Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Billbill

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Συνοψίζοντας , το λαθος του νοτη ,εκει που εκτέθηκε ( και το δικαιολογώ : δεν αρμόζει στους άρχοντες τέτοια συμπεριφορά ) ειναι οτι ασχολήθηκε με ρεμους και με παντελιδηδες.δεν επρεπε πως το λενε.για το μεν Ρέμο και καθε Ρέμο επρεπε να πει δεν μπορει να μου απαγορέψει κανενας το να λεω την άποψη μου κσι να το τελειωνε εκει ,για τον δε παντελιδη δεν θα πρέπε να πει οτιδηποτε περα σπο το να ξεγυμνώσει αυτους που τον προωθουσανε πατώντας γυρω απ την φωνη του κτλ,ουτε για μαιμουνια ουτε για το αν ειναι ωραιος σαν εμφάνιση ουτε σαν φωνη αυτες τις μαλακιες που δεν περίμενα με τιποτα να ακουσω απο τον νοτη.ο παλιός Νότης θα λεγε ευχομαι καλες πορείες έκαστος και θα το τελειωνε εκει.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Καταρχήν είχε γράψει "Notis μαζέψου" και ήταν αναφορικά με κάποιες δηλώσεις του Νότη σε έντυπη συνέντευξη, νομίζω στο ΒΗΜΑgazazino αναφορικά με την θρησκεία. Το λογοπαίγνιο περί μεγάλου και μικρού ονόματος το είπε εκ των υστέρων σε συνέντευξη στον Λιάγκα, κι αφού είχε προηγηθεί το "Νotis μαζέψου" και η απάντηση του Νότη "με πουλιά δεν ασχολούμαι" σε ερώτηση του Σαλτσίδη σε συνέντευξη στο MTV Greece σχετικά με το τι τιτίβισε στο twitter o Ρέμος για τον Νότη. "Πουλί δεν ειναι το twitter?" είχε πει χαρακτηριστικά για να ακολουθήσει η παραπάνω φράση για τα πουλιά. Οταν γράφεται κάτι, φροντίστε να είστε ενημερωμένοι. Οπότε κανένας Νότης δεν ασχολήθηκε με τον Ρέμο.
Musicshoot έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Musicshoot έγραψε:6.500 shares ως τωρα το βιντεοκλιπ και ανεβαινει συνεχεια
14.000 views.
ναι τα shares ειναι ποσοι το εχουν ανεβασει στο facebook και δεν ειναι μικρο νουμερο ηδη πηγε 7000 και ανεβαινει το καλο ειναι να μοιραζεται !!
Πως τα βλέπεις τα shares αγαπητέ? Για ενημέρωσε με λίγο για να τα βλέπω.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
djemba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djemba »

Λυπαμαι αλλα οταν βγαινει δημοσια και λεει οτι
"Δεν είμαι υποκριτής. Δεν είμαι χριστιανός άλλωστε, κι αυτό είναι πλεονέκτημα. Γιατί ο χριστιανός είναι υποκριτής εκ των πραγμάτων. Άλλα λέει, άλλα σκέφτεται, άλλα θέλει κι άλλα κάνει. Όταν σου έχουν διδάξει από μικρό παιδάκι πως μόλις δέχεσαι ένα χαστούκι πρέπει να γυρνάς και το άλλο μάγουλο να φας το επόμενο, σε έχουν κάνει μαζοχιστή. Αυτό εξευτελίζει την προσωπικότητα σου. Κι επομένως δεν είσαι καλός άνθρωπος"
τοτε θα δεχεται τον Ρεμο και τον καθε Ρεμο να του απανταει. Οταν προσβαλει κανεις, πρεπει να ειναι ετοιμος να δεχτει και την απαντηση.
Λεμε το ιδιο πανω πατω με τον Billbill, δεν υπαρχει λογος να τα λεει αυτα δημοσιως ουτε για να προκαλεσει ουτε για κανενα αλλο λογο. Δεν πιστευω οτι ενδιαφερουν πολυ κοσμο οι αποψεις εκεινων που τραγουδανε στα μπουζουκια.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Και για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους ο Ρέμος δεν έχει καθόλου τρόπους όταν μιλάει. Τουλάχιστον αυτό βγάζει σε μένα όσες φορές έτυχε να τον δω κάπου. Μιλάει πολύ χοντροκομμένα εώς βλάχικα. Βασικά δεν ξέρει να μιλήσει. Ο Νότης είναι πολύ κύριος και αξιοπρεπής μπροστά στον Ρέμο και τον κάθε μπουρτζόβλαχο Ρέμο. Και αυτή η παρατήρηση δεν είναι μόνο δικιά μου. Την έχω ακούσει από πολλούς την ίδια άποψη.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:Και για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους ο Ρέμος δεν έχει καθόλου τρόπους όταν μιλάει. Τουλάχιστον αυτό βγάζει σε μένα όσες φορές έτυχε να τον δω κάπου. Μιλάει πολύ χοντροκομμένα εώς βλάχικα. Βασικά δεν ξέρει να μιλήσει. Ο Νότης είναι πολύ κύριος και αξιοπρεπής μπροστά στον Ρέμο και τον κάθε μπουρτζόβλαχο Ρέμο. Και αυτή η παρατήρηση δεν είναι μόνο δικιά μου. Την έχω ακούσει από πολλούς την ίδια άποψη.
Ακριβώς. Πρόσφατο παράδειγμα η απάντηση στην Θεοδωρίδου ότι "πρέπει να έφαγε κάτι και να την πείραξε για να πει κάτι τέτοιο".
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

