Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Κοίτα σε γενικές γραμμές με βάση άλλες "ομορφίες" του Βλάχου το λες και υπέρβαση το όλο αποτέλεσμα...
Πάντως μιας και αναφέρθηκέ το Κάνει θόρυβοη αγάπη θα ήθελα να ήξερα τι σκέφτονται τα παιδιά που φέτος έγραψαν το Νησί όσον αφορά το αποτέλεσμα στο δίσκο; Επίσης, γιατί δεν του γράφει πλέον τραγούδια ο Γερμενής; Μήπως αυτοί που γράφουν τα κομμάτια πρέπει να μιλήσουν πρώτα και όχι εμείς;
Πάντως μιας και αναφέρθηκέ το Κάνει θόρυβοη αγάπη θα ήθελα να ήξερα τι σκέφτονται τα παιδιά που φέτος έγραψαν το Νησί όσον αφορά το αποτέλεσμα στο δίσκο; Επίσης, γιατί δεν του γράφει πλέον τραγούδια ο Γερμενής; Μήπως αυτοί που γράφουν τα κομμάτια πρέπει να μιλήσουν πρώτα και όχι εμείς;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Στον καρρα φιλε οταν τραγουδαει ακους την φωνη του που την εχουν ανεβασμένη σε σχεση με την μουσικη που κσι αυτη ειναι ανεβασμένη αλλα υπερισχύει η φωνη.jdarmody έγραψε:Δίκιο έχεις Billbill. Κι εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό. Γενικά σε κάποια κουπλέ κιόλας στο μαγαζί, καμιά φορά δεν ακούς καν τι λέει ο Νότης. Δεν ξέρω τι γίνεται φέτος με Καρρά, αλλά μπορεί να παίζει ρόλο και η ακουστική του μαγαζιού. Όποιος έχει ακούσει Νότη στο Odeon Θεσσαλονίκης καταλαβαίνει τη διαφορά.
Αν καναν το ίδιο στον νοτη θα γινόταν χαμός.γενικα ολα στον νοτη ειναι ρυθμισμένα σε μέτριες γραμμές και πιο πολυ στην ένταση της φωνης του.πως να σε φτιάξει αν δεν ειναι στο τερμα η φωνη ουτως ώστε να ακους και να ανατριχιάζεις η να σε ξεσηκώνει.δεν θελω να τα ισοπεδώνω ολα αλλα αυτο το πραγμα μονο στον νοτη.σε μερικά τραγουδια λες δωσε ρε παιδι μου και αυτο το δωσε δεν βγαινει ενω ο Νότης σκίζεται απο πανω στο μικρόφωνο και ο θεατής δεν νιώθει το ρίγος της ερμηνείας παρα μονο σε λίγα τραγουδια που δεν εχουν πολλα οργανα.
Αρα τι γινεται ;;;κατι λαθος δεν εξηγηται αλλιως.
Δεν γινεται με το που ανοίγει το στόμα του ο καρρας και κανει πως τραγουδαει να ακους ακομα και τον ηχο που κάνουν τα δοντια του που λεει ο λόγος και ο Νότης που φωνητικά ειναι υπέροχος να εχει μέτριο αποτελεσμα.εδω οταν καλός ορίζει τον κοσμο και λεει καλησπέρα σας αν χαμηλώσει λιγο την φωνη του τοτε ρωτάς τον διπλανό σου τι ειπε ρε παιδια ;;
Ολα αυτα ενα πραγμα μου λενε εμενα οτι η ένταση της φωνης του ειναι κατεβασμένη ..,
Σκεφτείτε το. Δεν εχω άδικο
Αυτό ακριβώς. Για Βλάχο είναι υπέρβαση το αποτέλεσμα. Γιατί που γράφει ο Γερμενής; Ότι τι του ''χάλασε'' ένα κομμάτι και δεν του δίνει άλλα; Μια χαρά έκανε την επιτυχία του το Μη με ρωτάτε, δεν ήταν και καμιά σουξεδάρα, μην είμαστε υπερβολικοί.J&B έγραψε:Κοίτα σε γενικές γραμμές με βάση άλλες "ομορφίες" του Βλάχου το λες και υπέρβαση το όλο αποτέλεσμα...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω; Αλλά και πάλι επειδή το "όταν επικοινωνούμε" έχει 10πλάσιες πωλήσεις πχ από το cd του Ρέμου και το Νησί είναι το τραγούδι με τα περισσότερα views στο youtube, εσύ αν ήσουν ένα από τα παιδιά τι θα έλεγες δεν βαριέσαι κάναμε επιτυχία;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Ο ίδιος ο Νότης έχει πει παλιότερα ότι είναι εντολή του όταν βγαίνει η φωνή και η ορχήστρα να είναι χαμηλότερα, ο λόγος είναι οτι 3 ώρες επι σκηνής δεν θέλει να παίρνει τα αυτιά του κόσμου και να μπορούν απο κάτω να μιλήσουν ο ένας στον άλλο. Παιδιά έτσι είναι ο σεβασμός προς το κοινό τον έχει καθιερώσει πρώτο όνομα εδώ και 23-24 χρόνια. Εφέ και αρπαχτές όλοι οι άλλοι....
