Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Το ζεϊμπέκικο του Άρχοντα...
https://youtu.be/ZLY84hr38TE
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
τρελανε μας ηλια,ετσιιιιilias16 έγραψε:Το ζεϊμπέκικο του Άρχοντα...
ΑΡΧΗΓΟΣ!!! Και αυτός και εσύ που το ανέβασες.ilias16 έγραψε:Το ζεϊμπέκικο του Άρχοντα...
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Χαχαχα ευχαριστώ παιδιά αλλά το φιλαράκι μου το ανέβασε...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Σε ευχαριστω πολυ φιλε!johnytzitzi έγραψε:Αυτό το ηχητικό είναι από την εκπομπή "Με τα μάτια της Έλλης" που δείχνει και το απόσπασμα, με εικόνα δεν έχει ανέβει youtube η συγκεκριμένη. Ήταν που έβγαινε μέσα από ένα διαμάντι στη σκηνή με το "Σβήσε ουρανέ τ' αστέρια".djemba έγραψε:Παιδες παρακολουθω τη συζητηση και ειναι πολυ ωραια ολα αυτα που γραφετε, να ειστε καλα.
Να ρωτησω κι εγω κατι θελω, γνωριζεται αν υπαρχουν ηχητικα ή και videos απο τη συνεργασια και τη συνυπαρξη του του με τον Μαζωνακη στο Γκαζι;
Περαν τουτου δεν εχω βρει κατι αλλο https://www.youtube.com/watch?v=WW-3jIz6ApE
Επισης γνωριζετε τι ειχε γινει τοτε και ειχε κλεισει πιο νωρις το μαγαζι; ειχε προβλημα ο Νοτης στις χορδες του;
Σας ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες.
Επίσης το παρακάτω απόσπασμα είναι από το καμαρίνι αλλά το ανέβασε κουτσουρεμένο το παιδί. Εκεί είχε πει ότι δεν κλείνει νωρίτερα, εξ αρχής είχαν συμφωνήσει να πάνε μέχρι τη ημέρα της γυναίκας (8 Μαρτίου).
Σχετικα με το σημερινο, αν δεν υπαρχει καποιος σοβαρος λογος, πολυ φαουλ ο Νοτης και δυστυχως δεν ειναι και η πρωτη φορα.
Σιγά το φάουλ βρε παιδιά, που φτάνετε ορισμένοι να πείτε ότι καλά κάνουν και του τα χώνουν. Μπορεί να το κανονίσουν για άλλη φορά ότι και να έγινε. Είναι πιθανό να ξενέρωσε ο Νότης που θα παρελάσουν όλοι από εκεί και σου λέει δεν πάω..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Πρώτη φορά είναι την προηγούμενη είχαν κανονίσει η συνέντευξη να βγει στο δελτίο του star δεν ήθελαν να τηρήσουν την συμφωνία και απλά δεν έγινε η συνενετευξη... αλλά και η πρώτη φορά να μην ήταν χαλαρώστε λίγο... καλά σας λέει ο jdarmody...djemba έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ φιλε!johnytzitzi έγραψε:Αυτό το ηχητικό είναι από την εκπομπή "Με τα μάτια της Έλλης" που δείχνει και το απόσπασμα, με εικόνα δεν έχει ανέβει youtube η συγκεκριμένη. Ήταν που έβγαινε μέσα από ένα διαμάντι στη σκηνή με το "Σβήσε ουρανέ τ' αστέρια".djemba έγραψε:Παιδες παρακολουθω τη συζητηση και ειναι πολυ ωραια ολα αυτα που γραφετε, να ειστε καλα.
Να ρωτησω κι εγω κατι θελω, γνωριζεται αν υπαρχουν ηχητικα ή και videos απο τη συνεργασια και τη συνυπαρξη του του με τον Μαζωνακη στο Γκαζι;
Περαν τουτου δεν εχω βρει κατι αλλο https://www.youtube.com/watch?v=WW-3jIz6ApE
Επισης γνωριζετε τι ειχε γινει τοτε και ειχε κλεισει πιο νωρις το μαγαζι; ειχε προβλημα ο Νοτης στις χορδες του;
Σας ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες.