djemba έγραψε:Λυπαμαι αλλα οταν βγαινει δημοσια και λεει οτι
"Δεν είμαι υποκριτής. Δεν είμαι χριστιανός άλλωστε, κι αυτό είναι πλεονέκτημα. Γιατί ο χριστιανός είναι υποκριτής εκ των πραγμάτων. Άλλα λέει, άλλα σκέφτεται, άλλα θέλει κι άλλα κάνει. Όταν σου έχουν διδάξει από μικρό παιδάκι πως μόλις δέχεσαι ένα χαστούκι πρέπει να γυρνάς και το άλλο μάγουλο να φας το επόμενο, σε έχουν κάνει μαζοχιστή. Αυτό εξευτελίζει την προσωπικότητα σου. Κι επομένως δεν είσαι καλός άνθρωπος"
τοτε θα δεχεται τον Ρεμο και τον καθε Ρεμο να του απανταει. Οταν προσβαλει κανεις, πρεπει να ειναι ετοιμος να δεχτει και την απαντηση.
Λεμε το ιδιο πανω πατω με τον Billbill, δεν υπαρχει λογος να τα λεει αυτα δημοσιως ουτε για να προκαλεσει ουτε για κανενα αλλο λογο. Δεν πιστευω οτι ενδιαφερουν πολυ κοσμο οι αποψεις εκεινων που τραγουδανε στα μπουζουκια.
Άποψη του είναι και οφείλεις να την σεβαστείς, όχι να συμφωνήσεις μαζί της αλλά να την σεβαστείς. Και την εξέφρασε σε μία συνέντευξη γραπτή σε έντυπο που επιλέγεις εάν θα το αγοράσεις. Δεν στην επέβαλε, ούτε ήρθε και σου έριξε την εφημερίδα κάτω από την πόρτα. Και για να έχουμε καλό ερώτημα επειδή σε βλεπω αρκετά ευαισθητούλι, ποιος είναι ο Ρέμος και ο κάθε Ρέμος που θα κρίνει τον Νότη και τον κάθε Νότη? Επί της ουσίας τώρα, δεν ήξερες ποιος προκάλεσε την διαμάχη και τώρα το γυρνάς στο καλαματιανό? Σοβαρέψου και μην μας ζαλίζεις, όλα έχουν και όριο κι εσύ το ξεπέρασες με τις βλακείες που γράφεις όλη την ημέρα εδώ μέσα, εκτός κι αν το κάνεις επίτηδες για να προκαλείς απαντήσεις και βαβούρα. Είπες ότι έχεις σοβαρότερα πράγματα να κάνεις και όλη την ημέρα είσαι εδώ για να απαντάς και να γράφεις το κοντό και το μακρύ σου. Δεν μας ενδιαφέρει η άποψη σου για τον Νότη και φαίνεται τι σανοφάγος είσαι από το ότι δεν ξέρεις ούτε πως έχουν τα γεγονότα, αναπαράγοντας τι έχεις διαβάσει από δω κι από κει από σάιτ επιπέδου Γουμενίδη. Εκανες το κομμάτι σου, προχώρα παρακάτω κι εσύ.
Billbill