Αν δεν το άκουσαν live μπορεί να μην έχουν πρόβλημα!J&B έγραψε:Δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω; Αλλά και πάλι επειδή το "όταν επικοινωνούμε" έχει 10πλάσιες πωλήσεις πχ από το cd του Ρέμου και το Νησί είναι το τραγούδι με τα περισσότερα views στο youtube, εσύ αν ήσουν ένα από τα παιδιά τι θα έλεγες δεν βαριέσαι κάναμε επιτυχία;

Μπορεί να έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς να πει ένα ρεφρέν χθες
- Dimitris96
Ο Γερμενής τον παρακάλεσε πριν κυκλοφορίσει ο δίσκος να διορθώσει την ηχογράφηση απο το "Μη με ρωτάτε" γιατι το τραγούδι ειχε κυκλοφορίσει ως δεύτερο προμο πριν κυκλοφορίσει ο δίσκος και όπως ξέρουμε δεν ηταν άρτιο αποτέλεσμα και ο βλάχος αρνήθηκε και απο τοτε ο Γερμενής ειχε πει σε έναν φιλο μου: οσο δεν αλλάξει ο βλάχος κάποια πράγματα δεν μπορεί να ξανα δώσει τραγούδι στον Νότη. Ο μοναδικός συνθέτης που μπορεί να διορθώσει τραγουδια του ειναι ο Γιώργος Μουκίδης(η μήπως εχετε ακούσει χαλια αποτέλεσμα σε τραγούδι του ;)J&B έγραψε:Κοίτα σε γενικές γραμμές με βάση άλλες "ομορφίες" του Βλάχου το λες και υπέρβαση το όλο αποτέλεσμα...
Πάντως μιας και αναφέρθηκέ το Κάνει θόρυβοη αγάπη θα ήθελα να ήξερα τι σκέφτονται τα παιδιά που φέτος έγραψαν το Νησί όσον
αφορά το αποτέλεσμα στο δίσκο; Επίσης, γιατί δεν του γράφει πλέον τραγούδια ο Γερμενής; Μήπως αυτοί που γράφουν τα κομμάτια πρέπει να μιλήσουν πρώτα και όχι εμείς;
Notis Sfakianakis
Αν δεν το άκουσαν live μπορεί να μην έχουν πρόβλημα!jdarmody έγραψε:J&B έγραψε:Δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω; Αλλά και πάλι επειδή το "όταν επικοινωνούμε" έχει 10πλάσιες πωλήσεις πχ από το cd του Ρέμου και το Νησί είναι το τραγούδι με τα περισσότερα views στο youtube, εσύ αν ήσουν ένα από τα παιδιά τι θα έλεγες δεν βαριέσαι κάναμε επιτυχία;

Μπορεί να έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς να πει ένα ρεφρέν χθες
[/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billbill την Κυρ Δεκ 18, 2016 3:07 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν μιλάει κανενας για εφέ ουτε τιποτα αλλο.Johny-rex έγραψε:Ο ίδιος ο Νότης έχει πει παλιότερα ότι είναι εντολή του όταν βγαίνει η φωνή και η ορχήστρα να είναι χαμηλότερα, ο λόγος είναι οτι 3 ώρες επι σκηνής δεν θέλει να παίρνει τα αυτιά του κόσμου και να μπορούν απο κάτω να μιλήσουν ο ένας στον άλλο. Παιδιά έτσι είναι ο σεβασμός προς το κοινό τον έχει καθιερώσει πρώτο όνομα εδώ και 23-24 χρόνια. Εφέ και αρπαχτές όλοι οι άλλοι....
