Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
J&B

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

djemba έγραψε:Επισης φαινεται απο την απηχηση που ειχε στο κοινο, καθως κανεις δε δειχνει τετοιο μεγαλο ενδιαφερον για μιμους. Δε θα ειχε τεραστιο γκελ στον κοσμο -ουτε μικρο- αν ηταν αντιγραφη του οποιυδηποτε.
Και ο ΛεΠα στην αρχή μίμουταν-αντέγραφε τον Βοσκόπουλο και μια χαρά είναι στα πράγματα 30 τόσα χρόνια και για μένα παραμένει σε κάποιες ερμηνείες του μια καρικατούρα του Τόλη... :biggrin:
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Σκορπιε στο κομμάτι που αναφέρεσαι στους φαν του παντελιδη θα συμφωνήσω μαζι σου 100/100.ηταν τοτε που μπαίνανε και ολοι λέγανε Ααα αυτος ειναι ιδιος Νότης.ειχα εκνευριστεί τοσο πολυ εκείνη την περίοδο...
Κλεινω το θεμα που άνοιξα λέγοντας οτι αν ο Νοτης ηταν προσεκτικός τοτε στις δηλωσεις του και δεν καταφερονταν κατα του εκλιπόντος αλλα σταματούσε το θεμα με ενα δεν με ενδιαφέρει καλη του επιτυχία τοτε ο Νότης θα κέρδιζε και τους φαν του Παντελιδη.
Η αλήθεια ειναι πως ολο αρνητικά γράφω για τον καλλιτέχνη που ξεχώρισα απο μικρο παιδι ,δεν το κανω με κακια απλα θελω με τον τροπο μου αν υπαρχει περιπτωση τα γραφόμενα μου να φτάσουν στ αυτιά του τοτε καλως γιατι ισως προβληματίσουν κσι "" ξυπνήσουν "" τον νοτη και δει ετσι την πραγματικοτητα οπως πολλοί απο μας την αντιλαμβανόμαστε ειτε αφορά δηλωσεις ειτε δίσκους ειτε ηχογραφησεις.
Άβαταρ μέλους
J&B

Εγώ να πω λίγο σε djibril και Scorpion86 ότι το τοπικ του Νότη είναι ανοικτό, άρα ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει έιτε αρνητικά, είτε θετικά ασχέτως αν είναι ή δεν είναι φαν του Νότη, γι' αυτό υπάρχει και ο αντίλογος...
Άβαταρ μέλους
djemba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djemba »

