. Μετα του αφιερωσαν το τραγουδι του "Εννοια σου και θα τα βρεις μπροστα σου"