Ολοι μας μιλαμε για την ένταση της φωνης και οχι των οργάνων.
Θέλουμε η φωνη να ειναι κατα πολυ πιο δυνατά απ οτι η μουσικη.
Εινσι οτι πιο απλό μπορει να κανει αυτος που ασχολείται με τον ηχο.
Να ανεβάσει την φωνη να χαμηλώσει τα οργανα.
Απλα πράγματα.
Μηπως ειναι λαθος αυτο που λεω ;;απλα πράγματα ας μην τα κάνουνε σύνθετα το ίδιο γινεται στους περισσότερους δίσκους.
Ελπιζω να διορθωθεί αλλα δεν το βλέπω
- Scorpion86
Μετά από τρεις μέρες, τα "χτυπήματα" στα τραγούδια του δίσκου:
• Το Νησί (18.200)
• Τα Πάθη (15.000)
• Η Γραβάτα (11.700)
• Κοινωνία στο μείον (10.600)
• Το Θεριό (9.500)
• Μάνα Γη (6.800)
• Προξενιό (*από 14/11) (614.000)
** Το "Εχει να κάνει" πιάνει τα 3.000.000.
• Το Νησί (18.200)
• Τα Πάθη (15.000)
• Η Γραβάτα (11.700)
• Το Θεριό (9.500)
• Μάνα Γη (6.800)
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- fylakas_aggelos
Και ξαναλέω κάτι πρέπει να παίζει με τους δίσκους,κατά την εγγραφή.Στην έκδοση του iTunes (από Spotify τα άκουσα) δεν βλέπω κανένα ελάττωμα,ούτε και στο Best Of.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- Dimitris96
Εγω εχω άλλη γνώμηfylakas_aggelos έγραψε:Και ξαναλέω κάτι πρέπει να παίζει με τους δίσκους,κατά την εγγραφή.Στην έκδοση του iTunes (από Spotify τα άκουσα) δεν βλέπω κανένα ελάττωμα,ούτε και στο Best Of.
Τον δισκο τον αγόρασα μέσω iTunes και ακούω σε μερικά τραγουδια οτι δεν έγινε σωστή δουλεια!
1. Κοινωνία στο μείον= πιο πολυ ένταση στην φωνή του Νότη και πιο χαμηλά τα όργανα
2. Τα πάθη= βγήκε καλο
3. Το νησι= στα κουπλέ η φωνή του Νότη ειναι πολυ χαμηλή, δυναμώνει λιγο στο ρεφρέν αλλα και παλι δεν ειναι άρτιο αποτέλεσμα
4. Το θεριό= θεωρώ καλο αποτέλεσμα
5. Μανα γη= Επίσης
6. Η Γραβάτα= δυνατα τα όργανα, φωνή του Νότη όχι άριστη, μονο στο τέλος ακουγεται καλα απο το 3:23 και μετα... πιο γρήγορο ρυθμό έπρεπε να εχει το τραγούδι...
Αρε Βλάχο !!! :(((
Notis Sfakianakis
Όπως τα λες είναι Δημήτρη σε γενικές γραμμές. Και το Κοινωνία στο μείον μια χαρά είναι, τι να έκανε ο Βλάχος δυο τετράστιχα είναι και το ίδιο μονότονο ρεφρέν. Θα μπορούσε ίσως να έχει το τελευταίο ρεφρέν μόνο φωνή Νότη. Το Νησί έχει το μεγαλύτερο θέμα. Τα υπόλοιπα είναι και θέμα γούστου. Την Γραβάτα την ήθελαν με δεύτερες προφανώς. Αλλά ένα γύρισμα του Νότη στο ''μετρημένες'' στο τελευταίο ρεφρέν θα μπορούσε να το φτιάξουν καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση είναι λεπτομέρειες αυτές τόσο πήγαιναν αυτά τα κομμάτια, δεν είναι και τίποτα ύμνοι.