Scorpion86 έγραψε:Αυτό που μπαίνετε ξαφνικά σε φόρουμ του Νότη με κάτι φωτό Μαζωνάκη, Γαρμπή και βγάζετε χολή, να το κοιτάξετε.
Καταρχήν, ο Παντελίδης στα πρώτα του τραγούδια η φωνή έμοιαζε με Νότη και για να μάθεις και κάτι παραπάνω, οι ίδιοι οι φίλοι του έμπαιναν σε σελίδες του Νότη στο facebook και σπάμαραν τις αναρτήσεις με τα link από τα τραγούδια που τον βλέπουμε αρχικά στο σαλόνι, στο δωμάτιο του κλπ., πριν γίνει γνωστός, επισημαίνοντας ότι "κοιτάξτε μοιάζει η φωνή του με τον Νότη, κρατήστε αυτό το όνομα". Όταν έκανε την επιτυχία και είχε γίνει ήδη γνωστός και είχε ήδη αποκτήσει κοινό και αναγνωρισιμότητα, τότε η φωνή στα τραγούδια άρχιζε να διαφοροποιείται. Καλώς ή κακώς αυτό συνέβη. Όντως, κανείς δεν δείχνει ενδιαφέρον για τους μίμους, άρα όλο τυχαία έκανε επιτυχία ο Γιώργος Παπαδόπουλος μία περίοδο (που τον μπέρδευαν με τον Χατζηγιάννη), κάνει επιτυχία ο Αργυρός (ίδια φωνή με Ρέμο), έκανε ο Ρέμος (του έλεγαν ότι μιμείται Πάριο) κ.α. Και αν για τον Παντελίδη αναθεώρησε κάποια πράγματα και είναι πιο προσεκτικός στα λεγόμενα του δεν είναι επειδή τον εκτίμησε ξαφνικά ως καλλιτέχνη, αλλά επειδή σέβεται το ότι έφυγε ξαφνικά και τόσο πρόωρα από την ζωή. Άλλωστε, στις τοποθετήσεις του -μετά θάνατον- για τον Παντελίδη δεν έχει αποθεώσει το καλλιτεχνικό ταλέντο του εκλιπόντος αλλά αναγνώρισε ότι έκανε επιτυχία (κάτι που δεν είχε αμφισβητήσει όταν ζούσε ο Παντελίδης, οπότε καμία κωλοτούμπα) και είναι στενάχωρο ότι έφυγε τόσο νέος. Κάνε μας τη χάρη λοιπόν και πήγαινε σε φόρουμ του Μαζωνάκη να σχολιάσεις με το ποιον/ποια φιλήθηκε on stage ο Γιωργάκης. Τουλάχιστον, τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν τα κάνει ο Νότης, ούτε περιφέρεται σαν θίασος από κέντρο σε κέντρο για να πάρει το μικρόφωνο και να διαφημίσει το δικό του σχήμα.
Απο ποτε η φωτογραφια προφιλ ειναι και εισιτηριο για το που θα μπεις και το τι θα πεις; αν ειναι ετσι, με συγχωρειτε που δεν το ηξερα.
Δε με νοιαζει τι σπαμαρε ο καθενας και τι θεωριες υπαρχουν ξερω τι κανω εγω. Κι εγω ακουω ΚΑΙ Νοτη απο πολυ παλια. Αλλα μαλλον αυτο δε μετραει για μερικους και μετραει μονο τι φωτο προφιλ εχεις. Μαλλον απο τοτε αρχισε και η πραγματικοτητα -που ενοχλει- να ειναι χολη.
Ο Γιωργος Παπαδοπουλος ακουστηκε (και οχι εκανε επιτυχια) οταν σταματησε να μοιαζει με Χατζηγιαννη (ακου το "Μετα" οπου δεν εχει καμια σχεση), ο Αργυρος ακουστηκε οσο τον παιζουν τα ραδιοφωνα (κανενας δε συζηταει για Αργυρο μεσα στον κοσμο και προσεξε δεν εννοω για media) και ο Ρεμος δεν εκανε καμια επιτυχια με τη φωνη Παριου οπως λες, αργοτερα ηρθε.
Μαλλον ξεχνας τις τοποθετησεις του Νοτη για το οτι κατεφερε ο Παντελιδης και οτι αυτο ειναι αξιο προσοχης. Μαλιστα ειχε πει οτι ενοχλουσε και καποιους το οτι εκανε τοσο μεγαλη επιτυχια σε καποιο σημειο, ξεχνοντας βεβαια το κραξιμο που του ειχε ριξει ο ιδιος για τον παρακμιακο κοσμο που μαζευε στο μαγαζι του και του πεταγε μαξιλαρια και καναπεδες. Ξαφνικα τα παρακμιακα εγιναν επιτυχια. Ευκολα ξεχαστηκε το "αλαργα απο τα μαϊμουνια".
Και μιας και μιλας για το Forum του Μαζωνακη, μπες μια βολτα για να δεις ποσα αρνητικα εχω πει για εκεινον που δε μου αρεσουν στις τελευταιες δουλειες του.
Αδιαβαστος λοιπον.
Στα αλλα δε θα σε ακολουθησω και στο φανατικο σου παραληρημα λες και τσακωνεσαι σε καμια κερκιδα. Εχετε μπερδεψει τους χωρους μερικοι μερικοι. Εχουμε σοβαροτερα προβληματα απο το να μιλαμε ετσι μεταξυ μας και να μου επιτιθεσαι επειδη λεω τι εχει γινει. Συνελθετε δηλαδη, πραγματικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος djemba την Πέμ Ιαν 12, 2017 4:14 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

J&B έγραψε:Εγώ να πω λίγο σε djibril και Scorpion86 ότι το τοπικ του Νότη είναι ανοικτό, άρα ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει έιτε αρνητικά, είτε θετικά ασχέτως αν είναι ή δεν είναι φαν του Νότη, γι' αυτό υπάρχει και ο αντίλογος...
Δεν έγραψα ότι δεν πρέπει να μπαίνουν. Εγραψα και διάβασε το ξανά ότι δίχως να συμμετέχουν στο τοπικ γενικότερα για να σχολιάζουν π.χ αν ήταν καλό τραγούδι Το Νησί, αν ήταν καλό κλιπ του Προξενιού, μπαίνουν ξαφνικά και μόνο όταν είναι να βγάλουν χολή. Πετάνε την κακία τους και εξαφανίζονται μέχρι να εμφανιστούν πάλι για να κράξουν.