Επίσης το παρακάτω απόσπασμα είναι από το καμαρίνι αλλά το ανέβασε κουτσουρεμένο το παιδί. Εκεί είχε πει ότι δεν κλείνει νωρίτερα, εξ αρχής είχαν συμφωνήσει να πάνε μέχρι τη ημέρα της γυναίκας (8 Μαρτίου).
Σχετικα με το σημερινο, αν δεν υπαρχει καποιος σοβαρος λογος, πολυ φαουλ ο Νοτης και δυστυχως δεν ειναι και η πρωτη φορα.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Σιγα το πραγμα ρε παιδια.δεν εγινε και τιποτα με κατι θα ξενέρωσε και τους έγραψε στ αρχαια του!!!κανονικα επρεπε να πάρει τηλ και να τους πει σημερα θα φερθώ αντιεπαγγελματικα αλλα δεν γουστάρω να πατήσω το πόδι μου σ εναν σταθμό που μεσα στην ημερα ζήτημα αν θα με παιξει κτλ κτλ.
Μπραβο νοτη σ αυτο σε χαίρομαι
- Scorpion86
O τρόπος είναι φίλε, όχι το γράψιμο. Δεν είναι άνθρωπος που διστάζει να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του. Τα ναζάκια ομως του στυλ "κλείνω τα τηλέφωνα και χάνομαι" είναι για 10χρονα και όχι για καλλιτέχνες του βεληνεκούς του. Μπορεί οντως να τον πείραξε ότι τον ήθελαν σαν αρπακτή του στυλ "ελα κι εσύ να γεμίσουμε την ώρα όπως και όλοι οι υπόλοιποι", αλλά μπορούσε εξαρχής να πει "οχι ευχαριστώ πολύ, εάν θέλετε να μιλήσετε με τον Νότη και όχι και με τον Νότη σαν αρπακτή, ότι έλα για μία ώρα αλλά μετά πρέπει να φύγεις γιατί θα έρθει άλλος". Δεν σεβάστηκε πρώτα απ όλα τον κόσμο που ήθελε να τον ακούσει. Τον δικό του κόσμο, εκτός και αν θέλει να νταραβερίζεται με αυτόν τον κόσμο και να "επικοινωνεί" μαζί του όταν και μόνο έρχεται να του τα σκάει στο μαγαζί. Εδώ πήγε στον Μπογδάνο ρε φίλε. Δουλευόμαστε? Μετά από ότι πήγε να του κάνει, πήγε στον Μπογδάνο. Τι ήταν αυτό το τρομερό από το οποίο χαλάστηκε? Και το κακό είναι ότι τέτοιες συμπεριφορές τον διαφοροποιούν από την μάζα, ενω ουσιαστικά λίγα δευτερόλεπτα μετά την αναγγελία ότι "τον ψάχνουν" ήρθαν οι σπόντες και δικαίως. Με τις κινήσεις του δείχνει ότι δεν γουστάρει πρώτα ο ίδιος και μετά οι άλλοι που τον υποδέχονται και τυχόν να τον αντιμετωπίζουν αρνητικά.Billbill έγραψε:Σιγα το πραγμα ρε παιδια.δεν εγινε και τιποτα με κατι θα ξενέρωσε και τους έγραψε στ αρχαια του!!!κανονικα επρεπε να πάρει τηλ και να τους πει σημερα θα φερθώ αντιεπαγγελματικα αλλα δεν γουστάρω να πατήσω το πόδι μου σ εναν σταθμό που μεσα στην ημερα ζήτημα αν θα με παιξει κτλ κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τετ Δεκ 14, 2016 11:33 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
E μα ναι. Μου θυμίσατε έναν από το Έψιλον που έλεγε ότι ο Νότης κράζει τους δημοσιογράφους ότι δε λένε την αλήθεια κλπ, αλλά η εταιρεία του ζήτησε να πουν οι δημοσιογράφοι ότι η παρουσίαση του δίσκου έγινε Δευτέρα και όχι Τρίτη, άρα κι αυτός δεν λέει την αλήθεια. Λες και είναι της ίδιας αξιολογικής βαρύτητας το ένα με το άλλο. Εξάλλου ακόμα και να μην σε έχει ενημερώσει ο άλλος σπόντες στον αέρα δεν πετάς για κανέναν αν σέβεσαι τον εαυτό σου. Οπότε καλά έκανε ο Νότης και δεν πήγε, ας την βγάλουν με τον Σταν. Επίσης αυτό που λέτε ότι του έχει γράψει τραγούδι η Γερμανού, από τότε του τα έχει χώσει επανειλημμένα, δε νομίζω ότι έχει καμιά υποχρέωση απέναντι της. Θα δώσει κι άλλες συνεντεύξεις ο Νότης, αυτά περί ασέβειας του κοινού του είναι εξίσου υπερβολικά.
