Scorpion86 έγραψε:Αυτό που μπαίνετε ξαφνικά σε φόρουμ του Νότη με κάτι φωτό Μαζωνάκη, Γαρμπή και βγάζετε χολή, να το κοιτάξετε.
Καταρχήν, ο Παντελίδης στα πρώτα του τραγούδια η φωνή έμοιαζε με Νότη και για να μάθεις και κάτι παραπάνω, οι ίδιοι οι φίλοι του έμπαιναν σε σελίδες του Νότη στο facebook και σπάμαραν τις αναρτήσεις με τα link από τα τραγούδια που τον βλέπουμε αρχικά στο σαλόνι, στο δωμάτιο του κλπ., πριν γίνει γνωστός, επισημαίνοντας ότι "κοιτάξτε μοιάζει η φωνή του με τον Νότη, κρατήστε αυτό το όνομα". Όταν έκανε την επιτυχία και είχε γίνει ήδη γνωστός και είχε ήδη αποκτήσει κοινό και αναγνωρισιμότητα, τότε η φωνή στα τραγούδια άρχιζε να διαφοροποιείται. Καλώς ή κακώς αυτό συνέβη. Όντως, κανείς δεν δείχνει ενδιαφέρον για τους μίμους, άρα όλο τυχαία έκανε επιτυχία ο Γιώργος Παπαδόπουλος μία περίοδο (που τον μπέρδευαν με τον Χατζηγιάννη), κάνει επιτυχία ο Αργυρός (ίδια φωνή με Ρέμο), έκανε ο Ρέμος (του έλεγαν ότι μιμείται Πάριο) κ.α. Και αν για τον Παντελίδη αναθεώρησε κάποια πράγματα και είναι πιο προσεκτικός στα λεγόμενα του δεν είναι επειδή τον εκτίμησε ξαφνικά ως καλλιτέχνη, αλλά επειδή σέβεται το ότι έφυγε ξαφνικά και τόσο πρόωρα από την ζωή. Άλλωστε, στις τοποθετήσεις του -μετά θάνατον- για τον Παντελίδη δεν έχει αποθεώσει το καλλιτεχνικό ταλέντο του εκλιπόντος αλλά αναγνώρισε ότι έκανε επιτυχία (κάτι που δεν είχε αμφισβητήσει όταν ζούσε ο Παντελίδης, οπότε καμία κωλοτούμπα) και είναι στενάχωρο ότι έφυγε τόσο νέος. Κάνε μας τη χάρη λοιπόν και πήγαινε σε φόρουμ του Μαζωνάκη να σχολιάσεις με το ποιον/ποια φιλήθηκε on stage ο Γιωργάκης. Τουλάχιστον, τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν τα κάνει ο Νότης, ούτε περιφέρεται σαν θίασος από κέντρο σε κέντρο για να πάρει το μικρόφωνο και να διαφημίσει το δικό του σχήμα.
Απο ποτε η φωτογραφια προφιλ ειναι και εισιτηριο για το που θα μπεις και το τι θα πεις; αν ειναι ετσι, με συγχωρειτε που δεν το ηξερα.
Δε με νοιαζει τι σπαμαρε ο καθενας και τι θεωριες υπαρχουν ξερω τι κανω εγω. Κι εγω ακουω ΚΑΙ Νοτη απο πολυ παλια. Αλλα μαλλον αυτο δε μετραει για μερικους και μετραει μονο τι φωτο προφιλ εχεις. Μαλλον απο τοτε αρχισε και η πραγματικοτητα -που ενοχλει- να ειναι χολη.
Ο Γιωργος Παπαδοπουλος ακουστηκε (και οχι εκανε επιτυχια) οταν σταματησε να μοιαζει με Χατζηγιαννη (ακου το "Μετα" οπου δεν εχει καμια σχεση), ο Αργυρος ακουστηκε οσο τον παιζουν τα ραδιοφωνα (κανενας δε συζηταει για Αργυρο μεσα στον κοσμο και προσεξε δεν εννοω για media) και ο Ρεμος δεν εκανε καμια επιτυχια με τη φωνη Παριου οπως λες, αργοτερα ηρθε.
Μαλλον ξεχνας τις τοποθετησεις του Νοτη για το οτι κατεφερε ο Παντελιδης και οτι αυτο ειναι αξιο προσοχης. Μαλιστα ειχε πει οτι ενοχλουσε και καποιους το οτι εκανε τοσο μεγαλη επιτυχια σε καποιο σημειο, ξεχνοντας βεβαια το κραξιμο που του ειχε ριξει ο ιδιος για τον παρακμιακο κοσμο που μαζευε στο μαγαζι του και του πεταγε μαξιλαρια και καναπεδες. Ξαφνικα τα παρακμιακα εγιναν επιτυχια. Ευκολα ξεχαστηκε το "αλαργα απο τα μαϊμουνια".
Και μιας και μιλας για το Forum του Μαζωνακη, μπες μια βολτα για να δεις ποσα αρνητικα εχω πει για εκεινον που δε μου αρεσουν στις τελευταιες δουλειες του.
Αδιαβαστος λοιπον.
Στα αλλα δε θα σε ακολουθησω και στο φανατικο σου παραληρημα λες και τσακωνεσαι σε καμια κερκιδα. Εχετε μπερδεψει τους χωρους μερικοι μερικοι. Εχουμε σοβαροτερα προβληματα απο το να μιλαμε ετσι μεταξυ μας και να μου επιτιθεσαι επειδη λεω τι εχει γινει. Συνελθετε δηλαδη, πραγματικα.