Υ.Γ.: Δεν με ενδιαφέρει djemba να συνεχίσω την συζήτηση μαζί σου. Αυτά που είχα να σου πω στα έγραψα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
djemba

Κλασικη απαντηση. Καλη σου συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

djemba έγραψε:...ξεχνοντας βεβαια το κραξιμο που του ειχε ριξει ο ιδιος για τον παρακμιακο κοσμο που μαζευε στο μαγαζι του και του πεταγε μαξιλαρια και καναπεδες.
Δεν είναι παρακμή να πετάς μαξιλάρια κτλ σε κέντρο διασκέδασης;;;Μας δουλευείς ρε φίλε τώρα;;;
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

J&B έγραψε:Εγώ να πω λίγο σε djibril και Scorpion86 ότι το τοπικ του Νότη είναι ανοικτό, άρα ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει έιτε αρνητικά, είτε θετικά ασχέτως αν είναι ή δεν είναι φαν του Νότη, γι' αυτό υπάρχει και ο αντίλογος...
Φιλε μου,δεν νομιζω να απαγορευσα σε καποιον να μπαινει και να λεει τη γνωμη του.ουτε μπορω ουτε θελω να κανω κατι τετοιο.Αλλα δικαιουμαι να πω και εγω την αποψη μου,και επιμενω πως μου χτυπαει ασχημα πως τον τελευταιο καιρο τα αρνητικα σχολια ειναι ολοενα και αυξανομενα.Τελοσπαντων συνεχιζω και θεωρω τον τελευταιο δισκο πολυ καλο,οπως επισης με χαροποιει που θα ερθει θεσσαλονικη με μεγαλη συνεργασια και για αρκετο χρονικο διαστημα.
dionisis24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dionisis24 »

ρε παιδια ειμαι ο μονος που πιστευω οτι η φωνη του παντελιδη δεν εμοιαζε καθολου η εμοιαζε εστω λιγο με του νοτη;;,η φωνη του νοτη πιστευω εχει τελειως διαφορετικες κ πιο υψηλες δυνατοτητες
Άβαταρ μέλους
djemba

ilias16 έγραψε:
djemba έγραψε:...ξεχνοντας βεβαια το κραξιμο που του ειχε ριξει ο ιδιος για τον παρακμιακο κοσμο που μαζευε στο μαγαζι του και του πεταγε μαξιλαρια και καναπεδες.
Δεν είναι παρακμή να πετάς μαξιλάρια κτλ σε κέντρο διασκέδασης;;;Μας δουλευείς ρε φίλε τώρα;;;
Ουτε εμενα μου αρεσε αλλα απο το να το χαρακτηρισω παρακμη και μαλιστα ενω ειμαι συναδελφος με καποιον απεχω αρκετα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

djemba έγραψε:Κλασικη απαντηση. Καλη σου συνεχεια.
Επίσης, καλή συνέχεια.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

djemba έγραψε:
ilias16 έγραψε:
Ουτε εμενα μου αρεσε αλλα απο το να το χαρακτηρισω παρακμη και μαλιστα ενω ειμαι συναδελφος με καποιον απεχω αρκετα...
Ο Νότης ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός και πρώτα ανέφερε την λέξη παρακμή (την οποία όλοι συμφωνούμε ότι είναι) και μετά ο ίδιος ρώτησε σε πιάνου το κέντρο έγινε.Συνεπώς δεν ήταν εμπάθεια προς τον Παντελίδη...
Άβαταρ μέλους
J&B