Αδιάφορη και η Panik μέχρι σήμερα, μην πω τραγική και φανώ υπερβολικός. Βλέπουμε καμιά διαφορά με την Cobalt; Έβγαλε τα κομμάτια στο πιο άκαιρο σημείο, έχασαν views, το video-clip αγνοείται και δεν βλέπω και καμιά ιδιαίτερη προώθηση ή διαφήμιση του δίσκου πουθενά. Θα μου πείτε εδώ ακόμα και κάτι σελίδες του Νότη ένα καινούριο κομμάτι δεν έχουν ποστάρει..όλες εξαφανισμένες. Μας βλέπω σε λίγο καιρό να λέμε άντε πότε βγαίνουν τα ερωτικά...Scorpion86 έγραψε:Μετά από τρεις μέρες, τα "χτυπήματα" στα τραγούδια του δίσκου:
• Το Νησί (18.200)
• Τα Πάθη (15.000)
• Η Γραβάτα (11.700)
• Το Θεριό (9.500)
• Μάνα Γη (6.800)
Μάλιστα...Scorpion86 έγραψε:Στην προακρόαση του δίσκου, ο Νότης είπε ότι δεν θα πει με τον Καρρά δύο ντουέτα που είχαν στα χέρια τους (ένα από Μουκίδη κι ένα από Δήμα) κι ο λόγος δεν είναι ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ τους, αλλά κάποια πραγματα που σεβάστηκε ο ίδιος. Οπως είπε το μαγαζί αυτό και ο Μπερτάκης είχαν εξαιρετική σχέση με τον Παντελίδη, ο Καρράς είχε σαν γιο του τον Παντελίδη και ο Μουκίδης είχε κόντρα δικαστική με τον Παντελίδη. Οι αντιδράσεις που υπήρξαν έξω από το κέντρο στην πρεμιέρα (τις καταλαβαίνω ως ένα βαθμό είπε) τον έκαναν να σκεφτεί κάποια πράγματα, κυρίως σεβόμενος τις άλλες εμπλεκόμενες πλευρές, διότι ο ίδιος εάν ήταν να πάρει όλη την ευθύνη πάνω του δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να τα κάνει τα ντουέτα, όπως επίσης είπε.djemba έγραψε:Τι ειπωθηκε ακριβως αν επιτρεπεται;Musicshoot έγραψε:κακα τα ψεματα μια κοινη παρουσια των δυο στην πιστα θα ηταν ολα τα λεφτα...αλλωστε ολοι αυτο περιμεναμε
και δεν καταλαβαινω τον λογο που δεν το εκαναν..
αυτα τα περι παντελιδη που ειπωθηκαν ντε και καλα για σεβασμο ειναι της πλακας
Σε ευχαριστώ!
-
πως να δουμε βρε παιδια αυτο που ζηταμε ολοι...??? δηλαδη το σπρωξιμο των τραγουδιων και γενικως τον ντορο γυρω απο αυτα...
κοινωνικα τραγουδια εβγαλε...μονο για φιλους πιστευω... νομιζετε οτι υπαρχει κανενα ενδιαφερον να ακουσει η μαζα του κοσμου τι κοινωνικο μηνυμα εχει να περασει ο νοτης?
καλως ή ΚΑΚΩΣ, αυτα τα ταγουδια δεν απευθυνονται σε ολους.
ταπεινη μου γνωμη παντα ετσι...
κοινωνικα τραγουδια εβγαλε...μονο για φιλους πιστευω... νομιζετε οτι υπαρχει κανενα ενδιαφερον να ακουσει η μαζα του κοσμου τι κοινωνικο μηνυμα εχει να περασει ο νοτης?
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Θα μπορούσε σαν προμο αντι του προξενιου να προμοτάρουν τα πάθη το καλυτερο κατ εμε τραγουδι του νοτη με τεραστιο νόημα οταν λεω τεραστιο κυριολεκτώ.με φοβερή ερμηνεία απ τον νοτη.antonisinfo έγραψε:πως να δουμε βρε παιδια αυτο που ζηταμε ολοι...??? δηλαδη το σπρωξιμο των τραγουδιων και γενικως τον ντορο γυρω απο αυτα...
Τραγουδι για ολη την Ελλαδα που σε προβληματίζει.