Τελος παντων οτι και να λεμε ο Νότης ειναι άρχοντας. Ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει την τελευταια 20 ετια αυτος ο τόπος στο θεμα του λαϊκού τραγουδιού.
Σιγουρα εκανε λάθη σιγουρα το γνωρίζει απλα παρασύρεται σε ερωτήσεις και απαντάει καπως άκομψα.
Ευχομαι ο Νότης να κανει εναν απολογισμό ολων όσων εχουν συμβεί και να δει καθαρα που ειναι τα λάθη και που ειναι τα σωστα.
Να κανει στροφή στο παρελθον να το εχει ως οδηγό σε ολα,απο τα τραγουδια που θα βγαλει κσι βγαζει μεχρι τις ηχογραφησεις.( πρεπει να προσέξει την φωνη του τωρα που ειναι ακομα σε υψηλό επίπεδο )να προσέξει τον εαυτο του και να μην παιζει τα παιχνίδια των καθε ηλιθίων. Ας προσέξει σπο δω και στο εξεις.πρεπει ....!!!
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

djemba έγραψε:
ilias16 έγραψε: Αν ο Νότης μπει σε καλούπια δυστυχώς χάνει την ταυτότητα του.Είναι αυθόρμητος και λαικός άνθρωπος και τα λέει χύμα.Όταν ο Ρέμος όμως απο το πουθενά με τον με τον Παντελίδη έριχναν το ''Notis ησύχασε'' δεν είδαμε την ίδια ευθιξία...
Δε νομιζω οτι τον αφορα τι γινεται στα αλλα μαγαζια. Δε γινεται στο δικο του. Εκτος αν τον ενοχλουσε ο ντορος που γινοτανε με τον Παντελιδη.
Οσο αφορα τον Ρεμο εχει μια σειρα απο ηλιθιες δηλωσεις ειδικα τον τελευταιο καιρο. Αν και αυτο με τον Νοτη δεν ξερω ποιος το ξεκινησε.
Δε νομιζω να γυρισε ποτε ο Παντελιδης να χαρακτηρισει συναδελφο ή κατασταση σε μαγαζι συναδελφου του και μαλιστα σαν παρακμιακη...
O Ρέμος τα ξεκίνησε αυτά πρίν το καλοκαίρι του 13'.Που ειρωνεύτηκε στο twitter κάτι δηλώσεις του Νότη περί θρησκείας.Γνωστή λέρα ο τύπος.Και ο Παντελίδης αφού δεν ενστερνιζόταν τα ''Notis σώπασε'' ας μην έβγαινε φωτογραφία με την λεζάντα...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

dionisis24 έγραψε:ρε παιδια ειμαι ο μονος που πιστευω οτι η φωνη του παντελιδη δεν εμοιαζε καθολου η εμοιαζε εστω λιγο με του νοτη;;,η φωνη του νοτη πιστευω εχει τελειως διαφορετικες κ πιο υψηλες δυνατοτητες
Και γω αυτό έλεγα τόσα χρόνια, τώρα κατάλαβα αφού άκουσα κάποια τραγούδια ότι ειχε πατήσει σε γυρίσματα του Νοτη.
Αν ακούσεις το Κλείνω τις κουρτίνες σου θυμίσει Παντελιδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SFAKattack10 την Παρ Ιαν 13, 2017 3:20 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εκλεισε το Club 22, αν κι εκεί ίσως συνεχιστει το σχήμα από τέλη Φλεβάρη λογω συναυλιων Κιάμου στην Αμερική. Πρόωρο φινάλε και για Σταν στην Αυτοκίνηση. Κι έπεται συνέχεια, να δούμε ποιοι θα επιβιώσουν.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Ειρήνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ειρήνη »