dionisis24 έγραψε:ρε παιδια ειμαι ο μονος που πιστευω οτι η φωνη του παντελιδη δεν εμοιαζε καθολου η εμοιαζε εστω λιγο με του νοτη;;,η φωνη του νοτη πιστευω εχει τελειως διαφορετικες κ πιο υψηλες δυνατοτητες
Σαν φωνή καθόλου, έμοιαζε όμως στη χροιά αρκετά, τέσπα το να κάνει κανείς επιτυχία δεν αποκλείει το να είσαι παρακμιακός... Τώρα τα μαξιλάρια ή η εισαγωγή με τον ύμνο του Champions League πως αλλιώς να τα μεταφράσει κανείς; Για μένα πάντως κωλοτούμπα δεν έκανε δεν ανέφερε πουθενά ότι ήταν καλός τραγουδιστής ή ότι δεν ήταν μίμος, απλά αναγνώρισε ότι έκανε επιτυχία και το θλιβερό του χαμού του... Πάντως αν δεν συνέβαινε το μοιραίο ο όλος χαμός με τον Παντελίδη αργά ή γρήγορα θα ξεφούσκωνε, ο Παντελίδης δεν το είχε σαν τραγουδιστής στα live του ήταν κακός, θα μπορούσε όμως άνετα να συνέχιζε για πολλά χρόνια σαν δημιουργός... όπως και να χει μικρή σημασία έχει πια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος J&B την Πέμ Ιαν 12, 2017 4:52 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
djemba

ilias16 έγραψε:
djemba έγραψε:
ilias16 έγραψε:
Ο Νότης ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός και πρώτα ανέφερε την λέξη παρακμή (την οποία όλοι συμφωνούμε ότι είναι) και μετά ο ίδιος ρώτησε σε πιάνου το κέντρο έγινε.Συνεπώς δεν ήταν εμπάθεια προς τον Παντελίδη...
Το ολοι που λες ειναι απολυτο και δε συνηθιζω να ειμαι απολυτος φιλε μου.
Δεν ξερω τι ηξερε και τι δεν ηξερε απο πριν... στην αρχη ειπε για παρακμη οπως σωστα λες καιοταν του ειπαν πως εγινε στον Παντελιδη αναφωνησε "ε, παρακμιακα μου λες..."
Ανεξαρτητα απο το που εγινε, επρεπε να ειναι πιο προσεκτικος για συναδελφους και για τις επιλογες του κοσμου.
Γιατι δυστυχως αυτο το πληρωνει.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

djemba έγραψε:
ilias16 έγραψε:
djemba έγραψε:
ilias16 έγραψε:
Το ολοι που λες ειναι απολυτο και δε συνηθιζω να ειμαι απολυτος φιλε μου.
Δεν ξερω τι ηξερε και τι δεν ηξερε απο πριν... στην αρχη ειπε για παρακμη οπως σωστα λες καιοταν του ειπαν πως εγινε στον Παντελιδη αναφωνησε "ε, παρακμιακα μου λες..."
Ανεξαρτητα απο το που εγινε, επρεπε να ειναι πιο προσεκτικος για συναδελφους και για τις επιλογες του κοσμου.
Γιατι δυστυχως αυτο το πληρωνει.
Αν ο Νότης μπει σε καλούπια δυστυχώς χάνει την ταυτότητα του.Είναι αυθόρμητος και λαικός άνθρωπος και τα λέει χύμα.Όταν ο Ρέμος όμως απο το πουθενά με τον με τον Παντελίδη έριχναν το ''Notis ησύχασε'' δεν είδαμε την ίδια ευθιξία...
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

Scorpion86 έγραψε:
Musicshoot έγραψε:6.500 shares ως τωρα το βιντεοκλιπ και ανεβαινει συνεχεια
14.000 views.
ναι τα shares ειναι ποσοι το εχουν ανεβασει στο facebook και δεν ειναι μικρο νουμερο ηδη πηγε 7000 και ανεβαινει το καλο ειναι να μοιραζεται !!
Άβαταρ μέλους
djemba

ilias16 έγραψε: Αν ο Νότης μπει σε καλούπια δυστυχώς χάνει την ταυτότητα του.Είναι αυθόρμητος και λαικός άνθρωπος και τα λέει χύμα.Όταν ο Ρέμος όμως απο το πουθενά με τον με τον Παντελίδη έριχναν το ''Notis ησύχασε'' δεν είδαμε την ίδια ευθιξία...
Δε νομιζω οτι τον αφορα τι γινεται στα αλλα μαγαζια. Δε γινεται στο δικο του. Εκτος αν τον ενοχλουσε ο ντορος που γινοτανε με τον Παντελιδη.
Οσο αφορα τον Ρεμο εχει μια σειρα απο ηλιθιες δηλωσεις ειδικα τον τελευταιο καιρο. Αν και αυτο με τον Νοτη δεν ξερω ποιος το ξεκινησε.
Δε νομιζω να γυρισε ποτε ο Παντελιδης να χαρακτηρισει συναδελφο ή κατασταση σε μαγαζι συναδελφου του και μαλιστα σαν παρακμιακη...
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