- Scorpion86
Eδω για Τα Πάθη τα έχει ακούσει από τους ίδιους τους Νοτικούς, λέγοντας του ότι έκανε κωλοτουμπα περί θρησκειας, ήθελες να το κάνει και πρόμο εσύ?
Γενικά ρε παιδιά χαλαρώστε, σιγά δηλαδή τα τραγούδια που βγάζουν οι άλλοι. Μία μετριότητα έβγαλε ο Ρέμος, μία μετριότητα ο Οικονομόπουλος, αδιάφορα τραγουδάκια της πλάκας ο Καρράς, η Θεοδωρίδου μία από τα ίδια σε καθε δίσκο, επανάληψη της επανάληψης γενικότερα κλπ. Απλά οι παραπάνω επειδή με ότι κι α βγάλουν θα παίξουν στους σταθμούς φαίνεται ότι κάνουν επιτυχίες. Σιγά τις επιτυχίες.
Υ.Γ.: Μόνο σε μένα φαίνεται διαφορετικό ηχητικά Το Νησί στο youtube? Στην εισαγωγή ακούγεται ελαφρά και μία ηχώ στην φωνή του Νότη. Αυτή υπάρχει στον δίσκο?
Γενικά ρε παιδιά χαλαρώστε, σιγά δηλαδή τα τραγούδια που βγάζουν οι άλλοι. Μία μετριότητα έβγαλε ο Ρέμος, μία μετριότητα ο Οικονομόπουλος, αδιάφορα τραγουδάκια της πλάκας ο Καρράς, η Θεοδωρίδου μία από τα ίδια σε καθε δίσκο, επανάληψη της επανάληψης γενικότερα κλπ. Απλά οι παραπάνω επειδή με ότι κι α βγάλουν θα παίξουν στους σταθμούς φαίνεται ότι κάνουν επιτυχίες. Σιγά τις επιτυχίες.
Υ.Γ.: Μόνο σε μένα φαίνεται διαφορετικό ηχητικά Το Νησί στο youtube? Στην εισαγωγή ακούγεται ελαφρά και μία ηχώ στην φωνή του Νότη. Αυτή υπάρχει στον δίσκο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Δεκ 18, 2016 9:38 pm, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Πανικός χθες στο τεατρο ασφυκτικά γεμάτο αλλά σε σημείο που γινόταν αποπνηκτική η κατάσταση από καπνό ζέστη κλπ με δυσκολία να περάσεις ανάμεσα στ τραπέζια ένα μέτρο το πολύ κενό... θα γίνει κανά ατύχημα και θα τρέχουν λες και άμα βάλουν 100-200 άτομα λιγότερα θα πέσει έξω...Επίσης ορατότητα μήδεν για έμας που δε έχουμε να τα σκάσουμε για καλό τραπέζι.. Στ του προγράμματος τεράστια κέφια ο Νότης τραγουδησεε 3 ώρες(1.5 κ 1.5) μόνο ερωτικά κομμάτια κ ελάχιστα κοινωνικά(έλληνας,γραβάτα,εγω τραγούδαγα και πορξενιο-πετα ψηλα που είναι έναρξη-κλείσιμο προγράμματος)...Φωνήτικα άψογος άφηνε κλασσικά τα ρεφρεν αλλά δε μπορούσε κ αλλιώς σε μερικά κομμάτια(πχ για σενάνε φοβάμαι,στελα σμυρνια κλπ) ο κόσμος το κάλυπτε από τα κουπλέ...στα τελευταία ρεφρεν Μερικά γυρίσματα σε άφηναν με το στόμο ανοιχτό ήμουν τυχερός νομίζω γιατί και το θέμα με την ένταση το χαν προσέξει ακουγόταν πολύ πιο δυνατά από άλλες φορές...Επίσης δε έχασε χρόνο με διακόπες κλπ μόνο ένα λεπτό για να ετοιμαστούν τα μπαλέτα έπερνε να πει τα δικά του αλλά εκεί έτσι κ άλλιως θα γινόταν διακοπή..Τέλος ένα ακόμα θετικό ήταν η προσπάθεια του τουλάχιστον να κάνει το πρόγραμμα με ροή κ έκοψε πολλά τραγούδια στ μέση ή ξεκίναγε από τα ρεφρεν(ευτυχώς του κοψε και στη 2η είσοδο λεει μόνο ρεφρεν από το προξενίο και μετά πετάει και το λύσε κούκλα απο ρεφρεν και γλυτώενει από τα μακριά κ βαρετά κουπλε τους)..Στα αρνητικά ότι ενώ πήγε να κάνει το πρόγραμμα πιο γρήγορο ήταν φανερό ότι αυτοσχεδιάζε από ζεμπέκικα τσιφτετέλια ρουμπες το γύρισε 5-6 φορές...