Η Panik προτίθεται να ανεβάσει τα κομμάτια στο youtube; Καλό είναι να υπάρχουν κι εκεί για να διαδίδονται. Μετά θα λέμε γιατί έχουν ελάχιστα views, θα έχει ξεχαστεί ότι έχει βγάλει δίσκο ο Νότης αν συνεχίσουν έτσι.
-
ναι πρεπει να ανεβουν το συντομοτερο στο καναλι της πανικ,μα γιατι το αργουν τοσο;;
ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ LIVE EKEINH ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ SFERA..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΣΠΟΝΤΕΣ...ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ...ΜΟΝΟ Ο ΝΟΤΗΣ ΞΕΡΕΙ...ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΚΑΣΙΕΣ...
Σκορπιε θα συμφωνήσω απόλυτα στο θεμα Μπογδάνου.ελεος φιλε τοτε ειχα ξενερώσει αφάνταστα. Δεν θελω να επεκταθώ γιατι θα βρίσω.Scorpion86 έγραψε:O τρόπος είναι φίλε, όχι το γράψιμο. Δεν είναι άνθρωπος που διστάζει να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του. Τα ναζάκια ομως του στυλ "κλείνω τα τηλέφωνα και χάνομαι" είναι για 10χρονα και όχι για καλλιτέχνες του βεληνεκούς του. Μπορεί οντως να τον πείραξε ότι τον ήθελαν σαν αρπακτή του στυλ "ελα κι εσύ να γεμίσουμε την ώρα όπως και όλοι οι υπόλοιποι", αλλά μπορούσε εξαρχής να πει "οχι ευχαριστώ πολύ, εάν θέλετε να μιλήσετε με τον Νότη και όχι και με τον Νότη σαν αρπακτή, ότι έλα για μία ώρα αλλά μετά πρέπει να φύγεις γιατί θα έρθει άλλος". Δεν σεβάστηκε πρώτα απ όλα τον κόσμο που ήθελε να τον ακούσει. Τον δικό του κόσμο, εκτός και αν θέλει να νταραβερίζεται με αυτόν τον κόσμο και να "επικοινωνεί" μαζί του όταν και μόνο έρχεται να του τα σκάει στο μαγαζί. Εδώ πήγε στον Μπογδάνο ρε φίλε. Δουλευόμαστε? Μετά από ότι πήγε να του κάνει, πήγε στον Μπογδάνο. Τι ήταν αυτό το τρομερό από το οποίο χαλάστηκε? Και το κακό είναι ότι τέτοιες συμπεριφορές τον διαφοροποιούν από την μάζα, ενω ουσιαστικά λίγα δευτερόλεπτα μετά την αναγγελία ότι "τον ψάχνουν" ήρθαν οι σπόντες και δικαίως. Με τις κινήσεις του δείχνει ότι δεν γουστάρει πρώτα ο ίδιος και μετά οι άλλοι που τον υποδέχονται και τυχόν να τον αντιμετωπίζουν αρνητικά.Billbill έγραψε:Σιγα το πραγμα ρε παιδια.δεν εγινε και τιποτα με κατι θα ξενέρωσε και τους έγραψε στ αρχαια του!!!κανονικα επρεπε να πάρει τηλ και να τους πει σημερα θα φερθώ αντιεπαγγελματικα αλλα δεν γουστάρω να πατήσω το πόδι μου σ εναν σταθμό που μεσα στην ημερα ζήτημα αν θα με παιξει κτλ κτλ.