djemba έγραψε:
ilias16 έγραψε: Αν ο Νότης μπει σε καλούπια δυστυχώς χάνει την ταυτότητα του.Είναι αυθόρμητος και λαικός άνθρωπος και τα λέει χύμα.Όταν ο Ρέμος όμως απο το πουθενά με τον με τον Παντελίδη έριχναν το ''Notis ησύχασε'' δεν είδαμε την ίδια ευθιξία...
Δε νομιζω οτι τον αφορα τι γινεται στα αλλα μαγαζια. Δε γινεται στο δικο του. Εκτος αν τον ενοχλουσε ο ντορος που γινοτανε με τον Παντελιδη.
Οσο αφορα τον Ρεμο εχει μια σειρα απο ηλιθιες δηλωσεις ειδικα τον τελευταιο καιρο. Αν και αυτο με τον Νοτη δεν ξερω ποιος το ξεκινησε.
Δε νομιζω να γυρισε ποτε ο Παντελιδης να χαρακτηρισει συναδελφο ή κατασταση σε μαγαζι συναδελφου του και μαλιστα σαν παρακμιακη...
ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΜΠΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ...ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ...ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....Ο ΡΕΜΟΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...Ο ΝΟΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΚΑΙ ΘΙΚΤΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΜΙ ΜΛΑΣ ΝΟΤΗ....ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΝΟΤΗΣ....ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΡΕΜΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΩ...ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΝΟΤΗΣ....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ...ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Η ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ....ΚΑΙ Ο ΡΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΝΟΤΗ....ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑΛΙ....ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.....ΚΑΙ ΥΜΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ....ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΡΕΜΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΩΠΑ ΝΟΤΗΣ...ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ....ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ......
Άβαταρ μέλους
djemba

giannis21 έγραψε:
djemba έγραψε:
ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΜΠΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ...ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ...ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....Ο ΡΕΜΟΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...Ο ΝΟΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΚΑΙ ΘΙΚΤΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΜΙ ΜΛΑΣ ΝΟΤΗ....ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΝΟΤΗΣ....ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΡΕΜΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΩ...ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΝΟΤΗΣ....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ...ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Η ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ....ΚΑΙ Ο ΡΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΝΟΤΗ....ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑΛΙ....ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.....ΚΑΙ ΥΜΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ....ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΡΕΜΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΩΠΑ ΝΟΤΗΣ...ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ....ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ......
"Ησυχασε Notis" ειχε γραψει βασικα με αφορμη αυτα που ειπε ο Σφακιανακης, πως το ονομα του ειναι Πασχαλιδης και οτι δεν ειναι ωραιο να το αλλαζει σε Ρεμος και αλλα τετοια εικονογραφημενα. Τωρα αυτα που ειπε για τις θρησκειες και για τα κομματα λογικα ηταν να προκαλεσουν (οπως και αλλα) και να βγαινει να του απανταει ο καθενας. Εδω δεν προκληθηκε απο κανεναν.
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

djemba έγραψε:
giannis21 έγραψε:
djemba έγραψε:
"Ησυχασε Notis" ειχε γραψει βασικα με αφορμη αυτα που ειπε ο Σφακιανακης, πως το ονομα του ειναι Πασχαλιδης και οτι δεν ειναι ωραιο να το αλλαζει σε Ρεμος και αλλα τετοια εικονογραφημενα. Τωρα αυτα που ειπε για τις θρησκειες και για τα κομματα λογικα ηταν να προκαλεσουν (οπως και αλλα) και να βγαινει να του απανταει ο καθενας. Εδω δεν προκληθηκε απο κανεναν.
Ο ΡΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΦΙΛΕ ΑΣΤΟ...ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ....ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.....ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΡΤΙ..ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΤΕΡΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ....ΑΣΤΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ....
Απάντηση