Scorpion86 έγραψε:Εκλεισε το Club 22, αν κι εκεί ίσως συνεχιστει το σχήμα από τέλη Φλεβάρη λογω συναυλιων Κιάμου στην Αμερική. Πρόωρο φινάλε και για Σταν στην Αυτοκίνηση. Κι έπεται συνέχεια, να δούμε ποιοι θα επιβιώσουν.
Ο Σταν απο Σεπτεμβρη ειναι στην Αυτοκινηση,δεν το λες και προωρο το φιναλε...Το Τεατρο ξερουμε μεχρι ποτε θα συνεχισει?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ειρήνη έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Εκλεισε το Club 22, αν κι εκεί ίσως συνεχιστει το σχήμα από τέλη Φλεβάρη λογω συναυλιων Κιάμου στην Αμερική. Πρόωρο φινάλε και για Σταν στην Αυτοκίνηση. Κι έπεται συνέχεια, να δούμε ποιοι θα επιβιώσουν.
Ο Σταν απο Σεπτεμβρη ειναι στην Αυτοκινηση,δεν το λες και προωρο το φιναλε...Το Τεατρο ξερουμε μεχρι ποτε θα συνεχισει?
Τέλη Σεπτέμβρη ειχε ξεκινήσει ο Σταν (23.09).
Λογικά μέχρι αρχές Μαρτίου, θα σταματήσουν για ένα μήνα και μετά τον Απρίλιο θα ανέβει το σχήμα στην Πύλη Αξιού.
dionisis24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dionisis24 »

παντως το μανα γη απορω γιατι δεν εχει views μου ακουγεται εξαιρετικο
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

dionisis24 έγραψε:παντως το μανα γη απορω γιατι δεν εχει views μου ακουγεται εξαιρετικο
Υπάρχει εξήγηση. Αυτή είναι η τεράστια διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε νοτικούς και μη νοτικούς. Στους νοτικούς πάντα μας αρέσουν τα πιο ψαγμένα. Και σε εμάς στην αρχή μας φάνηκε αδιάφορο και τώρα έχει γίνει το αγαπημένο μας. Ένας μη νοτικός το άκουσε την πρώτη φορά του φάνηκε αδιάφορο και δεν το ξαναάκουσε για να το αγαπήσει στην πορεία σαν εμάς που τα βάζουμε ξανά και ξανά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Billbill

Μόλις γύρισα απο τεατρο.ο Νότης ακούραστος κεφάτος και με φωνη καμπάνα.
Σχολιο μη νοτικου.: λες και ειναι 30 χρόνων τραγουδαει μπραβο του.
Ειπε και το μη με ρωτάτε στα τελειώματα.καμια σχεση με την χάλια ηχογραφηση του δίσκου.
Ο Νότης φαινεται οτι εχει να δωσει ακομα και αλλα.
Παντως σημερα ηταν λες και ειχαν αυξήσει την ένταση στην φωνη του νοτη και ο κοσμος γούσταρε.λες και μας ακουσε.
Δεν το συζητάω πως αν τραγουδούσε και ολα τα αδικημένα και τα ξεχασμένα θα μπορούσε να ηχογραφήσει το ενθύμιον 2,η φωνη του παραμένει ιδια.
πως γινεται και ο βλάχος του δινει λαθος ηχογραφησεις παραμένει άγνωστο.
Αν προσέξει την φωνη του ο Νότης στις ηχογραφησεις άνετα μπορει να πιάσει αποτελεσματα στυλ πέμπτου βήματος και εφταψυχων.
Κριμα που τον αδικεί ο βλάχος.
Υ.γ.πρεπει αυτα τα λόγια να φτάσουν στ αυτιά του!!!
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Εγώ αυτό που θέλω περισσότερο είναι ένας live δίσκος τώρα που έχει βαρύνει και η φωνή του και οι ερμηνείες του σε μερικά τραγούδια είναι καλύτερες από ποτέ.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

το μαγαζι γεματο?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

griniaris έγραψε:το μαγαζι γεματο?
Nαι, όχι πίτα αλλά γεμάτο. Γύρω στα 1400-1500 ατομα.

Tι του λες και τι σου λέει: https://www.instagram.com/p/BPPPkzdDRsJ ... fakianakis
Billbill

Scorpion86 έγραψε:
griniaris έγραψε:το μαγαζι γεματο?
Nαι, όχι πίτα αλλά γεμάτο. Γύρω στα 1400-1500 ατομα.

Tι του λες και τι σου λέει: https://www.instagram.com/p/BPPPkzdDRsJ ... fakianakis
Από ποτε ειναι αυτο;; Χθες δεν το ειπε
Απάντηση