...Ενώ κλασσικά θυνήθηκε τις μεγαλύτερες μετριότητες που έχει πει(παρτα,τέρμα το ράδιο,λύσε κουκλα,εγω κ η μοναξια κλπ) κ άφησε απεξω ύμνους...Ακόμα το κλείσιμο δε με γέμισε με φως μου,έτσι είναι ο έρωτας, αν θα σε χάσω κλπ οκ ώραια κομμάτια αλλά στο ακουστικό δε είχε πει αλλά κ άλλα δε μπορεις να αφήνεις απέξω το θελω να σε ξαναδω συνέχεια πχ και να λες το έτσι είναι ο έρωτας...
ΥΓ: Για το Καρρά τι να πει κανείς...Σκέτη απογοήτευση ο τύπος δε μπορεί να βγαλει μισό τραγουδι..Χαρακτηριστικό ότι όταν βγένει γίνεται ο πανικός που όλοι έχουν παρατηρήσει εδω μέσα(κ παίζει τεράστιο ρόλο φυσικά η ώρα,το κεφι του κόσμου αλλά και το χιτ που επιλέγει να βγένει) και μέσα σε 10 λεπτά έχει καταφέρει να τους ξενερώσει όλους...Όλοι έλεγαν τι πανικός έγινε στ πρώτο τραγούδι κ άκουγες καλά όλοι για το Καρρά είναι εδώ κλπ και μετά από λίγο άκουγες άντε να φεύγει να βγει ο Νότης....Το μόνο καλό ότι τραγουδάει πολύ λιγότερο από ότι περιμένα(1 ωρα και 20 λεπτά) και το προγραμμά του είναι μικρότερο και από το πρώτο του Νότη...

ΥΓ: Για το Καρρά τι να πει κανείς...Σκέτη απογοήτευση ο τύπος δε μπορεί να βγαλει μισό τραγουδι..Χαρακτηριστικό ότι όταν βγένει γίνεται ο πανικός που όλοι έχουν παρατηρήσει εδω μέσα(κ παίζει τεράστιο ρόλο φυσικά η ώρα,το κεφι του κόσμου αλλά και το χιτ που επιλέγει να βγένει) και μέσα σε 10 λεπτά έχει καταφέρει να τους ξενερώσει όλους...Όλοι έλεγαν τι πανικός έγινε στ πρώτο τραγούδι κ άκουγες καλά όλοι για το Καρρά είναι εδώ κλπ και μετά από λίγο άκουγες άντε να φεύγει να βγει ο Νότης....Το μόνο καλό ότι τραγουδάει πολύ λιγότερο από ότι περιμένα(1 ωρα και 20 λεπτά) και το προγραμμά του είναι μικρότερο και από το πρώτο του Νότη...
Συμφωνώ πολύ μεγάλο νοήμα πολύ το χουν καταλάβει λάθος το κομμάτι..Γελειότητες μερικών νομίζουν ότι μιλάει για το Ιήσου συγκεκριμένα ενώ κάπιοι άλλοι λένε ιεροσυλια για τα κερία...Billbill έγραψε:Θα μπορούσε σαν προμο αντι του προξενιου να προμοτάρουν τα πάθη το καλυτερο κατ εμε τραγουδι του νοτη με τεραστιο νόημα οταν λεω τεραστιο κυριολεκτώ.με φοβερή ερμηνεία απ τον νοτη.antonisinfo έγραψε:πως να δουμε βρε παιδια αυτο που ζηταμε ολοι...??? δηλαδη το σπρωξιμο των τραγουδιων και γενικως τον ντορο γυρω απο αυτα...
Τραγουδι για ολη την Ελλαδα που σε προβληματίζει.