Τωρα στο θεμα μας δεν θελω να το αναγάγω σε μείζονος σημασίας οποτε απλα συμφωνω μαζι σου για τον λαθος τροπο που το χειρίστηκε ο ιδιος.οντως λαθος
Ακριβώς φίλε. Εκείνη τη στιγμή, εφόσον δεν τον βρίσκεις τον άλλον και δεν ξέρεις τι έχει γίνει, δεν μπορείς να πετάς σπόντες. Αυτοί είναι οι υποκριτές του κ@λου που καλούν το Νότη γιατί ξέρουν ότι θα στηθούν οι φανς να ακούσουν, ενώ δεν του δίνουν ποτέ το χρόνο που του αναλογεί καθημερινά βάσει τραγουδιών και γενικότερα ιστορίας στο χώρο. Και καθόμαστε εμείς και κράζουμε το Νότη γιατί δεν πήγε σε μια συνέντευξη μιας ώρας σε ραδιοφωνικό σταθμό την οποία μετά βίας θυμηθήκαμε κι εμείς σήμερα...giannis21 έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ LIVE EKEINH ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ SFERA..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΣΠΟΝΤΕΣ...ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ...ΜΟΝΟ Ο ΝΟΤΗΣ ΞΕΡΕΙ...ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΚΑΣΙΕΣ...
jdarmody ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ...ΟΛΟΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ..Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ...ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ..ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ..
Η αληθεια ειναι οτι το ιδιο θα ρωτουσα και εγω...απλα επειδη το εχω κανει ηδη 1-2 φορες ειπα να μην κουρασω,αλλα δυστυχως τα τραγουδια επρεπε ηδη να ειχαν ανεβει...jdarmody έγραψε:Η Panik προτίθεται να ανεβάσει τα κομμάτια στο youtube; Καλό είναι να υπάρχουν κι εκεί για να διαδίδονται. Μετά θα λέμε γιατί έχουν ελάχιστα views, θα έχει ξεχαστεί ότι έχει βγάλει δίσκο ο Νότης αν συνεχίσουν έτσι.
Τώρα και να ανέβουν είναι σχετικά αργά. Πάνω στην ''κάψα'' του κόσμου να ακούσει τον δίσκο έπρεπε να ανέβουν αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία.
- Scorpion86
O Νότης ζήτησε να μην ανέβουν επειδή στην προακρόαση του δίσκου εξέφρασε κάποιες ενστάσεις-παρατηρήσεις για 1-2 τραγούδια του δίσκου που ακούγονταν διαφορετικά απ' ότι είχε ηχογραφήσει και ζήτησε να τυποθούν νέα δισκάκια που θα έχει διορθωμένα ηχητικά αυτά τα κομμάτια (προφανώς το νησι είναι το ένα), συν καποια λαθη στο βιβλιαράκι όπως οι λάθος αναφορές στους στιχουργούς-συνθέτες (Ορφανίδη-Παναγιώτου) και μετά από αυτή την εκτύπωση των νέων και δίσκων (αγνωστο πότε) θα ανεβούν και στο youtube λογικά. Οπότε όσοι δεν πήρατε τον δίσκο, μην στεναχωριέστε θα βγει με βελτιωμένα ηχητικά τα κομμάτια που είχαν θέμα όπως Το Νησί. Ποιος ακούει τον billbill τώρα. 

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Σοβαρα τωρα;?;? Χαχαχαχαχαχχααχ!!!Scorpion86 έγραψε:O Νότης ζήτησε να μην ανέβουν επειδή στην προακρόαση του δίσκου εξέφρασε κάποιες ενστάσεις-παρατηρήσεις για 1-2 τραγούδια του δίσκου που ακούγονταν διαφορετικά απ' ότι είχε ηχογραφήσει και ζήτησε να τυποθούν νέα δισκάκια που θα έχει διορθωμένα ηχητικά αυτά τα κομμάτια (προφανώς το νησι είναι το ένα), συν καποια λαθη στο βιβλιαράκι όπως οι λάθος αναφορές στους στιχουργούς-συνθέτες (Ορφανίδη-Παναγιώτου) και μετά από αυτή την εκτύπωση των νέων και δίσκων (αγνωστο πότε) θα ανεβούν και στο youtube λογικά. Οπότε όσοι δεν πήρατε τον δίσκο, μην στεναχωριέστε θα βγει με βελτιωμένα ηχητικά τα κομμάτια που είχαν θέμα όπως Το Νησί. Ποιος ακούει τον billbill τώρα.